|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
31.7.2013 8:21:44   
sarah_zg
Jutro!
Samo da se prijavimo da smo jos 2 u 1. Mala L, jesi jos tu? Ja ujutro na pregled i sve se nadam da će mi rec: gospođo, javite se u rađaonu!
Strah me je, ali i ne da mi se vise!
Naznaka nikakvih nema.
Angel@, nemam ti ja pojma za trudove jer ih nisam imala, znam samo ono sto sam pročitala na netu. Moji s dripom su bili koma i bez pauze.
Jelenko, daj kupi u ljekarni onaj prah. Meni su to dali u bolnici kad nisam imala stolicu. Ja nisam mogla od straha.
Mala L, oce blagaic sutra bit na tvojoj indukciji ili?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1601
31.7.2013 8:38:43   
keeka
pozdrav svima, samo da se javim i kazem kako vas pratim i nadam se da cete e sve lijepo i bez puno muke porodit da više ne čekate.
Mi smo danas napunile 33 tj i idemo dalje, slj tj na pregled u bolnicu da vidimo sta je s pl vodom, nadam se da je sve ok. pusauser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1602
31.7.2013 8:52:40   
martinic
jutro...ja danas na kontrolu...:-) ide i tajo s nama jer će raditi uzv pa nek se malo podruže njih dvojica hehehuser posted image .Osjećam se super..nikakvih naznaka da bi nešto moglo biti....odbrojavam dane..i jedvaaaa čekam.
dr blagaić je siščan(moj sugrađan)brat mu radi u našoj bolnici  ali su nebo i zemlja...kažu da je vlado  predobar a jura grozan....

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 1603
31.7.2013 10:31:05   
mamasita
jutroooo mamike i trudničice i bebolineuser posted image
curke u vrtiću,mm išao rješavat papire za Paolu,ona spava spokojno u svom krevetiću,evo je sad posikila i usnulauser posted image izgleda da bi joj mogao pupkić past,baš mi je neki čudan,i još sa onom glupavom kvačicom,njih dvije mi to nisu imale na pupkiću.rekla mi patronažna da je nazovem kada primjetim da bi mogao otpast.noćas smo malo lošije spavali,bubala ju je guza dok je kakala pa smo se malo nosaliuser posted image N je imala valjda noćnu moru,jako je neutješno plakala u snu da joj ništa nije pomoglo,grlili smo je i ljubili,i onda se smirila,plakalw su i P i n u duetuuser posted image user posted image samo E je spavala ko cokić.mm nam danas radi popodne a sutra nam je slobodan.
JELENKO uzmi dulcolax u ljekarni,garantirano djeluje ja ga jučer popila jer sam imala zatvor tri dana,i odmah me potjeralo,u roku od 20min.Ema ti je predivnauser posted image
mala lidach nadam se da je sve ok sa bušinom,javi nam kako si i dali e krenulo išta user posted image
sarag zg nadam se da si dobro.jesi se malo smirila user posted image
sve vas grlim šta još ima kod vas

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1604
31.7.2013 11:03:05   
and1
dancek :)

ajde bebice krenite :)
sarah bas mi je drago da si tako otvorena, uvjerena sam da se scenarij od prvog poroda nece ponoviti! samo pozitivno :)

jelenko takodjer preporucujem kao i mamasita dulkolax i puuuuuno kompota!

imam problema sa Evinom guzom user posted image vec 5 dana joj je jaaako izgrizena, nema sta ne radim.. mjenjam joj pelene svakih sat,sat i pol,ako se pokaka odmah..vlazne uopce ne koristimo,samo joj sa fizioloskom i vatom perem, 3-4 puta dnevno ju pod spinom operem, luftamo cak sam i fenom-hladnim zrakom, pocela joj susiti, mazem sudodcremom..
krene kao na bolje i onda se opet pogorsa.. problem mi stvara sto kad prducne ona izbaci mrvicu kakice i onda ju to nagriza.. uffff!!
tako sam i sa prvom imala problema, sa 2 mj smo isli dermatologu jer nista nije pomagalo, ali ona nije toliko plakala zbog toga,dok ova urlaaa, sto je sasvim razumljivo..
bas me izludjuje to!

cure koje imate kontrole danas javite sto su vam rekli user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1605
31.7.2013 15:20:46   
JELENKO VG
ooojjjjj trudilice i mamice!!!

Moja Ema danas cijeli dan spava,malo se budi,pojede i natrag ćorka!!
Ali svaki dan oko 17 h krenu grčevi i tulum do ponoći dok ne zaspeuser posted image user posted image
Mamasita,And-kupit ću onda to jer sam ludaaaaaa već...strah me je uopće ići na wcuser posted image
Sarah-većina frendica koje su imale negativno iskustvo sa prvog poroda kažu da je drugo totalno drugačije
Jučer mi je bila patronažna zadnji puta i skoro sam ju potjerala van.Bila je tako bahata i bezobrazna da sam ju htjela istućiuser posted image
Toliko je pametovala i špotala me za svaku sitnicu .Užasna je!!
Prvo me oprala da kaj dajem bebi dohranu,kao trebam samo dojiti.Kažem ja:pa moje mlijeko joj nije dovoljno,trudim se što više dojiti ali ona je gladna! A ona veli da se ne trudim dovoljno i bla,bla,bla!!!
Onda kaže da zašto beba spava samnom,da jel mi nemamo krevetić!!!I da ju odmah danas stavim u krevetić spavat....i nabrojala mi hrpu neke kozmetike koju kao trebam imati....ma daj....te patronažne danas!! A da ne pričam o ženi koja mi je bila prva tri puta:smrdi po cigaretama i brijem da pije neke tablete za smirenje jer je sva zdrmanauser posted image
Joj,baš sam se naživciralauser posted image
Evo bebolina se budi,ide papati....

Pozdrav curkeeeee

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1606
31.7.2013 15:40:21   
cuba
Ja sam došla u izvidnicu ljetnih bebicauser posted image
Čestitam svima koje su kroz ovaj mjesec postale mamice i dočekale svoje male bebiceuser posted image user posted image
sarah draga, vidim još si 2u1 a danas je termin...nemoj biti toliko u grču i strahu. Znam da imaš užasno iskustvo sa prvog poroda ali moraš biti pozitivna jer će ti tako psihički biti lakše pri drugom porodu. Moj porod sa R je isto jako dugo trajao i na kraju završio sa hitnim carskim (nije mi bilo dramatično kao i tebi) ali eto drugi porod jednostavno za poželjeti. Dobro sam uspjela do bolnice doći kolikom se brzinom sve odvilo a mališan izašao u rekordnom roku....tako da, nema tu pravila...držim ti fige da sve prođe jako brzo i u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image ajde mogla bi sutra roditi, lijepi je datum, onako upečatljiv, prvi u mjesecuuser posted image
Uživaj u drobiću dok je još tuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1607
31.7.2013 17:55:28   
danijela8
Evo nas s pregleda, 38.tj. Bebač ima već 3330gr, prst sam otvorena, ne preostaje nam ništa drugo nego čekat da se nešto pokrene, ako ne rodim do termina trebalo bi provjerit težiinu bebe na UZV, ne bi smio doć preko 4kg obzitrom na prvi carski. A što ae mene tiče - ja bi odmah u rađaonu, spremna sam psihički i fizički!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1608
31.7.2013 18:22:05   
ruwenzor
Hej curke! Od kad sam saznala da je H na zadak ne mogu prestati razmišljati o tome, vrtim u glavi sto situacija i čitam priče s neta, većina nije baš lijepa.. Bila sam jučer na zadnjoj kontroli kod svoje gin, samo mi je dala uputnice za bolnicu i rekla da ako osjetim jaku bol u trbuhu nek se ne brinem jer se to beba okreće user posted image Prije 4 tj je bila naglavačke i nisam primjetila jaku bol kad se izvrnula na zadak, ne kužim zašt bi obratno bolilo?? A i ak boli nek boli, samo da se okrene na glavu, a ako osjetim ikakvu bol jurim u bolnicu.
Zvala sam danas sv.duh da se naručim, naručili me na pregled tek 14.08. (kao nema mjesta, gužve su) a još mi kaže žena da nema dr. Hafnera do 26.08. user posted image a ja bih kod njega... S N je bio neki mladi i nije baš imao kaj raditi, sve je išlo glatko, babica je sve odradila, a sad s H na zadak i toksoplazmozom me stvarno strah i nadala sam se Hafneru, njemu vjerujem, za ostale uopće ne znam tko su i kakvi su. Jel znate kojeg dr. na sv.duhu koji ima iskustva sa zatkom?

Mala lidach pretpostavljam da si rodila i da se maziš sa svojom bebicom, javi se kad stigneš
Jelenko baš mi je žao da te patronažna naživcirala, mi smo s N imali super patronažnu- mlada, plava, slatka, simpatična do neba i znala je apsolutno sve, kad je N imala 3 mj jedno jutro je bljuckala smeđe-bijelo, u panici sam nazvala p. i ona se samo nasmijala i rekla: dakle jucer ste ju prvi put kupali u moru- i stvarno jesmo, navodno ju je more potaklo da se očisti. Ne daj joj da te naljuti, nema ona tebe kaj špotati, tu je da pomogne a ne da provocira.
Sarah jesi još tu ili su te ostavili u rađaoni? U svakom slučaju držim fige, uživaj u buši dok još možeš, a kad krene- sretno, nek prođe super.
Martinic i danijela kak je bilo na kontroli?
And1 nadam se da će se situacija s guzom popraviti brzo. Btw s N sam koristila platnene pelene i guza joj je bila super, nismo je ni mazali s ničim, jedino kad sam joj stavila jednokratne (kad smo išli na put il negdje) joj se znala zacrveniti pa joj je kupanjac s maslinovim uljem i kamilicom riješio crvenilo

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1609
31.7.2013 18:33:13   
sarah_zg
Ruwenzor, ujutro imam kontrolu. Koji si ti sad tjedan? Moja bebolina se u 34 okrenula na glavu. Ja idem isto na dv. Duh, iako sam imala grozno iskustvo prvog poroda. Sad sam išla kod Miskovica, ali i on je na godišnjem pa sutra idem kod Dukica. Znam da je Blagaic super. Spasio je mog malog jer ovaj koji me poradjao je bio totalna neznalica. Naruci se u ambulantu za visokorizicnu, s obzirom na situaciju. Nek ti ginic da uputnicu i kaj te briga. Ja imam normalnu trudnocu pa sam išla gore. Nisam ja neka osoba za utjesiti, ali sretno. Ipak he većina poroda prošla ok pa se nadam da će i naši. Iako nemam pojma zasto forsiraju prirodnjak ako je beba na zadak?!
Hvala svima na ohrabrenju, svakako cu se javiti sutra s vijestima. Iako me strah, ipak bi da me sutra ostave!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1610
31.7.2013 19:39:15   
ruwenzor
Tnx Sarah user posted image U 36 sam, al se nadam da će se ipak okrenuti još. Sretno sutra :)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1611
31.7.2013 20:09:05   
and1
ruwenzor bila sam pisala jednom sarah,sad sam trazila pa ti kopiram..
polozaj koljena-prsa: rodilja se smjesti na mekanu podlogu i klekne na koljena,prekrizi ruke te se prsima nasloni na njih tako da je straznica smjestena vise od ramena. gravitacija pomaze da dijete izade iz zdjelice koliko je dovoljno da oslobodi glavu iz neudobnog kostanog prostora i da se preokrene poradi tezine leda. deset_ minuta u ovom polozaju obicno je dostatno,ali za onu djecu koja su dublje u zdjelici moze trebati i vise..

nadam se da si skuzila kako tocno :)

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1612
31.7.2013 21:50:09   
ruwenzor
tnx and1 user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1613
1.8.2013 10:24:11   
sarah_zg
Evo mene doma. Pregledali me i poslali natrag. Otvorena 2 prsta, nek cekam. Sljedeći pregled tek u utorak. Produženi je vikend! Iskreno se nadam da cu rodit do utorka! Ovo vježbanje strpljenja nije za mene! Rekao je 10.8. je zadnji dan. Ako do tad ne rodim - indukcija!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1614
1.8.2013 10:54:23   
martinic
evo i mene....jučer na kontroli sve ok otvorena sam 2 prsta.....i isto čekam....user posted image .u pon ujtro idem na kontrolu uzv i ctg ako se nešto ne desi tj  ako ne završim u rađaoni.....jedva čekam

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1615
2.8.2013 11:15:41   
mamasita
Hej pa di ste mi mamiteuser posted image
evo mi papamo ciku i baš nam je dobrouser posted image lavica malena,noćas je spavala sa malo više buđenja ali sika je sve rješila.danas imamo punih 10 danauser posted image user posted image i baš mi se promjenila u tih desetak dana.ja mlijeka imam u potocima,ona fino papauser posted image
jao kako smo mi sve u zadnji čas odlučili rješavat prije nego što se rodila,baš si neki dan mislim da nismo kupili niti jednu bočicu,zasad mi ne treba.seke su super,uživaju po cijele dane,kupanje do navečer,danas je mm doma pa uživaju sa njimuser posted image
ja sam super,sjedit mogu,guza me više neboli jedino mi boli kada mi se maternica stišće,to baš boli.
pusa vam i javite se

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1616
2.8.2013 11:44:19   
mamasita
sad mi je patronažna bila user posted image
pupak je super,vjerojatno će otpast preko vikendauser posted image i da,vagala ju je i dobila je sedam dana što smo doma 170g i skoro pa nadoknadila porođajnu težinu,oko moje sneno i lijepouser posted image user posted image user posted image prezadovoljna sammmm sad ima 3530g...baš nam lijepo ide cikanje,ma cica rules user posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1617
2.8.2013 12:00:26   
danijela8
Bili smo jutros na pregledu u bolnici, kaže dr. da mali ima već blizu 4kg po njihovom UZV, dogovorio mi je carski u srijedu, spinalna anestezija! I sad sam baš happy, nema više one brige i neizvjesnosti user posted image
Još 5 dana!!!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1618
2.8.2013 12:13:01   
martinic
hej čekalice....kod mene još ništa.evo napravila sam ručak i sad odmaram uz klimu...svi mi kažu da mi se trbuh spustio user posted image ...nadam se da ću u pon ugledati svoga princa...veliki pozz svima ....i nadam se da će nam ovaj duugiiii vikend donesti puuuno novih  bebica

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1619
2.8.2013 12:22:43   
sarah_zg
Evo i mene. Ne događa se nista, naravno!
Danijela, zbog čega carski? Zbog kilaze ili? Kako zavidim svima koji idete na carski! Ja sam molila i molila, mito nudila... Ma kakvi! Na kraju cu opet proživljavati agoniju indukcije :-( jooooj, mislim da će ovo bit zadnje od mene, ako ne nastupi neka opasna amnezija!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1620
2.8.2013 13:29:03   
mamasita
cure sretnouser posted image
sarah zg nemoj biti toliko pesimistična.rekla sam već sam pisala o tome kakav je nama prvi porod bio,grozan i dugačak a drugi u sat i pol.neznači da se mora ponoviti scenarij prvog poroda.mazi bušinu svoju a još malo pa ćeš i svoju Anu ljubitiuser posted image uživaj u svojoj bušini i relaxuser posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1621
2.8.2013 17:17:16   
danijela8
Da Sarah, zbog kilaže i činjenice da je prvi porod bio na carski, u teoriji se drip ne smije davati nakon carskog, tako da nemaju više što sa mnom,jutros su ga (12 dana prije termina) procijenili na 3730g, velik dečko!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1622
2.8.2013 17:23:30   
mamasita
danijela,bogami veliki dečkouser posted image tako su moje dvije bile preko 4 kguser posted image

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1623
2.8.2013 17:39:35   
ruwenzor
Hej curke! Bila sam danas na sv.duhu, nisam mogla čekati do 14.08., uglavnom H više nije na zadak user posted image nije ni na glavicu skroz, nekak potkoso je. Rekao je dr. da je izgleda maternica rastegnuta od prošle t i da ima malo više plodove vode pa da zato bebica ima mjesta za okrete i da mogu očekivati da se još koji put izvrti. Kontrola za tjedan dana, pp ranije.
Sarah držim fige da ipak krene prirodno prije
Mamasita super za cikanje user posted image

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1624
2.8.2013 18:27:05   
mamasita
ruwenzoruser posted image ma super što se bebolina okrenula,još će te ona pošteno izudaratuser posted image user posted image kako podnosiš ove vrućine?tu kod nas je pakao,sad sam malo propuha napravila ali đabe mi to kada daška vjetra nema....joj a moji svi otišli na more,Paola spava,ja gledam more i tako bi se bacila jojjjjjjj jedva čekam se okupat,još malo mi one lohije idu,nadam se da će stat brzo,rekla mi je patronažna da sa P slobodno mogu ići van,iako sam ja to već učinila neki dan,bili smo jedno pet minutica na zrakićuuser posted image
joj nabavila sam kolica konačnooooo,sad mogu spavati na miruuser posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Trilema oko imena
baby_paris

Koje ime odabrati?

Benjamin (43%)

William (19%)

Damian (38%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!