|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
25.3.2013 11:51:53   
andydea
keyt -želim malenoj sretnih 8mj.user posted image user posted image user posted image -kako se zove...ili nadimak???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1751
25.3.2013 11:57:49   
keyt
Thnx Andy i mi tebi i mužiću godišnjicu braka user posted image
Vidiš, vidiš, nisam joj smislila nadimak, neka bude El user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1752
25.3.2013 11:58:13   
tenkic
E, da, danas mi je stigao nestle paket, poklon za nagradnu igru na RR!

Mi smo Maclaren uzeli u Magic baby jer su davali taj popust od 15% i footmuff iliti zimsku navlaku gratis pa nas je umjesto 2200kolica+500 za zimsku navlaku sve skupa izašlo 1900 (ako ne lovim nagradne igre, lovim popuste).
Ali ako te zanima quest (to su ona manja i lakša ali i dalje idu u 0 položaj), moja preporuka ti je quest denim, njih ima samo neonato tu u ZG, treba ih naručiti, pogledaj si ih na youtube npr. jer je to jedini quest koji ima mogućnost produženja kupole iliti krovića što je super za ljeto.
Inače, Bo u subotu nakon aktivnih 45 minuta plivanja u bazenu (cijelo vrijeme je lupala nogicama) nije htjela nikako zaspati. na kraju smo ju vozali u našem Maclarenu po Maksimiru (po šoderu), lijepo se drndala, zaspala ko top i nadoknadila svo nespavanje od toga dana!

< Poruku je uredio tenkic -- 25.3.2013 12:04:58 >

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1753
25.3.2013 12:03:19   
andydea
onda EL sretnih 8mj.user posted image user posted image user posted image
Tenkić user posted image user posted image user posted image -to znači da će i meni sada doći poštaruser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1754
25.3.2013 12:05:45   
tenkic
Veli mm da se više družim s poštarom nego s njim user posted image
(jer stalno stiže nešto s e-bay-a)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1755
25.3.2013 12:07:13   
LorVer
Hvala Keyt, bas sam i ja gledala na toj stranici. Samo nisam sigurna jel je kod njih tax free, ili ipak moram negdje u ducanu kupiti. Gdje si ih ti kupila?
Bas kako velite, kvalitetna su ali zauzimaju i malo mjesta u autu a to mi je sad isto prioritet kad idem na ferje da vise ne moramo stavljati thule.

Tenkic, bit ce i kod tebe jos bebica.user posted image

Andy, jel je beba 4 na putu? user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1756
25.3.2013 12:13:53   
LorVer
El sretnih 8 mj user posted image user posted image user posted image .

Keyt pa kako to da vise ne sviras? Moja Lor ide na klavir evo treca godina. user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1757
25.3.2013 12:24:18   
sretnaz
user posted image El!

Vidim da su tema kolica.
http://www.bebaducan.com.hr/?page=details&prod=737&cat=79&page_id=4
ova kolica mi je preporučila prijateljica kad sam ju pitala za savjet. Ona se bavi dječjom opremom, testiranjem itd. već više godina. Inače, spomenula sam ja i Maclaren i napisala mi je ovo; "Što se tiče kolica kišobran za ljeto, naj su se pokazala Hauck speed sun plus - imaju = položaj, prednju prečku, lagana, sklopiva u malo i turbo izdržljiva a ima dezena lijepih i čak u Esprit varijatni tko želi. Hauck su dovoljno velika da budu djetetu skroz do 3 g jako komotna a jako mala kad se sklope, Mclaren nema nijedna tako komotna uvijek su uska a ako hoćeš onaj model koji ima sve što i Hauck onda košta oko 2000kn."
Nisam vidjela uživo kolica, jer nisam još ni tražila, ali možda da i njih pogledateako ste u potrazi.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1758
25.3.2013 12:24:30   
andydea
LorVer pomagaj...nemam je još ni na vidikuuser posted image user posted image ...Ivana me nagovara da napravim test...pa ni nismo nekaj bili aktivni prošli mjesecuser posted image ...a i dojim ,a prošli mjesec sam tek i dobila prvu mengu poslije poroda...joj skroz sam zbunjenauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1759
25.3.2013 12:42:18   
tenkic
Lorver, prati Neonato prodavače Maclaren kolica na Facebooku, možš ih preko FB kontaktirati i pitati sve što te zanima. To mi je u susjedstvu, rekla nam je žena neka pratimo na FB da svako malo bude akcija pa da uletimo kad na akciju dođe ono što nas zanima. Nama je uletila povoljnija akciju u magic baby pa smo tamo kupili, inače bi čekali da nam uleti neko dobar neonato popust (imaju neke popuste za kupovinu preko neta)
A meni su u inbox čak i poslali fotke tih quest denima sa spuštenim krovićem jer me jako zanimalo koja je razlika između njih i techno xt-a koji sam na kraju uzela

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1760
25.3.2013 13:27:06   
sretnaz
Da se pohvalim... kuhalo oprano, nema više kamenca! user posted image

Andy čula sam da i ne moraju biti redovite ako dojiš. U svakom slučaju ako je user posted image super! A ako nije bit će user posted image

Bella 1 moram te citirati iako sam već rekla da nemam sluha: kaj se tiče muzike , nula bodova, pjevam samo za L on se još ne buni ili ne zna reći da zašutim user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1761
25.3.2013 13:42:26   
ivana1112
Pozdrav mamice! user posted image
Nama vikend proletio u babinjama, mi bili u babinjama, pa nama došli u babinje i tako, cijeli vikend gosti, danas ja i L sami user posted image
Dobio je neki super glazbeni valjak za puzanje iz baby centra, odličan je, ima ogledalo, muziku za navijanje, šareni je..ma super!user posted image

Andy, ne znam kaj da ti kažem, ak si hoćeš olakšati, napravi test. Ja sam izračunala i sjetila se da sam ostala trudna dok sam mengu imala!! Pa sad ti budi siguran u išta! user posted image

Moj L već tjedan dana šmrcka, nije mu začešljen, samo mu curi user posted image Ne znam kak da mu to olakšam, jer mu se spušta u grlo i nakuplja, i onda se stalno zakašljava. Usoisavam mu koliko mogu i koliko mi da, s obzirom da vrišti na to usisavanje nosa.
Meni su odlična ta maclaren kolica, i od kišobran kolica najljepša su, ali su takooo skupaa, bar meni, mislim da si ih ipak neću priuštiti, čak su i po oglasnicima od 1200kn na dalje.. a najbitnije mi je kod tih kišobran k da ne zauzimaju puno mjesta.

Cure dok sam vam ovo pisala, L mi je pod nogama udario glavom o stol! Isti moment mu je izbila ogromna čvrga na glavi, i ono bijelo u sredini što će postati ljubičasto a okolo crveno, stavila sam mu led, al je počeo vrištati jer je hladno. ne želim paničariti, ali mm će sad doći po nas, idemo slikati, bojim se... kod male djece nikad ne znaš..

Javim vam se, žurim...

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1762
25.3.2013 13:48:45   
andydea
Ivana ,ajme nadam se da je L ok i da mu nebu ništauser posted image ....i ja se bojim da mi Di ne zvekne...počeo se dizati na ogradicu od kibića...pa sad dižem gore...a kad na podu sjedi jastuci su oko njega koda je u barikadiuser posted image user posted image
Svakako se javi...Luser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1763
25.3.2013 14:10:09   
Sunshine28
dakle cure vidim opasno se spremate za drugi krug bebaca, odnosno četvrti za neke! user posted image
svala vam cast, nama ako se ne dogodi slucajno necemo ni razmisljati do 2. rodjedana od Em....iako mi je zao, sto vrijeme vise odmice priznajem da bi i ja isla uskoro na jos jedno, ali radi niza okolnosti treba jos cekati godinu i pol - onda nam izlazi jedan kredit, a i veeeeliki poslovni kredit koji mm i njegova obitelj plaćaju od 2005. pa cemo se onda svi financijski preporditi - sto znaci imati novaca da sredimo dvije sobe na katu za klince koje nam sada zjape neozbukane, u cigli, jer im je jedan dio vanjskog zida krov pa stavljanje soba u pogon podrazumjeva i sanaciju krova - insvesticja od min. 150.000kn...tak da...
a tu je i moj prosireni rez....ma, eto, ak se ne dogodi (ako koliko smo u akciji ziher nece), mi krecemo krajem 2014. pa sta budeuser posted image

LorVer jedva sam te docekalauser posted image danas poslijepodne pravim griz, drzi mi figeuser posted image i hvala, naravno!
jedno sto me brine je da mi se ad ne zgrudva kada ga u prahu uspem u griz...valjda ne bude...

ja sam kao mala pjevala u zboru, predlagali su mi da idem u glazbeni skolu i sviram violinu, ali meni se to nije dalo...kao tinejđerica pocela pustiti, kasnije pjevati po fajrontima i eto me sada, sa sluhom bez glasauser posted image user posted image user posted image
ali to mojoj Em ne smeta, ona obozava kada joj pjevam, samo sto mjesecima nisam znala sta
sada nam je repertoar: Soft kitty (od Sheldona user posted image ), Zeko i potočić, Drako Indijanac i Supergirl (Reamon) user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1764
25.3.2013 14:12:16   
Sunshine28
o boze ivana, drzim fige da je L ok!

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1765
25.3.2013 14:16:39   
keyt
Joj Ivana, baš mi je žao, neka si otišla doktoru, premda će sve biti ok. Malci svašta znaju dobro podnijeti. El se neki dan predamnom stropoštala niz kauč. Srećom, zapela nogicama za tabure tako da se samo spustila glavom na parket. Ništa joj nije bilo osim suza, a ja sam se dobro tresla od straha. Zapravo me je najviše strah, što nikada dovoljno opreza. Ali, dobro, ne treba unaprijed strahovati...
Lorver, ja sam muzičku zamrzila jer sam uz redovnu školu 4 dana tjedno bila u muzičkoj (solfeđo, klavir, zbor) i onda osim učenja još i vježbaj klavir svaki dan. Uf, kad se samo sjetim, a starci nisu dozvoljavali ispis... U međuvremenu prodali klavir jer ga ja nisam svirala i tako ti to završi user posted image
Kolica sam kupila u Neonatovom dućanu u Ilici prošlo ljeto, tada novi model 2012. kojeg nije bilo u dr. dućanima, a cijene su bile slične i starih i novih modela, tj. nije bilo popusta. Kod njih ti je quest sigurno jeftiniji od XT-a i mislim da ti je to najbolji izbor, doduše, ako se odlučiš prodavačica će ti objasniti razliku. Za povrat poreza ti ne znam.
Sretnaz, MacLaren ima i prostraniji model XLR, premda vidim brdo mama s 3-godišnjacima u svim modelima MacLarena, ne čine mi se skučeni user posted image A oni su namjerno izbacili prečku radi sigurnosti jer puno mama stariju djecu ne veže, misleći da je prečka dovoljna zaštita pa se događaju padovi. baš prije neki dan gledam klinca naslonjenog na prečku, a noge se vuku po asfaltu user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1766
25.3.2013 14:21:32   
tenkic
Bo bez problema planinari preko jastuka. Tak da mi barikade od jastuka već jedno mjesec dana služe samo za ukras. Cilj je dosegnuti ono što se ne smije dirati- miš, mobitel, daljinski, razne žice. Proizvođači igračaka bi trebali raditi crne igračke u obliku daljinskog upravljača...
I posebno je napeto doći do ruba kreveta i promatrati što ima iza ruba...

A kad smo sa 6m išli na sistematski ja sam tak jurila s njom na boku da sam joj zveknula glavu o štok, sve je zvoncalo! Stvarno je grdo zvučalo, a na kraju balade ni ozbiljna čvoruga nije izrasla....iako bilo me frka što ako izbije kvrga ili masnica i ja takvo dijete donesem doktorici (da me ne prijavi pravobranitelju za djecu).

Joj, Andy, sretna godišnjica, a E sretnih 8 mjeseci....sa zakašnjenjem, al bolje ikad nego nikad user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tenkic -- 25.3.2013 14:22:22 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1767
25.3.2013 14:33:59   
keyt
Lorver,

zaboravih naglasiti da je očito da ja nisam dovoljno uživala u tom klaviru, za razliku od moga brata koji je završio i srednju, harmonika i klavir. Što da ti kažem, bez harmonike ni dan danas nigdje na fešte, druženja..., premda ne živi od toga, a mogao bi.
Zato, samo motiviraj svoju curu za muzičku ako voli, neće onda trud biti uzalud, kao kod mene.
Tenkić, žao mi je Bo zbog udarca, ali dobra ti je ova s pravobraniteljicom user posted image

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1768
25.3.2013 14:41:29   
andydea
Curke jel kojoj kasnila menga ,pa došla nakon poroda...???user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1769
25.3.2013 14:52:10   
sretnaz
Andy ne razumijem tvoje pitanje. Ali evo što se meni desilo. Rodila sam 6.09 i lohije su trajale 6 tjedana. Luda sam bila. Na pregledu nakon 6 tjedana (i par dana preko) je našla neku bakteriju pa sam stavljala tjedan dana gel. I 21. 11. nešto sam krvarila i po meni je to bila menstruacija, ali više kao da je pri kraju. Ne znam. U to vrijeme sam jako malo dojila noću jer je N znao odspavat i 10 sati u komadu. I prolaze mjeseci i m niotkuda, a ja stalno očekujem. Tako da sad ni sama ne znam što je to bilo. A dojim još uvijek a po noći više nemam pauze o d9 sati nego maksimalno 6.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1770
25.3.2013 14:52:29   
anne
IZVORNA PORUKA: andydea

Curke jel kojoj kasnila menga ,pa došla nakon poroda...???user posted image

Ne kužim kaj pitaš.user posted image
Meni je kasnila pa došla nakon poroda 3x! user posted image

Jesi radila test?

< Poruku je uredio anne -- 25.3.2013 15:00:29 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1771
25.3.2013 14:55:56   
keyt
Andy,

meni je nakon poroda došla točno nakon 6 mjeseci, krajem siječnja i trajala samo 3 dana, a druga mi je došla prije 4 dana, točno nakon 51 dan. Dakle, kasnila mi je 21 dan, ako računamo da mi je prije trudnoće dolazila točno svakih 30 dana. I meni je svašta prolazilo kroz glavu, ali sada mi je skroz normalna. Tako da ti kašnjenje ne mora ništa značiti s obzirom da još dojiš kao i ja.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1772
25.3.2013 15:16:45   
Jana1208
Pozdrav... user posted image

Ivana, nadam se da je L dobro...user posted image

Keyt user posted image user posted image za 8 mjeseci...

Stavila sam postavke na slikama da mogu vidit korisnici rr, pa sad neznam zašto se ne vide...user posted image

Ja isto spadam u mame bez sluha, iako sam kao mala pjevala u školskom zboru (mm mi dan danas ne vjeruje user posted image ), ali tamo smo ionako svi tulili pa nije bilo bitno, L se ne buni zasad...user posted image

Andy, meni ti je kasnila najviše tjedan dana sad nakon poroda...user posted image

Nego, cure ja sam presretna...zvali su iz banke i odobren nam je moratorij...user posted image user posted image ...i to po super uvjetima...nemam nikakvih troškova sad, nešto sitno će mi uvećat ratu i produžit rok otplate za 6.mj....user posted image user posted image
Nisam sa nadala tako dobrom ishodu, rekla je da će me zvat sutra ili preksutra da dođem potpisat papire i nadam se da se neće ništa zakomplicirati...user posted image
To znači da nemoram još L odvikavat od cice i od svih naših čudnih kombinacija spavanja...user posted image
Posebno me veseli što je i mm doma od 6 do 10 mj, pa ćemo nas troje moći uživat po cijele dane cijelo ljeto...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 1773
25.3.2013 15:39:27   
Sunshine28
slusam vas vec par tjedana kako bebice puzu, sjede, krecu se....moja Em nece nista! lijena je za poludit....okrene se na stomak, pruzi ruke naprijed ako ima koja igracka u blizini, malo ju glođe i onda rasiri ruke u avion i mlatara i pocinje urlati jer bi htjela naprijed a ne zna kako....jako se naljuti i histerizira skorz dok ju ne okrenem na leđa i onda za 5 min. sve ponovno, okrene se na stomak i ne zna dalje....user posted image
ja ju razgibavam svaki dan, pokazujem joj na svome primjeru kako bi trebala rukicama i nogicama naprijed, ona gleda, pokusa nesto, ne uspije i onda se jaaaaako naljuti i place i nista ne pomaze....
voli "sjediti" kada ju posjednem da je naslonjena na nesto (jastuk, trosjed) ili u lezaljki u polozaju za sjednje...ali nije ni iz daleka da bi pokusala sama sjediti....

u svakom slucaju ne krecemo se....onda je sad 6 i pol mjeseci....ne znam jer to ok.....

andy moram piznati da meni nije kasnila, kako sam dobila prvi put tako je uredno nastavila user posted image dolaziti svakih 33-35 dana....evo ovaj mjesec jedino uranila 5 dana....ali ja nisam dojila tak da....

I + G = E & L

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1774
25.3.2013 16:01:33   
Jana1208
Suny, mislim da nemaš razloga za brigu...

Meni je pričala frendica kako se družila s jednom mamom čiji klinac je bio 3 tjedna mlađi od njene cure...i došli ta mama kod njih na kavu i druženje i mali puza, a njena curka leži i ni makac iako je starija...
Ona se sva uspaničila i nazvala patronažnu da neka dođe do njih da s njenom curkom nešto nije u redu...user posted image user posted image ...patronažna došla (žena se preplašila jer je mislila da dijete stvarni ima neki problem) i lijepo objasnila da je svako dijete individualno i da je s djetetom sve u redu (da nije već bi i ped posumnjao, valjda user posted image )...
Kaže frendica da joj je bilo strašno neugodno onda...user posted image user posted image
Uglavnom, danas ta curka ima godinu i pol, i normalno trči, igra se...

Ako se ne varam Em je jedna jako disciplinirana beba i sigurna sam da će krenut kad odluči da je vrijeme za to...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!