ivana1112
|
Pozdrav mamice! Nama vikend proletio u babinjama, mi bili u babinjama, pa nama došli u babinje i tako, cijeli vikend gosti, danas ja i L sami Dobio je neki super glazbeni valjak za puzanje iz baby centra, odličan je, ima ogledalo, muziku za navijanje, šareni je..ma super! Andy, ne znam kaj da ti kažem, ak si hoćeš olakšati, napravi test. Ja sam izračunala i sjetila se da sam ostala trudna dok sam mengu imala!! Pa sad ti budi siguran u išta! Moj L već tjedan dana šmrcka, nije mu začešljen, samo mu curi Ne znam kak da mu to olakšam, jer mu se spušta u grlo i nakuplja, i onda se stalno zakašljava. Usoisavam mu koliko mogu i koliko mi da, s obzirom da vrišti na to usisavanje nosa. Meni su odlična ta maclaren kolica, i od kišobran kolica najljepša su, ali su takooo skupaa, bar meni, mislim da si ih ipak neću priuštiti, čak su i po oglasnicima od 1200kn na dalje.. a najbitnije mi je kod tih kišobran k da ne zauzimaju puno mjesta. Cure dok sam vam ovo pisala, L mi je pod nogama udario glavom o stol! Isti moment mu je izbila ogromna čvrga na glavi, i ono bijelo u sredini što će postati ljubičasto a okolo crveno, stavila sam mu led, al je počeo vrištati jer je hladno. ne želim paničariti, ali mm će sad doći po nas, idemo slikati, bojim se... kod male djece nikad ne znaš.. Javim vam se, žurim...