|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
22.3.2013 15:50:54   
tenkic
Čestitke Di za 7 mjeseci user posted image user posted image
Ivana, čestitke za + user posted image

Ja danas nadobudno otišla u CC1 pronaći na nekoj rasprodaji bodiće dugli rukava, a ono šipak, oni uveli ljetnu kolekciju i ukinuli sve popuste....bum pričekala do poslije Uskrsa...

Andy, ja već 7 mjeseci dojim po nekoliko puta po noći i svaki put ju prebacijem iz kimbača u svoj krevet i nazad, sama si rekla da nije dobro naviknuti ih da spavaju s nama u krevetu...osim toga kad je kraj mene u krevetu ne mogu se naspavati jer ne smijem ni mrdnuti da se gospođica ne probudi...i škaklja me user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1726
22.3.2013 16:29:39   
anne
user posted image sunny!
ma, ne išla sam po papir o primanjima za vrtić.
I djeci smo odabrali zubara pa i to da riješim.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1727
22.3.2013 19:30:42   
sretnaz
Sunshine28, user posted image .

user posted image Rebeka

N ponekad plače na jedan svoj način da ponavlja mamamama... meni je ti baš simpa. Znam da mu to ne znači mama i da nema pojma zašto to govori.
Po noći uglavnom dojim oko ponoći i onda oko 5,6. I ovo oko ponoći pebacim ga u njegov krevet. Ali ovo ujutro uglavnom ostane spavat u bračnom krevetu. Nije da ja to želim, ali zaspim. Nemam pojma kad i kako, i da li zaspim prije ja ili N. user posted image I onda se obično nakon cca 1 h probudi mm koji ga prebaci u krevetić.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 1728
23.3.2013 9:54:56   
ines_os
mi sami kod kuće mm otišao na selo tako da....,cijeli vikend samiuser posted image

kod nas vrijeme lijepo,sunčano ali hladno ,nula stupnjeva je i puše hladni vjetar

nama je svaki dan buđenje u 8 h,a navečer ide spavati oko 21 h iako je sinoć u 20.10 h već bio gotov

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm
Neposredna veza do poruke: 1729
23.3.2013 14:10:21   
ivana1112
Pozdrav, evo da se javimo prije nego zgibamo van! Mi ni jedan vikend nismo doma, pa tako ni ovaj. Uvijek smo negdje u điru, evo danas idemo u babinje kod onog dečkića što se veliki rodio, e pa s mj dana je imao 6500kg, haha mrcina od dijeteta! user posted image Konačno ga idemo upoznati user posted image
hvala svima na čestitkama, već sam se pomirila sa situacijom, i zapravo se veselim user posted image Mm svaki dan pita kak mu je kćerka! user posted image A bome i ja imam osjećaj da je user posted image , i sa L sam znala d a nosim user posted image
Čestitke svim pričalicama, puzalicama, hodalicama i Di za njegovih 7mj user posted image user posted image user posted image
Beka je stvarno napredno dijete user posted image
Mi već duže pričamo, sada nešto kao gege, gaga, gegi, mijenjamo intonaciju, deremo se, svađamo, imam osjećaj kad ga slušam da priča nekim svojim jezikom, jer drži neki predmet u rukama i tako priča 10tak min s tim user posted image
Mi već opasno pužemo, ali unazad, nema nam ravnih user posted image Napriejd još štekamo, al vidi se napredak. MM jučer ušao u sobu i vidi: nema L! Bio je u bračnom krevetu sa mnom, igrao se pored mene, a ja zaspala. Samo čujemo neko zvockanje, a L nigdje. On je toliko spretan da je uspio prepuzati cijeli bračni krevet, prijeći preko poplona sfrkanog kao ograda, dočekati se na nogice i sjesti na pod i igrati se s dudom! Ja sam bila u šoku! user posted image Eto, ni sekunde više ne smije ostati sam user posted image
Užasno je vrijeme vani, i izgleda da proljeću opet ni blizu user posted image
Mame i user posted image uživajte u vikendu user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1730
23.3.2013 15:16:37   
sretnaz
DD,

miran dan ovdje, svi su valjda okolo. Ovdje kod nas i nije neko vrijeme za poželjet. Jučer je bilo prekrasno pa sam bila u duuugačkoj šetnji. Danas neki oblaci i iskreno se nadam da se onaj snijeg što prognoziraju neće dogoditi.

Ivana1112 user posted image Ma baš mi je drago da se veseliš. Bit će to super, dvoje maleckoh će se super igrati. Luka user posted image

Ujutro sam s N bila na vježbama. Mi smo krenuli na to s njegova 2 mjeseca. Zove se pedokinetika i super je stvar. To je novo u Hrvatskoj, i cura koja to radi, studira u Ljubljani. Uči se baby hanling i rade se vježbe koje pomažu za pravilan razvoj. I tako je N polako počeo puzat i na sve 4, samo nema dovoljno snage i koordinacije pa mu vojnički i dalje ide bolje, i posjeda se bočno, a pravo sjedenje mu nije uspjelo, tj, sjedne ali mu glava dođe do prstiju. user posted image Samo nakon tih vježbi on ih doma ponavlja pa ne može zaspati.

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 1731
23.3.2013 16:08:55   
anne
Mi još spavamo zajedno nakon 1. buđenja.
Nekad se prvi put probudi u pol noći, a nekad u 5 ujutro. user posted image
I ne smeta mi ako se ne budi previše. Mirno spava.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1732
24.3.2013 11:11:17   
andydea
Jutrekouser posted image  evo na brzinu da se javim malo...jućer smo proveli predivan dan..bili na placu,uživali u šetnji..pa ručak..pa sam sa curkama radila bio keksiće od đumbira i cimeta..mmm sve smo smazaliuser posted image
LORVER sad sam tek skužila da je nekaj bilo malenoj i da si išla na operaciju...joj želim joj brzi oporavakuser posted image
TENKIĆ-da uvijek sam tog stajališta da bebe ne navikavati na bračni krevetuser posted image ...ja Di stavim pred jutro i to je ok...ali on zna da kad ide spavati ide u svoj kibič, pa po noći dok dojim isto ga vraćam u kibić...ali ujutro ga volim kraj sebe i mm i uživamo u njemuuser posted image
SUNY -ja nebi sa ničim sladila griz,već je sami ad slatki i voće ako joj umješaš...mi griz još nismo dali,ali sjećam se da ni curama nisam sladila...ako baš i hoćeš rađe sladi sa rižinim sladomuser posted image

Danas je mm i meni godišnjica brakauser posted image user posted image user posted image -samo ne pitajte kojauser posted image ...pa evo daj bože da bu sveki raspoložena da čuva dječicu na 2h...da uspijemo otići na većericuuser posted image -to bi nam bio prvi odlazak bez Di
I da moja menga je trebala doći još 19. pa ništa...(vjerovatno zbog dojenja)user posted image ...Ivana tko zna možda bum ti se pridružilauser posted image
pozz drage moje i uživajte u snježnim pahuljamauser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )
Neposredna veza do poruke: 1733
24.3.2013 11:18:44   
Sunshine28
joj ivana kad te se sjetim puna sam nostalgije za trudnocom ikao nije bila lagana....ali kada se sada sjetim kako sam se izlezavala po cijele dane, jela, visila na kompu....uh, dobro bi mi doslo samo tjedan dana tako!user posted image user posted image user posted image
iako je to sam jednom u zivotu, u drugoj trudnoci vec imas jedno malo koje ti ne da tako kopnisuser posted image user posted image

kod nas nema puno akcije po noci, ali sada uredno, jedno dva puta po veceri Em pocne stenjati u snu i ne prestaje dok se ne ustanem i uvalim joj varalicu...mozda ruzno sanja? ili ju muci kakica - tu smo jos li-la, jedan dan ok, drugi dan malo kamencici...ali ajde, barem mi hoce piti caj, dosli smo do toga da popije 200ml. po danu, ali na 30 puta...

jucer bila u velikom shopping, između ostalog, kupila sam joj onu hipp mliječenu kašicu sa probiotikom pa cu joj to davati svaki 2-3 dana umjesto kasice za laknu noc, da joj trbica bolje radi....
na kraju uzela papmper active baby 4, nisam htjela riskirati sa trojkom, a i kontam si da se Em sada vec navikla na komociju u 4 user posted image
nego drugi problem imamo - nema u trgovinama i drogerijama Bebimila 2! jucer sam cijeli grad presla da bi u nekom zabacenom sparu u koji dnevno dođe možda 5 ljudi nasla zadnje tri kutije, i to one male od 300g! u dm-ovima, konzumima sve police prazne....cula sam da hipp preuzima bebimil pa mozda mjenjaju pakiranje, nadam se da ce uskoro doci nove zalihe, inace ne znam sta da joj dam....mi smo nju probali vec sa bebimila prebaciti na hipp i nan ali nije htjela to piti ni pod razno!

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1734
24.3.2013 11:23:31   
Sunshine28
andy sretna godisnjica user posted image user posted image user posted image
ma bude sveki uskocila, pa treba ju iskoristi sada kada ste pod istim krovomuser posted image nego, kako to funkcionira? jer ima trzavica? kontas da cete moci ovako na duge staze?
sto se griza tice necu sladiti, odlucila, mozda sa malo voca....jucer kupila griz, onaj neki Lino, nisam znala koji biuser posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 1735
24.3.2013 14:10:00   
sretnaz
Pozdrav!

Andy sretna godišnjica i dobar provod!!!user posted image

Što se tiče griza, po meni je on neutralan kao i riža, palenta, proso. Nisam ga još kuhala, ali ne treba ništa sladiti ili soliti. Uostalom kada se doda voće ili povrće u te namirnice okus se mjenja. Izgleda da N najviše voli palentu i to samu, ali i s tikvicom i s jabukom, a najmanje mu paše riža. A od kruške je dobio osip pa za sad nju stavljam na čekanje. Ima on dosta osjetljivu kožu, na mamu i tatu. user posted image Oboje smo plavi i svjetloputi.

I kod nas je kakica li-la, par dana nije kakao, pa je onda 5 put na dan. A očito treba organizmu da prihvati novu prehranu.

I mi obožavamo da je ujutro s nama u krevetu! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1736
24.3.2013 16:58:51   
ines_os
suny mi smo kupili babylove griz u njega dodam malo keksolina i napravim sa vodom jer u tom grizu ima ad,Ivan voli

mi stigli iz šopinga robicom kod nas u jednom centru(portanova-suny)danas sniženja svugdje jer im je rođendan

kupili trenerku,majicu,bodi i rifle idemo na slikanje (profi) pa čemo svim za Uskrs poklonit slike

nama tata dolazi danas tako da će mama imati slobodnu večer jer smo preživjeli vikend bez mmuser posted image

3900 g 50 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1737
24.3.2013 17:00:18   
ines_os
Andy sretna godišnjicauser posted image

11 ili 12?user posted image

3900 g 50 cm

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1738
24.3.2013 19:09:17   
Sunshine28
ines e da sam znala da postoji griz sa ad-om ne bi se toliko mucila!
probat cu sutra napraviti ovaj obicni pa ako ispadne fijasko idem u dm po taj...

cekam LorVer i dodatne upute za pravljenje griza sa ad-om!
LorrrrrVerrrrrrrrrrrrrrrrrrr! gdjeeeeeeeeeee siiiiiiiiiiiiiiii!

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 1739
24.3.2013 20:37:47   
Jana1208
Večer...user posted image

Opet snijeg kod nas cijeli dan..i još 3 dana...fuuuujjj...jedva čekam sunce, a pravo će zatoplit sigurno kad ja krenem radit...user posted image user posted image
Danas smo cijeli dan doma zatvoreni...nije nam se uopće izlazilo na taj hladan vjetar...srećom pa je L bila baš dobrica...user posted image user posted image

Mi još nismo probali gris, ali konačno pojedemo poštenu porciju brokule, koju prije nije mogla ni smislit...sad joj stavim malo batata s njom i sve smaže...uglavnom s mrvicom batatom sve prolazi...a nadamo se kasnije i bez njega...user posted image

Što se tiče pričanja, mi smo pričali ba-ba, ta-ta, da-da, sad rijetko to ponavlja, ali joj je glavna fora kad ja viknem ne, ona to ponovi za mnom...isto onako kratko i glasno...a pošto u zadnje vrijeme od kad gmiže okolo ja koristim često tu riječ, skroz joj je postalo fora...user posted image user posted image

user posted image user posted image za sve male vježbače i bebice koje lijepo napreduju...

Andy, sretna godišnjica, nadam se da lijepo slavite...user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

Neposredna veza do poruke: 1740
24.3.2013 21:13:49   
Jana1208
Cure, ja sam ubacila par naših novijih fotkica...stavila sam onu opciju "za prijatelje" pa se nadam da se vidi... user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1741
24.3.2013 21:23:13   
LorVer
Veceruser posted image

Andy user posted image user posted image user posted image user posted image sretna vam godisnjica braka i jos puno, puno takvih.

Sany, mislim na tebe ali mi je ovaj vikend bio bas turbo tak da nisam imala prilike napisati poruku. Sorry. user posted image
Evo ovako, ja ti u hladnu vodu umijesam gris, i onda ga kuham dok ne zakipi. Ostavim da odstoji cca 10 min i onda umjesam AD (prah). AD ne stavim pinu dozu nego pola. Npr. Na 150 ml ne stavim 5 žl. praha nego tri žl.
Ako skuhaš vise grisa nego sto ti ona za jedan obrok moze pojesti, prije nego sto stavis AD odvojis, ohladiš pa staviš u frižider i drugi dan umješaš neko voće i opet imaš jedan fini voćni obrok. Na isti naćin joj kuham palentu i zob.
Osobno meni je puno bolje kad sama skuham gris nego onaj kupovni, jer mi je kao prvo previse sladak a kao drugo brzomse razvodni.

I jos nesto, ako skuhas pre gusti gris nemoj ga bacati nego ga samo malo sa štapnim mikserom promjesaj i bet ce ti rijedak. user posted image
Joj, nadam se da sam ti pomogla.

U subotu sam vodila cure u muzicku skolu na probu instrumenata i moja Ver si od svega izabere violoncelo. To joj je bas super. Alimse hvala bogu ipak na kraju odlucila na gitaru, jer joj je celo tezak za nositi.

Jel svira od vas koja koji instrument?

Mar stalno kad prica ponavlja -kaj- ili -ka ka-, sto si je Ver odmah prevela da Mar najavljuje da treba kakati. user posted image

Kod nas je isto uzasno hladno, hvala bogu ne pada snijeg ali puse.

Tenkic, koja Mecklaren kolica imas? Jel netko kupovao nova? Zanima me kolko dole kostaju?

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1742
24.3.2013 21:30:16   
LorVer
Jana ja fotke ne vidim user posted image . I uopce mi nije jasno kak to funkcionira. Jer sam i ja svoje prebacila da ih mogu vidjeti samo prijatelji, a albuma nema. Vidi se samo kad ga prebacim da ga vide svi clanovim RR.

Mozda Andy zna, pa da nam objasni ona je maher u tome. user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1743
24.3.2013 21:36:53   
Jana1208
I mislila sam da se ne vidi, jer ga ni ja nisam mogla vidjet, osim kad bi otišla pod moji albumi...ne kužim, promjenila sam sad opet da se vidi...i čekamo Andy...user posted image user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 1744
25.3.2013 9:34:56   
sretnaz
DJ user posted image

Eh, pa snijeg pada i to stvarno nije normalno za moje krajeve, ipak sam ja na moru. Nisam u Rijeci , nego 200 m nadmorske visine i gledam u Opatiju, ali ovo nikako nije uobičajeno i baš mi ga je dosta.

Nikola se počeo buditi u 6 i 30 u zadnje vrijeme i nisam baš presretna s tim. I danas je, ali nakon sise sam ga imala kraj sebe i dala dudicu i uspio je zaspati. I tako sam i ja uspjela odspavati. user posted image

Ne sviram niiti jedan instrument i nemam sluha, a ni neki glas. Nikad ne pjevam i sad sam počela Nikoli i mm se smije i čudi jer me nije baš čuo da pjevam.

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 1745
25.3.2013 11:21:40   
andydea
jutro...user posted image user posted image user posted image
Moj Di i ja opalili do 10:30h user posted image
Moja godišnjica nije slavno prošlauser posted image ,nismo nigdje išli..jer je svekrva baš tada negdje morala ićiuser posted image ...ali me muž doćekao sa većerom uz svijeće i vino...dok sam izašla okupana iz kupaone...i godine..hehe neparneuser posted image pa si misliteuser posted image
Kaj se tiče slikica- ne vidim ništa,a trebalo bi biti pod album prijatelja user posted image ....probajte poslati poruku dole pod plavo vam piše-pošalji album prijatelju...tako se meni vidiuser posted image probajte

Lorver ja sam bila nekad pjevačica i pjevala po svadbamauser posted image user posted image ....to mi je veliki hobi,a nekad mi je bila i zarada...ali posao,djeca,muž....
Ivana -moje menge još nemauser posted image

Ovaj snjeg me izluđuje, svi smo šmrkavi, osim Di...user posted image  samo da nekaj ne pokupi...
pripremam se za Uskrs...i nadam se suncu do suboteuser posted image
Popodne idem peglati, jer mama od snjega ne može do meneuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1746
25.3.2013 11:39:23   
tenkic
Jana, niti ja ne vidim slikice?!?!
Maclaren techno xt. Idu u 0 položaj i imaju 4 položaja za sjedenje, 7 kila. Dobili smo 15%popusta i zimsku navlaku za 1900kn. Kupili smo nova jer su to prva i jedina kolica koja smo išli kupovati. da sam znala kad su lagana odmah bih ih kupila.
Inače druga opcija je bio maclaren quest denim, 6 kila, to je jedini quest kojemu se kupola produžujuje pa je bolja zaštita od sunca, ali ona su bila po nekih 1900 una bez zimske navlake i bez popusta. i ona idu u 0 položaj.
Sad bi ti modeli iz 2012 trebali biti na popustima jer u proljeće stižu modeli za 2013. To vrijedi za sva dječja kolica. Gledali smo i vani, cijene su svugdje tu negdje iste.
Ja bih jako voljela još koju user posted image pa se nadam da ćemo ta kolica izvozati. Na žalost mi ovisimo o doktorima i sreći kad se radi o pravljenju user posted image pa ćemo vidjeti kakve ćemo biti sreće....

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1747
25.3.2013 11:48:55   
LorVer
Dan user posted image

Andy, bas super za pjevanjeuser posted image . Ja sam od onih koji pjevaju na kraju, da gosti odu. user posted image
Steta da niste mogli izaci, a i doma je lijepo pogotovo kad te muzek tak lijepo iznenadi. Bit ce jos puno godisnjica. user posted image

Tenkic, bas ti hvala. Gledam vec neko vrijeme ta kolica da ih uzmem za ljeto pa sam mislia da u u HR nesto jeftinija ali kak velis cijene u i kod nas takve. Jedino bi i ja mogla uzeti tax free. U kojem ducanu si ih kupila? Meni trebaju samo za ljeto sa kabanicom i da se spusaju do lezeceg polozaja.

sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1748
25.3.2013 11:50:02   
andydea
Tenkić....kreni odmah u akciju...dok ti je Bo još malenauser posted image  da se mogu igrati user posted image
Vidim ja da čemo mi sve uskoro ponovno u odbrojavanjeuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 1749
25.3.2013 11:50:07   
keyt
Pozdrav svima,

mi danas nevjerojatnih 8 mjeseci user posted image Ne mogu vjerovati kako je zapravo proletjelo, da su nas do nedavno mučili grčevi, uhodavali se s dojenjem..., a gle sad, za samo 4 mjeseca 1. rođendan user posted image
Ja završila osnovnu muzičku, klavir, danas više nemam blage veze sa sviranjemuser posted image
Lorver, ja sam svoj novi Techno XT platila cca. 2200 k, ali s navlakicom za sjedalo i termo navlakom (footmuf, kako li se već piše) došlo me cca 3000 kuna. Ali, ne žalim ni kune, milijun sam ih prije nego sam ova kupila probala, i ni jedna ne klize po asfaltu kao McLaren, a da ne kažem da ih možeš voziti malim prstom jedne ruke (karikiram sad malo). No, tebi bi sada bila dovoljna i manja, a samim time i jeftinija od ovih, npr. quest, triumph ili čak volo koja imaju jedva 4 kg i koštaju oko 800 k. Evo ti link direktnog uvoznika za Hrvatsku: http://www.neonato.hr/

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!