|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
18.5.2013 9:15:52   
sarah_zg
Jutro proljetnice! Pozdrav od mene ljetne! Čestitke afroditi!
Ajme pepi, još malo! Ju hu

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 826
18.5.2013 9:54:14   
MaTana
Evo i mene na prijavak... nejavljam se cesto jerstvarno nemam vremena, sama sam sa njih dvije tako da mi dani prolaze u ludjackom ritmu. Bebica mi je super, lijepo papa i spava, u pon idemo na prvu kontrolu pa javim napredak.
Ni ovaj put nemam srece sa dojenjem, jednostavno nemogu stvoriti dovoljno mlijeka, ali i dalje je stavljam na prsi prije bocice.
Svako jutro vodim stariju u vrtic, popodne idem po nju i tada sveki pricuva bebicu

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 827
18.5.2013 11:04:42   
Mmaestral
MaTana-tsko je i meni s mlijekom... Bas kad pomislim da se lijepo nasisala i zaspi, ali za pola sata opet place i trazi flasicu i jos 80 ml strusi.user posted image Tako da ni priblizno dovoljno nemam...
Afrodita -cestitke na bebici i brzom porodu! Jedva cekam da cujem pricu kako je tebi bilo!

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 828
18.5.2013 13:03:13   
MaTana
Mmaestral, nemoj biti tuzna, ja ssam isplakala suza i suza sa starijom, jer sam bila u istoj situaciji, ali sada sam se pomirila da ako i neuspijem nije smak svijeta. Koliko god da popije dobro je pa makar i jedan mililitar. Stavljat cu je na prsi dok budem imala i jednu kapljicu, jer sam svjesna da je tu i imunitet i puno toga dobroga za bebu, ali nesmatram sebe losom mamom jer joj dajem bocu. Dapace... u fazi dok je bila samo na sisi dosla je na 2700gr i mislim da sam dobro napravila sa uvodjenjem boce. Ona nije imala snage da navuce dovoljno.
Buba starija je isto bila na boci i zdrava je i sretna cetverogodisnjakinja kojoj nista ne fali.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 829
18.5.2013 14:13:09   
Mmaestral
Klebsiela ESBL-to je bakterija koju je moja draga curica dobila u Zg kod njih, gdje ne smije nitko ulaziti i dezinficira se. Arrrrrgh! Maminangel, znas nesto o njoj? Netko drugi? Moze li biti da zbog toga bude nervozna?
MaTana-znam da nisam ja kriva jer se trudim maksimalno i sve moguce radim, ali sam svejedno tuzna, bilo bi nam lakse da samo dojim i ne bi imala zatvor... Ali mislim da je za imunitet najbitniji samo kolostrum, a to je dobila. Moj necak nije uopce sisao, a zdrav je fizicki nenormalno, nikad nisam vidjela toliko izdrzljivo dijete.
A bolje da jede flasicu nego da bude gladna. Mislim da dobre mame ne mogu gledati da im se dijete muci, pa je normalno da onda i dajemo dohranu.
I ja cu dojiti cijelo vrijeme, koliko budem mogla, mislim da je bitniji taj fizicki kontakt za psihu i raxvoj mozga djeteta, nego samo mlijeko.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 830
18.5.2013 16:08:14   
maminangel
Afrodita draga ja sam sinoć kao predosjetila da se nešto događa user posted image user posted image user posted image maleni je predivan,jedva čekam da nam ispričaš kako je to na kraju krenulo i prošlo.Ljubim vas punoooooooo,tebi mila što brži oporavak i nemoj misliti da sam zaboravila na onu rakijicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mmaestral to je koliko znam neka bakterija koja izaziva uroinfekt,e sad koliki je nalaz to je jako bitno,dali je 10 na 3 ili 10 na 5,a ESBL je klica, koja ima prošireni spektar i rezistentna je na više antibiotika,nažalost te bakterije vrlo često su ti zabilježene baš u bolničkoj sredini user posted image user posted image što bi reklo da je to pokupila baš u bolnici user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 831
18.5.2013 17:52:40   
maminangel
Hladnaaaa kaj se radi????
Daj stavi novi popis,i zumbolina i Afrodita su nam rodile user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 832
18.5.2013 18:56:37   
Hladna
Malo sam odrijemala user posted image , imala sam ciscenje kuce danas pa sam zaspala malocas od umora, al mm mi je puno pomogao jer je oribao citavu tus kabinu sto mi je trenutno najteze a ja sam onda zavrsila ostatak ...
Stavila bi ja popis samo sto preko moba ne mogu a sin iskoristava vikend pa se ne skida s kompa, tako da sam od petka poslje skole pa do ponedjeljka nedostupna na na kompu pa koristim mob za ringeraju i face ,user posted image zacas ce on mami ic tresnje nabrat pa cu ja stavit popisuser posted image

Neposredna veza do poruke: 833
18.5.2013 19:00:32   
Hladna
E maminangel jel se meni vidi da sam stalno gore aktivna tj prisutna na ringeraji ili ne ??? Bas me zanima jer na mobu uopste ne moram kucat ime ni lozinku jer sam stalno prijavljena pa si nekako i mislim da se i vidi kod vas da sam ja stalno prisutna iako nisam..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 834
18.5.2013 19:08:07   
maminangel
Hladna nevidi se stalno,ali kad sam te maloprije dozivala bila si gore user posted image user posted image user posted image user posted image ,ajmeee trešnje user posted image user posted image user posted image user posted image ja bi,ja bi,ja bi mmmmmmmm njam.
Ja sam isto danas imala generalku,ubila sam se od čišćenja,valjda onaj sindrom pred poroduser posted image da bar krene višee,sad sam bila po forumima malo o serklaži,pa sam pala u depru kad sam vidjela iskustva žena,koliko ih je nakon skidanja šava nakraju i prenijelo,sad ćemo i mi luditi kao Afrodita,ona se smijala Papalini a ja njoj user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 835
18.5.2013 22:51:41   
Mmaestral
Ne pise mi u otpusnom koliko ima bakterije, a kad smo neki dan nisili urin na analizu rekli su da je kontaminiran, pa moramo u pon ponovo. A ne kuxim kako je kontaminiran jer nam je oatronazna sve radila i dezinficirala prije. Bas se taj dan laboratorij selio kad smo nosili pa se mozda nesto shebalo.
Urinoinfekt znaci sto tocno? Da li to nju boli? Izludjet cu...
Danas prvi put bila neutjesna od grceva, inace sam ju mogla smiriti nosenjem, ali danas katastrofa. Plakala sam i ja i jos i poslije sam morala pobjec iz sobe jer se nisam mogla smiriti. Dragi je ajde uskocio i ostao u kuci kad je vidio da ne mogu vise sama. I sad kad samo razmisljam o tome opet se slamam. Ne znam kako to ljudi prezivljavaju inace.

Neposredna veza do poruke: 836
18.5.2013 23:50:42   
Hladna
Maminangel ma nisam onda bila aktivna zato i kažem uvjek skoro mi piše prisutna iako to nisam valjda zatošto mi je na mobu stalno aktivirano sve i ne moram se uopšte prijavljivat user posted image user posted image
ma ja čisto sumnjam da ćeš ti izdržat nakon skidanja šava...

Cocco, nela86,CgoccoVanilla, as1986... javljajte kako ste,mi smo sve na istome sa terminima- kako se osječate, gdje ste sve nestale, samo maminangelica i ja smo aktivne user posted image

Cocco žao mi je zbog prometne, al bitno da nije ništa strašno i da ste ti i bebica ok user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 19.5.2013 0:05:18 >

Neposredna veza do poruke: 837
18.5.2013 23:59:30   
Hladna
Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kg user posted image
emamma 29.04. - rodila 10.04. Laura 50 cm , 3,400 kg user posted image

zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kg user posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cm , 4,060 kg user posted image

Piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kg user posted image
MaTana -19.04. -rodila 16.04. Andrea 49 cm , 3,070 kg user posted image
Mmaestral -20.04. -rodila 16.04. Isa 50cm, 3,200 kg user posted image
Papalina -06.04. -rodila 17.04. Chiara 50 cm , 3,290 kg user posted image
zara13 - 12.05. - rodila 06.05. Loris 50 cm , 3,650 kg user posted image
bebić -07.05. - rodila 09.05. Elenor 49 cm, 2,780 kg user posted image

Anjitos -06.05. -rodila 10.05. Jan 52 cm, 3,780 kg user posted image
zumbolina - 03.05. -rodila 11.05. Filip 52cm, 3,790 kguser posted image
Afrodita86- 18.05. - rodila 18.05. Damjan 52cm , 3800 kguser posted image

didi@@- 30.03. ? ? ? ? ?
fusa -27.04. ? ? ? ? ?

cocco - 25.05.
nela86 -27.05.
ChocoVanilla - 28.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
as1986 - 30.05.
dada2101- 08.06.
ladygaga - 08.06.
pepeljuga -15.06.
paola06 - 24.06.

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 838
19.5.2013 9:16:02   
maminangel

IZVORNA PORUKA: Mmaestral

Ne pise mi u otpusnom koliko ima bakterije, a kad smo neki dan nisili urin na analizu rekli su da je kontaminiran, pa moramo u pon ponovo. A ne kuxim kako je kontaminiran jer nam je oatronazna sve radila i dezinficirala prije. Bas se taj dan laboratorij selio kad smo nosili pa se mozda nesto shebalo.
Urinoinfekt znaci sto tocno? Da li to nju boli? Izludjet cu...
Danas prvi put bila neutjesna od grceva, inace sam ju mogla smiriti nosenjem, ali danas katastrofa. Plakala sam i ja i jos i poslije sam morala pobjec iz sobe jer se nisam mogla smiriti. Dragi je ajde uskocio i ostao u kuci kad je vidio da ne mogu vise sama. I sad kad samo razmisljam o tome opet se slamam. Ne znam kako to ljudi prezivljavaju inace.

Draga ti se prvenstveno probaj smiriti to je najbitnije,jer time ćeš najviše pomoći svojoj bebici,znam da nije lako ali će proći user posted image user posted image bebe to osjete..
Uroinfekt ti je urinarna infekcija,sumnjam da bi je pustili iz bolnice da nije zdrava,a ove kontrole urina će ti biti česte i kod tako malih beba budu često kontaminirani uzorci,pogotovo curica ali možda su i oni tamo nešto zeznuli.user posted image nebrini se jer da nije dobro imala bi visoku temp.Sunce malo nju ti sad jedino grčići bole a ne uroinfekt kojeg možda niti nema.
Hladna dobro kažeš samo nas dvije smo ko kokoši tuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 839
19.5.2013 9:45:42   
Hladna
Jutro cure .
Ja jucer imala goste do pola noci, pice sam pekla tako da sam legla oko jedan ko krepana user posted image
Sad sam jos u kreveticu , a decke sam sterala na noge da se razvalim po krevetu jer oni u jutro imaju borbe i škakljanja po krevetu user posted image
Sad kad bi netko umjesto mene rucak spremio eeee to bi bilo exstra user posted image

maminangelica ja se ne mogu docekat tvoje kontrole sutra i imam osjecaj da cu tvoje ime sad sljedece poplavit user posted image

Neposredna veza do poruke: 840
19.5.2013 10:59:57   
maminangel

IZVORNA PORUKA: Hladna

maminangelica ja se ne mogu docekat tvoje kontrole sutra i imam osjecaj da cu tvoje ime sad sljedece poplavit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma draga moja rječi ti se pozlatile i ostvarile user posted image user posted image user posted image user posted image Sutra čim dođem s kontrole tu na raport,ako slučajno ne dođem doma poslati ću ti poruku na mob. Neznam za tebe ali sam već poprilično nervozna i napeta i nemogu se dočekati da rodim,a znam da će mi kasnije faliti buša user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 841
19.5.2013 11:20:09   
Hladna
Moze - obavezno da si se javila user posted image
Ma ja nisam nervozna vec samo nestrpljiva, stalno cekam da nesto krene konacno vise i bojim se da cu opet prenjet user posted image , a znam da cu kad rodim bit nekad tolko umorna da cu sama sebi rec e da je barem beba sad jos malo u trbuscicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 842
19.5.2013 11:35:23   
Hladna
Cuba gdje si ?????user posted image
Znam da si ti pricala o crijevnoj virozi pred sam porod ... Mene frče od jutra stalno al nije to nesto strasno al osjecam da je nesto , bila sam sad u roku 20 min vec 2 puta na velikoj nuzdi , prvi puta bila normalna stolica a sad drugi put proljev a i presjeklo me skroz dolje iznad stidne kosti u trbuhu ko da me nesto probolo nozem i drzalo tako 15-20 sekundi ... E sad ja nemam pojma sta je to ....user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 843
19.5.2013 12:38:18   
maminangel
Hladna to sam i ja čula za to veliko pražnjenje crijeva pred porod ali nemoj se zanositi,em što sad vladaju crijevne virozice,a i to hoće od nervoze,meni uvjek tako,inače imam problema sa stolicom ali evo zadnjih nekoliko dana trčkaram stalno na wc,ali kod mene je stvarno vladala crijevna viroza,sestrini svi bili bol,muž, djeca,starci,ma svi od reda..Inače uvjek te se sjetim,kako si ono bila rekla,da za svako sr... misliš da su trudovi,bezobzira kaj nisi imala prirodne trudove nego inducirani vjeruj mi znati ćeš ih prepoznati user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 844
19.5.2013 12:45:11   
Hladna
Bas sam bila legla i zaspala na pola sata jer sam umorna da se jedva drzim, jos lezim al mislim da me preslo .., mene hebe to kad moji menstrualni bolovi su uvijek popraceni stolicom a svi kazu da su trudovi ko menstrualni bolovi user posted image

Neposredna veza do poruke: 845
19.5.2013 12:50:10   
maminangel
Da moglo bi se opisati kao jači menstrualni bolovi,samo kaj ne prestaju odlaskom na wc,malo prati dali se ponavljaju i u kojim vremenskim intervalima,kad ta bol dođe obično oko min.traje pa prestane pa se opet u istom vremenskom odmaku ponovno pojavi i što je češće to i više boli,eto draga..Možda te sutra posjetim u rodilištu user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 846
19.5.2013 13:13:21   
Mala Milla
Neka ti je Mila sva sreca ovoga svijeta sutra na pregledu i da sve prodje dobro...

Neposredna veza do poruke: 847
19.5.2013 13:38:58   
Mmaestral
Hladna-ja sam cijelu noc prespavala misleci da me od crijeva boli, a ono trudovi bili. Samo sto me nije boljelo na intervale, nego stalno, tek se nakon nekih 10 sati moglo bas brojati intervale. Ako te i dalje boli odi provjeri, ali ako je potpuno prestalo vjerojatno nisu trudovi. Koji si sad tjedan?
Joj, nadam se da su samo grcevi, primjetula sam da mi place i vriska kad se popiski pa joj je pp mokra. Cim ju skinem prestane.

(Odgovor članu Mala Milla)
Neposredna veza do poruke: 848
19.5.2013 14:21:49   
Hladna
Mmaestral danas mi je 38 tjedana i 5 dana, boljelo me stalno bas kako si opisala al je prestalo i sad pomalo opet al obje dosta slaba bol, nista strasno, necu ja nikud ic, vidjet cu tek ako se i kad se pojaca onda cu otic.... Mislim da nije nista ...

Mozda ti je maloj mokraa nagrizla kožu i to ju peče , ne vjerujem da je nesto drugo posto prestane sa plakanjem kad ju premotas, probaj joj namazati sa debelim slojem kreme i jos gore naprasi sa baby puderom - tako sam ja znala svojem ..

Neposredna veza do poruke: 849
19.5.2013 14:43:41   
bebić
drage moje samo da se kratko kratko javim jer stvarno nemam vremena, mala mi jos nije uhvatila bas ritam spavanja i cicanja pa malko imamo s tim problema, a i sa hvatanjem cice (ako me kuzite sta hocu rec) malo nam duze treba....ona mi super napreduje...pala mi je bila u bolnici na 2 560g, danas smo vec na 2920g i 51 duge :) (10.dan nam je danas user posted image user posted image user posted image user posted image ) kad stignem procitat cu sto ste pisale, trenutno ne stignem!ja sam se udebeljila 20kg u trudnoci danas sam vec na -11...i kad stignem obavezno cu napisat porodajnu pricicu user posted image user posted image i vidim da je dosta bebica nam doslo pa zato CESTITAM SVIM NOVIM MAMICAMA I BEBICAMA <3 puno pusa od nas dvije ( i da otpo nam je pupcic jucer) user posted image

i puno pusa saljemo trudnicama (uzivajte jos u trbuscicima) user posted image

Elenor 9.5. <3 sve moje

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!