Snjeguljica_83
|
Jutro, cure... Evo opet me boli glava. Znam uzrok, a to je neispavanost. Osim toga, jučer sam se jako naživcirala! Išla sam kod zubarice, koja ima ugovor s HzzO-om, i treba mi staviti neko metalno uporište na zub koji je puknuo i oko toga plombu. Ili da ga vadim. To košta 800 kuna! Postoji neka opcija s kolčićima, što košta 450 kn. Ali ne, ja moram uzeti ovo od 800 kuna. A samo sam htjela ići na kontrolu zubiju, redovnu kotrolu. Cure, taj stomatolog ima ugovor sa HZZO-om. Na vratima piše što sve pokriva u potpunosti HZZO, ok. Ovo ne pokriva i zato moram platiti 800 kuna! Znači, to je čisti privatnik?! MM je stavljao i plombe, bijele na stražnje zube, i kolčiće, popravio 5 zubi, za 0 kuna - kod drugog zubara! Imate li kakvih iskustava s plaćanjem usluga kod tzv. socijalnih zubara!? Ja ne znam što je ova moja! Da sam znala da njegova ne naplaćuje, išla bih tamo. Ne znam po kojoj osnovi ona ne naplaćuje. Oprostite što vas gnjavim, ali trebaju mi iskustva... Hvala vam.... Saznala sam za brata da nakon 11 godina odanosti svom poslodavcu da se njegovo radno mjesto ukida i nude mu otpremninu ili da ide dvje stepenice niže, pa da ima i plaću skoro duplo nižu! Još mora imati i svoj auto, a nema... Prodao ga je jer nije imao novaca. Ima kredit za stan, dosta velik, pa kako će živjeti!? Jadničak. Radišan je i odan pa ga je sad to snašlo. Jučer sam plakala i razmišljala o svemu tomu... I drugi brat mi je bez posla već par mjeseci... Jako sam zabrinuta. Pa je Ema imala jučer neki svoj ispad, bila je premorena, budna cijeli dan. Pa gledamo MM i ja je li vrijeem za akciju. Uspjeli smo, iako mislim da smo mogli i pričekati. No dobro, početak plodnih dana smo pokrili. Idemo dalje po Anamiha, jedva čekam tvoj rezultat testića! Sreeeeeeetno! Puse svima!!! Navijam za sve cure s liste! Javljajte svoje simptome!