sarah_zg
|
Hej, drage moje, evo i mene malo. Danas smo bili u Mariji Bistrici s malim na hodočašću katoličkih dječjih vrtića i baš nam je bilo dobro. Vrijeme nas je super poslužilo, nije padala kiša, čak je i sunce usjalo za vrijeme mise pa su klinci mogli vani uživati. Cuba naša, neka si se ubacila, ja sam sve pozaboravljala, kao da je bilo prije sto godina. Moj je bio zahtjevan kaj se pelena tiče: bio je na adaptiranom i puno pio i sve su nam promakale, osim libera, one su onako malo deblje. Kasnije, kad je malo narastao, bile su mi dobre i one iz dm-a. Jučer mi je teta u intersparu dala uzorak novih violeta i baš lijepo i tanko izgledaju. E sad, kakve su u stvarnosti, nemam pojma, ali potpuna su promjena od onih starih tvrdih i debelih. Ove su mekane i imaju neka srčeka. Ja još ne znam koje ću kupit. Vjerojatno pampers da iskoristim one bonove iz dm-a za početak, a poslije ću vidjeti. Što se izdajalice tiče, mislim da je bacanje novaca to unaprijed kupovati jer možda ne bude ni trebala, a ako zatreba, pa muž će kupiti. Dude sam ja imala avent, a bočicu dr. Browns. Moram vam reći da sam ja iz rodilišta nadobudno došla uvjerena da ću ja dojit i da mi ništa od toga neće trebati pa ništa nisam ni imala, ni dudu ni bočicu ni ad mlijeko - ništa. I onda je jednu noć muž išao u dež. ljekarnu po ad mlijeko. Sad ću bit pametnija, sve ću nabavit pa ako zatreba, nek imam, a ako ne zatreba, nikom ništa. koga bole leđa? Emaemily Ma sve je to normalno u trudnoći. Ja moram priznati da otkad ne radim (puna tri dana) me puno manje noge bole. Dakle, odmaraj se. Ja mislim da se moja mala neki dan pokušala okrenuti, toliko mi je skakao trbuh, ali ne znam jel uspjela. Tek 17. 6. idem na pregled pa ću znat. Kako su ostale ljetne? Di ste nam nestale? Plavka, jel ćeš u ponedjeljak znat više? Ruwenzor, ima kod tebe šta novoga? Pozdravček i svima ostalima!