|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 2.8.2013 18:38:56
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ma ok sam ja sto se poroda tice, samo kad bih mogla birat, uvijek bih izabrala carski. Ruwenzor, lijepo će se ona namjestiti, budi bez brige. Kod kojeg dr. si bila?Ja mislim da ja ne dobivam trudove zbog tih precvrstih mišića maternice. A valjda cu preživjeti jos jednu indukciju. Rekao mi je dr da me neće gelirati ovaj put, ajde barem nesto. Dakle, najkasnije 10.8. drip i busenje vodenjaka. Ja sam sinoć skuhala za danas pa danas nisam barem kuhanjem grijala kucu. Moj G prespavao najgore vrućine, u pola 6 sam ga probudila. Sad gleda hlapica pa kad jos malo zahladi gibamo na dvorište.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 2.8.2013 19:26:33
|
|
|
|
and1
|
sarah ja sam se toliko bojala indukcije, ispila sam mozak muzu tih 3 sata dok sam cekala i dok me nisu primili.. bas sam bila van sebe od muke.. ali eto sat i pol na dripu i gotovo,od toga je sveukupno bilo 5 min kako sam pomislila da ne mogu vise! ruwenzor super,sad vrti bokovima da se beba bolje namjesti glavicom u zdjelicu
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 8:04:50
|
|
|
|
ruwenzor
|
Jutro! N i mm spavaju, uskoro ih idem buditi jer bi spavali do podneva da ih se pusti a hoću da N izađe na zrak dok nije još prevruće. Ovaj tjedan je još bio koliko toliko podnošljiv pa sam izdinstala tonu mesa i kuhala safitće da ih samo vadim iz zamrzivača kad se H rodi, barem prva 2-3 tjedna, i oprala i ispeglala veći dio robice za H, ali navodno opet kreće toplinski val i nepodnošljive temperature pa se namjeravam pozicionirati ispred ventilatora i ne mrdam. Osim možda do Ključić brda, Eko parka Žubmerak il Divljih voda, još nisam dog s mm, a to su mi tak prekrasna mjesta, na pola sata od zg a u šumi pa je hladnije, s normalnim cijenama i životinjama koje N može maziti/gledati pa je sva happy. Il do zoo jednostavno, ali tamo je vruće. Ah teške li dileme Mamasita nek lohije prođu da se možeš ohladiti u moru malo, nadam se da P neće jako smetati te vrućine. super da vam je more blizu pa se barem tvoje velike curke mogu brčkati, N je bilo super rashladiti se u moru a sad joj to pokušavam kompenzirati malim bazenčićem u dvorištu Sarah trebala sam biti kod dr. Blagaića ali kad sam došla na red su ga pozvali na hitan carski pa sam nakon 45 min čekanja dočekala dr. Vasilja, bila sam prvo malo razočarana ali na kraju mi je dosta dopao, baš me lijepo smirio, objasnio sve kaj sam ga pitala, bio je nasmijan i opušten. Btw nisam ni znala da možeš imati prečvrste mišiće maternice, kaj se to ne može nekak opustiti? Super da te neće gelirati, svejedno držim fige da porod krene prirodno i prođe bez dripa i ostalog. And1 kad kažem mm za tvoj prijedlog vjerujem da se neće buniti ali moram opeglati još tonu stvari pa budem vrtila bokovima uz peglanje Jelenko kak je situacija s E grčevima? Jesu prošli? Pusa svim okruglicama, mamama i bebicama
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 9:12:10
|
|
|
|
and1
|
jutro! uff,noc je bila burna,a bit ce i dan.. ova starija nista skoro nije spavala, morala sam leci kraj nje i taman se i E probudi da jede i dok sam ja nju hranila ona je cijelo vrijeme bila uz mene i budna.. i onda smo otisli u njenu sobu i zaspala je ali je opet za sat vremena tj. u 5 dosla kod mene,pa smo tatu potjerali u njenu sobu i obje su samnom u krevetu spavale.. i sada je ova nemoguca! nista ne slusa od ranog jutra.. valjda cemo nekako prezivjeti :) nego,nadam se da se sarah nece ljutiti ali moram vam reci curke da je ona u radjaoni,jutros joj je puknuo vodenjak..
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 9:22:31
|
|
|
|
mamasita
|
jutrooooooooo SARAH DUŠOOOOOOOO da čim bezbolnije i čim brže prođe da upoznaš svoju malenu Anu i da ti oporavak bude brz ajme meni noć katastrofa.ova moja šefica naajmanja me odlučila zezati spavala sam možda sat i pol u komadu,mislim da je iz cike izvukla maximum otpao nam je pupakić,noćas sam vidjela kada sam je probukla,hvala bogu.meni je jučer patronažna rekla da se može van sa bebom i prije nego što otpadne pupak pogotovo po ljeti. evo je sad spava ko cok,zaspala na cici ko cokić cure su budne gledaju tv,sad će popapati,vani je pakleno
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 11:59:20
|
|
|
|
mamasita
|
SARAH ZG ČESTITAMMMMMMMMMM OD <3 NA divnoj LJEPOTICI vašoj
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 13:59:24
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ana se rodila u 10.45. Sve je ok. Javim se jos.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 15:42:42
|
|
|
|
ruwenzor
|
sarah čestitam
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 15:55:13
|
|
|
|
YesNo
|
Čestitam Sarah-zg!!! Tješi me što je to u tebe, kako se čini, išlo relativno brzo. I ja sam imala težak i dug prvi porod, valjda ce sad ovaj drugi bit lakši...
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 16:19:08
|
|
|
|
cuba
|
Iskrene čestitke sarah tebi i cijeloj obitelji, posebno ponosnom braci na prinovici Želim ti što brži oporavak
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 16:24:41
|
|
|
|
danijela8
|
Čestitke Sarah, nadam se da je drugi porod bio puno lakši!!!
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 18:51:18
|
|
|
|
sarah_zg
|
Došla u 15 do 6 u radjaonu, do 8.20 laganini, onda drip, to je najteži dio price. Krenuli u porod u 10.30 i sad vidim na papirima da se rodila u 10.40. Mm bio s nama od 9 pa do 12. Ma nije moglo bolje. Boli drip, ali to se da izgurati. Kad usporedim s G - ovo je san snova! Eto, spava cijeli dan, od 3 sata. Danas odmara valjda, vidjet cemo sutra. Bili mm, sveki i G i mali nije dao baki da ju uzme jer je to samo njegova seka. Htio nas je vodit doma. Mislim da nije skuzio zasto ostajemo. Uglavnom, mala ima 3400 i 50 cm. Lijepo sam ju nahranila ovaj zadnji mjesec
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 19:55:44
|
|
|
|
angel@
|
Draga sarah iskrene čestitke.... drago mi je da je sve u najboljem redu prošlo.... pusa tebi i bebici... Moj David je bio težak 3 kg i 49 dug.... tvoja bebica je super...
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 20:19:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaa,Sarah draga pa cestitam na maloj Ani Pusa velikom braci koji neda nikome svoju seku
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 20:27:13
|
|
|
|
trecabeba
|
Iskrene cestitke Ani i cijeloj obitelji
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 20:34:13
|
|
|
|
trecabeba
|
mamasita vidim da planiras kupanje i ja bi najradje odmah ali ne znam da li moram cekati pregled ili samo da prestanulohije...moze savjet A bebe kada se njih moze u more? Inace mismo obavili pregled s 1 mj i narasli smo 6 cm i dobili 1 kg....malosmo jos uvijek zuti, alivaljda za dojenu djecu to jeok... Veliki problem nam je zatvor, maleni zadnji put nije kakao 7 dana, sada vec 2 ponovno...imate li savjet? Moja prehrana, neki caj ili b kilo sto drugo... Poz svima
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 20:45:36
|
|
|
|
mala lidach
|
gdje ste curke?? evo da vam se napokon javim! citam da je sarah rodila! cestitke!! a kako mene nije bilo ovih nekoliko dana..u utorak sam otisla na sv.duh u radjaonu zbog trudova..koji su bili neredoviti. dosla znaci u 17 h, hodala se po predradjaoni do 22 h trudovi svakih 3 min, pa u box! vodenjak mi nije pukao, pa su to oni obavili! dobila epiduralnu, dosao suprug..lezala kratko kad osjetim pritisak kao za ici na toalet! i ja pocnem tiskati, vicem muzu da zove sestru, ona da pogleda a ja skroz otvorena! odmah se pojavi jos njih 5! i vicu tiskaj i u par tiskanja dosla nasa curica! jako brzo.....
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 23:02:52
|
|
|
|
mamasita
|
mala lidachhhhhhhh ajme ČESTITAMMMMM DRAGA OD NA BEBOLINI piši nam koliko ima,kad ćete doma ili ste već doma....ma bravo pa divno ste vas dvije to obavile joj koliko bebolina,baš sam happy :) treca beba,pa ja mislim da nebi bilo pametno kupati se dok skroz te lohije ne odu,šta ja znan,nekako me strah,znam da nije isto kao menga ali jednom sam sa mengom na kraju išla u more pa mii se produžilo još nekoliko dana.neznam kako tebi,meni je neki dan skroz stalo i onda se opet pojave pa tako unedogled ali sam skužila da mi opet dođu kada se naljutim ili kada dugo stojim.ma mislim da možeš slobodno bebici noge smočiti,malo po malo,vidjeti ćeš kako reagira,samo hrabro a i more je toplo,kod nas 27 stupnjeva.to je jako toplo,barem tako pričaju pošto se ja nisam kupala već više od deset dana ali nadam se da oću brzo nadam se da će nam ova noć bit bolja nego prošlaPaolicu pere onaj skokić u razvoju jer se po noći budila svakih uru vremena,i onda bi na ciki zaspala,ali nema veze nisam uopće ko zombi otpao nam pupkić,hvala bogu inače kaka poslije svakog podoja,ima lijepu zlatno žutu stolicu,voli da joj pjevam i zeza me kada je stavim u krevetić,pjase malo danas se tako od srca svojim sekama nasmijala,a one su lude za njom,ja sam sretna što sve sjeda na mjesto,osim što me malo muči financijska situacija drugo je sve ok ali to će se sve riješiti. vani je vruće i dalje bez obzira što je noć nema daška vjetra,sva sam mokra i mm je zaspao na mojoj strani kreveta gdje je ventilator zatuć ću ga odem ja sad laku noć
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 3.8.2013 23:07:48
|
|
|
|
mamasita
|
eh da i otvorila sam na forumu bebe našu temu da se polako tamo prebacujemo,da budemo spremne
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 4.8.2013 2:40:36
|
|
|
|
ruwenzor
|
Mala lidach čestitam na bebici, super da je brzo prošao porod držim fige da se brzo oporavite, odmorite i što više uživate u prvim danima Mamasita baš mi je drago da se cure vesele malenoj i ona njima, super za pupkić Treća beba baš ti lijepo raste, samo nek nastavi tak. Za stolicu znam da su nam rekli da je za dojenu bebu sve normalno, od zatvora do proljeva, kaj kaže pedica? S N sam pila hippov čaj za dojilje, onaj u prahu, ima komorača i navodno olakšava probavne tegobice kod beba, a frendica je svojoj maloj davala bio gaja (tak nekak) kapi za bolju probavu
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 4.8.2013 10:14:14
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutrooo!! nema me par dana i vidim dvije bebice došle Sarah i mLidach--čestitammmmmm,uživajte sada sa svojim bebolinama Mi super.ema i dalje ima neke grčeve ali izguramo sve nekako...dani mi ludo prolaze,svaki dan isti i nemam pojma više koji je dan!! Danas imamo puna 22 dana i super napredujemo...sljedeći tjedan kontrola pa ćemo vidjeti šta kaže doktor!!! ja i dalje ne mogu na wc 2 hahaha Puseeeeee
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 4.8.2013 11:05:01
|
|
|
|
martinic
|
čestitam sarah..i ja jedva čekam sutra možda upoznam svoga malog princa
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 4.8.2013 14:37:05
|
|
|
|
mala lidach
|
curke moje ! moja curica i ja vam saljemo puse! dosle smo doma jos jucer! sad stalno papa i spava! muz mi dosta pomaze! vec kuha rucak! to mi puno znaci sada.. imam dva sava s poroda, jer kako sam brzo rodila popucala sam na samom kraju poroda da nisu ni skuzile! pa mi je sada problem sjesti, a o toaletu da i ne pisem! boli, boli!! ali sve u svemu ostalo u redu! uzivamo u nasoj maloj princezi! rodila se s 3620g! crna na mamu! jedva sam izdrzala u bolnici 4 dana, muz mi moj falio!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 4.8.2013 14:39:58
|
|
|
|
plavka
|
Sarah i Mala lidach čestitke od srca!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 4.8.2013 15:10:29
|
|
|
|
trecabeba
|
mala l cestitke....
|
|
Anketa
kokakoje vam se ime više sviđa?Mia (
54%)

Maja (
21%)

Mila (
12%)

Mara (
12%)
Broj svih glasova: 212Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!