|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
1.12.2012 9:45:46   
tenkic
Ivana ak već dva tjedna ne prolazi sa sudocremom, mislim da trebaš neki drugi pristup ili neku drugu kremu

mi smo dobili osip kad sam počela koristiti kremu za guzu iz DMa, onda sam mazala dva dana sa sudocremom i sad je sve ok. taj sudocrem se ne bi trebao previše dugo koristiti.

a da probaš prati kamilicom?

mi smo prespavale prvu noć same bez tate, sve je prošlo super!

e, da, i ja sam ovisnik o akcijama i popustima, veli moja mama da sam prava škrtica, ali ja sam na onoj staroj "zrno po zrno pogača, kuna po kuna palača!"

Kaj vi limačima stavljate na nožice sad po zimi kad idete van? znam da ne hodaju, al meni se čini da su se malenoj jučer u klokanici malo rashladile nogice pa se pitam ne bi li joj trebala nabaviti neke bebi termo papučice?

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.
Neposredna veza do poruke: 601
1.12.2012 14:11:39   
Sunshine28
i mi smo same do ponedjeljka ujutro! ali ide nam dobro...evo sada smo kod djeda i bake na rucka, a kasnije ja ode na kavu a oni neka se pekmeze sa unucicom user posted image user posted image user posted image
ines mjesec dana!!! do Bozica!!!! aaaaaauser posted image
sada ce vas ines sve okupiti na kaviu bozicnom raspolozenju bez mene user posted image user posted image user posted image

pelenski osip -pavloviceva krema i u nju stavis ono plavo i pomjesa....jojjjj ne mogu se sjetiti kako se to zove! javim ti kasnije, uglavnom to je recept od moje legice koja je med. sestra na pedijatriji...uglavnom sto posto prolazi osip...budem ju pitala, iako sam sigurna da bi u ljekarni znali kada bi im rekla da trebas pavlovicevu i da u nju moras smuckati "ono plavo" za pelenski osip user posted image

kada smo vani mi smo samo u medi pa na nogice ne ide nista....kod kuce ako je u hlacicama obucem joj nekad papucice, nekada ne...

i da andy, i ja bi svoje ukrase! dogovorila sam sa mm kicenje kuce u utorak user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 602
1.12.2012 14:12:57   
Sunshine28
andy, LorVer ako se odlucite praviti gingere javite pa vam posaljem odlican recept!

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 603
1.12.2012 16:20:49   
andydea
curkeeeeeeeee...
evo mi se vratili iz duge šetnje user posted image ..Bili smo na Trgu,Zrinjevcu, Tuškancu....sama neka događanja...išli smo u slstičarnu Zagreb i tamo ga premotala i nahranilauser posted image ...super nam je bilo...
Di je bio odličan-budan i gledao sve oko sebe,pa malo odspavao...super...

Ivana mislim da je kod tebe nešto drugo u pitanjuuser posted image ...to kako opisuješ zahtjeva dermatologa...Moja Laura je takvo nešto imala kao beba i dobili smo antibiotsku kremicu...guza se luftala svakih 1h...i uspjelo je proći...ustanovili su da je alergična na pelenu...ali na sve..iskreno se nadam da to nije kod tebeuser posted image ...jer nama je to bilo mučenjeuser posted image ...
moj savijet je da ne mažeš s bilo čim nego odmah u pon.kod pedice i nek te pošalje dermici...jer ako sa sudokremom nije prošlo u 2 tj.mislim da je nekaj ozbiljnijeuser posted image ..nije da te plašim ,ali prošla sam to..

Suny naravno želim receptuser posted image
I da Ines javi kad ti paše da se sve okupimo...možemo najbolje u neki shopping centaruser posted image ...ugodno s korisnim..kaj velite ???
ajde pišite kad vam paše i koji centar???
ja sam za jutarnje sate oko 10h...i paše mi bilo koji dan...Recimo City centar-moj centaruser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 604
1.12.2012 16:23:59   
LorVer
Dancek,
a jest kod nas zahladilo. danas je -1 po danu.

Sany, ma nisam ti ja zamjenila ginger sa paprom.user posted image Ginger je na njemackom Ingwer, i vrlo je dobar kod ljecenja trbusnih problema. I jako je dobar kod skidanja kila. Istina je da ga ja uvijek kupim kao caj u vrecicama jer mi je jedostavniji za pripremu. Caj se moze kuhati i od korjena, tak da se mali korjen nareze  na listice i kuha u litri vode.
Caj kad skuhas o gingera je ljut, i ja ga zato mogu piti jedino dok je jos topli, jer se ta ljutoca tak ne osjeca.

Zato sam mislila da su i keksi malo ljutkasti. Ali sad sam gledala i na Coolinariki isto te kekse pa sam vidla da ide svega 5 g gingera.
Meni se cini da znam kakav je to okus. Nisam 100%  ali po izgledu mi se cine ko oni keksi iz Ikee kaj mozes kupiti za bozicno vrijeme. Samo kaj su njihovi okrugli.

Ajde molim te stavi recept. Bas bi probala,a curke neka crtaju po njima. Farbu radis sama ili ju kupis?

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 605
1.12.2012 18:05:47   
keyt
Ivana,

pokušaj s Bepanthen masti (ne kremom), svijetloplava tuba na kojoj je nacrtana beba. Odmoći neće, a može pomoći. Mojoj malenoj preko noći rješava sve kožne problemčiće na cijelom tijelu.

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 606
1.12.2012 19:24:28   
tenkic
jooj, našla sam nekaj fenomenalno ali preskupo za limače za iduće ljeto i nadalje, na ovom videu izgleda mi mrak, naravno opet 3u1 (zar sam ja ovisnik o 3u1 stvarima?)

zakaj su te guba stvari tak skupe????

http://male-stvari.hr/wishbone-bicikl/

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 607
1.12.2012 19:41:33   
LorVer
Tenkic, bas fora izgleda, ali to ce nasi limaci moci voziti tek na ljeto 2014.
Moje cure su imale ali na dva kotaca, i super je stvar jer uce sa time drzati ravnotezu. Ali ovi modeli ko na linku nemaju kocnicu nego djeca koce nogama, zato je meni bolja verzija onoga sa kocnicom koji nije od drva. Nebi vjerovala ali mi smo trcali ko budale za njima kak su one to brzo vozile, pa si nemrem zamisliti da nema kocnice.

sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 608
2.12.2012 14:26:21   
Sunshine28
moje mirno djete bas skroz poludilo kao za inat sto tate nema! stalno nesto cvilka, jucer je nakon tjedan dana mira ponovno uhvatili grcevi, doslovno vristala 2 sata!
a jutros, probudila ona mene u pola 8 ja se ljepo ustala promjenila joj pelenu, obukla i gledam gdje hrana -- a tople bocice nema jer nema ni tate!!!! (on nam pripremi ujutro hranu dok ju ja presvucem)...i sada drama, ja moram u prizemlje praviti bocicu, a ona glaaaaadna....nis, kao na maratonu, na tri, cetri sad uvalila joj varalicu i sprint dolje, brzinom munje smućala bočicu i trk natrag, sreca pa joj je varalica ispala kada sam vec bila na puta natrag inace bi siznila - ta jutranja klopa mora biti cim otvori oci! joj smijala sam se sama sebi! user posted image user posted image user posted image nisam uopce razmislajla da mm ujutro nece biti kuci..user posted image
danas ne idemo nikuda...kiša je, evo ona se sada smirila  drijema, a i ja sam sva neka nikakva...da je barem lijepo, bas bi mene neka lijepa šetnja oraspolozila!!
inace meni Em kida leđa, a čak ju ni ne nosim toliko puno! tako da mi ne pada na pamet uzimati klokanicu! ne znam kako vi cure izdrzite toliko nosati bebace u klokanici...ili grijesim, je li tako lakse?
u svakom slucaju nama nas 3u1 savrseno pokriva sve potrebe, kosara za vozanje vani, ali i unutra, jaje za voznju i kupovinu, a sportski dio na proljece zamjenjuje kosaru u svakom smislu!

idem potraziti recept za gingere...valjda imam na kompu negdje, ako ne tipkanje!!!user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 609
2.12.2012 14:37:56   
Sunshine28
ne mogu naci svoj recept u e-obliku, ali radim gingere tocno po ovom receptu kakav je na coolinarki:

http://www.coolinarika.com/recept/gingerbread-cookies/

osim sto preporuke o susenju ne dze vodu, trebaju se hladiti 24 sata, a susiti barem 24 - ali ako je moguce 48...
i savjet, ne uzimati onu najjeftiniju jestivu boju (u malim ampulicima pakirano po pet boja) - jer boje nece ispatiti kako treba - crvena ce biti roza, a zelena skoro pa pastelno plava..., treba uzeti one u okruglim plasticnim posudicama - svaka boja jedna posudica i svaka posudica se kupuje odvojeno...

sretno cure! cekam fotke kako je ispalo!

PS. bella ne brini, kada sam ja prije 5 godina odselila od mojih nisam znala ni juhu skuhati (danas umrem od smjeha kada vidim na prvoj stranici moje biljeznice za recepte uputu kako se pravi obicna juha), a evo sada pecem ginger kolacice, a kada Em naraste budem i ginger kucicu! polako....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 2.12.2012 14:40:33 >

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 610
2.12.2012 16:56:31   
ivana1112
Hvala svima na pomoći, sutra mi dolazi patronažna, pa ću vidjeti šta će mi reći, javit ću vam, ako će bit potrebno kod doktora, otići čemo, šta sad.. user posted image

Bella, sve znam , špansko, malešnica, išla sam čak u Lucijanku, ali mislim da sam spomenula da imam 22 god, 90. godište user posted image , ne znam koje si ti? user posted image

A za ovo zimsko vrijeme, osim što ga već stavljam u skafander,pa nema potrebne za doddatnom obućom, za po doma termo čarapice user posted image , iako sam se već oboružala tenkama, gojzericama za maloga, full oprema, samo nam je još malo veliko, to nam je kad se trebamo ušminkat za goste user posted image user posted image user posted image

Što se tiče kave, ja sam isto za jutarnje sate, od 10 na dalje. MOže City centar!

I samo da pohvalim svog buckastog nećaka, danas smo mu išli u goste , u prvu posjetu, i nećete vjerovati, mali ima 7, 5kg s nepuna 3 mjeseca! user posted image user posted image user posted image Obožavam buckastu djecu! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

Neposredna veza do poruke: 611
2.12.2012 17:42:36   
tenkic
LorVer, hvala za hint o kočnicama, nisam na to uopće obraćala pažnju....mada se ovo koči nogama pa ne bi trebala biti frka...kad limači uopće skuže kak se koristi kočnica? Ovaj bic mi se sviđa jer prvo ima tri kotača, pa je za učiti hodati ko neka guralica, onda ko trokolica i na kraju (znači 2014) ko bicikl...al fakat je skup...bum pričekala da kinezi naprave neku jeftiniju kopiju user posted image

ona plastična čuda koja imaju ručki koju mama i tata guraju su mi užasna, mislim da bum to izbjegavala u velikom luku. nisam sigurna koliko su ti kotači uopće gumeni, a znam koji je užas rolati plastične kotače. radije nek se ona meni iduće ljeto vozi u nekim laganim kišobran kolicima nego u tim plastičnim biciklićima-guralicama

bella, mi ti imamo polovnu babybjorn active klokanicu (to je ona s ojačanjem na leđima), mislim da bum to isfurala sad kad krene zima i snijeg jer ima i flis za zaštitu od vlage i vjetra. u četvrtak je padala kiša, mi nismo bile u šetnji, ubacila sam ju u klokanicu, uzela kišobran i nabacile smo šetnjicu od 45 minuta. to mi je jednostavnije nego namakati kolica na kiši i poslije čistiti i prati kotače. U petak smo šetali po šumi u Gračanima, bila sam sama s malom pa mi se nije dalo vuči kotače za kolica u auto tak da ju nisam mogla voziti u jajcu neg sam ju ubacila u klokanicu i šetnjica cca sat vremena po šumskim puteljcima. Ja zadovoljna. Jedini minus je kaj sam se dost uznojila po leđima tam di su ti tregeri od klokanice. Moram malo bolje skombinirati garderobu kad idem šetati s klokanicom. No eto, to mi je ko trening pod opterećenjem!

a što se tiče kuhanja, ja pojma nemam o kuhanju, al coolinarka je super stvar pa sam škicnula kako i što skuhati, i što ide u koji kolač i uvijek je sve ispalo korektno. nije neka mudrost. al zato je mm majstor u kuhinji!

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 612
2.12.2012 17:52:47   
ivana1112
Evo stavih i ja svog Luku u album, pa škicnite! user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 613
2.12.2012 22:00:08   
LorVer
Vecer

Bella, sve se stigne nauciti, pa tako i kuhati i peci kolace. Ja jos uvijek ucim kuhati, jer uvijek postoji nesto sto nisam jos isprobala. Pa je zato svaki savijet zlata vrijedan.
A ono za ravnotezu, dijeca kad voze taj biciklic nemaju pedale vec se odguravaju sa nogama, a kad usavrse voznju nogice su im uglavnom u zraku a ne na podu. Zamisli si da ti vozis bicikl bez pedala.
Trokolicu sam imala sa curkama ali sam ju poklonila i sad ju ne mislim kupovati jer mi se uopce nije svidjela, a i curke mi bas nisu volile sjediti u njoj.
I da Tenkic, kolko god da imas dobre kotace na toj guralici kad vozis po asfaltu potrebni su ti cepici za uha.

Sany, hvala za recept. Sigurno ih pecem. Sad mi je sve jasno. Oni keksi iz Ikee jesu od gingera,bas sam pogledala. A onu kucicu koju su moje curke ukrasavale je zapravo to tijesto, samo sto sam ga ja kupila vec gotovog. user posted image

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 614
2.12.2012 23:27:56   
andydea
Većer 
nikako da se javim...user posted image
Di je razdražljiv od sinoćuser posted image ..nisam sigurna kaj je...ali traži sisu po noći 2 puta,kaj nikada nije...osim onih prvih tjedana...drugo preko dana danas je bio stalno na meni i na sisiuser posted image ...navećer sam ga okupala i uspavljivala valjda 1h..užas user posted image ...sise mi se ne stignu napuniti mlijekom koliko me sisao danas user posted image
valjda bu sutra bolje...moram biti pozitivna
Kaj se tiče kuhanja...moram priznati da sam mahericauser posted image user posted image
Kuham od svoje 15 god. i pečem kolače...obožavam kuhati i eksperimentirati..puno toga sam pokupila i od svoje mame,svekrve,ali i od dede koji je bio kuhar i pekar...user posted image
Smatram da nikada nije kasno za ništa,a kamoli za kuhanje...user posted image ..osim toga kuhanje je na nekin način čarolija...nikad ne znaš kaj češ smučakti i kak će ispasti...nakon 10-20 god..opet učiš iznovauser posted image user posted image user posted image ...

Bella moj savijet ti je da ne daješ kašice prije 5mj...znam da si nestrpljiva i da jedva čekaš,ali još organizam nije spreman...prouči malo na googlu...
Idem gledati slikice...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 615
3.12.2012 11:43:40   
andydea
jutro...
Evo DI je odspavao cijelu noć user posted image
Idemo sad u jednu šetnju,pa da smo doma do Sulejmanauser posted image
Kaj sam ja to dobro shvatila ili ima još netko od vas da nije dobila mengu...?
Mene jučer strašno bolilo dole...joj ne želim si ju barem još 3mj..user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 616
3.12.2012 13:41:45   
Sunshine28
evo i mene...
vratio nam se tata! user posted image user posted image user posted image
samo sto je Em trebalo malo duze da ga prepozna, bili jako tuzni oboje user posted image user posted image
toliko bi htjela da je vise kod kuce s nama, s njom....user posted image

kada sam vidjela sunce i ja sam planirala u stenju, ali kod nas piri sjeverac tako jako da smo odustali...mi set_amo uz rijeku gdje kada piri bude tri puta hladnije....sutra valjda bude bolje!

nije mi nitko odgovorio....jer leđa manje bole kada se bebac nosi u klokanici, meni su križa pukla, a i rez me zateže ovih dana, moja Em sve teza...

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 3.12.2012 13:46:21 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 617
3.12.2012 13:54:16   
andydea
Suny leđa manje bole svakako...a osim toga 2 h u klokanici mu je čist dosta..ja ga nikada duže od toga ne nosimuser posted image
Evo mi smo bili nakratko u šetnji,kasnije idemo po seku još i u dm...vani je prekrasno...ali užasno me boli glava user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 618
3.12.2012 14:09:11   
Sunshine28
to te andy glava boli od promjene vremena, mislim da mene zbog toga i ziga rez...sestra mi je pricala da nju rez boli svih 14 godina koliko ima moj necak svaki put kada je promjena vremena...

nego, jer u zg ima snijega? mm se nocas vracao iz siska i kaze da je tamo sve bijelo!

joj jedva cekam moju Em staviti na sanjke pa u voznju! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 619
3.12.2012 15:19:36   
LorVer
Dancek user posted image

mi smo vec drugi dan bez setnje. Kod nas pada snijeg i puse. Jutro je bilo prekrasno sunce, i bila sa Mar na kratko vani ali sam morala rucak kuhati pa smo isle u stan u nadi da cemo se poslije rucka prosetati, ali nis od toga, pada ko ludo.user posted image

Sany, ja koristim isto klokanicu. I super mi je za ledja, jedino kaj od kad je 7+ kg tesko mi je bilo sta raditi, tj prije sam tako i saugala, rucak spremala, ali sad je tak malo teze pa koristimo samo za setnju i kupovinu.
Puno pomogne cim su ti ruke slobodne. Sad, do kad jos , cemo vidjeti.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 620
3.12.2012 17:26:56   
andydea
Bella lokanica je do nekih 9 kg...ali meni sad već DI jedva stane user posted image
Inače odlična stvar..user posted image
Stigo nam je Max-tv user posted image user posted image user posted image
Cure i mm presretni user posted image user posted image user posted image
Kod nas još nema snjega Suny,ali i ja jedva čekam...
Ines javi se,si u Zagrebu???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 621
3.12.2012 21:39:33   
ines_os
stigli u zg
mi smo u bukovačkoj ulici to je Maksimir koliko sam skužila

ja nemam auto po danu dok mm radi tako da.....
tko hoće doći rado ću ga primiti....

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 622
3.12.2012 21:58:36   
tenkic
moja klokanica je do 13 kg (ili 14) ako se ne varam. leđa manje bole, stvar je navike. moj savjet ti je da si ju posudiš i isprobaš prije nego se baciš u novčani trošak jer ima različitih i ne žele se sva djeca nosati u klokanicama

dohrana: ima site mojapapica.com - meni se čini zgodna

moja mala je jučer bila nemoguća i cendrava
danas smo cijeli dan šetale po suncu. uopće se ne obazirem na zimu i vjetar jer je u košati zaštićena- danas je bila dobra al sad navečer je nemoguća i ne želi zaspati..hmm..kaj je tim našim limačima ovih dana?
striček ortoped je rekao da i dalje moramo vježbati vrat- a ona mrzi kad joj vježbamo vrat...

ništ- i dalje urla- idem opet ponuditi cicu...ako još u kojoj išta ima...

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 623
3.12.2012 23:15:57   
Sunshine28
aaaaaaaaaa Ines! ja kada sam u zg sam isto na Bukovcu, odnosno na korak do Maksimira! steta sto nije lijepo vrijeme da uzivate u stenjama po parku! Danas sam te se bas sjetila....da znas da si mama za 10 kada si bez puno kukanja izdrzala 7 dana sama sa Ivanom bez dragog....evo nama tata tek sto se vratio pao u krevet, dobio visoku temp. i sve sto uz to ide tak da sam i danas ispratila cijeli dan sama! to je četvrti u niz - u petak ga nije bilo cijeli dan sam je prespavao doma, a za vikend uopce nije bio tu....uglavnom ja padam s nogu, leđa mi otkidaju....sva sreća sto je Em mirna bebica (osim kada navale grcevi) pa se snalazim....uz to evo opet ovulacija, točno na datum kao prošli mjesec, jajnici otkidaju, plodna sluzi uz malo krvi...uzas! pitam se samo gdje su bile te ovulacije koje prepoznas iz aviona kada smo se trudili da ih pogodimo!!!! I da jos jednom spomenem kako me rez boli kao da samo rodila prije tjedan dana....UH! BAS TEZAK DAN!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 624
4.12.2012 8:02:37   
anne
Jutro majčice!
Mi za vikend bili na Sljemenu na sanjkanju. Bilo nam je predivno!user posted image Bila sam s Rebekom koliko je izdržala pa na čaj u Tomislavac. Klinci su došli kad su promrzli.user posted image Bili smo s još dvije obitelji. Klinci su vrištali od veselja. Ići ćemo i ovu nedjelju ako je tko zainteresiran.

Ja još nisam dobila user posted image

Mi se nosamo u marami, mada rijetko. Vani je uglavnom u kolicima.

ines možemo se naći u šetnji Maksimirom ako želiš. Mi smo relativno blizu.

< Poruku je uredio anne -- 4.12.2012 8:03:22 >

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!