Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 17:07:33
|
|
|
|
Afrodita83
|
Pozdrav novim curama, dobrodošle A vi ostale 2u1 ima da se češće javljate, u zadnje vrijeme vas nikog nema!!!!!!!! Zna li netko šta je sa didi??????? Njoj je tremin davno prošao koliko vidim po popisu....I primjetila sam da su nam ostale još 2 cure u 4. mj, i onda KONAČNO ide 5. mj . Meni je već dosta i nikako nemogu dočekat da konačno dobijem svojeg bebolinca!!!!!! Svaki dan mi je ko godina, kao da vrijeme stoji!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 17:18:00
|
|
|
|
Hladna
|
Bebic i afrodita vi isto imate jos malo, cim se uđe u 37 tjedan onda je to to , bebic drago mi ke da konacno imas internet i sad ces nam se vise javljat Afrodita kolko me pamcenje sluzi didi se nije javila vec jakoooo jakooo dugo, mozda vise ni ne koristi forum- tko bi znao A da znas ni ja se ne mogu docekat tog petog mjeseca, do sad mi je vrijeme proletilo a nakon 30-og tjedna ko da je stalo sve, brojim minute a ne dane da vidim tu moju malu štucalicu , taman kad je tebi termin ja ulazim u 37 tjedan , hoooo a di je jos to . Ja sam konacno sad bas sve oprala i ispeglala od robice , samo moram deke stavit jos jednom na ispiranje jer vidim da mi na njima ostale mrvice praška ... A sta sa tim dekicama - njih ne mogu ispeglat jer ce mi pola deke zavrit na pegli , kako ste vi njih riješile ??? Cuba nisi mi nista javila za onu klokanicu - od koje dobi se moze bebu nosit u njoj ??? Ili koja druga zna od vas cure ???
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 17:20:07
|
|
|
|
nela86
|
Cestitke novopecenim mamama Bas mi je drago da je sve proslo u redu i da svaka od vas uziva sa svojom bebicom.... Huh jos samo 6 do mene, bas se vrijeme blizi i jedva cekam, iako me malo prpa lovi , ali i to je normalno valjda!! Kako imam malo pjegica, u zadnje dane su postale tamnije i to samo na celu i to me toliko iritira jer izgleda kao da imam neke fleke , nije od sunca pa ne kuzim na koju foru odjednom se to pojavilo
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 17:29:21
|
|
|
|
Hladna
|
nela86 to su ti trudnicke pjege, nije često al zene znaju dobit te fleke po licu samo je problem sto dosta tih fleka ne ode poslje poroda
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 17:47:22
|
|
|
|
Afrodita83
|
Hladna ja sam danas na pregelu bila toliko očajna da sam pitala doktoricu kad ću se otvorit , žena me pogledala i rekla kad dođe vrijeme....već mi je pun k... čekanja, u nedjelju ulazim u 37.tjedan i čini mi se da mi taj moj termin neće nikad doći Ti ideš uskoro u bolnicu ili? dekice nisam peglala, samo sam ih oprala sa onim tekućim detrđentom za bebe i osušile su se na zraku...možeš ih peglat preko vlažne gaze i na maloj temperaturi, ali onda baš i ne znam koja je korist od toga? Uglavnom ja ih nisam peglala, pa mora se dijete učit na nesterilne uvjete života, a dekica i tako nejde direktno na kožu, neće bebi ništa bit.
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 18:23:03
|
|
|
|
Hladna
|
Afrodita u ponedjeljak imam zadnju kontrolu kod svog ginekologa i tada cu znati sve kad idem u Zg , vjerujem da ti je vec dosta cekanja jer bi i ja najradije da mi kaze da sam mrvicu otvorena a ne da prenesem na kraju.... Vecina ih se porodila - mislim onih koje au aktivne na forumu i bas sam ljubomorna sto ja moram cekat jos mj dana , nebi se bunila da tjedan, dva rodim ranije
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 21:01:37
|
|
|
|
nela86
|
Hladna ajme neeee neeee!! Iskreno to mi nije palo na pamet ali nikako...sad sam isla malo citati o tome i imas pravo, rijetko kod koga su nestale... Negdje sam procitala da se ujutro i navecer na ocisceno lice nanese kant. ulje, pa pokusat cu s tim, nadam se da ce uspjeti. p.s. i ja sam rekla da se necu buniti ako rodim jedno tjedan prije termina
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 21:46:33
|
|
|
|
cuba
|
Cure endless nam vjerojatno ne zna za novu temu pa pise na staroj i javila je da nam je i Mmaestral jutros docekala svoju curku :-) Iskrene cestitke mami, zelim joj sto brzi oporavak :-***
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 22:17:35
|
|
|
|
zumbolina
|
Čeeeestitke novopečenim mamicama :-) Uživajte sa bebicama A nama koji još čekamo ostaje samo naoružati se strpljenjem... Imam jedno pitanjce, da li je koja od vas koristila Hippov čaj za dojilje? Kad ste ga počele piti? Nekad davno se o tome nešto raspravljalo... Mazite bušice
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 22:25:13
|
|
|
|
Hladna
|
Mmaestral cestitam , sutra cu ja stavit novi popis sa kompa kad sam sad preko moba, ako zna koja ime bebice od Mmaestral i visinu i tezinu neka napise da ljepo napisemo i to Zumbolina taj cajsam ja pila u prvoj trudnoci od sestog mj trudnoce a sad ga pijem kad se sjetim, al kupim si u Mulleru njihov caj za dojilje u vrecicama- jeftiniji je, slobodno ga pijes nista ne skodi naprotiv .
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 17.4.2013 23:34:26
|
|
|
|
nela86
|
Mmaestral cestitke Zumbolina ja sam ga kupila i jos nisam pocela, ali odlucila sam od iduceg ponedjeljka taman kad mi je 35tj. Ne skodi pa ono, ako pomogne super ako ne ah Boze moj
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 18.4.2013 0:04:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mmaestral čestitam od srca i čekamo da nam se javis Zumbolina ja sam moje sve dojila al sam te cajeve počela piti tek posli poroda Evo ja taman legla, cilo popodne bili na Jarunu, dečki uživali. Stavila njih leći i ja se uhvatila čišćenja i spremanja. Odjednom sam dobila volju i sad sam bome umorna. Nadam se da ću lipo spavati. I vama želim laku noć i puse bebicama Bebic draga uzivaj dok je mama tu.
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 18.4.2013 7:16:47
|
|
|
|
Hladna
|
Jutro cure , ja se naspavala bez da sam 2,3 sata bila budna u noci - to je rijetko al ajde barem nekad uspijem da me nesanica ne uhvati . Primjetila sam da vec tjedan dana ni jedan dan me nije mucila zgaravica koja mi je do prije tj dana bila svakodnevno prisutna ma sta god pojela ili popila i to od jutra do vecera sve gore i gore, a sad vec tjedan dana jedem sta hocu i nema je uopste , nije da mi fali , ali dal bi to mogao bit neki znak da se bebica spustila ili ???
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 18.4.2013 7:31:44
|
|
|
|
nela86
|
Jutroooo , iako ja ni oka sklopila nisam cittavu noc...uzas!!! I sad mm ustao na posao ali ja se ne osjecam nimalo pospano, ne znam samo koliko dugo cu izdrzati Hladna ja mislim da to nema veze, mene je mucila dan i noc zgaravica i isto tako prestala, kao i nesanica, ali evo sve se opet vratilo... Da se beba spustila je, primjetimo po trbuhu i evo bas sad osjetim jake otkucaje srca skroz dole nisko a zgaravica ubi, a vidi koliko je sati
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 18.4.2013 10:11:20
|
|
|
|
zvijezd@
|
papalina
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 18.4.2013 20:25:21
|
|
|
|
Hladna
|
Cure gdje ste nestale sve ?? Šta ne zna ni jedna sta je Mmaestral rodila ?? Jel decko il curica i kilazu i velicinu ????
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 18.4.2013 20:44:19
|
|
|
|
Hladna
|
Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580k lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kg zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kg cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cn , 4,060 kg Piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kg MaTana -19.04. -rodila 16.04. Andrea 49 cm , 3,070 kg Papalina -06.04. -rodila 17.04. Chiara 50 cm , 3,290 kg Mmaestral -20.04. - rodila 17.04. didi@@- 30.03. ? ? ? ? ? fusa -27.04. zumbolina- 03.05. bebić -07.05. Afrodita86- 18.05. nela86 -27.05. ChocoVanilla - 28.05. Hladna -28.05. maminangel -29.05. dada2101- 08.06. pepeljuga -15.06.
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 18.4.2013 21:59:31
|
|
|
|
lanac3101
|
Nesto je pusto danas ovdje. Meni decki zaspali , pa malo da vidim sta ima. Danas sam stala na vagu I ugodno se iznenadila, 14 kila manje a u ponedjeljak ce biti 4 tjedna od poroda. Nisam otisla ovaj tjedan na stitnjacu , otici cu drugi tjedan,jednostavno ne stignem. Ali sto se kilica tice sam skroz zadovoljna jer sam I natukla prije trudnoce kojih deset, pa sam si ok. Jedino cu morati trbuh nekako rijesiti,malo mi koza visi, ali se povukao skroz. Curke koje cekate svoje bebice ne sekirajte se brzo to prodje. Sjetim se sebe odmah I moga iscekivanja kad citam vase postove, a gle maleni vec skoro mjesec dana.
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 19.4.2013 5:59:31
|
|
|
|
Hladna
|
lanac probaj steznik koristit za kožu na trbuhu, meni je sreznik puno pomogao oko toga nakon prvog poroda . Dobro si ti to kile skinula u mjesec dana , nadam se da ce se stitnjaca sad popravit i da ces bit bez brige sa tim .
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 19.4.2013 7:51:32
|
|
|
|
Afrodita83
|
Mmaestral, čestitke tebi i bebici [ Cuba, SRETAN TI ROĐENDAN!!!!!!!!!!!!!!!!! Evo mene cure, jučer sam imala posla s pranjem igračaka i mojih stvari za bolnicu pa sam bila off Hladna post u 05:59 , opet te nesanica muči ili? Ja se po noći budim svaka 2 sata na wc i onda sam žedna pa popijem i vodu i tako u krug...nikad kraja, ono šta izađe, ja odmah nadoknadim i onda cijelu noć promenade . jel vi možete spavat cijelu noć? Znači još nam je Fusa ostala za 4. mj. i onda konačno mi nastupamo Btw., gdje je Fusa?! nema je jakooo dugooo tu..... Lanac, dobor ti je Hladna rekla, kupi steznik da se sve povuče, a za kile svaka čast Koliko si ukupno dobila u trudnoći?
< Poruku je uredio Afrodita83 -- 19.4.2013 8:03:51 >
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 19.4.2013 8:58:36
|
|
|
|
aries
|
Jutro drage moje, evo da se i mi javimo...danas nam je 9ti dan.napokon mogu sjesti na stolicu, iako konci jos nisu ispali i ranu osjetim, nije strasno. bebica je sinoc imala i prve grceve ali prezivjeli smo nekako...sto s ekila tice, ja sam otisla sa +16, a 4ti dan nakon poroda sam imala -12 tako da je to dobro,ovo ostalo je malo sala za mlijeko i cicke koje su narasle... i ja mislim malo nositi steznik radi koze iako sam skroz zadovoljna kako pupo izgleda.prvih par dana je bio velik, mislila sam tko ce ovo skinuti, ali se to jos nije sve poslozilo na svoje mjesto...
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 19.4.2013 10:01:31
|
|
|
|
bebić
|
drage moje...evo mi ustale u pola 9 :) sad pijemo cajic, a majka moja pegla ostatak robe od jucer...jer smo jucer sve prale, jos nam je ostala posteljina od krevetica i velika deka, tako da smo onda spremne.. kako ste mi vi!? ajdee javljaj te se i cuba evo i ovdje sretan rodendan od nas dvije 2u1 iii da nisam vam rekla da smo se odlucili za porod u vodi, sad cekamo u srijedu da vidimo nalaze za streptokok i onda je to to drzite fige! puno pusa od nas
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 19.4.2013 10:53:42
|
|
|
|
Hladna
|
Cuba sretan ti ročkas afrodira nisam nista spavala. do pola 6 je ok, a kasnije nista pa sam se digla da muža iznenadim sa doručkom prije posla- ispekla mu u 6 jaje ono ko palačinka samo debelo i sve mu servirala i pozvala, a kad on pojeo samo četvrtinu jer ne može tako rano jesti , kasnije sam otišla u kaufland po voče , k frendici na kavu koja je isto trudna samo mj dana manje od mene pa smo ljepo klafrale i eto me kod kuce ne spavam ti ni ja cijelu noč, budim se svaka 2 sata na pišanje i sretna sam ako uspijem zaspat nakon hodanja na wc aries ja sam svom sinu odma od izlaska iz bolnice davala hipp čaj od komorača koji je protiv grčeva- ne znam je li pomoglo il ne no nije uopšte imao grčeve- naškoditi ne može pa probaj.. bebić baš me zanima kakva će biti tvoja porođajna priča s obzirom da si odlučila rodit u vodi , znam da za to moraš biti 100% zdrava bez ijedne sitnice. Ja sam zvala zakladu Ane Rukavina za darivanje matičnih stanica iz pupkovine i na žalost ja ne smijem to zbog te von Willebranodve bolesti pa nista od toga, a mislim si ko može zašto ne pomoći nekome a tebe to ionako ništa ne košta... odoh sad malo kartat na kompu pa na sapunicu u pola 1
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 19.4.2013 12:12:18
|
|
|
|
Afrodita83
|
Hladna, mislim da je tvoj muž najsretniji čovjek na svijetu!!! Vidiš, ja za razliku od njega mogu jesti bilo kad Ja sam obrazac za darivanje krvi iz pupkovine za Anu Rukavina dobila na pregledu u bolnici i doma sam ga ispunila i nosim ga sa sobom u rodilište. Super mi je da mogu pomoći nekome kome je to potrebno na taj način Bebić ti češ onda rodit u Njemačkoj pretpostavljam?
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 19.4.2013 12:18:57
|
|
|
|
Hladna
|
kako sam sad luda rekla mi frendica da nedaju 1000 kn od grada za rođenje djeteta ako muž i ja nismo prijavljeni na istoj adresi, a ja prije mj dana tek mjenjala prezime na dokumentima da nebude kakvih problema kod upisa djeteta, a adresu nisam mjenjala da ne zajebavam svekra i svekrvu da ne moraju ici potpisivati i sad moram opet ici mjenjat adresu da muž i ja imamo istu pa da dobimo te pare od grada ..... joj poludit cu
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!