|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
24.10.2012 15:28:14   
Tuck
user posted image

samo rijetki bi odolii :))

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 201
24.10.2012 15:31:28   
seraphyme
prešani, posoljeni, sa bijelim lukom? ( tko šljivi žgaravicu) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 202
24.10.2012 15:33:12   
bomboncic02
Sad sam gladna user posted image a najveći problem je taj što nemam još čvaraka, nije počela sezona klanja..moj muž ne podnosi bijeli luk, tako da već 10 i pol godina izbjegavam zbog njega bijeli luk.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 203
24.10.2012 21:48:30   
maja0107
Kolica su bila 3800,00 kn i jaaaako su super, mislim da smo se opskrbili dok god bude beba htjela u kolica. Idi na stranicu Magic Baby, nasa kolica su Cam (tamo imaš po markama pa je lakše naći). A ta naša su model 2012. ali su u svojoj kategoriji najjeftinija a od drugih se ne razlikuju u apsolutno niti jednoj karakteristici nego samo u estetici tako da... Mislim da je to bio pun pogodak. Preko interneta su 200,00 kn jeftinija na njihovoj stranici i besplatna dostava.

maja0107

Neposredna veza do poruke: 204
25.10.2012 12:11:36   
Tuck
Aha, hvala pogledat ću user posted image

Evo da se pohvalim da sam riješila problem spavanja, okupirala sam krevet jastucima, jadan muž nema mjesta, al bitno da sam rasteretila bokove i konačno sam se naspavala user posted image

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 205
25.10.2012 13:30:22   
maja0107
Maloprije sam došla s kontrole... sve super, moram opet u utorak... Kaže u roku 2 tjedna će doći naša bebica ali dr. misli i prije... Jedva čekamo!!!!!!!

maja0107

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 206
25.10.2012 17:42:55   
ivanazg
Tuck, sad si mi uljepšala dan :) Ja u 30. tjednu bila na +15kg, pomalo zabrinuta jer svugdje čitam preporuke da je idealno dobiti ukupno 10-15kg, a još me čekaju 2 duuuga mjeseca :) Nije da me estetski brine, nego čisto zdravsteno, ali ne osjećam se da sam baš toliko dobila, glukoza mi je savršena, a ginekologinja zasad šuti - valjda je onda sve ok...

Naše malo čudo očekujemo 26.12.2012.

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 207
25.10.2012 18:20:12   
bomboncic02
Maja 0107 pa to su divne vijesti!
Odbrojavamo i veselimo se sada skupa s tobom user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ivanazg)
Neposredna veza do poruke: 208
25.10.2012 19:26:29   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Maja 0107 pa to su divne vijesti!
Odbrojavamo i veselimo se sada skupa s tobom user posted image

user posted image user posted image user posted image
Bombončić vidjela sliku,predivno izgledašuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 209
25.10.2012 19:37:06   
bomboncic02
Sad mi je neugodno user posted image , hvala.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 210
25.10.2012 19:39:33   
bomboncic02
Moja cura je danas uspavana,pomakne se tu i tamo,ali većinom spava.
Muž je rekao da je jutros čuda izvodila u trbuhu, on je valjda razgovarao i mazio se s njom, a ja sam spavala ko top!
Nešto me bolucka kad stojim s lijeve strane, nešto kao jajnik, čim legnem dobro je.
E i tako osjećam pritisak da mi je to grozno, kao da će ispast dolje..

Kako su vaše bebe?

Neposredna veza do poruke: 211
25.10.2012 19:40:10   
BUMBI
Nemoj tako...user posted image
Jel ti miruješ?Kad ideš opet na pregled?Jesi sve kupila ili imaš još šta?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 212
25.10.2012 19:45:32   
bomboncic02
Dečki su doma jer su prehlađeni,kao i ja.Mirujem osim što im doručak i ručak spremim.
Trenutno ništa drugo ne radim, niti kuda idem.
13.11. idem opet na ležanje.
Ema je vjerojatno mirnija jer pijem normabele.
Trebam još kupit podlogu za previjanje i mobile.
Sve drugo imam, samo robicu nisam još prala i peglala, samo sam ju složila.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 213
25.10.2012 19:48:05   
BUMBI
Sad sam tek vidjela da si napisala još jednu poruku.Bitno da ti nju osjetiš,ili tmuser posted image
Onda najbolje miruj i lezi koliko god više možeš.
Ja isto tako kako kad ga osjetim,nekad ništa tijekom dana,a onda navečer kad legnem bude šou,koliko počne lupati i vrtiti se

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 214
25.10.2012 19:50:12   
BUMBI
Nadam se da će vas prehlada brzo proćiuser posted image user posted image
Ti ustvari kad god ideš na pregled ideš u bolnicu i to na ležanje?
Znači ništa još toga da dobiješ mobileuser posted image .Ja neću to kupovati prije porda,ma mora se netko ponuditi i za to da kupiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 215
25.10.2012 20:00:54   
bomboncic02
Nadam se da ćeš imat više sreće nego ja user posted image ..
Sad sam iznimno bila u bolnici samo na noćenju, inače ostajem minimalno tjedan dana.

Ako porani cura, dala sam upute sestri i mužu što trebaju oprati i ispeglati-samo za prvu ruku.
Ja ću ovih dana spakirat kofer za bolnicu, ubacit i stvari za nakon poroda, tako da je sve spremno.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 216
25.10.2012 20:04:02   
BUMBI
Šta sve nosiš u bolnicu?
Ja kao da nisam rodila pa neznamuser posted image ,sve sam zabravilauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 217
25.10.2012 20:42:01   
bomboncic02
Ovako iz glave:
uloške, jednokratne gaćice,spavaćice,2 papuče (jedne za tuširanje), sve za higijenu,grudnjak, jastučić za dojenje,wc papir, obavezno nešto za pojesti i popiti-to je za rađanje.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 218
25.10.2012 21:43:46   
seraphyme
još uvijek nisam niš ni kupila ni spremila.... meni rano user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

Neposredna veza do poruke: 219
26.10.2012 7:06:52   
sminkret
Mene moj malac lupka svaku vecer. A i po danu čim sjednem. A kuk me boli za poludjet. Još samo 4 mjeseca user posted image
Svima koje uskoro trebate roditi i već lagano odbrojavate zelim puno srece i samo da sve prođe user posted image

Neposredna veza do poruke: 220
26.10.2012 8:58:01   
BUMBI
seraphyme dobra si,nisi još ništa kupilauser posted image
Ja gledam na to da će uskoro gadno zahladiti i ko zna kako će meni biti pa bolje da mi je sve spremno.Do 12 mj mislim sve kupiti,pa da onda mogu polako prati robicu i pripremati.
Ja sam si neki dan kupila 2 piđame(imaju par dugmića za otkopčati zbog dojenja),a spavačicu nisam ni jednu,a trebala bi uzeti jednu da imam u bolnici.
Te jednokratne gačice nisam kupovala ni s D,a neznma ni dali da ih sada kupim,svi govore da su uzimali.Kakve su to gačice?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 221
26.10.2012 9:37:00   
seraphyme
ja kupila jednokratne gaće u apoteci, onako kao mrežica izgledaju i jako dobro drže sve na mjestu. imaš i u dm-u

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 222
26.10.2012 9:55:11   
BUMBI
Vidiš da si ipak nešta i kupilauser posted image
Ok,pogledat ću u dm-u onda pa da ih i ja uzmemuser posted image ...iako ne kužim čemu one služe,stvarno sam ko mulacuser posted image ,to ste samo u bolnici korisitili ili?Samo njih se obuče ili?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 223
26.10.2012 11:30:20   
seraphyme
ma to kad sam prošli put rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   imaš u dm-u obične i kao sa uloškom između. ove moje su samo kao mrežica i normalno staviš uložak kao i kod običnih. prednost: kad se ufuljaju, baciš

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 224
26.10.2012 11:46:44   
bomboncic02
Meni su te jednokratne gaćice mrak stvar! Ne brineš se hoćeš li obične gaće moći iskuhat, nema pitanja šta ako procuri..ma kako kaže Seraphyme kad se uprljaju jednostavno ih baciš, iako ima onih koji se čak i peru..
Bumbi, ja pidžame nisam nosila u rodilište, samo spavaćice, u petrovoj nosiš svoju spavaćicu za porod i kasnije da ti bude jednostavnije za pregled budeš u spavaćici.

Kako ste danas trudnice?
Ja planiram za vikend malo pospremat, pošto će ružno vrijeme, a robicu ću prati kad opet zatopli, nemam sušilicu pa moram vani, a unutra još ne grijemo.

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

porod
andela1

Kad biste mogle birati, rađale biste?

prirodnim putem (78%)

carskim rezom (22%)

Broj svih glasova: 139

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!