kisica
|
Anamiha – nadam se onda da taj novi simptom znači plusić, pa ćemo skupa svi navijati i brojati dane do termina. Vidim da se kod tebe svašta mjenja, pa možda je to zaista to. Obično kažu i da mokraća se mjenja u trudnoći, moja je dosta tamnija nego prije, ali ja inače slabo tekućine pijem, i dosta rijetko mokrim, tako da mi drugačija i nemožu biti. Ali miris je dosta intenzivniji. Eternity- dala bi glavu da si trudna, a taj negativan test mi neide u glavu. Stvarno mi nije jasno ništa i iskreno jedva čekam da odeš kod ginekologa da vidimo što se događa kod tebe. Neznam ni sama, sad bi ti najradije rekla da ponoviš test sutra opet, ali nemoj jer trošiš novce. Pregled kod ginekologa bi trebao pokazat sve. Zoveš sutra ili? Snjeguljice mila ti si nam tako tužna i razočarana zbog te glupe menge. Pa ebemu miša više neka stane glupača. Baš mi je teško čitati te tako kad dođe, nekako kao da od svih najviše ti to primaš k srcu. Imaš E., sada uživaj u njoj još, oni ti rastu kao gljive, i iznenadiš se samo jedan dan kako više nisu naše male maze, a onda će doći nova mala maza, i opet ćeš uživati. Daxy ma pretjeruje ona inače i od muhe radi slona, ali eto, ajde ti miran budi kad ti tako nešto kaže. Užasna je. Super da je nestao spoting (dabogda se nikad ne javljao), pa sad čekamo. Ja se ipak nadam plusiću i kod tebe, dosta nam je bilo negativnih testića, i menge. Perlice danček. Kako si ti? Kako je bilo jučer? Baš sam ti mislila napisat da pitaš gin.pa se sjetila onog kako te oprao, majmun. Pa pitaj sve što te zanima pa ćeš znati barem. Ova te nebi trebala oprat kao taj se****! Cecilija – meni se čini po svemu da će kod tebe upaliti ona priča kako se najlakše trudan ostane nakon spontanog. Znam da su meni uvijek govorili kad se dogodio da pazim da se to hoče odmah primit tako. Jedva čekam da vidim što će biti kod tebe ovaj mj. Nadam se plusu. Katarina mila nemoj se grist, pa kaj sad, bilo i jbg. Mm ti isto nekad zna onak „poludit“ i što sad, bude svaki put dobro, i nije mi nikad žao. Ja neznam kako ide sa tim pretragama, ali ako je bolje dulje čekat, onda možda da to pomaknete za 2 dana, i dobro. Nema mjesta panici, budete vi to obavili tak i tak. Bog zna kako se naša Pinky provodi, sigurno uživa. Jedva čekam sutra da nam se malo javi.Nekih cura nam isto nema, Bucika je nestala isto, Ika, pa što se događa kod vas cure? Mm je iz noćne, slobodan je, pa eno cijelo jutro sa malim vani izvodi neke gluparije. Nas dvije curke malo pospremamo, očekujem goste. Ročkas mi je sutra, a kolegica sa posla radi popodne pa je zvala da će doći danas na kavicu. Doći će i moji, i eto.. Pečem kolač pa će biti i za njih večeras, i za sutra (iako mene nitko ne posječuje posebno tih dana). Svekrva radi ručak, pa ćemo se zgurat tamo k njima da se ne zezam opet sa suđem kad sam sad sve oribala.