ivana1112
|
Pozdrav, evo da se javimo prije nego zgibamo van! Mi ni jedan vikend nismo doma, pa tako ni ovaj. Uvijek smo negdje u điru, evo danas idemo u babinje kod onog dečkića što se veliki rodio, e pa s mj dana je imao 6500kg, haha mrcina od dijeteta! Konačno ga idemo upoznati hvala svima na čestitkama, već sam se pomirila sa situacijom, i zapravo se veselim Mm svaki dan pita kak mu je kćerka! A bome i ja imam osjećaj da je , i sa L sam znala d a nosim Čestitke svim pričalicama, puzalicama, hodalicama i Di za njegovih 7mj Beka je stvarno napredno dijete Mi već duže pričamo, sada nešto kao gege, gaga, gegi, mijenjamo intonaciju, deremo se, svađamo, imam osjećaj kad ga slušam da priča nekim svojim jezikom, jer drži neki predmet u rukama i tako priča 10tak min s tim Mi već opasno pužemo, ali unazad, nema nam ravnih Napriejd još štekamo, al vidi se napredak. MM jučer ušao u sobu i vidi: nema L! Bio je u bračnom krevetu sa mnom, igrao se pored mene, a ja zaspala. Samo čujemo neko zvockanje, a L nigdje. On je toliko spretan da je uspio prepuzati cijeli bračni krevet, prijeći preko poplona sfrkanog kao ograda, dočekati se na nogice i sjesti na pod i igrati se s dudom! Ja sam bila u šoku! Eto, ni sekunde više ne smije ostati sam Užasno je vrijeme vani, i izgleda da proljeću opet ni blizu Mame i uživajte u vikendu