maminangel
|
Hej cure moje,hvala na čestitkama za godišnjicu ali ja nevidim porod na vidiku,grr,cijelo vrijeme si mislim pa zar baš ja moram biti iznimka koja ne potvrđuje pravilo..Uglavnom eto me s pregleda,skinuli su mi šav i boljelo je za popizditi tako da kad tebe čitam nela,mislim si da je tvoj pregled bio mačji kašalj,šav mi je srastao u meso i onda su me ko pajceka raskasapili sa tupim škarama ,još je komentirala kako bi trebali naoštriti škare a jebemti što ih prije mene niste naoštrili,uff jedva sam kući došla od bolova,sad me malo popušta jer mi je rekla da si popijem nešto za bolove,ali još uvjek krvarim .Poslije skidanja šava otvorena sam 4 prsta,gledala mi je plodnu vodu i rekla da je baš baš mliječna,što bi reklo da je i beba zrela i samo se čeka da odluči krenuti.Ctg,piš,tlak i kilice su mi sve odradili prije pregleda i sve je uredu.Pitala me dali želim na odjel da me malo požure sa gelom i dripom,a ja sam rekla da ću radije čekati doma svoje trudove,sa čime se i ona složila,samo me opomenula da ne čekam zadnji čas za krenuti u bolnicu jer da bi to moglo brzo kad krenu trudovi do poroda,ali ja više u ništa ne vjerujem,toliko sam se namučila sa bolnicom i terapijom i odvojenošću od najdražih da ću još nakraju i prenijeti Slijedeća kontrola za tjedan dana.Sad se idem malo smiriti pa ja i moj dragi muž idemo u restač proslaviti našu godišnjicu Hladna pitala sam za Blaića,on ti je sigurno u srijedu,pitala sam u koju uru,žena mi je na šalteru rekla otprilike od 9 do 12 ali da se obavezno najaviš za kod njega,točno kako sam ti i ja rekla,dođi ranije jer poprilično dugo traje to sve skupa zbog ctg-a.
|