paola06
|
Jelenko super da je na pregledu sve prošlo ok,blago tebi,bar si sad možeš predočiti kak sve to izgleda,u biti me najviše strah od nepoznatog i toga što neznam što očekivati; u svakom slučaju otići danas na pregled očito je bio dobar potez. Sada kada si sa svime upoznata,ostaje ti samo još čekati sretan dan Ja inače od početka idem kod dr Tučkara,al on je ovaj tjedan na go,znači nepiše tko ga mijenja,možda i sutra bude tvoj dr Grgić,ili netko s rasporeda u četvrtak. Uglavnom,sutra sam tamo,pa kad se vratim,javim. Treća beba što se hemoroida tiče,meni najviše pomaže topla kupka cca 10-15min,u koju ubacim 2-3 filtera kamilice. Nakon kupke i namažem nevenom masti ili običnom dječjom kremom za guzu-za dan,dva garantirano prolaze. Inače,meni je danas došla mama,kao malo počistiti stan,al sve skupa je više sličilo na emisiju Odred za čistoću,uglavnom,došla je ujutro i otišla maloprije,ma koma,ja govorim jedno,ona radi drugo,ja joj kažem nemoraš to,ona pa valjda ja znam i tako u nedogled.... mislim,nemojte me krivo shvatiti,zahvalna sam joj na pomoći,ali danas sam ponovno shvatila zašto u ove dvije godine braka ni nju ni svekrvu nisam zamolila da mi nešto pomognu....to ih valjda lomi,moja jedva dočekala,a njegova čeka da je muž sam doma,i onda bi ona čistila,kuhala....ja s frendicom na kavi,zove muž da su došli,ja kažem ok dolazim,mislim ljudi piju kavu i jedu kolače,ma jok,sveki mete terasu,svekar montira crijevo za pranje terase.....haalooooo ljudi,došli ste u gooostteeee! Neznam kak vi gledate na te stvari,al mene izbacuju iz takta. Ježim se toga kad dođem doma s bebom
|