|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
28.7.2013 19:59:53   
mala lidach
pozdrav curke moje! user posted image
bili smo jutros opet na pregledu i ctg-u. i kao i obicno nema trudova! 40+6 tj sam tocno...u utorak opet na pregled ako do tada ne bude nista idem na inducirani! user posted image

e sada mame pomagajte! imam cudan iscjedak. tamno smeđe je boje..uplasila sam se kad sam to vidjela! pa ne znam je li to taj cerviksalni cep ili sto drugo? user posted image do sada je bio normalan iscjedak...pa sam si mislila da bi cep trebao biti prosaran krvlju, a meni necim tamno smeđim...ne znam..

jedva cekam svoju bebicu!user posted image sad vec ima 3500 g po zadnjem ultrazvuku! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1576
28.7.2013 21:31:28   
sarah_zg
Mala L, kad mi skupa zavrsimo na indukciji. Ja idem ujutro na pregled, ne vjerujem da se nesto pokrenulo, ali nikad se ne zna. Kažu da se bebe pred porod smire, a ova moja je bas zivahna po cijeli dan. Ja sam bas postala jako nervozna, jedva cekam da to sve bude gotovo. Stalno vratim film od prvog poroda u glavi, onda samo placem, pribudim se po noci i placem. Joj užas jedan.
To bi ti mogao biti cep, možda su ti pregledima malo to potaknuli.

< Poruku je uredio sarah_zg -- 28.7.2013 21:32:26 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mala lidach)
Neposredna veza do poruke: 1577
28.7.2013 21:55:57   
mamasita
SARAH I MALA L user posted image user posted image user posted image ajde slonići da se nešto i pokrene kod vasuser posted image
mi idemo u krpe,curke spavaju,mm je otišao na feštu ja se idem otuškati i u carstvo snova.ljubim vas i vaše bušine i beboline user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1578
28.7.2013 22:01:19   
mala lidach
taman kad sam se isla tusirati maloprije vidim na ulosku cep! al se bas jasno vidi sluz, a da nisam ni osjetila! user posted image jos da vodenjak pukne! user posted image

sarah moja se isto stalno rita! danas ultrazvuk doktor nije mogao normalno obavit koliko se ona vrtila! brda i doline radi!user posted image ja ti idem u utorak na pregled, tako da ne znam kada ce me inducirati.. mozda cak u srijedu..
samo nek to sve zavrsi!
mozda ti ovaj porod prodje brze i lakse. valjda budes trazila epiduralnu?

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1579
28.7.2013 22:03:56   
mala lidach
mamasita blago tebi! nek si nam ti napokon mirna! user posted image ja ocekujem utorak! ova mala je zbilja tvrdoglava, ona bi to sve u zadnji cas!user posted image
prva trudnoca i vec inducirani! mislila sam bude to kod mene islo kako treba...

cekamo na malo zlato..

Neposredna veza do poruke: 1580
29.7.2013 9:02:52   
sarah_zg
Jutro! Da se javim prije pregleda.
U 11 idem gore pa se čujemo. Ne znam sta će bit, al pretpostavljam da će me pregledati i reci vidimo se za nekoliko dana.
Sto se epiduralne tice, dobila sam ju i s prvim, ali nije umanjila traume s poroda. Kad vidiš da ti reanimiraju dijete, radje bi da tebe boli ne znam kako nego da razmišljas oce li ti dijete preživjet ili ne.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1581
29.7.2013 9:45:58   
mala lidach
sarah misli pozitivno! nek ti bar malo bude lakse! user posted image i javi se...

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1582
29.7.2013 14:31:55   
sarah_zg
Evo me
Otvorena 2 prsta, poslao me kuci. Kontrola u četvrtak. Ako ne rodim prije, naravno. Pitao jel smije malo procackati. Ma mislim se ja, radi sta oces, samo da krene!
I tako... Sad cekam trudove. Možda i dogodi se čudo!

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1583
29.7.2013 15:11:22   
mala lidach
sarah zasto je kontrola u cetvrtak? mene zovu svaka 2 dana..
i ja sam bila danas na pregledu, jer su mi prijateljice koje su vec rodile rekle da je bolje da odem, pa sam otisla u radjaonu..
nema trudova, i ne znam dali sam otvorena pise: 2/3 clanka uloziv do glavice user posted image
i sutra opet na pregled... dosta mi je dosta mi je! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1584
29.7.2013 15:21:42   
sarah_zg
Zato jer oni kažu da mi je termin u četvrtak. Po mojoj dr., termin je u srijedu. Ali ok, jedan dan tamo amo ne znaci nista. Kaj si se samo pojavila u radjaoni ili?

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1585
29.7.2013 15:42:41   
mamasita
mala lidach nemoj biti tužna,sve će biti ok,draga biti će da je bebi još uvijek lijepo u tebi,vjerujem da ti je dosta jer je teško izdurat po ovoj vrućini ali kada beba odluči krenuti osjetit ćešuser posted image
sarah ajde još malo,neće ti se ponoviti isto,sve će biti okuser posted image user posted image
P spava,mm spava još malo pa ide raditi,curke gledaju crtiće,mm je skuhao ručak danas i tako sve ide svojim tokom.danas Paolica lolica ima 6 dana,noćas će već imati tjedan dana user posted image user posted image user posted image kod nas je pakleno,sprema se neko nevrijeme pa je još gore.
di ste cure druge zatišje nekouser posted image user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1586
29.7.2013 17:26:21   
mala lidach
sarah da samo sam se pojavila i rekla da mi je jucer ispao sluzni cep, pa da me pregledaju posto sam vec 41 tjedan. odmah je sestra rekla da udjem da to obavimo...user posted image
i dobro je sad sam mirna..
mamasita vjeruj da je vec zbilja dosta svaka 2 dana u bolnicu i natrag user posted image ali valjda bi sada trebalo nesto krenuti ipak je cep ispao! user posted image
ti vec gledas svoju dusicu! user posted image

i da ! ima ova moja vec 3500 g...to je vec za van!user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1587
29.7.2013 20:58:26   
mamasita
mala lidach baš je velika bebolina user posted image bogami nema joj druge nego da krene više vanuser posted image user posted image
barem ti je vrijeme olakšalo ovo čekanje,nije višer tako vrelo,malo ohlađenja :)

Neposredna veza do poruke: 1588
29.7.2013 21:54:02   
mala lidach
mamasita zsto i pisem stalno da bi trebala van! jooj kako cu ju samo rodit toliku...ne bi ja bas vise cekala.. user posted image sutra ce biti dobro vrijeme za promjenu..
moram se pozaliti da me trbuh boli..kuhala sam oko 19 i trbuh me toliko bolio da sam se htjela skupiti...ne znam je li to trud i pojavilo se jos 4 puta u nepravilnim razmacima....joj ja vise nista ne razumijem svoje tijelo! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1589
29.7.2013 22:27:14   
mamasita
mala lidach ljubim ja tu tvoju bušinu slatkuuser posted image user posted image bit će nam bebe iste po kilaži user posted image user posted image
noćas se lijepo naspavaj,ajde barem zraka ima user posted image
sarah zg ajde draga ti onda lijepo na moj termin u subotu,03.08 user posted image ako već misliš toliko čekati :)
idem ovdje je nevrijeme opako da mi opet ne pokvari komp :p

Neposredna veza do poruke: 1590
30.7.2013 11:24:05   
mala lidach
mamasita user posted image user posted image
evo bila sam jutros na pregledu, opet nema trudova..doktor me narucio za inducirani u cetvrtak u pola 7! user posted image rekla sam mu da mi je ispao sluzni cep, pa je on malo prckao dolje i izvukao ostatak sluznog cepa.. i malo potakeo. i rece da se mozda i veceras vidimo!user posted image
tako da malena dolazi 1.8.! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1591
30.7.2013 13:28:47   
sarah_zg
Joj mala L kad se mi u četvrtak sretnemo!!! Ja imam pregled u 8. Kod kojeg dr si bila danas?
Dakle, jos malo i stižu nam beboline! A di su ljetne puhalice? Jel se sve kupate i odmarate?

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1592
30.7.2013 14:05:34   
mala lidach
sarah kod dokt Vladimira Blagaica, on mi je super!
al sad me muci nesto drugo..ne znam da li imam trudove.. trbuh me jako boli kao kontrakcija i mestrualna bol, samo jace, i imam bolove u leđima! a i tjeralo me na toalet.. ne izdrzivi su mi bolovi! bili su od 12 sati.. a sad u 13:40, 13:50, 14:03..
ne znam jesu li to pravi trudovi pomagajte!! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1593
30.7.2013 14:20:25   
sarah_zg
On je super, bio mi je na prvom porodu i vjerojatno spasio mog malog jer ovaj koji me poradjao nije imao pojma! Ja ti ne znam kako izgledaju trudovi. Pricekaj jos malo pa ćeš vidjeti. Kažu da idu od leđa prema trbuhu... Možda ćeš ti jos danas!!! Sretnoooo

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1594
30.7.2013 14:35:43   
mala lidach
joj da hoce biti i na mom porodu..razmak mi je prvo 6 min,7 min, 8 min.. nije bas pravilno...
hvala sarah nadam se da bude danas...

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1595
30.7.2013 14:38:27   
angel@
Drage moje evo i nas malo...ova vrućina je paklena tako da mi je i David nervozan...ali izgurat ćemo mi to ... čestitam svima mamama na njihovim anđelima,mazite se i pazite....

Draga Sarah moram odg na tvoj zadnji post.... user posted image user posted image user posted image trudovi zavise od žene do žene,meni su sa Davidom krenuli od trbuha,leđa su mi bila super nisam imala nikakvih bolova i tako je puno lakše izdržati porod...mene je sa svakim trudom bolio trbuh,a ne leđa... user posted image u svakom slučaju želim vam brz i lagan porod.... i da jako brzo budete sa svojim srećicama.... poljubac svima.... user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1596
30.7.2013 16:43:08   
mamasita
ajmeeeeeeeeeee napisala sam miljunski post i nestadeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
uglavnom ljubim vas.Paola spava oko malo a cure su sa mm na kupanju.
pisala sam o trudovima,porodia,refluksu bubrega strahu i svemu i nije mi htjelo objaviti post i sad mi se iskreno više neda pisat istouser posted image user posted image kako steeee?

(Odgovor članu angel@)
Neposredna veza do poruke: 1597
30.7.2013 16:45:03   
mamasita
morat ćemo otvoriti temu ljetne bevbe 2013 na bebama user posted image zatišje neko,nema vas

Neposredna veza do poruke: 1598
30.7.2013 22:42:00   
danijela8
Mi smo u iščekivanju pregleda sutra (38.tj), stalno sanjam bebača, baš sam postala nestrpljiva. Di su ostale čekalice?

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1599
31.7.2013 8:05:31   
JELENKO VG
Dobro jutro!!!!!
mala Lidach--trudovi su ti skoro isti kao menstrualni bolovi,samo su naravno pojačani...Meni su krenuli lagani bolovi s leđa pa prema naprijed i bili su svakih par minuta,točno isti razmak,pa sam po tome pretpostavila da su to trudovi...S vremenom se pojačavaju, i vremenski razmak između truda je kraći.Al vjeruj mi,kada dođu znat ćeš,nema šanse da fulaš!!
Meni su krenuli oko 12 popodne i tek u 16 sam otišla u bolnicu....tako da....
Jedino što mi je bilo sumljivo što su na početku bili jedva osjetni,a uvijek sam mislila da će odmah jako krenuti...
Jao kada se sjetimuser posted image user posted image
Držim fige da su pravi i da bebač dođe!!!
Moja Emica i mm spavaju a ja se uhvatila pranja veša.Jučer sam prvi put nakon poroda malo stan spremala,pa je danas lakšeuser posted image
Danas malo sunce mamino ima 18 dana i super napreduje.Je da je muče grčići ali i to će proći!
Ali zato mamu muči wc br.2 hahaah...katastrofa kako me boli kada moram ići...rađe bi opet išla roditi nego na wcuser posted image user posted image
Pijem Mg Donat,jedem svašta...ali niš....Morat ću danas do ljekarne jer ću ovako poluditi.
Taman me šavovi prestali boliti i nekako mi se činilo da dolazim u n ormalu i eto ti vragauser posted image user posted image ..
Puseeeeeeeeee

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje od ova dva imena?
asna

Srdjan (12%)

Goran (88%)

Broj svih glasova: 129

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!