|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje studeni 2013.
9.11.2013 14:45:58   
cecilija
Dobar dan!
Anamiha, dobro nam dosla!user posted image
Po ovim simptomima, ja mislim da je moguće da si user posted image !
Neke iste imam sada i ja... Najsigurnije je da pricekas onda 18. za test, znam da je to najteze, ali zato se mi ovdje na odbrojavanju druzimo,bas da nam to odbrojavanje lakse prođe, zar ne?
Zelim ti srecu da bude user posted image u pitanju!!!
Meni je O bila 4. ili 5. mislim.. i evo jucer i danas sam primjetila bijeli iscjedak-kemaste teksture,danas obilniji,stalno mi je "mokro" dolje..bolove tupe par dana (kao da cu dobiti)..

I evo od sinoć sam skuzila da su mi bradavice osjetljive, i danas se na poslu cijelo jutro pipam...boli i boli...al ja to prepisujem O...
Kako ste mi ostale trudilice, ima li simptoma?

< Poruku je uredio cecilija -- 9.11.2013 14:50:10 >

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 301
9.11.2013 15:00:59   
kisica
Anamiha ja ti uopće po time svim simptomima više nisam sigurna u ništa. Npr.kod mene su ti simptomi pms-a identični onima tudnoće, pa sam tako sto puta mislila da sam trudna. A onda kad sam ostala trudna nit sam imala simptome pms-a, niti trudnoće. Obično kažu da iscjedak na početku trudnoće označava istu, ali evo ima ovdje cura koje su ga imale, a nisu bile trudne. Umor, može biti i od ovog ludog vremena. Ma neznam što bi ti rekla, eto kažem, sad nam je Snjeguljica imala tako lijepe simptome, pa umjesto plusa došla menga. U svakom slučaju rano ti je za test.
Cecilija nadam se da će biti plusić ovaj mj.

Mene neka mučnina hvata, navodno ide viroza, e sad mi se čini da sam je pobrala. Samo čekam da se ispovračam.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 302
9.11.2013 15:20:16   
anamiha
svaka je trudnoća individualna... sve imamo neke simptome, i ne razlikujemo ih od menstrualnih, a ćim dođe neki novi simptom, nadamo se, i na kraju dobijemo user posted image ... meni je tako već 7 mj. jako sam optimistićna, iako nemam desni jajnik, nadam se i vjerujem da će mi Bog ispunit želju, da bar jednu user posted image držim u naručju. Ovaj mj smo se baš jako trudili, i sve plodne dane smo imali odnose... ( a taj iscjedak što sad imam, nikada nisam imala) zato mi to nekako uljeva nadu, da sam ipak user posted image pričitala sam na jednoj stranici, ak se taj iscjedak poslije ovulacije nastavi, a s tim da ne mijenja boju, izgled...da je jedan od ranih simptoma trudnoće: Inaće prošlih mj sam imala i mučnine, vrtoglavice, ma sve moguće simptome, a za grudi da ne govorim ( od ovulacije do menge užasno bolne ) a ovaj mj ništa... samo su napete, i koda mi tamni podrucje oko bradavica.. user posted image

Nadam se da ćemo sve mi trudilice uskoro ugledati user posted image user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 303
9.11.2013 18:41:17   
perlica55
Trudilice drage, ne žuriti s testićima,
ipak pričekajte očekivani dan menge,
pa piškite...
Kod mene se zna javiti taj bijeli krem
iscjedan par dana prije user posted image
Nadam se da će kod vas biti user posted image
Mi uživamo kod frendova, sutra idemo doma
pa vam se javim...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 304
9.11.2013 20:08:02   
eternity
snjeguljice draga žao mi je što je user posted image došlauser posted image user posted image user posted image ,bila sam sigurna da ćeš nam javit dobre vijestiuser posted image

ja samo da prijavim da moja user posted image se još uvijek nije udostojala doć, križa bole, stomak po dnu škakilja a i želudac me izgleda još uvijek zeza jer sam opet danas "grlila" wc šolju user posted image user posted image . samo da više dođe pa da zvanično započne novi ciklususer posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 305
9.11.2013 20:54:00   
Farah 00
anamiha dobro dosla u nasu cekaonicu... ja mislim da ne bi trebala zuriti sa testicima, znam da si nestrpljiva, ali ako uradis test preuranjeno on ce biti negativan, a mozda si ipak trudna... tak da je bolje sacekati. Sto se tice simptoma ja sam znala razne simptome sebi umisljati, a vjestica ipak dodje. Ja se nadam da tebi tvoja user posted image nece doci ovaj mjesec.user posted image user posted image

cecilija i mene stomak tupo boli, ali nista drugo ne osjecam, a svakako je i rano za bilo kakve simptome. Mada smo pokrili plodne dane, nekako mislim da ni ovaj mjesec nece biti sretni mjesec. nadam se da tebi hoce i drugim trudilicama user posted image

(Odgovor članu eternity)
Neposredna veza do poruke: 306
9.11.2013 21:01:41   
cecilija
[/quote]cecilija i mene stomak tupo boli, ali nista drugo ne osjecam, a svakako je i rano za bilo kakve simptome. Mada smo pokrili plodne dane, nekako mislim da ni ovaj mjesec nece biti sretni mjesec. nadam se da tebi hoce i drugim trudilicama user posted image
[/quote]

Draga Farah, ne tako pesimisticno, ma biti cemo mi user posted image jos ovaj mjesec!!
Daj Bože!user posted image

< Poruku je uredio cecilija -- 9.11.2013 21:04:13 >

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 307
10.11.2013 7:24:12   
Snjeguljica_83
Jutro!

A cure, hvala vam na lijepim riječima i suosjećanju. user posted image  Kako me izmučila ova moja M. ovaj mjesc, brate mili!!! Jučer me nije bolilo, procurila i onda navečer me počne boliti zdjelica, kao da se porađam1 Pa majku joj koliko dana trpim bol ovaj mjesec! Oprostite na izrazu. Paš me izmrcvarila user posted image

Jučer ujutro mi se nije plakalo, ali MM otišao raditi, čim je izašao suze krenule. Ema sjedi na meni i gleda me molećivo, pita što je. A meni suza suzu stiže koje ona briše - dudom. Kažem nema bebice, mami curi krv (zna da svaki mejsec nosim uloške user posted image ), opet plačem, ponavljamo ovaj razgovor. Poslije u parku me pita - je ti krivo što nema bebice? Opet plač. Ali samo su se suze slijevale, od tuge, jer joj želim brata ili sestru roditi. Pitam je što bi htjela. Kaže brata. Kažem joj da tata i mama nisu uspjeli napraviti bebu, pa veli ona za bebu treba tata. Sad i to zna. user posted image  I osjetila je da uzdišem, ali me nije gledala. Pa mi kaže: mama, nemoj biti tužna, nemoj plakati, budi sretna! Kažem joj: nisam tužna, sretna sam  jer imam tebe!

Oprostite, nije ovo forum za pričanje o dječjim stvarima, već nadamo se zajedno, dok djeteta nema, ali asm vam htjela podijeliti ovo iskustvo od jučer.

Nemojte se ljutiti, pliz!user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 308
10.11.2013 7:54:28   
Snjeguljica_83
user posted image Nadovezujem se na prethodni svoj post: trudilice, želim vam bebicu, koja će vam pružati neizmjernu sreću! Želim vam da što prije ugledate plusić i ostvarite svoju dugoočekivanu i mukotrpnu želju - postati majke!user posted image  Sretno svima!user posted image user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 309
10.11.2013 9:49:11   
daxy
Dobro vam ovo nedjeljno jutro,drage moje. user posted image

Evo čitam zadnjih par stranica i shvatila sam da nas je previše na ovoj temi. Nove trudilice stalno dolaze,al malo nas (starih i novih) odlazi s ove teme. Pa šta se ovo događa? user posted image

snjeguljice žao mi je. user posted image Vidim da imaš predivno dijete,nađi utjehu u njoj dok ne dođe druga bebica.

Joj babac draga,žao mi je. Znam kako se osjećaš i ja sam svašta prošla sa svojih 25. Uvijek i za sve sam se morala borit,pa tako i sada. Budi ponosna i hrabra! Grlim te.

kisice tvoja beba je savršena. Takve varijacije i promjene u tako kratkom vremenu su u najmanju ruku čudne,bojim se da ta G malo pretjeruje...

eternity da vadila sam hormone koji su u savršenom redu. user posted image
Reci ideš li ginekologu uskoro? Čudno je ovo što ti se događa...

syringa drago mi je da je uzv uredan. Drž se draga.

crvenkapice nek si se ti nama javila. Drž se.

malena i ti se slabo javljaš. user posted image

safobi se dugo nije javila. Fališ nam. Ima li kakvih novosti?

ikaaa će dobit po turu jer nas je i ona zaboravila.

angel@ bravo za velikoh dečka! Lijepo je čuti da je zdravo i veselo dijete.

andjela joj kako sladak trbuh imaš. user posted image user posted image Ne mogu vjerovat da je toliko vremena prošlo.
Drago mi je zbog tebe. I baš se veselim što si nam se javila. user posted image

cecilija kako si danas?

katarina bravo za redovito mjerenje BT. Sad sam baš ponosna! user posted image user posted image
Nisam znala da imam toliko utjecaja... user posted image Lavice,sretno na pregledima i da napokon otkrijete u čemu je problem. Javi nam svakako.

bucika šta ima novo kod tebe?

andydea draga,kako si ti? Nadam se da će sve biti u redu. Ako se ne varam sutra ideš na UZV? Sretno!

tintin ja ne svratim na forum trudnoća,pa te ovdje pitam kako si?

Pinky jesam bila tužna,al evo sad sam bolje. Spoting je prestao! user posted image user posted image Napokon malo predaha...
Draga,samo ti vježbaj,al nemoj pretjerivat. Nadam se da će čaj koji je winkica preporučila zaista pomoći i da će O doći ranije.

perlice nasmijala si me pošteno. user posted image user posted image al stvarno je bezobrazan dr.g i nije trebao biti tako bahat. user posted image Super za folikul,sretno u ponediljak!

anamiha dobrodošla! I čim prije zatrudnila! Reci,ako nije problem jesi ti "izgubila" jajnik ili ga nisi ni imala? Pitam jer izgleda da ja svoj lijevi jajnik nemam. Tako nas dvi skupa imamo 2 jajnika. user posted image Nadam se da se ne ljutiš na šalu. Moja G kaže da jedan jajnik preuzme funkciju onog kojeg nema,tako ti ja imam O svaki mjesec. Koliko dugo pratiš O? Imaš li ju svaki mjesec? Sve mi napiši (ako želiš naravno)... Jako me zanima tvoja situacija.

lelaluna,rozesk,farah i sve ostale moje trudilice user posted image user posted image

Curke kako sam i napisala spoting je prestao. Ja se osjećam normalno,bez nekih posebnih simptoma. I nadam se kao i svaki ciklus... user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 310
10.11.2013 9:51:59   
anamiha
...al dat će nam Bog i više od tog, dobro će dobrim vratitit... :)
al u pravo vrijeme... :) svaki mjesec je nova borba, ne treba biti pesimističan, čuda se dogadjaju... :) vidit ćemo i mi svoje čudo kad se najmanje nadamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 311
10.11.2013 10:07:17   
anamiha
DAXY :) hvala na lijepim željama...

moji problemi su počeli, u 5 mj prošle godine, kad su mi otkrili da imam cistu 9 cm na desnom jajniku. morala sam na laparoskopiju, te su mi odstranili cijeli jajnik, jajovod, bila sam u bolnici 9 dana. Čekala sam PHD nalaz 1tj , koji je pokazao, da se radi o endometrozi... ( kronična bolest, "tiha ženska patnja") ne može se izliječiti, al se može spriječiti razvoj bolesti, pila sam kontercepciju do 3 mj ove godine, onda sam odlučila imat dijete,( na nagovor roditelja)i dali smo si puno truda, ovih mj... al očito nismo potrefili taj dan... ( jer ne možemo kad hoćemo, nego kad imamo priliku) ovaj mj smo se jako trudili, i sve plodne dane smo bili aktivi, i nadam se da ce uspjet ovaj mj... :) Što se tiče endometrioze, ona mjenja životne navike, morala sam promjeniti i plan prehrane, ( npr ne smijem jest meso, a zbog anemije moram) pa gledam da anemiju na neki drugi način reguliram. Pijem čaj od koprive, i hvala Bogu, za sad je sve oke :) na zadnjoj kontroli doktor je rekao da: ak do 3 mj ne ostanem trudna , morat ćemo i dečko i ja na detaljne pretrage.

al se nadam da ćemo uspjet do 3 mj :) :)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 312
10.11.2013 10:13:40   
perlica55
Jutro cure user posted image
Daxy draga, nek si nam se javila,
drago mi je da je stao spotting, bilo je i
vrijeme...
Bucika gdje si?? Piši nam kaj si odlučila?
Ja jedva čekam jutro, javim vam kakvo
je stanje.. Srećom BT je niska, strah me da
O ne pobjegne user posted image Još
uvijek apstiniramo, pa ću vidjet sutra dal u
akciju il čekati utorak..
Sjetila sam se da bi mogla pitati ovu G
dal da uzimam Progesteron od O 10-12 dana
zbog kratke druge faze ciklusa...
Valjda me ona neće "oprati" kao socijalac user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 313
10.11.2013 10:40:21   
cecilija
Dobro jutro svima!
draga daxy, hvala na pitanju-dobro sam! user posted image
Vidim da ti je spotting prestao, bas mije drago, sada zajedno cekamo,zar ne?
Ja i dalje osjecam tupu bol dolje i jajnik desni,ali na mahove,ne cijeli dan...tek toliko da mi se jave da ih imam...user posted image
Kao sto sam napisala,od preksinoć pa i danas osjecam cicke..ne da me bole nego su mi bradavice jako osjetljive,pa mi je dojenje malo iratantno trenutno..cak sam primjetila neke izbocine nalik pristicimaa na aerolama...user posted image
A sinoć mi mm veli: "o pa nekako su ti cike punije..! Ja ga na to pitam da kako to misli, a on mi odgovara ;"Pa nekako nisu onako ko izdušene vrecice!!.." user posted image user posted image user posted image user posted image
Dakle, tko zna..sada su mi one u igri, bude mi nadu da ce ovaj mj biti uspijesan!..

Snjeguljice, vidim da si stvarno tuzna, razumijem te..probaj naci utjehu u andelu kojeg vec imas i drzi nam se..
Farah, kakva su kod tebe dogadanja? Kako se ti osjecas?
Pozdrav svim ostalim trudnicama i trudilicama!!!

Neposredna veza do poruke: 314
10.11.2013 11:39:48   
daxy
anamiha sad znamo malo više o tebi. user posted image
Još jedna trudilica winkica isto ima endometriozu.
Jeli računaš O po kalendaru? Jesi razmišljala da koristiš LH trakice? user posted image Uvelike bi pomogle u predviđanju O.
Svakako ti želim da ostaneš trudna prije 3 mjeseca.

perlice strpi se još malo. Ako slučajno budeš imala pozitivnu LH onda razmisli o akciji. Ne može tebi O pobjeći nikako. user posted image Možeš pitati za progesteron,al neznam baš da ćeš ga dobit. user posted image Znaš da su teški...

cecilija lijepo zvuče ovi simptomi. Nadam se da je to to! user posted image user posted image
Preostaje nam ono najteže: čekati! user posted image Meni je 9 DPO,još.5 dana do dana kad user posted image treba NE doći.
Izgleda mi tako daleko taj 17.11. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 315
   [Brisano sporočilo]
10.11.2013 12:21:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu daxy)
  Neposredna veza do poruke: 316
10.11.2013 12:32:45   
anamiha
ne računam O po kalendaru, nit koristim trakice. Imam simptome O... bol i probadanje u području lijevog janika, te sluz nalik bjelancu od jajeta.. plodni dani su mi otrprilike 3 dana prije tog iscjedka i 2 dana poslje.( s tim da se ta bol javi već prvog plodnog dana) Bila sam kod jednog jako iskusnog, poznatog i cjenjenog doktora ,koji radi kao privatnik, već 30 godina, i sve mi je objasnio detaljno. ( pomogao je mnogima, koji su bili u situaciji kao i ja, nakon te bolesti)

Ev i danas me prati taj iscjedak, ( bjelo kremasti).Jutros sam primjetila da mi je urin potamnio ( zlatno žuta boja) inaće mi je jako svjetal, zbog koprive koju pijem)
Al čudno mi je to što, me grudi ne bole, samo su tvrde, a inaće me znaju jako bolit, ne mogu spavat na trbuhu...user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 317
10.11.2013 12:39:13   
Farah 00
daxy drago mi je sto ti je prestao spotting, sto je dobro. Sad zajedno cekamo da nam user posted image ne dodje, i nadamo se da nece user posted image . ovo i jest sad najtezi period, kad se blizi dan za vjesticu, osluhujemo svoje simptome i nadamo se....

cecilija bravo za simptome, zvuci obecavajuce, ipak je TM to najbolje primjetio user posted image , nadam se da ces ovaj mjesec ugledati user posted image . Kod mene kao sto sam i rekla samo blagi i tupi bol u donjem dijelu stomaka, grudi mozda malo osjetljive, ali uvijek takve budu pred dolazak user posted image .

perlice pratis li O sa LH trakicama? Necemo dozovliti da ti O prodje a da prije toga ne pokrijes akcijom user posted image . Svakako sretno jos jednom sutra na F-metriji user posted image

anamiha kao sto kazes cuda se dogadjaju, pa aBd i mi cemo dobiti svoje user posted image , samo nekome treba vise truda, ali sve smo zasluzile istu stvar, nase user posted image

snjeguljice nemoj biti tuzna, imas svoju Emu, a dace Bog da ona dobije brata i sestricu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 318
10.11.2013 12:51:54   
Farah 00
draga Katarina neka je pao lijepi i spontani keksic, nemoj se sada muciti s tim, treba u zivotu biti i spontan, ne mozemo samo imati ciljane odnose, nastetit cemo i svom ljubavnom zivotu.... U svakom slucaju mozes pomjeriti da S-gram radite u srijedu, mada je meni moj G reako da apstinencija treba biti 2-5 dana, sto znaci ako vam je sutra proslo dva dana od posljednjeg keksa, onda idite sutra... Ako si nesigurna, onda ti nista ne smeta da nazoves i pomjeris za srijedu.... Veliki user posted image

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 319
10.11.2013 13:06:35   
kisica
Anamiha – nadam se onda da taj novi simptom znači plusić, pa ćemo skupa svi navijati i brojati dane do termina. Vidim da se kod tebe svašta mjenja, pa možda je to zaista to. Obično kažu i da mokraća se mjenja u trudnoći, moja je dosta tamnija nego prije, ali ja inače slabo tekućine pijem, i dosta rijetko mokrim, tako da mi drugačija i nemožu biti. Ali miris je dosta intenzivniji.

Eternity- dala bi glavu da si trudna, a taj negativan test mi neide u glavu. Stvarno mi nije jasno ništa i iskreno jedva čekam da odeš kod ginekologa da vidimo što se događa kod tebe. Neznam ni sama, sad bi ti najradije rekla da ponoviš test sutra opet, ali nemoj jer trošiš novce. Pregled kod ginekologa bi trebao pokazat sve. Zoveš sutra ili?

Snjeguljice mila ti si nam tako tužna i razočarana zbog te glupe menge. Pa ebemu miša više neka stane glupača. Baš mi je teško čitati te tako kad dođe, nekako kao da od svih najviše ti to primaš k srcu. Imaš E., sada uživaj u njoj još, oni ti rastu kao gljive, i iznenadiš se samo jedan dan kako više nisu naše male maze, a onda će doći nova mala maza, i opet ćeš uživati.

Daxy ma pretjeruje ona inače i od muhe radi slona, ali eto, ajde ti miran budi kad ti tako nešto kaže. Užasna je. Super da je nestao spoting (dabogda se nikad ne javljao), pa sad čekamo. Ja se ipak nadam plusiću i kod tebe, dosta nam je bilo negativnih testića, i menge.

Perlice danček. Kako si ti? Kako je bilo jučer? Baš sam ti mislila napisat da pitaš gin.pa se sjetila onog kako te oprao, majmun. Pa pitaj sve što te zanima pa ćeš znati barem. Ova te nebi trebala oprat kao taj se****!

Cecilija – meni se čini po svemu da će kod tebe upaliti ona priča kako se najlakše trudan ostane nakon spontanog. Znam da su meni uvijek govorili kad se dogodio da pazim da se to hoče odmah primit tako. Jedva čekam da vidim što će biti kod tebe ovaj mj. Nadam se plusu.

Katarina mila nemoj se grist, pa kaj sad, bilo i jbg. Mm ti isto nekad zna onak „poludit“ i što sad, bude svaki put dobro, i nije mi nikad žao. Ja neznam kako ide sa tim pretragama, ali ako je bolje dulje čekat, onda možda da to pomaknete za 2 dana, i dobro. Nema mjesta panici, budete vi to obavili tak i tak.

Bog zna kako se naša Pinky provodi, sigurno uživa. Jedva čekam sutra da nam se malo javi.Nekih cura nam isto nema, Bucika je nestala isto, Ika, pa što se događa kod vas cure?

Mm je iz noćne, slobodan je, pa eno cijelo jutro sa malim vani izvodi neke gluparije. Nas dvije curke malo pospremamo, očekujem goste. Ročkas mi je sutra, a kolegica sa posla radi popodne pa je zvala da će doći danas na kavicu. Doći će i moji, i eto.. Pečem kolač pa će biti i za njih večeras, i za sutra (iako mene nitko ne posječuje posebno tih dana). Svekrva radi ručak, pa ćemo se zgurat tamo k njima da se ne zezam opet sa suđem kad sam sad sve oribala.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 320
10.11.2013 13:34:38   
perlica55
Katy gledam upravo mail dr. Poljaka piše
citiram: obvezno se naručiti na spermiogram
i paziti na apstinenciju 2 ili 3 dana..
Pa sada odlučite sami... Ne znam kakva je gužva
kod njih, niti koliko bi sada trebalo čekati
kad je u pitanju S-gram i tvoj pregled, isti
dan...
Ja piškim trakice i jako me zanima hoće
li se poklopiti UVZ i LH trakica glede moje
O...
MM me gnjavi, al ne dam se... Ništa od
akcije dok G ne da zeleno user posted image

(Odgovor članu cecilija)
Neposredna veza do poruke: 321
10.11.2013 13:51:03   
perlica55
Kat hajde im odmah pošalji mail,
pa pitaj.. Odgovaraju i nedjeljom
pitanja@cito.hr

Neposredna veza do poruke: 322
10.11.2013 14:10:18   
daxy
katarinauser posted image user posted image user posted image
Šta me nasmija. Napaljenušo jedna! user posted image
Al ozbiljno sad,nema potrebe da odgađate S gram. Mi smo isto išli s 2 dana apstinencije.
Ako te muči slobodno nazovi i pitaj. Ili pošalji mail. Mislim da je bolje da odete sutra jer bi ti O trebala iza 15 DC kao i prošli mjesec pa da uspijete obnovit zalihu do srijede. Naravno ako se uspijete suzdržati. user posted image user posted image user posted image

farah drugog izbora nemamo. Čekamo... user posted image

kisice hoću i ja kolač. user posted image

perlice ne daj se! Samo se nemoj na katarinu ugledat. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 323
10.11.2013 14:24:36   
Farah 00
perlice i mene bas zanima hoce li ti se poklopiti LH trakice i UZV, pa da znamo jesu li one bar 90% pozdane user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 324
10.11.2013 14:46:15   
anamiha
Kisica hvala na potpori. koliko ja znam tamniji urin sa intenzivnijim mirisom se javlja kad se ne pije dovoljno tekućine...pogotovo u trudnoći, trebala pit dosta tekučine, svi smo mi individua za sebe, netko će od nas imat sve simptome, a dok neke cure neće imati ni jedan, a u oba slučaja user posted image

Ovaj forum je stvarno super, cure, žene, majke stvarno ste velika podrška u ovakvim situacijama. Iskreno da vam kažem više podrške sam dobila od vas, neko od bliskih osoba... ( koje sam do sada svaki mj razočarala, nadanjima da sam trudna, na kraju se oni razočaraju, više nego ja)

zato više ništa ne govorim, i baš je super što ovakve stranice postoje, gdje možemo razmijeniti iskustva,gdje ća nas saslušat, pomoći i podžat. user posted image user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!