Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.5.2013 11:48:25
|
|
|
|
mamasita
|
a šta ću kada ga već ne prakticiram mogu ga barem sanjati sanjala sam svašta nešto noćas,samo neznam kada sam to imala vremena pošto sam slabo spavala. da,bilo je dobro i onda sam bila luda kada sam se probudila a posao ostao nedovršen
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.5.2013 17:33:18
|
|
|
|
zoki
|
ah. zaboravila sam što je to.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.5.2013 19:31:29
|
|
|
|
Astri
|
di ste sve? Kod nas je danas fjakavo i kišno vrime tako da sam doma, kao pospremam i muvam se s kompa na kauč pred tv i tako u krug. Sutra punimo 28.tj a u četv idemo na pregled. Ne virujem da će mi raditi uzv jer moj gin to radi samo 3 puta tokom trudnoće,a ja bih baš vidila kolika mi je curka i kako napreduje. najviše zbog tog što sam sad u fazi kad se čudim kako mi je mali trbuh (iako sam potpuno svjesna da to nema veze s veličinom bebice jer može biti da se smjestila više iza) al ok...hormoni divljalju pa eto...Nosim se već nekako sama sa sobom Još uvik sam na +8 (osim ako se moja vaga pokvarila, hehe) tako da ovaj put ne virujem da će mi prigovarati išta za težinu,nema razloga jer ovaj misec sam možda dobila 0,5 kg. Više nisam pametna što oni zapravo žele od nas s tom našom kilažom, ah Glavno da me moja zvrkica svakodnevno buba i ja sretna kako ste mi vi? Ste se počele pripremati laganini?
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.5.2013 19:56:48
|
|
|
|
zoki
|
moja uvik radi pregled ultrazvukom. i svi mi govore da nije ka dobro što me toliko pregledava. ja ka nosi isprid dite iako ne kužim šta to znači. o kilima neću pričati. ja sam počela bacati stvari iz kuće jer moram napraviti mista. a poznata sam kao teški sakupljać. nešto me baš počeja bolit drob i doli. koga mogu zvati danas a da nije hitna ako me zanima što se događa?
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.5.2013 20:33:05
|
|
|
|
mamasita
|
naša farma koza je napredovala danas smo dobili još par komada,sad smo prešli brojku 130,E je super,manje je češe,kupila mi mama neku kremicu pa joj to malo namažem,N je išla sa mm prošetat malo,E gleda toy story,a bebolina u trbuhu skače kao luda. kod nas nešto zahladilo,bogami sam i čarape navukla o kilama više ne razmišljam,znam da ću ih skinuti šaljem pozdrave za devet dana imam pregled jedva čekam i moj ginić radi utz svaki put
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.5.2013 21:30:09
|
|
|
|
emaemily
|
Moj dan danas nikako kako treba..jutros silazim niz stepenice, izvrnu mi se noga i eto ti problema..u pocetku nista, kasnije sve gorei gore, veceras ne mogu na nju stati..malena se uzvrtila, tata je s njom stalno al opet stalno nesto ja moram, sve sam placuci hodala.. sutra cu na pregled jos kad me dr. napadne sto sam 8 kg dobila u 24 tjedna blago meni A ni keks nisam sanjala, pa nista me nece hehehehe pozz mamasiti :)
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 5.5.2013 22:06:07
|
|
|
|
mamasita
|
emaemily ljubim nogu bit će sve ok :) ako mene moj nije napao za 10kg neće ni tebe tvoj ma baš me briga,kao što rekoh,jedem sve od reda,na djetu ću kada to sve skupa prođe sa njih dvije sam uspjela skinuti bez pol muke pa mislim da ću tako i nakon ove trudnoće,a ako i ne budem nema veze. danas smo ušli u 28 tjedan!!!!!jao još tri mjeseca,nemogu vjerovati akko je sve to brzo prošlo cure spavaju,mm gleda tv a ja malo listam tu po kompu i fejsam kod nas kišurina lije li ga lije,evo prošao i drugi dan totalne karantene ilitiga u prijevodu nemoš nikud od kuće ić ali neka,sada samo čekamo da i N pobere pa da to u šutu rješimo. sad odoh spavat osim ako vas ima raspoloženih za tipkanje
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 8:56:23
|
|
|
|
and1
|
ahhaahha mamasita :)) nadam se da si se uozbiljila i shvatila da je vrijeme i da muzu das ono sto je zasluzio :PP i bas vas hoce te koze :( meni je mala dobila 3 pikice po nogama u petak i definitivno bi rekla da su kozice,ali nista se ne siri,nigdje ne izbijaju nove tako da ipak nisu.. a nas gin.uzv-om barata kako mu je volja, sa prvom i sada mi je mozda 1-2 pregleda izostavio, dok je mojoj sestri i u prvoj i drugoj max.4 puta radio uzv.. znam da je stetno i da ne bi trebalo toliko ali meni je drago kada vidim koliko mi je curka napreduje..
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 9:19:37
|
|
|
|
sarah_zg
|
jutro! Vidim da neki dr. uopće ne rade paniku za kile, a nekima je to prvo na listi. Moja, npr. ne voli da joj trudnica dobije više od 14. A za nas koje smo imale viška kad smo startale, dosta je i 10 do 12 kg. Zato je mene čim sam došla na 9 stavila na dijetu. Znate kako je ta dijeta izgledala ovaj vikend: dječji rođendan, roštilj, kolača, torte čak dvije... Trebam li išta više reći osim da se nisam vagala jutros i mislim da ni neću sljedećih nekoliko dana dok se ne dovedem u red. Koja je fora s tim uzv? Meni je moja i u prvoj trudnoći i u ovoj sad radila uzv svaki put. Nemam pojma da je to štetno. Meni to najbolji i najuzbudljiviji dio pregleda. Briga me za njeno čeprkanje dolje (mislim znam da mora vidjeti jel se otvaram), ali kad ja vidim bebicu živim od toga sljedeći mjesec (uz hranu, naravno)! Kako ste inače? Ja na poslu, nadam se da će danas biti laganini jer nisam nešto u formi.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 9:32:59
|
|
|
|
ruwenzor
|
Ne čitam vas 2 dana i sad vidim da sam propustila lomljenje noge i sexy snove... hmmm.. moram više biti na raji Moja curka me malo ljuti, ima faze kad ju ne osjećam pa se ful zabrinem, a kad dođem do toga da hoću u bolnicu da vidim jel sve ok ona počne čagati pa me smiri... do slijedećeg dana kad opet krene sve ispočetka. Koliko često vi osjećati svoje ? Imam feeling da se N puno više ritala i lupkala, ova mala bebolina mi je nekak više uspavana... Sretno s kozicama, da što prije prođu (sad imam deja vu, ko da sam to već pisala, postajem senilna s ovom ) Gledala sam neki dan Nikitu i rekli su da statistike pokazuju da se parovi koji su u braku manje od 5 god. keksaju min 2x tjedno, a mm i ja se jedva sjetimo odraditi bračne dužnosti 2x mjesečno, kad stavimo N u krpe i najedemo se više nam se ništ ne da emaemily jel noga bolje? zoki jel te još boli? ak ideš do gin žicaj uputnicu za torch (već sam sebi dosadna s tim ali to nije za zafrkanciju)
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 9:40:18
|
|
|
|
sarah_zg
|
ruwenzor, jel ono kod tebe bila toksoplazmoza? Kaj je s tim sad? Moja je neki dan bila tako mirna da me ćopila nervoza, ali inače ju osjetim svakodnevno, ako ništa navečer kad se smirim. Nemam pojma kako je bilo s prvim, zaboravila sam
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 9:50:48
|
|
|
|
ruwenzor
|
Da, kod mene toksoplazmoza, zato tak i paničarim kad čujem da postoje indicije kod nekog da je u istoj gabuli a odgađa pretrage. Čekam dodatne nalaze, prema ovim nalazima koje imam je velika vjerovatnost da je riječ o staroj infekciji pa bi onda sve bilo ok jer je jedino akutna problem, ali svejedno jedva čekam nalaze dopunske pretrage da budem sigurna, ono "velika vjerovatnost" mi nekak nije dovoljna da budem mirna. btw, tek sad vidim tvoj prethodni post, dobra ti je dijeta
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 9:53:58
|
|
|
|
mamasita
|
jutro žene drage evo N i mm otišli po špežu,i na kavicu,E još spava a ja idem sad nešto pojest jer sam gladna kao pas meni je moj ginić baš simpa pogotovo kada mi kaže u 24 tjednu da ne zna što nosim e onda bi ga sa guštom izlupala ja imam ful problema sa mjehurom,to je strašno,kada čujem vodu da curi ja moram pišati a da ne govorim koliko sam puta jučer morala na wc,daa mi je termin bliže već bih mislila da je kucnuo čas danas nisam povraćala i moram pohvaliti(opet) donat jer nemam više grčeve u nogama niti žgaravicu!živio! a o sexu neću,ja sam ispala iz forme i navečer se vučem po kući kao neka spodoba tako da nemam niti volje niti želje makar kažu da su snovi ono što želimo ako su takvi
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 9:55:42
|
|
|
|
mamasita
|
ja sam isto na djeti.izbacila sam sladoled iz prehrane,barem sad dok sam u karanteni
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 9:56:04
|
|
|
|
and1
|
o moja je puno mirnija nego prva,tu i tamo ju osjetim,vecinom kad se legnem..i uopce me ne budi po noci,ne osjetim ju,dok sam sa prvom kad bi lupila zvijezde vidjela :D ruwenzor tako i mi jedva 1 put mjesecno, pogotovo sada u trudnoci., prije t ajde vec nekako bilo je i 2 puta,ali sada evo vec 2 mj susa..nije da mi ne pase to ali neznam kako ovaj moj to izdrzi,ne usudi se jadan ni pitati,boji se da mi hormoni ne polude odmah ;) sarah i nas gin je jako osjetljiv na kg. ali mene je barem spasio, da nije bio takav mislim da bi u prvoj t i 30 kg nakupila..svaki put me bilo strah kad bi isla na kontrolu,strasno sam pazila sta jedem i pijem..ali zato sam se poslje trudnoce opustila pa nikad skinula te kg.. sada nisam toliko disciplinirana kao prije,pazim ali si dopustim i koji grijeh i koje prezderavanje..
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:03:17
|
|
|
|
mamasita
|
and1 dobri ste,a ja sam mislila da je samo kod nas tako sve sam si mislila da nismo baš normalan par kada prakticiramo tako rjetko kada ono biti će da su stručnjaci pogrješili kada su rekli da je zdravo seksati se do pet puta na tjedan
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:07:15
|
|
|
|
plavka
|
Jutro trudnjače moje!!! Evo i mene, upravo se najela pahuljica sa mlijekom jer nemam iti mrvice kruha u stanu sve smo izjeli za vikend..... Vikend je bio o.k. u subotu smo malo shopingirali odmarali i hodočastili sa D. po raznim parkovima gdje ima večih tobogana i zanimacija to bolje, doma sam dopuzala nakon skakanja za njom .... Jučer je pak cmoljila kiša cijeli dan pa nismo mrdali, mm je malo spremao igračke sa curkom i usisavao te me špotao da polako radim mjesta za još jednu šmizlu da me neiznenadi!!! Potom je bacao insinuacije na sex (Mamasita odmah sam se tebe sijetila) kao idealno vrijeme za maženje i navačer je pao kad je mišica zaspala a to je bilo prestrašno nisam se mogla namjestiti .... Sad se idem primit peglanja jer opet imam veša za pop****. A sutra gibam na pregled da si vidim curku, moja ginić uvijek uz pregled radi i uzv i svaki put mi nabraja organe i šta se zatvorilo..... O kilama više neću, mm mi je rekao da niti sl. smanjim prehranu on najbolje zna . Ja isto često idem na wc, najgore mi je po noći.... A curku sam osijetila dosta ranije i skače non-stop po trbuhu, jako intenzivno ju osijetim da se kadkad zamislim da ju morti nekaj smeta...
< Poruku je uredio plavka -- 6.5.2013 10:19:49 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:18:32
|
|
|
|
mamasita
|
ajmeeee plavka kako sam se nasmijala neznam dali ste gledale film zalomilo se,mislim da je bio u utorak na rtl-u,uglavnom ona scena kada se oni keksaju pa se on nemože opustiti pa na kraju odustanu nakon sat vremena pokušavanja jer će joj on ako budu prejako udariti bebu po licu ja sam umirala od smjeha
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:26:27
|
|
|
|
sarah_zg
|
Gledala sam taj film smotan je, majko moja kad je krenuo porod (na filmu) muž mi nije dao gledat dalje jer me uhvati panika i nema spavanja, a to nije dobro ipak sam ja PTSP-ovka
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:32:22
|
|
|
|
mamasita
|
mm nije bio samnom na porodu niti jednom,ali je rekao da će biti sada sto posto i da to neće propustiti za ništa.kada je bio na filmu porod onda je on samo mene pogledao onako faca ala zbuki i kaže zar je to zaista tako prepade se čovjek ma nebi oni izdržali da moraju rađati
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:32:28
|
|
|
|
plavka
|
Mm je pak sex furt na pameti.... tako da mi ga dođe žao, u prvoj trudnoći sam i ja bila luda za njim ko šiba ali u ovoj me ne drži baš tak.... Curke kolike su mi cice, pa to je uistinu prestrašno, valjda svaka ima kg..... inaće nosim neku bjednu potfutranu trojkicu a mm me se nemre nagledati, pogotovo kad vidim koliko pilji u njih sjetim se one naše prastare serije kad veli mesi sine mesi.....
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:32:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo da se samo malo javim i tu,žalila sam se sad u proljetnim pa mi se neda ponovo pisati. Uglavnom u petak mi je kontrola,danas sam 34+ 2, osjećam se super.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:38:04
|
|
|
|
sarah_zg
|
o di si, pepi naša prvorotko (iako ti je četvrto) Idem čitat na šta si se žalila i ja sam super, samo sam ko tankerska plovidba
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:38:22
|
|
|
|
and1
|
mladja sestra je gledala i govori ajme ako je takav porod ja necu nikada radjati! na sta smo joj rekle da ne vjeruje filmovima jer pola nije istina,pogotovo sto se tice radjanja..naravno presutile smo joj da je gore i vremenski puuuuno dulje nego sto tamo prikazuju a sada ste me podsjetili na susjedu, bila je negdje u 8 mj.trudnoce i obavljali oni i njen muz je usred svega prekinuo sve i tvrdio da je dotaknuo bebinu glavu i nitko ga nije mogao uvjeriti da je to nemoguce..a da ne pricam kako joj se nije htio niti pribliziti do kraja trudnoce hahahahah
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 6.5.2013 10:41:33
|
|
|
|
sarah_zg
|
O pepi naša, baš su prasci kaj su krivo poslali. Jel to novi krevet za F.? Ajme, koliko ti treba da spakiraš sve vas za ljeto? Kako uopće izvedeš to dolje s njima trojicom? Ide i muž ili su tvoji dolje? U svakom slučaju - divim ti se. Polako, spremit ćeš za bebu, za to ti je ionako potrebno samo nekoliko dana, pogotovo tebi koja imaš iskustva.
|
|
Anketa
ime za dečkaturići???andrej (
57%)

vito (
43%)
Broj svih glasova: 77Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!