|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
15.1.2013 10:22:13   
tenkic
Ma definitivno mi je pretis strgan...evo opet probala kuhati rižu (da se usavršim) i opet mi je eksplodiralo...grrr....

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 951
15.1.2013 14:12:26   
Sunshine28
i mi smo kod kuce, nema i dalje snijega, ali je jako hladno....tati nam je od ovog tjedna ponovno zakuhao posao (djelomicno je vezan u školsku godinu) pa smo sada puno duze same...pon.-pet. ode u 13 i dođe u 21.30 a subota od 8 ujutro do 9 naveceruser posted image
sada kada je odlazio poljubio Em i kaze joj "cico vidimo se sutra ujutro"..., a u petak kada bude isao raditi moze se komotno s njom pozdraviti do nedjelje ujutro...bas me rastuzio, tako malo moze biti biti s njom...a i ja se osjecam usamljeno....user posted image

bella i meni su rekli da dodem u HZZO kada beba napuni 5 mjeseci ako zelim na prodiljni do kraja...mi ostajemo zajedno doma godinu dana...neisplati mi se vracati na posao, jos prije nego sam otisla na odrzavanje trudnoce smanjili su nam kolektivno place za 33%, pa kada tome dodam trosak goriva, jednostavno mi se neisplati ici raditi....a i mrzim ljeto, tak da mi je super sto cu jos jedno preskociti kada je posao u pitanju!

nama jutros bila patronazna, predlozila da Em pocnemo davati malo hipp soka od jabuke...prvo sa 10 ml soka i 20 ml vode, pa onda pola-pola, a treci dan cisti sok 30 ml...iako ga imamo kod kuce cekat cu ja ipak petak i posjet ped....
rekla mi je i a mogu uzeti cornflakes, smljeti ga u mikseru, stavti joj u mlijeko i ponuditi user posted image user posted image user posted image meni se to bas i ne cini kao dobar prijedlog....

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 952
15.1.2013 14:13:31   
andydea
http://www.e-beba.com/forum/zakoni-i-prava/prava-na-porodiljni-dopust-potrebne-uputnice-zakoni-u-hr/

evo tu ima sve...pročitajte...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )
Neposredna veza do poruke: 953
15.1.2013 14:19:12   
Sunshine28
o boze cure, ovo sa tikicom je strasno! nisam ni znala da su vec ranije izgubili jos jednu bebu! grozno, tako me steglo o srcauser posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 954
15.1.2013 14:24:14   
andydea
i mene ...užasno tužnouser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 955
15.1.2013 22:44:53   
andydea
curke gdje ste ???- jel se grijete???...brrrrrrrrrr meni zima cijeli dan...
Danas smo malo provirili van po špeceraj i u City...(išla sam po dohodak od plaće za vrtić) i naravno ušla u Carters -ajme totalno sniženjeuser posted image user posted image user posted image ..kupila sam mu majčicu sa lavom...joj opustošila bi dućan,ali ne mogu kad već sve imamouser posted image ....(ajme da mi šef vidi kaj pišemuser posted image )
Stavila sam par fotkica-nadopuna onom mom albumu-jer kod nas Božićna idila još traje...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 956
15.1.2013 23:01:05   
ivana1112
Ej cure, evo konačno da se javim.. bili smo u Klaićevoj, na svu sreću nisu nas ostavili user posted image , ali smo zato dobili još jedan antibiotik, i morali smo se naručiti u Vinogradsku za jednu pretragu koja se može obaviti samo tamo ili na Rebru, pa dok smo povukli veze i vezice da to što prije obavimo, eto dobili termin za 23.1.,a čeka se po 2-3 mjeseca user posted image

Uglavnom, ta pretraga nam je bitna da vidimo hoće li L morati ići na operaciju ili ne. Ako će morati, onda će se taj problem bubrega tako riješiti, a ako neće, onda će vjerojatno morati piti antibiotike do puberteta dok se to samo ne povuče! user posted image Ti bubrezi nam nikako ne daju mira user posted image Ovaj tjedan opet imamo skakanja po ambulantama, laboratorijima, moramo ponoviti sve nalaze, a po ovom vremenu ,mi se stvarno ne ide iz kuće! user posted image I još je anemičan, pa smo i željezo dobili user posted image Ali moj L sve to hrabro podnosi, i baš sam sretna što se to ne odražava na njega, i dalje je on moja slatka, debela, vesela user posted image ! user posted image

Također, user posted image bravo anavi za Teu! Hrabrice male user posted image

Bella, mi ne moramo ić na hzzo, mi smo automatski godinu dana na porodiljnom, s obzirom da smo nezaposlene,ili na školovanju.

Sunshine, skroz te razumijem, ja sam isto po cijele dane sama, od 7 ujutro do 7 navečer, i subotom do 14h, a pon i petkom čak i do ponoći, samo smo nedjeljom svi zajedno! user posted image

Nisam upućena u situaciju sa tikicom, pretpostavljam da je to netko s rr, u ovom što sam od vas pročitala, stvarno mi je žao, teške su to situacije, uopće za komentirati, a kamoli biti u takvoj.

Curke, idem spavati, naporan je dan bio, čujemo se sutra!

Laku noć user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K
Neposredna veza do poruke: 957
15.1.2013 23:10:55   
andydea
ivana jako mi je žao kaj sve to prolazite i nadam se da će biti boljeuser posted image ...Ne znam dali da vam poželim operaciju ili ne...ne znam kaj je bolje ili nije...uf teško je to...ali mi smo tu uz vas i bodrimo vas..pusa Luser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 958
16.1.2013 10:02:13   
tenkic
Ivana, taj refluks je dost zeznuta stvar, curica od kolege se s tim zezala dost dugo, stalno je bila na antibioticima i išla je na nekoliko operacija. pozitivno je što je ona cijelo vrijeme bila hrabra, vesela i nasmijana djevojčica i što su to nakon dosta vremena ipak uspijeli izliječiti.

Bo mi ovih danas stalno spava! Bit će da raste!

Drage moje, ja već par dana uživam dojeći svoju malu djevojčicu s pogledom na bijeli Zagreb grad i snijeg koji vani pada, to je stvarno neopisivo zadovoljstvo!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 959
16.1.2013 10:03:34   
Sunshine28
ivana zao mi je sto se mucite, navijam da sve prođe bez operacije!
i nama je hladno..., a da stvar bude gora ja Em ujutro nasla skroz otkivenu, skinem joj pidžamicu da ju presvucem a nogice ledeneeee! uopce nije davala znakove da se otkrila ili da joj je hladno, odmah je stavljena u vrecu! sada je vec velika, pa mi je nestao onaj strah od gusenja...uglavnom, dobro je prihvatila...ali mi jako smjesno izgleda u tome user posted image user posted image user posted image
ja bas razmisljam da skoknem do cartersa i na snizenju joj uzmem bozicna odjelca i pidžamice za iducu zimu, zasto ne...tih vecih velicina uvijek ima...moram samo smisliti kako cemo u taj shopping...mozda u petak sa tatom poslje pregleda kod ped., ionako cemo morati u opskrbu kasicama!

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 960
16.1.2013 10:09:50   
tenkic
Izašla je moja porođajna priča user posted image user posted image user posted image

Sunny, potpuno te razumijem, i ja bi sad najradije pokupovala robicu za iduću zimu, ali kako da znam koju veličinu ćemo trebati?
Kupila sam na sniženju prve cipelice, za kad počnemo hodati, upola su veće od njene capice trenutno...nadam se da ćemo ih na ljeto moći koristiti, inaće će biti kao papuče na zimu.

Neposredna veza do poruke: 961
16.1.2013 11:42:23   
andydea
jutreko...brrrrrrrrrrrrr
BELLA moja priča još nije izašla user posted image , a ja ju jedva čekam...
-imaš na naslovnoj RR -porođajne priče...
TENKIĆ ,BO je prekrasna na onoj slici...priča ti je super...pa imala si lagani porod ili?user posted image user posted image
Bella ni moj DI ti ne spava preko dana..isto svega 2h sve zajedno kad zbrojim...to su takvi user posted image user posted image user posted image ...
Mi smo danas prvi puta probali kruškicu...mmmm DI ju je jeo kao da jede kašicu od jabuke...sve je ponjupao + sisa i sad spavauser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 962
16.1.2013 14:57:21   
tenkic
Ja sam tu priču poslala prošli tjedan...Andy, pojma nemam di je tvoja priča zapela?!?!

Danas sam strpala Bo u klokanicu i malo smo prošetale do DMa po kašice. Ne odustajem od mrkvice (ja osobno ne volim mrkvu). Mrkvicu samu nije baš htjela, danas sam joj dala mrkvicu s jabukom, pojela je nešto, ali i dalje je faca "nisam baš oduševljena", no mislim da će ovo bolje proći od one čiste mrkvice. A onda slijedi mrkvica sa krumpirom. Zaključila sam da mi je jednostavnije i jeftinije za sad davati ove kupovne kašice, ne isplati mi se kuhati za te dvije žličice što će ona popapati.

Bo je odjednom počela puno spavati..hmmm...počne snijeg i ona zzzzzzzzz! Jučer se igrala na onoj podlozi s lukovima za igranje na trbuhu, ja sam usisavala i odjednom pogledam, a ona zaspala s licem priljubljenim na špigl koji visi na toj podlozi...inače nikad ne spava na trbuhu (kad je u vreći i još pokrivena poplunom nema šanse da se okrene na trbuh)

Su svima limači već savladali okretanje s trbuha na leđa?
Bo se okreće samo s leđa na trbuh, nazad ne zna...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 963
16.1.2013 17:04:43   
tenkic
Okreće se na onu stranu gdje joj je nešto zanimljivo. Tak mi je i pljusnula s kreveta jer sam mislila da se ne zna okrenuti u tu stranu, ali najzanimljivije je tamo di se ne smije ići!

Neposredna veza do poruke: 964
16.1.2013 17:28:46   
Sunshine28
evo i ja posala porođajnu priču, bas me zanima hoce li ju objaviti obzirom da nije baš "ružičasta", a primjetila sam da ovdje svi jako briju na pozitivu user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 965
16.1.2013 17:57:55   
andydea
ma ja ne znam zašto moja nije objavljenauser posted image ...poslala sam 4.12 i ništa ,a nije ružičastauser posted image
Moj DI se najviše okrene sa trbuha na leđa, a i počeo je gmizati...ne puzati ali ide k tomuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 966
16.1.2013 18:00:28   
andydea
Tenkić ja sam slala priču preko maila na njihov user posted image ...a ti???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 967
16.1.2013 19:39:23   
Sunshine28
mozda andy stvarno ne objavljuju price koje nisu "roza", ili ih barem cuvaj kada ovih "dobih" nestane user posted image user posted image user posted image
ajd bas cemo vidjeti kako ce zavrsiti moja pa ces znati user posted image
mi se okrecemo na stomak samostalno samo sa boka, ali kada je na stomaku primjecujem dobre pokusaje ketanja uz pomoc nogica, a ne kuzi jos da mora i ruke upotrijebiti user posted image user posted image user posted image
ipak joj pokusala dati sokic razrijeđen vodom, čisto gađanje, ne želi uopce...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 968
16.1.2013 20:48:06   
Jana1208
Večer.... user posted image

Neznam kako vi, ali meni je već dosta snijega...želim sunce, duge šetnje i kavice na terasicama...poludit ću zatvorena unutra...user posted image ...danas me mm izveo na snježnu šetnju, L je ostala kod bake...bilo je lijepo ali ipak...sunceee user posted image user posted image

Tenkic, lijepa je priča, i da, osim što smo rodile isti dan, imamo jako puno sličnosti...osim što sam ja došla u rodilište sa trudovima sa razmakom od 2 min ( doslovno sam shvatila savjete da ne treba žurit user posted image ), i ja sam odmah tražila epiduralnu, ali kad je došao doktor da to odobri, bila sam već 10 cm otvorena...user posted image , i moja cura se nije dala van pa je babica morala pritisnut trbuh...user posted image

I mi se okrećemo i to isto samo na jednu stranu ( lijevu), sa trbuha na leđa nejde još iako se trudi, i to najčešće završi plačem...jučer smo imali pravo veselje navečer...ona je zaspala odmah čim sam je spustila u krevetić i kad sam je nakon par minuta došla pogledat bila je na trbuhu, sa glavom djelomično uronjenom u madrac i sa omotanom vrećom oko sebe...ja sam se naravno prepala i odmah je poravnala a ona se nije ni probudila...i to je ponovila još kasnije 2 puta...user posted image ...i kao šećer na kraju kad sam došla spavati, začujem nakon nekog vremena stenjanje i onda je zaplakala...upalim lampicu a ona na trbuhu, zaglavljena vodoravno u krevetiću i gleda me kroz rešetke...bella ti si napisala da ga ogradiš, jel on isto tako nešto izvodio, i jel funkcionira to?user posted image

Andy i mi nekako više volimo kruškicu od jabukice...ma bravo za male papalice...user posted image

Ivana, user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prije riješite bakterije.... user posted image

12.08.2012. & 08.01.2015.

Neposredna veza do poruke: 969
16.1.2013 23:37:03   
andydea
LorVer vidim da si i ti aktivna na forumima ko i ja većeras user posted image user posted image user posted image ...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu Jana1208)
Neposredna veza do poruke: 970
17.1.2013 9:59:08   
tenkic
Andy, ja sam priču poslala sa svog maila na onaj koji piše gore na početku porođajnih priča. I osim priče sam dodala i one pojedinosti s ocjenom rodilišta. I priču sam maksimalno skratila jer mi se čini da ne vole objavljivati dugačke priče (dugačku verziju treba poslati u časopis Mama i beba user posted image ).

Bo je u krevetiću u vreči i preko nje je prebačen poplun koji je sa strane zataknut za madrac od kinderbeta (znači ne na dnu, nego bočno). Osim toga originalni madrac od kinderbeta joj se nije sviđao (bio je mekan...neke anatomske gluposti) pa smo ga zamijenili najobičnijom debelom tvrdom spužvom i u kombinaciji vreća+poplun zataknut utdužno uz kinderbet nema šanse da se otkrije niti da se prevrne na trbuh, a ako ju i stavim da spava na trbuhu (to sam prakticirala dok je bila manja), madrac je dovoljno tvrd da nema šanse da joj glava upadne i da nema zraka. Vjerujem da je madrac na kojem ja spavam duplo mekši od te njene spužve.
Pedijatrica mi je rekla da bebama do godine dana ne treba davati nikakve jastuke pod glavu.

Ja obožavam snijeg i baš mi je gušt ići s njom u klokanici van u šetnju. Konačno neke koristi od tog našeg brijega- nema u blizini ceste krovova s kojih bi nam se mogao strovaliti snijeg! A kad se vratimo kući ona ima rumene obraščiće i s guštom mi odspava jednu turu (u skafanderu i s kapicom na glavi...)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 971
17.1.2013 10:48:51   
andydea
Tenkić ja sam isto sve naprravila ko i ti...možda ju objave kasnijeuser posted image
Curke neznam dali ste vidjele da sam otvorila temu za nagradnu igru-Frutek.Moj DI i ja osmislili smo svoj sokić,kašicu i slogan.....pa vas molim da za svaku posebno (sokić,kašica i slogan) stisnete jedan like...glasovati možete svaki dan do 31.1....hvala

Mi smo super...uživamo doma,ali kao i Jana želimo što prije šetnje,sunce, kaviceuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 972
17.1.2013 12:19:27   
LorVer
Andy, user posted image je, je i ja sam jedna nocna ptica na RR, ali mi se cini da bas kad sam se ja odjavila ti si morala napisati poruku. A da sam bar znala kakva me noc ceka otisla bi i ranije. user posted image . Oko jedan u noci se Mar svakih 20 min budila da bi u 4,00 gotovo bilo sa spavanjem. Tek mi je zaspala u 7, kad mi ustaju cure za školu. Tak da sam koma danas. A sta joj bi?? user posted image Nemam pojma.

Ja sam inace po cijele dane sama sa curama jer mm radi do 22 sata osim petka i subote. Dolazi jedino u oko jedan na rucak. Iz tog razloga ostajem i duže budna jer jedino tad možemo razgovarati. user posted image

Bella, jucer sam te se sjetila. Došla sa Mar iz ducana, hvala bogu natovarena, a kad ono šok. Naš lift ne radi. user posted image user posted image
Tak da sam tri puta išla do 4- tog kata i natrag. Katastrofa.

user posted image Tenkic, za pricu. Sviđa mi se. user posted image

Skoro sam zaboravila. Prije dva dana bila sa Mar na kontroli sa punih 7 mj ima 8,800 kg i 71 cm user posted image .

Sany, uvijek zaboravim napisati ali imam u glavi. user posted image za Em zubić. Jel on vec izbio ili je tek na vidiku?user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 973
17.1.2013 16:00:35   
tenkic
Andy, daj stavi link pa da glasamo za tebe

Ovo za zubić i mene zanima. Bo je jučer počela sliniti jače nego inače, ali ja uopće nemam feeling da dolazi neki zubić.

Inače, da se pohvalimo, danas je konačno s apetitom papala kašicu od mrkvice i jabuke (do sad je mrkva bila u fuj-fuj-bljak-bljak kategoriji) user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 974
17.1.2013 17:13:42   
andydea
http://www.ringeraja.hr/forum/m_830735/mpage_1/tm.htm#830839   Evo tu sam otvorila temu,pa likete plizz...hvala

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!