Sunshine28
|
Em sa kakicom i dalje isto...samo jednom dnevno ali obilno, zuto i kompaktno...nekada malo zasteka pa se pati i tiska cijeli dan ali onda joj dam kamilicu sa secerom kako nam je savjetovala patronazna i eto kakice...inace i formulu joj pravimo sa kamilicom za bolju probavu ali ne vidim neki ucinak.... andy mislim da i ja budem kupila tu mustelu cold, da imamo za setnje sada kada je zahladilo, a cini se da ce biti duuuga i hladna zima...njihova koza je sada tako mekana i lijepa da ju treba zasititi maksimalno...jer je ima u dm-u? e, a kada smo kod toga, jer ima mustela kremu za suncanje? to bi svakako uzelea ako ima, cini mi se da je moja Em na mene, bijela kao sir, a iduce ljeto planiramo duuuuugo biti na moru obzirom da sam na porodljinom do pocetka rujna.... ja sam prije trudnoce, i u trudnoci dok sam mogla sama pekla kruh, ili kukuruzni ili razeni...puno je finiji, naravno i zdraviji...ali obzirom da ga pecem u rerni, a mjesim u zdjeli u pola trudnoce mi je postalo tesko pa smo se vratili na kupovni....sada kada je Em vec ima neki red i kada mi vise nije frka svaki puta kada zaplace, vracam se neki starim navikama, pa tako i pecenju kruha mislim i od moje sestre uzeti vegeterijansku kuharicu u kojoj sam prije par godina nasla puno odlicnih zdravih recepata.... by the way, moj necak je od prvog zalogaja vegeterijanac i nis mu ne fali, seka cak kaze da je uvijek bio puno zdraviji od druge djece i da nikada nije s njim hodala po doktorima, cak ni zbog prehlada...sada ima 14, probao je meso kada je to sam htio, ali mu se nije svidjelo, pojest ce ga sa drustvom na pizzi ili u kebabu, ali to je to...puno je ljudi sestri prigovaralo zbog vegeterijanstva, posebno nasi roditelji, ali bez osnova, tako da te ja podrzavam da Di od pocetka hranis kako zelis, samo bi ti preporucila obzirom da si se odlucila na veganstvo da razgovaras sa nutriciologom oko nekih dodataka prehrani koji bi mu evetualno trebali...