|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 28.7.2013 19:59:53
|
|
|
|
mala lidach
|
pozdrav curke moje! bili smo jutros opet na pregledu i ctg-u. i kao i obicno nema trudova! 40+6 tj sam tocno...u utorak opet na pregled ako do tada ne bude nista idem na inducirani! e sada mame pomagajte! imam cudan iscjedak. tamno smeđe je boje..uplasila sam se kad sam to vidjela! pa ne znam je li to taj cerviksalni cep ili sto drugo? do sada je bio normalan iscjedak...pa sam si mislila da bi cep trebao biti prosaran krvlju, a meni necim tamno smeđim...ne znam.. jedva cekam svoju bebicu! sad vec ima 3500 g po zadnjem ultrazvuku!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 28.7.2013 21:31:28
|
|
|
|
sarah_zg
|
Mala L, kad mi skupa zavrsimo na indukciji. Ja idem ujutro na pregled, ne vjerujem da se nesto pokrenulo, ali nikad se ne zna. Kažu da se bebe pred porod smire, a ova moja je bas zivahna po cijeli dan. Ja sam bas postala jako nervozna, jedva cekam da to sve bude gotovo. Stalno vratim film od prvog poroda u glavi, onda samo placem, pribudim se po noci i placem. Joj užas jedan. To bi ti mogao biti cep, možda su ti pregledima malo to potaknuli.
< Poruku je uredio sarah_zg -- 28.7.2013 21:32:26 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 28.7.2013 21:55:57
|
|
|
|
mamasita
|
SARAH I MALA L ajde slonići da se nešto i pokrene kod vas mi idemo u krpe,curke spavaju,mm je otišao na feštu ja se idem otuškati i u carstvo snova.ljubim vas i vaše bušine i beboline
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 28.7.2013 22:01:19
|
|
|
|
mala lidach
|
taman kad sam se isla tusirati maloprije vidim na ulosku cep! al se bas jasno vidi sluz, a da nisam ni osjetila! jos da vodenjak pukne! sarah moja se isto stalno rita! danas ultrazvuk doktor nije mogao normalno obavit koliko se ona vrtila! brda i doline radi! ja ti idem u utorak na pregled, tako da ne znam kada ce me inducirati.. mozda cak u srijedu.. samo nek to sve zavrsi! mozda ti ovaj porod prodje brze i lakse. valjda budes trazila epiduralnu?
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 28.7.2013 22:03:56
|
|
|
|
mala lidach
|
mamasita blago tebi! nek si nam ti napokon mirna! ja ocekujem utorak! ova mala je zbilja tvrdoglava, ona bi to sve u zadnji cas! prva trudnoca i vec inducirani! mislila sam bude to kod mene islo kako treba...
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 9:02:52
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jutro! Da se javim prije pregleda. U 11 idem gore pa se čujemo. Ne znam sta će bit, al pretpostavljam da će me pregledati i reci vidimo se za nekoliko dana. Sto se epiduralne tice, dobila sam ju i s prvim, ali nije umanjila traume s poroda. Kad vidiš da ti reanimiraju dijete, radje bi da tebe boli ne znam kako nego da razmišljas oce li ti dijete preživjet ili ne.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 9:45:58
|
|
|
|
mala lidach
|
sarah misli pozitivno! nek ti bar malo bude lakse! i javi se...
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 14:31:55
|
|
|
|
sarah_zg
|
Evo me Otvorena 2 prsta, poslao me kuci. Kontrola u četvrtak. Ako ne rodim prije, naravno. Pitao jel smije malo procackati. Ma mislim se ja, radi sta oces, samo da krene! I tako... Sad cekam trudove. Možda i dogodi se čudo!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 15:11:22
|
|
|
|
mala lidach
|
sarah zasto je kontrola u cetvrtak? mene zovu svaka 2 dana.. i ja sam bila danas na pregledu, jer su mi prijateljice koje su vec rodile rekle da je bolje da odem, pa sam otisla u radjaonu.. nema trudova, i ne znam dali sam otvorena pise: 2/3 clanka uloziv do glavice i sutra opet na pregled... dosta mi je dosta mi je!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 15:21:42
|
|
|
|
sarah_zg
|
Zato jer oni kažu da mi je termin u četvrtak. Po mojoj dr., termin je u srijedu. Ali ok, jedan dan tamo amo ne znaci nista. Kaj si se samo pojavila u radjaoni ili?
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 15:42:41
|
|
|
|
mamasita
|
mala lidach nemoj biti tužna,sve će biti ok,draga biti će da je bebi još uvijek lijepo u tebi,vjerujem da ti je dosta jer je teško izdurat po ovoj vrućini ali kada beba odluči krenuti osjetit ćeš sarah ajde još malo,neće ti se ponoviti isto,sve će biti ok P spava,mm spava još malo pa ide raditi,curke gledaju crtiće,mm je skuhao ručak danas i tako sve ide svojim tokom.danas Paolica lolica ima 6 dana,noćas će već imati tjedan dana kod nas je pakleno,sprema se neko nevrijeme pa je još gore. di ste cure druge zatišje neko
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 17:26:21
|
|
|
|
mala lidach
|
sarah da samo sam se pojavila i rekla da mi je jucer ispao sluzni cep, pa da me pregledaju posto sam vec 41 tjedan. odmah je sestra rekla da udjem da to obavimo... i dobro je sad sam mirna.. mamasita vjeruj da je vec zbilja dosta svaka 2 dana u bolnicu i natrag ali valjda bi sada trebalo nesto krenuti ipak je cep ispao! ti vec gledas svoju dusicu! i da ! ima ova moja vec 3500 g...to je vec za van!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 20:58:26
|
|
|
|
mamasita
|
mala lidach baš je velika bebolina bogami nema joj druge nego da krene više van barem ti je vrijeme olakšalo ovo čekanje,nije višer tako vrelo,malo ohlađenja :)
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 21:54:02
|
|
|
|
mala lidach
|
mamasita zsto i pisem stalno da bi trebala van! jooj kako cu ju samo rodit toliku...ne bi ja bas vise cekala.. sutra ce biti dobro vrijeme za promjenu.. moram se pozaliti da me trbuh boli..kuhala sam oko 19 i trbuh me toliko bolio da sam se htjela skupiti...ne znam je li to trud i pojavilo se jos 4 puta u nepravilnim razmacima....joj ja vise nista ne razumijem svoje tijelo!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 29.7.2013 22:27:14
|
|
|
|
mamasita
|
mala lidach ljubim ja tu tvoju bušinu slatku bit će nam bebe iste po kilaži noćas se lijepo naspavaj,ajde barem zraka ima sarah zg ajde draga ti onda lijepo na moj termin u subotu,03.08 ako već misliš toliko čekati :) idem ovdje je nevrijeme opako da mi opet ne pokvari komp :p
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 11:24:05
|
|
|
|
mala lidach
|
mamasita evo bila sam jutros na pregledu, opet nema trudova..doktor me narucio za inducirani u cetvrtak u pola 7! rekla sam mu da mi je ispao sluzni cep, pa je on malo prckao dolje i izvukao ostatak sluznog cepa.. i malo potakeo. i rece da se mozda i veceras vidimo! tako da malena dolazi 1.8.!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 13:28:47
|
|
|
|
sarah_zg
|
Joj mala L kad se mi u četvrtak sretnemo!!! Ja imam pregled u 8. Kod kojeg dr si bila danas? Dakle, jos malo i stižu nam beboline! A di su ljetne puhalice? Jel se sve kupate i odmarate?
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 14:05:34
|
|
|
|
mala lidach
|
sarah kod dokt Vladimira Blagaica, on mi je super! al sad me muci nesto drugo..ne znam da li imam trudove.. trbuh me jako boli kao kontrakcija i mestrualna bol, samo jace, i imam bolove u leđima! a i tjeralo me na toalet.. ne izdrzivi su mi bolovi! bili su od 12 sati.. a sad u 13:40, 13:50, 14:03.. ne znam jesu li to pravi trudovi pomagajte!!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 14:20:25
|
|
|
|
sarah_zg
|
On je super, bio mi je na prvom porodu i vjerojatno spasio mog malog jer ovaj koji me poradjao nije imao pojma! Ja ti ne znam kako izgledaju trudovi. Pricekaj jos malo pa ćeš vidjeti. Kažu da idu od leđa prema trbuhu... Možda ćeš ti jos danas!!! Sretnoooo
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 14:35:43
|
|
|
|
mala lidach
|
joj da hoce biti i na mom porodu..razmak mi je prvo 6 min,7 min, 8 min.. nije bas pravilno... hvala sarah nadam se da bude danas...
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 14:38:27
|
|
|
|
angel@
|
Drage moje evo i nas malo...ova vrućina je paklena tako da mi je i David nervozan...ali izgurat ćemo mi to ... čestitam svima mamama na njihovim anđelima,mazite se i pazite.... Draga Sarah moram odg na tvoj zadnji post.... trudovi zavise od žene do žene,meni su sa Davidom krenuli od trbuha,leđa su mi bila super nisam imala nikakvih bolova i tako je puno lakše izdržati porod...mene je sa svakim trudom bolio trbuh,a ne leđa... u svakom slučaju želim vam brz i lagan porod.... i da jako brzo budete sa svojim srećicama.... poljubac svima....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 16:43:08
|
|
|
|
mamasita
|
ajmeeeeeeeeeee napisala sam miljunski post i nestadeeeeee uglavnom ljubim vas.Paola spava oko malo a cure su sa mm na kupanju. pisala sam o trudovima,porodia,refluksu bubrega strahu i svemu i nije mi htjelo objaviti post i sad mi se iskreno više neda pisat isto kako steeee?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 16:45:03
|
|
|
|
mamasita
|
morat ćemo otvoriti temu ljetne bevbe 2013 na bebama zatišje neko,nema vas
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 30.7.2013 22:42:00
|
|
|
|
danijela8
|
Mi smo u iščekivanju pregleda sutra (38.tj), stalno sanjam bebača, baš sam postala nestrpljiva. Di su ostale čekalice?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 31.7.2013 8:05:31
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Dobro jutro!!!!! mala Lidach--trudovi su ti skoro isti kao menstrualni bolovi,samo su naravno pojačani...Meni su krenuli lagani bolovi s leđa pa prema naprijed i bili su svakih par minuta,točno isti razmak,pa sam po tome pretpostavila da su to trudovi...S vremenom se pojačavaju, i vremenski razmak između truda je kraći.Al vjeruj mi,kada dođu znat ćeš,nema šanse da fulaš!! Meni su krenuli oko 12 popodne i tek u 16 sam otišla u bolnicu....tako da.... Jedino što mi je bilo sumljivo što su na početku bili jedva osjetni,a uvijek sam mislila da će odmah jako krenuti... Jao kada se sjetim Držim fige da su pravi i da bebač dođe!!! Moja Emica i mm spavaju a ja se uhvatila pranja veša.Jučer sam prvi put nakon poroda malo stan spremala,pa je danas lakše Danas malo sunce mamino ima 18 dana i super napreduje.Je da je muče grčići ali i to će proći! Ali zato mamu muči wc br.2 hahaah...katastrofa kako me boli kada moram ići...rađe bi opet išla roditi nego na wc Pijem Mg Donat,jedem svašta...ali niš....Morat ću danas do ljekarne jer ću ovako poluditi. Taman me šavovi prestali boliti i nekako mi se činilo da dolazim u n ormalu i eto ti vraga .. Puseeeeeeeeee
|
|
Anketa
Koje od ova dva imena?asnaSrdjan (
12%)

Goran (
88%)
Broj svih glasova: 129Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!