|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
17.7.2013 9:56:08   
paola06
Jutro curke!
Kako ste moje ljetne čekalice? A mamice i bebice?
Čestitke na bebama, And, Jelenko,Plavkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kod nas sve ok, P je i dalje dobra beba koja uglavnom samo jede i spava,kombiniramo dojenje i dohranu i raste ko gljiva poslije kiše! Jučer je bila patronažna,vagala ju je,vratila je svoju porodnu težinu +50g. Ona kaže da je to puno.... Šta vi mislite? Nakon koliko su vaše bebe vratile porodnu težinu i počele dobivati na težini? koliko su dobile u prvih mjesec dana? Danas je rekla da će je opet doći izvagati,pa ćemo vidjeti. A nakon toga,spremamo se u svoju prvu šetnjuuser posted image user posted image user posted image
Inače, ja sam super,kao da i nisam rodila,jedino me malo muče šavovi,pa mi je patronaža rekla da ugrijem rivanol i polijem po ulošku,to radim od jučer i već mi je puno puno! pa eto da znate, ako će te imati sličan problem.

Pusa trudnicama,mamama i bebamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala lidach)
Neposredna veza do poruke: 1451
17.7.2013 10:36:52   
mamasita
jutro!!!!
AND1 BRAVOOOO ZA Evicu i za tebe i čestitam vam od srca na maloj velikoj bebolinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaoooooo sve nas je manje čekalicaaaaaauser posted image user posted image
meni je danas bolje,jučer sam doslovce cijeli dan odležala u krevetu,a žgaravica me ubijala,eto digle se pred pol ure.cure papaju i
gledaju tv.dobre su mi,jučer su mi sve pomogle,kasnije su sa mm išle kod njegovih,bile su ko velike razumljive cureuser posted image
sutra idu u vrtić jer sam ja naručena kod ginića u 9 pa da to na miru obavim,nemogu više ko prije user posted image user posted image
kako ste mi curke

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1452
17.7.2013 11:57:35   
sarah_zg
Ja sam jucer cijeli dan bila u West Gateu i shoppingirala i super mi je bilo. Sad sam bila kod prijateljice na kavu, malo se prošetala i sad se spremam peći slane kiflice. Dakle, super sam i nikakvih problema nemam. U petak idem radit bris na onaj streptokok.martinic, kakav je tvoj nalaz? U ponedjeljak imam pregled u bolnici pa cemo vidjeti je li se ista pokrenulo.

< Poruku je uredio sarah_zg -- 17.7.2013 11:58:50 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1453
17.7.2013 12:10:01   
mamasita
ma bravo sarah super za aktivnosti :)
meni na otpusnom pismu piše nespecificirani bolovi kao dijagnozauser posted image neznam tko je tu lud user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1454
17.7.2013 12:45:24   
martinic
sarah ja sutra idem ....nadam se najboljem

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1455
17.7.2013 19:23:22   
plavka
cure ja sam doma ali ne i klara, cijeli svijet mi se srušio jučer kad sam saznala da mi curka ima grešku (rupe) na srcu i da će morat prolaziti čuda od operacija....
samo da znate da me neće biti s vama neko vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image
držite nam fige da uspijemo sve preboditi i da dragi Bog da snage mojoj curki!

< Poruku je uredio plavka -- 17.7.2013 19:24:19 >

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1456
17.7.2013 19:31:15   
mamasita
user posted image user posted image o lijepa moja draga Plavka......šaljem ti puno pusa i u mislima ćete mi biti.....user posted image user posted image držite mi se user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1457
17.7.2013 19:46:37   
sarah_zg
Ajme, draga, pa otkud sad to? Jel to posljedica rh inkompatibilnosti ili? Znam da nećeš moć bit s nama, ali nam javi s vremena na vrijeme da znamo sta se događa. Drži se!!!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1458
17.7.2013 21:23:38   
emaemily
Draga Plavka, drzi se .. zelim vam svu srecu i da mala dusica sve dobro podnese.. imam jedan takav slucaj kod poznanika i hvala Bogu sve je dobro..to su mali hrabri borci ..

Sarah slala sam ti pp ajd vidi jesi sta dobila ..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1459
17.7.2013 21:46:51   
sarah_zg
Emaemily nisam nista dobila
Probala sam u ja tebi poslat
Mislim da se prvo trebamo sprijateljit. Poslala sam ti zahtjev za prijateljstvom
Plavka i ti imaš pp. Barem se nadam da ti je stigla.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1460
17.7.2013 22:14:59   
pepeljuga
Čestitam svim mamicama i bebicamauser posted image

Plavka mislim na vas, bit ce to sve dobrouser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1461
17.7.2013 23:16:47   
ruwenzor
Plavka bas mi je zao, drzi se, ne mogu ni zamisliti kak ti je, saljem vibrice da mala djevojcica izdrzi sve operacije i lijecenja i da joj bude bolje sto prijeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ruwenzor -- 17.7.2013 23:18:28 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1462
18.7.2013 6:21:33   
paola06
Plavkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uz tebe smo.... Vjerujem da će Klara sve to dobro podnijeti, da će na kraju sve biti ok, i da ćeš uskoro svoju malu princezu odvesti kući.
Sad je najvažnije da budeš smirena,vjeruješ u pozitivan ishod,Klarinu snagu i liječnike.
U mislima smo s tobom i malenomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1463
18.7.2013 7:27:12   
anaxx
Draga plavka vjerujem da ti se svijet srušio kad si čula za dijagnoza svoje curice, ali misli pozitivno i proguglaj malo o toj dijagnozi, od moje prijateljice curice je rođena s istom dijagnozom, zapravo su joj to utvrdili jos prije rođenja i rekli da je to normalna pojava u nekom postotku novorodenceta i da se u pravilu to samo zatvori do djetetove 1. godine. Ona nije bila na nikakve operacije, samo cesto na kontrole, ali oni žive u Švedskoj....
Sretno!!!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1464
18.7.2013 7:30:23   
mamasita
jutro debele i čekaliceuser posted image
PLAVKA sa mislima smo sa vama user posted image user posted image user posted image
curke,ja idem kod ginića,sad sam se otuširala i spremila sad ću cure probuudit da ih spremim za vrtić,i onda idemo,u 9 sam naručena,ali ne kod mojega jer je on na godišnjem nego kod ovoga što ga mjenja.noćas sam malo lijepše spavala user posted image
ljubim vas

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1465
18.7.2013 12:58:46   
mamasita
evo me sa pregleda tek saduser posted image user posted image čekala sam od 8:40 do 11,samo za pregled a di je još ctg.toliko sam se umorila kao da sam kopala.ugl otvorena tri prsta,vodenjak održiv,glavicom okrenuta dolje,imam točno 70kguser posted image beba oko 3100kg,nije radio ctg rekao tako odokativno,ali tako je pokazao prošli utz u ponedjeljak.trudova nema i kaže kontrola za sedam dana,pa sam čekala ctg,sve ok,ali tlak katastrofa,90/60,i onda mi da uputnicu za rodilište na kojem piše moje ime i samo djevojačko prezime bez muževog i ja joj govorim da to prepravi a ona mene uvjerava da je to dobro i da me tako imaju u zdravstvenom sustavu,ja joj objašnjavam da je to nemoguće,a ona meni da možda mi muževo prezime nisu dodaliuser posted image user posted image ja joj govorim da sam oženjena već 6 jebenih godina(sorrite na izrazu)i neka si u rodilište kada budem išla uzmem vjenčani listuser posted image user posted image user posted image i to vam je dobro doviđenja,i spraši me van.ja luda gledam uputnicu piše ogulin,e tu sam pukla,ja opet unutra,i govorim joj da neću otić dok mi ne promjeni,a sve krivo i godište i grad i druga županija,i ona mene a onda ću morati promjeniti,vidjela je da sam na rubu.pa jbt koja glupačetina teška,ona mene ide uvjeravat da sam ja ta na koju je glasila uputnica i onda sam još pol ure čekala da mi samo to ispraviuser posted image user posted image katastrofa
katastrofa nesposobnih u našem zdravstvu .ok što si pogriješila ali što me uvjeravaš kao da sam glua to mi ne ide u glavuuser posted image
di ste cure nema vasuser posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1466
18.7.2013 13:17:29   
sarah_zg
Ajme ajme prestrasno nesto!
A di si ti? U Rijeci? Stvarno he smotana sestra, nema sta!
Ja bila malo kod frendice, sad odmaram. Kod mene nikakvih novosti!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 18.7.2013 13:32:15 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1467
18.7.2013 13:26:12   
mamasita
ja sam u Lovranu,to ti je do Rijeke,mislim koji Ogulin!???!user posted image user posted image user posted image
sad me teta iz vrtića zvala dali da ih stavi na spavanje pa sam joj rekla aneka ih stavi pa će mm ih pokupiti,moram malo odmoriti,znam da je sebično,ali samo malo mi treba da odmorim mozak,da budem samo malo sama sa svojim mislima pa da krenem u nove radne radne pobjede,ma znam ja da me kužite.
sarah sve ok?kada ti ideš na pregled?

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1468
18.7.2013 13:34:26   
sarah_zg
Sutra idem kod svoje dr radit bris i napravit cu i uzv jer me malo brine to sto je po bolničkom uzv narasla samo 200 gr u 3 tjedna i kao ima 2400. Moja dr ipak ima malo bolji uzv pa cu vidjet sta ona kaze.
U ponedjeljak sam narucena u bolnicu na pregled pa cemo vidjeti.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1469
18.7.2013 13:37:15   
mamasita
hajde biti će sve ok,a šta kod vas ne rade svaki pregled i utz?jer kod nas ovaj naš radi,samo danas kod koga sam bila ne radi svaki put,moj ginić je na go...kao da nije mogao čekati da ja rodim pa da onda ode da ja budem na miruuser posted image user posted image user posted image
moja P je u sedam dana dobila 100g

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1470
18.7.2013 13:55:49   
martinic
plavka sretno......user posted image problemima nikad kraja..kad misliš da je sve ok  uvijek nešto iskrsne...ja sam danas bila na kontroli  i na brisu..nalaz je u pon gotov a moj dečko se sprema za izlazak....user posted image jedva čekam......idem 30-og opet na kontrolu....ušče je uloživo,mekano...ugl sve ok

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1471
18.7.2013 14:41:46   
mamasita
martinić bravo za pregled i az dečka velikoguser posted image pa rekla san ja da će sve biti okuser posted image ja idem 25-tog opet.
samo neka nam se pripremaju za izlazak,pa ipak to mora biti sa stilomuser posted image

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1472
18.7.2013 15:12:45   
sarah_zg
Rade i kod nas svaki put uzv, ali ja nekako imam vise povjerenja u svoju privatnu dr. Mislim da ima i bolju aparaturu od ove bolnicke pa će bolje izmjeriti i bebu.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamasita)
Neposredna veza do poruke: 1473
18.7.2013 17:54:09   
Pipi 33
Drage moje mamice i čekalice, evo da se javim na brzinu dok moja mrvica spava..
Rodila sam prekjucer ujutro carskim rezom Lenu, tesku 3400 g i 50 cm dugu!!!
Vec su nas taj isti dan ( mene i jos jednu curu iz sobe koja je taj dan imala carski prije mene) digli na noge i morali smo prosetati do wc i nazad.. Mogu reci koliko god sam mislila da je to neizvedivo, super je ispalo i vec sam nakon 2 dana super, malo me jos tu i tamo zaboli rez ali ne pijem vise ni tbl za bolove!
S dojenjem je sve bilo super, mala je pocela sisati odma kad su je donili kod mene i to radi ko velika, ali od velike želje i gladi izranjavala mi je obe cike i sad se moram ispumpavati do sutra dok malo rane ne zarastu... Strah me da to pumpanje nece imati posljedice kad joj je tako dobro krenulo..
Eto par rjeci u kratko, muz mi je sad stigo pa se cujemo jos ovaj tj, do ned smo u bolnici..
Plavka, uz tebe smo sve najbolje zelim tebi i tvojoj curici..
And jesam rekla da ce nam cure biti rođene na isti dan!!!
Puse svima!!!!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1474
18.7.2013 17:56:36   
mamasita
PIPI ČESTITAM OD SRCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ljubac maloj bubici sa prekrasnim imenom user posted image user posted image

(Odgovor članu Pipi 33)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Egzorcizam??
Zlato mamino

Vjerujete li u egzorcizam, odnosno istjerivanje sotone iz tijela čovjeka???Molim komentar.

Vjerujem (47%)

Ne vjerujem (53%)

Broj svih glasova: 137

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!