|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
19.4.2013 12:37:19   
cuba
Hej curke moje drage, baš ste mi nedostajale user posted image user posted image
Evo da vam se i ja malo javimuser posted image

Prvo da se zahvalim svima na lijepim čestitkama povodom rođenja mog mališana i za rođendanuser posted image I ovaj je zbilja poseban jer sam ga dočekala u punom sastavu moje proširene obiteljiuser posted image
Jučer su nas otpustili iz bolnice nakon 6 dana. Morali smo ostati 2 dana duže jer mi je Dino dobio blagu žuticu pa je bio na foto terapiji. Hvala Bogu sada je superuser posted image

Veliki braco je oduševljen, grli ga, ljubi, mazi, ajme pojeo bi ga od srećeuser posted image Prva noć nam je prošla super, maleni se budio 2x za dojenje, ma milina od djetetauser posted image Jutros nam je bila patronažna sestra, pregledala je meni konce (imam 3 vanjska) i uredni su, presvukla Dina i pokazala njegu pupka.

Ja sam inače super, jedino je malo zeznuto sjediti ali proći će i to...sve to ide u majčinski stažuser posted image

Cure koje ste još u isčekivanju držim fige da vam ovaj zadnji mjesec prođe brzo te bez poteškoća da što prije ugledate svoje mališaneuser posted image

Hladna moja klokanica je 0+, Roka sam u njoj nosila već sa mjesec dana. A ne mogu se sjetiti za koju si točno klokanicu pitala??

Puse šaljem svima user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 226
19.4.2013 12:39:54   
Afrodita83
Ajoj Hladna, baš mi je žao....user posted image ali da, uvjet je da majka i dijete imaju prebivalište na području grada koji isplaćuje naknadu...

Al ta promjena prebivališta ti je začas gotova, najbolje otić na stranice MUP-a da vidiš koja ti dokumentacija treba i sve pripremiš da te ne šetaju sa policije. I to odi odmah ujutro ( obzirom da ne možeš spavat, ne bi ti trebao biti problem user posted image ) da si prva na redu i rješiš to brzo.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 227
19.4.2013 12:59:55   
Hladna
Cuba moja je klokanica cam marka i obicna da napred nosim djete koje je okrenuto prema meni a ne od mene... Valjda si me skuzila ...

Afrodita ici cu sad to rijesiti, na policiji rade do pola 4 pa stignem . Moje prebivalise je u Koprivnici ko i od muza i joa k tome ulica jedna do druge al ocito mora biti bas ista

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 228
19.4.2013 13:18:54   
zara13
Hladna klokanice su ti obično od tri mj da se beba može nosit u njoj dok joj je glavica čvršća jedino ak nema naznačeno na njoj da je od o+ i do 6 mj ju nosiš orema sebi a od 6 mj ju možeš metnut da gleda prema naprijed. i sve su one do kilaže 9 kila osim ovih sling marama mei tai i warp marame

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 229
19.4.2013 13:37:05   
Afrodita83
Bože koja debilana s tim prebivalištem!!!!!!!!!user posted image user posted image Lijepa naša Hrvatska user posted image

Hladna, dodaj Zaru13 na popis, termin je 12.05.2013.god.user posted image user posted image user posted image ....ima nas sve više user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 230
19.4.2013 14:09:39   
zara13
samo ti je jedan dovoljan tj onaj na koga se vodi kuća da ide sa tobom da se potpiše da ti dopušta da stanuješ kod njega, ja sam 5 godina prijavljena na istoj adressi pa mi prije dva mj izašla osobna nisam skužila i išla ju mjenjat i pošto nisam odma došla muž je opet trebo ić potpisavati da mogu stanovati kod njega jer se na njega vodi stan a stara osobna je na toj istoj adresi

Neposredna veza do poruke: 231
19.4.2013 14:36:40   
Hladna
evo vratila se ja sa policije, dali mi uplatnice i biljege da kupim - sveukupno 128 kuna koje naravno placam vec drugi puta u 2 mjeseca posto sam prije mjesec dva mjenjala prezimeuser posted image i dobila papire da ispunim, obavila nisam nista jer moram ici sa svekrom ili svekrvom da potpisu i to je to, valjda ce drugi tjedan stici jedan od njih pa da rijesim to prije nego odem u bolnicu user posted image user posted image user posted image user posted image

cuba na mojoj baš ništa ne piše , ali točno je ovakva :
http://www.njuskalo.hr/image-big/djeca-ostalo/klokanica-cam-slika-1837057.jpg
http://www.njuskalo.hr/image-big/djeca-ostalo/klokanica-cam-slika-1837059.jpg

zara dobro nam došla, vidim da si i ti tu negdje oko Koprivnice, ima nas sve više odotuda user posted image user posted image , sad ću te ja ubacit na popis user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 232
19.4.2013 14:41:27   
Hladna
Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kguser posted image
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kguser posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kguser posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kguser posted image
zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kguser posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cm , 4,060 kguser posted image

Piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kguser posted image
MaTana -19.04. -rodila 16.04. Andrea 49 cm , 3,070 kguser posted image
Papalina -06.04. -rodila 17.04. Chiara 50 cm , 3,290 kguser posted image

Mmaestral -20.04. - rodila 17.04. user posted image

didi@@- 30.03. ? ? ? ? ?
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
bebić -07.05.
zara13 - 12.05.
Afrodita86- 18.05.
nela86 -27.05.
ChocoVanilla - 28.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
dada2101- 08.06.
pepeljuga -15.06.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 233
19.4.2013 15:45:25   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drage moje sad već neke i prvi put mamice ČESTITAM VAM OD SRCA user posted image user posted image user posted image user posted image Nemogu vjerovati šta sam sve propustila,sva sam se raznježila dok sam čitala redom sve vaše postove...Suza suzu stiže od tuge što pred sam kraj nisam bila uz vas kao podrška ali i od sreće što ste rodile zdrave bebice i što konačno svoje štruce držite u naručju..Jako ste mi falile i mislila sam često na vas,hvala vam svima na rječima podrške i utjehe jer sam stvarno bila tužna i neutješna bez svojih pilića,eto mi smo se u komadu jučer konačno vratili domu svom nakon mjesec dana bolnice,sada smo 34+ i najgore je prošlo pa su nas otpustili iz bolnice na dva tjedna,pa ćemo vidjeti šta i kako dalje.Cuba sretan ti rođendan draga,neznam šta bi ti više poželjela osim da ti ova sreća nikad ne prestane.. Hladna ako dolaziš u petrovu na pregled ponedjeljkom i četvrtkom onda su ti doktori koji su na mom odjelu bili a to je pt2 a čitala sam da ti je netko preporučio dr. Hermana on je utorkom pa bi ti moja preporuka bila da radije odeš u utorak jer su po pričama cura koje sam tamo upoznala doktori na tom odjelu puno,puno bolji nego na mom,to ti je odjel pt1 i preko puta ovom a dan koji ćeš doći ti odlučuje na kojem ćeš odjelu biti.. Eto još jednom da vam svima čestitam a mi koji smo ostali ove zadnje tjedne držimooo se skupa...LJUBIM VAS SVEEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 234
19.4.2013 16:16:33   
Afrodita83
maminangel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla natrag draga!!!!!! često sam mislila na tebe, čak ti i poruku na fejs poslala i sve smo tu bile zabrinute kad se nisi nikome javljala...Bitno da je sad sve ok i da si tu ponovno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 235
19.4.2013 16:25:40   
Hladna
maminangel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla natrag , baš si me razveselila sad što su te pustili kući malo da uživaš sa svojom obitelji user posted image user posted image user posted image

Šta su ti rekli doktori?? Koliko si otvorena?? Dal ćeš izdržat do 37 tjedna ili ne ??? Sve nam napiši !!!

Nemam pojma kad ću u Petrovu, u ponedjeljak ću sve znati, a sad vjeruj mi bilo koji doktor je bolji od ovih u Koprivnici, vjerujem da mi u Zagrebu nebi rekli da postoji samo 1 % da preživim i poslali me takvu kući prema tome ne bojim se tamo ni jednog doktora naprotiv veselim se, a sad ako ću moći birati koji dan da odem onda će to bit definitivno utorak kako mi i preporučuješ . user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 236
19.4.2013 19:10:02   
zara13
baš iz kc.a zašto ideš u petrovu hladna? nisam pratila od početka pa nisam u toku

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 237
19.4.2013 19:52:53   
maminangel
Vidim ima i novih curka ovdje,baš lijepo,dobrodošle user posted image user posted image
Afrodita vidjela sam na faceu,hvala ti još jednom na brizi,lijepo je kad u tim trenucima netko misli na tebe user posted image user posted image
Hladna neznam kaj bi ti rekla,kad sam zadnji put bila na kontroli prof.koju sad nebi imenovala mi je rekla da je šav popustio i da moram na par dana na tokolizu a tih par dana je ispalo ravno mjesec dana na njenom odjelu,nalaz kad sam išla kući je isti dakle 2 prsta prohodna kroz šav do ovoja i glavice,beba je dosta nisko,sumnjali su i da voda curka zbog nekog sluzavog iscjetka koji je meni nalik na čep ali otpadao mi je u više navrata pa su mi rekli da je to zato kaj sam otvorena ali da se to obnavlja,uglavnom vodenjak nije,na zadnjem uzv.u 32+2 tj bebo bio na zadak i svega 1700gr.to mi se čini nekako malo ali oni su rekli da je to ok pa im vjerujem.Eto ukratko to je to,grozno je ležati i iščekivati najgore sa takvim dijagnozama,sad sam sva zakržljala,sve mi je teško a toliko toga treba pripremiti.Ali imala sam i ugodno iznenađenje kad sam se vratila domeka,muž je sredio sobicu maloj od farbanja do namještaja,i staklena stjena je napravljena,tete u vrtiću su ga nahvalile da bi se mnoge mame mogle posramiti kako se sam brinuo za dvoje djece uz obaveze sa suvagom,učenjem i kućanskim poslovima,eto ipak se i bez mame može kad se morauser posted image user posted image user posted image Bitno je da sam ja sada domeka,šav mi skidaju u 38 tjednu,pa ćemo vidjeti do kad će izdržati,sve si mislim kakve sam sreće da ću još i prenijeti.. Pusa svima...i bušekimaaa...

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 238
19.4.2013 20:18:26   
zara13
a bar ti tokoliza spriječila daljnje otvaranje i bolje da si ležala tamo i odmarala nego bila doma ja sam od 33 tjedna pila tablete te koje si ti dobila kao putem infuzije pa me kap lupila dok sam ih plačala a najžalosnije nedaju ih više na recept.a bebica ti bude začas dosegla veću težinu a i oni iovako nisu sto posto uvijek sigurni u izračunu težine.sretno

Neposredna veza do poruke: 239
19.4.2013 22:00:50   
lanac3101
Maminangel dobrodosla natrag, sada samo polako da izduras do 37 tjedna, pa onda prebacuj u petu brzinu. Joj kad se sjetim da je I mm bio sam sa sinom kad sam ja ostala u bolnici pred porod, to mi je bilo naaaajduzih 8 dana u zivotu, a jos maleni bio bolestan , mogu samo zamisliti kako je tebi bilo. Uzivaj sada sa svojim pilicima I tm.
Hladna sto se tice steznika kontam si ga kupiti ,idem u soping iducu srijedu pa cu pogledati sto se nudi A I frizurica ce da padne u srijedu, malo da se dotjeram, sva sam zarasla.

Cuba draga sve najljepse ti zelim za rodjendan.
Toliko od mene za danas, puse vama , busama I bebicama.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 240
19.4.2013 22:08:51   
Hladna
Maminangel jesi i ti fakat svasta proslo, a tih 1700g za 32 tjedna je taman po tablici sam gledala od ringeraje tako da ne brini i nemoj sad sve sređivati kod kuce, odmaraj jos ta 3 tjedna da doguras do 37 tjedana a onda kreni radit sta treba da opet ne zavrsis u bolnici user posted image

zara i ja sam bas iz kcuser posted image , ja ti imam von Willebrandovu bolest sto znaci da mi krvarenje ne staje bez ljekova kojih ima samo u zagrebu pa moram tamo rodit da ne iskrvarim ...

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 241
19.4.2013 22:32:44   
BUMBI
Maminangel super da si napokon kod kuceuser posted image user posted image i da je sve ok.Izdrzi jos malo i bit ce sve ok.
user posted image user posted image za tm

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 242
19.4.2013 22:43:13   
maminangel

IZVORNA PORUKA: zara13

a bar ti tokoliza spriječila daljnje otvaranje i bolje da si ležala tamo i odmarala nego bila doma ja sam od 33 tjedna pila tablete te koje si ti dobila kao putem infuzije pa me kap lupila dok sam ih plačala a najžalosnije nedaju ih više na recept.a bebica ti bude začas dosegla veću težinu a i oni iovako nisu sto posto uvijek sigurni u izračunu težine.sretno

Zara kakve si ti to lijekove tokolitike trošila a da nisu na recept?ili možda nisi iz Hrvatske?Kod nas uredno na recept poslije i.v. tokolize daju Cordipin koji se pije po pola tbl dva puta na dan,to su inače tablete za tlak ali u malim dozama djeluju kao tokoliza plus normabel naravno bez droge ništauser posted image a taj Cordipin sam trošila i u prošloj trudnoći jer je bila slična situacija tako da to nije nekakva novost.

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 243
19.4.2013 22:45:54   
maminangel
Bumbi hvala,pusa tvojim pilićima user posted image

Neposredna veza do poruke: 244
20.4.2013 8:50:36   
zara13
partusisten tablete mi je dao da se ne otvaram više od 32 tjedna ih pila.a lani mi kuma bila na tokolizi u vinogradskoj i to su joj davali tj te tablete u tokolizi,i uz to normabel i ormidol i sad kad sam otišla u ginekološku tam mi je reko sam normabela uz strogo mirovanje do 37 tjedna i to je konačno danas e sad ću vidjet u srijedu šta će mi reć jer idem kod trećeg jer je drugi na go otišo.kod prvoga otvorena dva prsta zato i pila tablete kod drugog jedan prst a kod trećeg možda ni neću bit otvorenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 245
20.4.2013 9:22:02   
Hladna
Zara ja mislim da ti svaki put ides k ginekologu sa sve vecim prstima pa zato ispada da si sve zatvorenija user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 246
20.4.2013 10:37:51   
Papalina
heeejjjj curke mojeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

prvo da vam se zahvalim na čestitkama...i da vam pošaljem puno pusa i zagrljaja jer ste mi baš strašno falileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

htjela sam se javiti ova 3 dana šta sam bila u bolnici ali nemogu preko moba na rr...
evo napokon vam mogu reć da nisam više 2u1user posted image zvuči nevjerojatno zar neuser posted image user posted image user posted image

moja curka sada spava jer smo imali burnu noć...imam problema sa dojenjem... imam mlijeka i to dosta baš cijedi onako skroz, a bradavice su mi vučene pa nemože povuć svaki put kako treba... pa sam od poslije poroda ju stavila na lijevu stranu i tako se valjda naučila i više joj paše pa desnu zanemaruje... a šta je najgore na lijevoj dojci mi se napravila ranica koja dosta krvavi i boli me ta dojka full...pa se moram izdajat pomalo da mi se ne upale a to sttvarno boli ko sam vraguser posted image
dala mi je šogi purelan mast za bradavice, i stvarno pomaže...pa sam joj noćas nekako dala lijevu dojku jer mi ju je bilo žao, pa sam pretrpila to...jer baš kad mi neprihvaća sisu baš se loše osjećam, ko neko čudovište pa mi odmah suze na oči počnu...
mislila sam još da ću bit i nervozna ali nisam, eto noćas sama sam joj prvi put promijenila pelenu...
a šta se pupka tiče.. ne stavljam mrežice ni niš... samo s octaniseptom posprejam, dobro to posušim, stavim pelenu koju podvijem do ispod pupka jer su rekli da ništa osim pelene, i preko sa pelenama to učvrstim i to je to...

drugo je sve super...u rodilištu je bila bolja od svih, samo je papala i smijala se i prespavala više od pol danauser posted image a sad valjda dok se navikne ipak smo tek jučer došle doma user posted image
sve drugo je s bubicom u redu, jedino joj nisu mogli napravit test sluha jer u slušnom kanaliću još ima plodne vode pa moramo na kontrolu za 3 tjedna...ali su nam rekli da nemoramo stvarat paniku, samo da ju stavljamo spavat na jedan i drugi bok da njoj to izađe...

a što se tiče mm... ajme on je divan... user posted image user posted image
stalno pazi na nju, maze se...user posted image kad ju podojim odmah ju uzima da mu podrigne..ma sve je super...user posted image user posted image

a šta se tiče poroda...hm... pa, pošto sam bila pripremljena da ću preko 10 sati odgulit u rađaoni..sve je išllo perfektno... došli smo 16.4 oko 7 u bolnicu, tamo me spojili na ctg...trudove sam imala tada na svakih 7-8min., rekli mi da sačekam doktora dežurnog.. svu sreću bio jedan dobar dr a ne onaj gaduser posted image on me pregledao i kaže: gospođo krenimo polako u rađaonu pa vi ste otvorena 6cm..mm u panici, sav izbezumljenuser posted image ja prestrašena kao da idem na streljanjeuser posted image
uzela sam samo fotoaparat drugo je morao odnest nazad u auto... i tako krenuli me zapisat, babica mi uvalila klistir...ajme meni ja sam dva sata visjela i wc i nikako da završim... poslije sam se otuširala i krenuli tamo... trudovi sve jači... za poludit je boljelo... nakon jedno 20min uvalili mi drip najprije na 2-3 kapi, poslije kad su počeli opasni trudovi stavili me na 5 kapi, probušili vodenjak i ona je počela pritiskat...i kaže doktor sad sve ovisi o vama... počela sam tiskat i eto u 3-4 truda , 17.4 u 01:12min naša chiara izašla van ko pravi borac sa rukom u zrakuuser posted image user posted image ajme meni koje emocije... još kad je prerezao mm pupčanu vrpcu...predivno iskustvo... i svega 3 sata i 12min je trajalo... poslije mm nju poslikavao i divio joj seuser posted image user posted image user posted image
neznam za druge, ali da nije bio mm samnom nebi izdržalaa...davao mi vode, močio mi čelo jer sam skoro od topline odapela..ma podrška je to velika i jako mi je drago da je bio samnomuser posted image i da, poslala sam maestral poruku da vam javi na rr da sam ušla u rađaonu a ona meni odgovori da nije imala moj br.ali da je rodila jutros...rekla je da je cura težine i dužine skoro ko moj drugo neznam ništa...

cuba sretan ti rođendan u zakašnjenu i sve najbolje vam želimuser posted image user posted image user posted image

piturica je išla doma 17.4 ja mislim, sa evicom i bubrezima je sve u redu... nakraju smo bile skupa u bolnici ali eto nismo se vidjele jer kad me pitala u kojoj sobi sam , nisma više imala para...user posted image
baš se osjećam glupo sad će mislit da nisam htjela da se upoznamouser posted image

maminangel draga, dobronam došla natraguser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure, gdje se mogu kupit pamučni ulošci od chicca oni dugački?? imala ih je cimerica koja je bila samnom u sobi ali sam zaboravila ju pitat...ovi vir ili lola su užasni...

eto neznam šta bi još pisala...idem iskoristit dok ova mala spava da skoknem na farmu malouser posted image chiara spava, mm išao kupit pa nemam drugog poslauser posted image
i dal koja koristi mast za bradavice? i koju? ova purelan mi je ok, čak piše da se nemora ni prat jer da nema ništa štetno , al svejedno operem prije... i nekako baš manje boli...

svratim kasnije... pusaaauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 247
20.4.2013 10:40:59   
Afrodita83
IZVORNA PORUKA: Hladna

Zara ja mislim da ti svaki put ides k ginekologu sa sve vecim prstima pa zato ispada da si sve zatvorenija user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I tako, za dobro jutro ste me nasmijale user posted image user posted image , HVALA!!!!!!!!!

Zara, možda da sad odeš nekoj ženi ginekologu, čisto da se usporede mjere prstiju user posted image ? Iskreno, i iz vlastitiog iskustva mislim ( obzirom da znam tko ti je bio taj 1. ginekolog ) da njegov nalaz nije točan, ali vidjet češ u srijedu....kod koga na kraju ideš?

Maminangel još imaš 3 tjedna do kritične granice, nemoj sad forsirat nego lijepo odmaraj, iako bebica ni sada više nije u opasnosti, ali nemoj se igrati nego lijepo miruj i uživaj sa klincima. Još malo user posted image Kilaža bebice ti je sasvim ok, neka te to ne brine.

PAPALINA user posted image user posted image user posted image pa ti si nam se vratila user posted image user posted image user posted image . Taman sam te htjela cimnut na fejsu jesi živa user posted image . Ja bi odmah potpisala ovaj tvoj porod!!!!!, naravno ono čekanje prije ne bih user posted image user posted image user posted image . VELIKA PUSA CHIARI user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!! za ove uloške niti ja ne znam, pa cure ako netko zna neka napiše...meni su isto rekli da ona mrežica od Vir 80 zna zapet za šav pa da to boli za popizdit user posted image

< Poruku je uredio Afrodita83 -- 20.4.2013 10:48:44 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 248
20.4.2013 11:12:04   
cuba
Jutro cureuser posted image

maminangel draga, toliko sam mislila na tebe, napokon si kući svojojuser posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj sa svojim mališanima sada, nemoj se naprezati i držim ti fige da izdržite još ovih par tjedana prije terminauser posted image
I veliko bravo za tvog muža, stvarno je dobar user posted image user posted image user posted image

Papalina legendo, stigla nam i tiuser posted image user posted image user posted image
Baš mi je drago da je i tvoj porod prošao u najboljem redu, da ste sretni i zadovoljni a mala Chiara dobra bebicauser posted image Nemoj se odmah bedirati zbog mlijeka, sve su to prolazni problemi. Maži sa kremom, rana će proći i samo nemoj odustajati, stavljaj ju na obje cike pa koliko ide. Šteta ako imaš lijepo mlijekauser posted image
Chiccove uloške mislim imaš kupiti samo u njihovom dućanu, nisam ih nigdje drugdje vidjela.
Jesi rezana i šivana?

E, znate da noćas dok sam dojila i poslije presvlačila D sam razmišljala dali i moje rajke sada doje i mijenjaju peleniceuser posted image Sve smo u istom rasporedu kako vidimuser posted image Mene je noćas jedan šav baš bolio za popiiiuser posted image a već jutros sam ko novauser posted image

I da, želim dobrodošlicu svim novim članicama user posted image user posted image

Hladna moja klokanica nije Cam, marka je Tommy i ona baš ide od rođenja jer ima taj nastavak za glavicu tako da ti ne znam za tvoju što si pitala...

Jutros sam se i vagala napokon i evo ostalo mi još 5kg do predporođajne kilaže user posted image user posted image user posted image user posted image baš sam happy!

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 249
20.4.2013 11:23:10   
Papalina
imam samo vanjske šavove, jer sam popucala...nisu me htjeli rezat jer sam kao elastična pa netreba...user posted image
i to me šivanje vanjsko me bolilo više nego sav porod uz svu inekciju da ne boliuser posted image
neću odustajat ali brate boli me lijeva sisa kad doji da još pol sata poslije moram umirat od bolova...
pa se izdajam pa spremam mlijeko u bočicu ako neće sisat jer me strah da mi se ne upale...

afrodita ako neželiš prenjet onda trk u šumu pobirat neš bilo šta samo da se otvoriš user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!