|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
27.6.2013 14:46:45   
plavka
Ha, ha user posted image user posted image user posted image to si dobro rekla, siječam se kad sam se vratila na staru kilažu čak morti i 2 kile manje a ono hlaće na knapić, dobrano se zdijelica proširila...
Jedino ako bude bebica veća onda sam ga ježila....
Ja sam ti isto na katu za visokorizičnu trudnoću samo kod dr.Miškovića utorkom...

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu Luci.Buci)
Neposredna veza do poruke: 1101
27.6.2013 16:27:32   
JELENKO VG
Paola meni je zadnji put radio ctg jer je bio praznik pa sam išla u onu prijemnu ambulantu gore na 3.kat,tj.u rodilište.
Možda nebi ni radio da sam bila dolje u TA ,a tamo su dva ctg-a,svima je radio pa i meni

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1102
27.6.2013 18:58:34   
sarah_zg
Ima koja trudove? Nema!
Ja vodila malog na sistematski i na cijepljenje, dva sata provela kod pedijatra, naravno jer he bilo puno bolesne djece. Kaj to sad opet vlada? Moj bas nije bolezljiv, Bogu hvala. Dr. opće prakse mi nije htjela napisati doznake za 3.7., nego moram opet ići sljedeći tjedan hodočastit po ambulantama.
Kod mene sve ok kaj se trudnoće tice , osim sto me grcevi i dalje ubijaju SVAKU noc!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1103
27.6.2013 18:59:23   
danijela8
ja dajem glas za and1

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1104
27.6.2013 19:10:19   
paola06
Luci vidiš to za amnioskopiju nisam znala,tnx mami za info!

(Odgovor članu danijela8)
Neposredna veza do poruke: 1105
28.6.2013 7:01:19   
paola06
Dobro jutro cure! Jel pijete svojuuser posted image ? Svako jutro ustajem sve ranije,leđa me ubijaju,probudim se u neko doba noći,najčešće oko 4,30h i onda spavanje na rate do nekih 6-6,30h.Onda tulumarim po kući,zalijevam cvijeće,igram se za zecom,peglam veš....Dok se muž digne,ja već mrtva,mogla bi opet ić spavatiuser posted image user posted image user posted image  Cijelu trudnoću sam bila fit,al zadnjih par dana mi je baš teško,valjda je i to nagovještaj da je kraj T blizu.

Kako se vi ljetnice osjećate? Ima kakvih novosti? Hoće li na našoj temi uopće biti lipanjskih beba?
Ajmo,imamo još dva dana!
Malo vibrica da se nešto kod neke od nas pokreneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Btw,kuma mi je na moru i javila mi je da je konačno trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Joj,tak sam sretna zbog nje,ima već jednu curicu,moje kumče koje obožavam,prije godinu dana je izgubila bebu i od onda pokušavaju. Nadam se da će ovaj put sve biti okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1106
28.6.2013 8:34:08   
plavka
Jutro trudnice,
Paola niti ja ti ne spavam baš po noći već se vrtim po krevetu... Danas je mm nosio paket u vutić za proslavu ročkasa za Di pa sam to jutros pakirala i sama se sebi divim kako mi je paket dobro ispao...
Ubacila sam banane, jabuke, breskve, marelice, suhe marelice, maline, kutiju petite beure keksa, 4 paketa kapica isto toliko i onih frulica, balone, dala sam isprintati brdo crteža od winnie the pooh pa miki, mini, patkice, štrumfove i dr. likova da mogu bojati i to sve zamotala celofanom i stavila veliku mašnuuuu. user posted image Di je bila oduševljena kad je vidjela!!!
Curke petak je vikend je pred nama, jel koja ima trudove??? Jel ste sve na broju??? Ja pak danas po nalaze krvi opetttt!!!
Navečer idemo do kumova u goste jer poslije bog zna kad ćemo se opet vidjeti i roštiljat... A sad idem prionuti peglanju svoje hrpice.....
Čujemo se još.....

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1107
28.6.2013 8:35:21   
sarah_zg
Jutro! Ja mislila Paola u rodilistu, a ona se sa zecom igra!
Ja se ustala prije 20 min, pijem kavu, mali gleda crtic pa oko 9 idemo kod susjede na jos jednu kavu. Teškog života! Ja sam jucer cijeli dan bila u nekom muvingu i skroz mi je ok, zasad. Pase mi I temperatura vani. Ja ionako imam jos mjesec dana. Samo molim Boga da se bar malo pocnem otvaraju jer sam njega prenijela 16 dana i nisu mi mogli ni onu amnioskopiju napravit koliko sam bila zatvorena.
Mali mi je jucer primio cjepivo i dr rekla da mu dam nesto protiv bolova, a ja ga jedva od hiperaktivnosti ulegla sinoć u krevet. Nisam mu nista dala, spavao je cijelu noc, ne žali se da ga boli rukica, a nije ni vruće mjesto uboda.
Super si plavka to za vrtic napravila! Mi smijemo nosit i slatkise, casne malo progledaju kroz prste! I sretan rockas tvojoj curki! Jel se veseli seki? Moj je neki dan dečku na toboganu rekao da on nema brata, samo seku!

< Poruku je uredio sarah_zg -- 28.6.2013 8:39:21 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1108
28.6.2013 8:59:04   
and1
jutro,dan kako kome :P

evo ja curku odvezla u vrtic, danas im je posljednji dan pa pocinju praznici i do jeseni nece u vrtic.. ako prezivimo do tada user posted image
mi ne smijemo NISTA nositi od hrane u vrtic, ja sam za V rockas napravila tortu od kartona pa unutra stavila neke male pecatice,balone i ne sjecam se vise sta user posted image

ja zaista nemam problema sada sa spavanjem,dignem se 3 puta na wc,i koliko me mala zove ali sve to u polusnu obavim i brzo utonem opet u san..ali zato je prije bilo gadno, oko 5,6-tog mj kad bi od 1 do 6 brojala ovce.. vec sam bila izludila od ne spavanja..

sarah kad udjes u 36.tj uzmi loptu i pocni skakati,jedi ananas i pij caj od lista maline..to navodno sve otvara.. zaista se nadam da ce ti ovaj porod biti puno bolji nego prvi..

paola sta ti cekas? user posted image tebi je danas termin ne?

ajde cure jelenko, luci, trecabeba na raport, hoce li biti koje neeuropske bebice ili svi cekaju da budu europljani user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1109
28.6.2013 9:15:38   
paola06
Plavka ovo za vrtić mi se čini kao super ideja, zdrave grickalice i voće umjesto kojekakvih slatkiša,a još kad vide kapice,frulice,bojanke,ma gdje će im biti kraj danasuser posted image user posted image user posted image
Ja sam već popeglala svoju hrpicu,sad čekam da se muž probudi pa idemo negdje u šetnju. On počinje raditi u ponedjeljak pa da iskoristimo još to vrijeme dok smo sami,slobodni,bez briga i zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image
Javi kak je prošlo s nalazima krvi.
Sarah ti uživaš znači,super tako i trebauser posted image user posted image user posted image  Kod mene susjedi u zgradi nisu baš raspoloženi za druženja,svi nekako žive svoje živote,to mi je bio totalni šok kad sam došla,u bivšoj zgradi smo non-stop visjeli jedni kod drugih na kavama,kolačima....Frendice su ili na poslu ili na moru,tak da se viđamo samo vikendom. Sva sreća da mi je muž doma dva tjedna pa mi malo krati dane.
Ostale cure,gdje ste? Jelenko? LuciBuci? Treća beba? Danijela?

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1110
28.6.2013 9:19:12   
paola06
And da danas mi je termin, al evo nažalost nemam ništa novo za prijavituser posted image user posted image user posted image
Al dugi je dan,možda se nešto pokrene.....
Ja već mjesecima pijem čaj od maline,ali dolje i dalje sve zabetoniranouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1111
28.6.2013 9:21:38   
and1
vrijeme ti je da zaposlis muza user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1112
28.6.2013 9:22:25   
paola06
Cure koje pelene ste pripremile za svoje bebače? Platnene? Jednokratne? Ja uzela u Mullera jednokratne,Beautybaby....

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1113
28.6.2013 9:25:44   
plavka
Mi u vrtić smijemo nositi samo voće sviježe i suho, znam da im tete kadkad daju petite beure pa uvijek ubacim kutiju i drugo niš, nema grickalica, sokova i sl. što mi je malo bezveze ali dobro...
Sarah dobro ti Andy veli, pij i papaj ananas, topla kupka i smanji magnezij ( rađe legni i malo podigni noge) ja sam u prvoj trudnoći dosta nisko nosila pa sam morala nositi onaj pojas-remen za držanje trbuha i rekla mi je obavezno magnezij.... A sada na zadnjem pregledu kod svog privatnog ginekologa, rekla mi je da sam dole zabetonirana full i nije mi uopće preporučila magnezij...
Za bolnicu sam uzela jednokratne pampersice br.1 cca 10 kom., vlažne maramice i onu malu sudcremicu i uzela sam jednu pelenu laganu frotirnatu za široko povijanje ako će trebat da stavim preko ove....
Curke btw. koji ste broj oblekice priredili za rodilište???

< Poruku je uredio plavka -- 28.6.2013 9:29:02 >

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1114
28.6.2013 9:28:19   
and1
ja samo pampers koristim, prvo premium care a kasnije active baby, i to kupujem iskljucivo u mulleru.. ti vidi,beba ce dobiti osip ako joj pelene ne odgovaraju pa ces si traziti odgovarajuce..

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1115
28.6.2013 9:37:27   
paola06
Ja sam uzela kompletić br.50 iz Hm-a (hlačice sa stopalima,body dugih rukava,kapica+šlapice za newborn). Nekak mi se njihovi brojevi čine veliki....Ili možda ja imam krivu predodžbu o veličini bebe,ipak mi je prvauser posted image user posted image user posted image
Sve ostalo za prvih mj dana je br.56

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1116
28.6.2013 9:40:25   
JELENKO VG
Jutrooouser posted image user posted image
Izgleda da se našim bebama neda vanka...hahahaahha.....Paola umjesto da je u rodilištu igra se sa zecom,Sarah to si dobro reklsauser posted image user posted image
Ja se osjećam kao i uvijek,nikakve nuspojave,malo me zateže ali imam osjećaj da se ništa ne događa...Nedjelja i ponedjeljak su najavili blokade cesta,pa se nadam da ću izbjeći ta dva dana.
Ja za početak uzela Pampersice br.1 pa ćemo vidjeti,a za oblekicu sam stavila najmanje kaj imam jer iskreno,nemam pojma ni kolika je beba jer sam prije 3 tjedna bila na ultrazvuku.Spremila sam par kombinacija što su mi frendice koje su nedavno rodile dale savjete.
Nekako si mislim da nam bebice ipak žele biti EUROPLJANIuser posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1117
28.6.2013 10:00:31   
JELENKO VG
...Upravo išla na wc i čini mi se da mi je ispao onaj sluzni čep,nemam pojma dali je to to ali po opisu bi rekla da je...sad...nisam pametna user posted image
Jel ima koja iskustva s tim??
jao...izgleda da se ipak nešto pokrećeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1118
28.6.2013 10:06:11   
and1
juhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image nesto se pokreceeee :))
gle,nekima ispadne i taj dan rode, a nekima zna ispasti i 10 dana prije poroda..nema nikakvog pravila! na tebi je da pratis stanje, ako uocis menstruaciju bol,bol u krizima,stvrdnjavanje trbuha mjeri razmak, napravi si toplu kupku ako prestane lazni su,ako se pojacaju znas da je to to :)

Neposredna veza do poruke: 1119
28.6.2013 10:10:47   
JELENKO VG
Hvala and1user posted image user posted image
A ništa,idem čekati hehehehehuser posted image user posted image

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1120
28.6.2013 10:32:19   
paola06
yuuuuhuuuuuuu! Možda tvoja bude lipanjska beba! Javljaj nam novosti, samo mirno,prati razvoj situacije,ak su u pitanju pravi trudovi kreni u bolnicu kad se ustale na 5min (bar je meni tak rekao doc na zadnjem pregledu ) i SREEETNO!!!

Neposredna veza do poruke: 1121
28.6.2013 10:54:14   
paola06
Sad mi je palo na pamet -moja možda čeka sutrašnji dan da se rodi pa da zajedno slavi rođendan i imendan! Kak bi to bilo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1122
28.6.2013 12:11:03   
sarah_zg
paola, to bi bilo super. I ja sam se rodila na svoj imendan. Na G imendan sam ostala u bolnici i rodila ga, nažalost, tek nakon 4 dana. Sad će A imati imandan 26.7. i nadam se da će se tad rodit, iako mi je termin 31.7.
Mi smo ti u dijelu grada s kućama i sad smo bili kod susjede koja živi na brdašcu, baš smo se lijepo našetali, mali došao doma umoran pa se nadam da će malo i zaspati iako mi ne spava preko dana kad je doma, a teta u vrtiću kaže da njoj bez problema.
Da smanjim magnezij? A šta cu jadna s grcevima, i ovako me ubijaju? A rađe ću trpit grčeve, nego se opet otvarati dva dana. Samo da vam kažem da sam se ja ubila u ananasu s G., trčala po stepenicama, iskorištavala muža, šetala dnevno po brdima 5 kilometara... i ništa se nije dogodilo. Ne znam jel me magnezij tako zabetonirao ili je to majka priroda? Ali mogla bi tu malinu kupit i sad ju lagano počet piti.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1123
28.6.2013 12:33:21   
plavka
Joj blago tebi ti živiš u kući! Ja sam cijeli život bila u kući a od kad sam se udala sam u stanu i to malom (dok ne kupimo veči). Koji si dio grada, kvart? Moja Di se preporodi kad ode kod mojiih, tamo je furt vani.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1124
28.6.2013 12:42:30   
sarah_zg
ja sam ti u ludom kvartu - Vrapču user posted image user posted image user posted image
imamo veliko dvorište, a da nemamo, nemam pojma šta bi s G. On je tako živahan da ne znam šta bi s njim u stanu. Ja sam uvijek živjela u kući, osim u studentskim danima, tad sam bila u stanu s cimericama, al u tom vremenu valjda to nije ni važno. Tek sad vidim prednosti kuće, iako ima i nedostataka: npr. mm uvijek ima posla oko travnjaka, voćaka, vrta... to ako se ne održava, izgleda jako zapušteno, baka se brine za cvijeće trenutno, a ja sam se tim ne baš uspješno bavila dok je ona bila u Njem.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

hodalica
pincirotvajler

mišljenje o hodalici za bebe

dobro (40%)

loše (36%)

nevažno (25%)

Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!