|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
20.10.2012 14:58:38   
Sunshine28
ja nisam dobila mengu, ali jos uvijek malo curkam od poroda...nisam ocekivala da ce toliko dugo....idem uskoro na pregled u bolnicu pa budem pitala i sta se s tim događa...
vidim dosta je vas sa bebicama u bracnom krevetu...kod nas je to jako jako rijetko, samo kada Em ima jake grceve nocu....mama mi je savjetovala da to ne prakticiram da mi ne bi beba odbijala sama spavati u kreveticu  i ja sam ju poslusala...ona spava svaku noc u koljevki, a preko dana ili u kosari ili na trosjedu/dvosjedu na podlogi za presvacenje...
jer vam hoce bebice spavati u svojim kreveticima sada?
sto se tice druge bebice, meni su rekli da ne bi smijela minimalno 3 godine, a i kasnije da bi prvo trebala prvo na pregled...veci mi je rez nego inace pa su spominjali neke rizike...strah me obzirom da je zena koja je bila na rasporedu za planirani carski ispred mene skoro umrla na stol, imala je treci carski iako su joj rekli da ne smije vise ostati trudna, jedva su ju spasili, ali sve su joj iznutra povadili...uzas...a i jos uvijek imam paranoicni strah od anaestezije....a za mene nema izbora, svaka sljedeca bebica mora na carski...
zao mi je, dok sam bila trudna planirali smo pricekati da Em napuni godinu dana pa krenuti odmah na drugo, da stignemo mozda i troje imati prije nego mm napuni 40...ali eto, sada smo u situaciju da ce nam Em mozda biti jedinica...nema veze, ja sam bogu zahvalna sto barem nju imam, prije nego sam zatrudnila vec smo mislili da nikada necemo imati bebicu...
tenkic i nama su rekli sada po zimi kupanje svaki 2-3 dan, to sada i prakticiramo i prmjecujem da joj je nosic puno manje zacepljen...

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 20.10.2012 15:01:43 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 226
20.10.2012 18:38:38   
LorVer
Dobra vecer
ja neznam kak vi, ali od kad je vani ponovno lijepo i toplo vrijeme jedva da se uspijem javiti. Skoro smo cijelo popodne vani.

Andy, cetvrto?! Sam ak se neplanski desi.user posted image

A user posted image jos nije stigla, a kad ce ne znamo. Bas mi je to i cudno, sa prve dvije sam uz dojenje dobila tri mj nakon poroda a sad ne dojim vec tri tjedna i nista. A valjda ce doc. Mada mi bas i ne fali.

Sany, samo ti polako sa tim setnjicama na duge rute. Polako, nisi imala bas lagan carski, da su jos nesto ne zakompliciras. Bilo bi ljepo da EM za koju godinicu dobije iuser posted image ili user posted image .

Pisem kasnije probudila se
Tenkic, jel curka dobro podnjela pikice?
Kad sam ja Mar cijepila, samo su mi suze na oci dosle kak mi ju je bilo zao.
A kaj ces, to je za njihovo dobro.

A da skoro zaboravi, i Mar je juce izaso prvi zubic user posted image

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 227
21.10.2012 2:00:58   
andydea
user posted image Većer,jutrouser posted image
evo ja uspavala DI u 20h,usput i ja zaspalauser posted image ..pa se zbudila oko 22h...pa speglala tri mašine vešauser posted image  imam ja i noćni rad...user posted image ali sve za moju obitelj...DI je uhvatio ritam spavanja i to mi je super...meni je bolje da za sada spava u mom krevetu,jer mi je lakše radi dojenjauser posted image ...
LorVer user posted image za zubić..brzo to nešto...moje curke su dobile prvi s godinu danauser posted image
Mi smo danas,tj.(jučer ako se vidi koliko  je sati) bili u Samoboru (dani grada Samobora su)..LorVer sjetila sam te seuser posted image
i na Bundeku na kestenijadi...bilo je super...Di je samo spavao,papao i uživali smo...predivni su dani pred nama..tako da bum se javljala u jutarnjim i večernjojutarnjim terminimauser posted image
nego točno prije 2mj..u ovo vrijeme sam šetala hodnikom i puhalauser posted image ...što hoće reći moj DIAN danas ima punih 2mjuser posted image user posted image user posted image
Idem svom anđelu...curke laku noć

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 228
21.10.2012 14:33:43   
Sunshine28
bravo za Mar i njen prvi zubić i za Di i njegova 2 mjesecauser posted image user posted image user posted image
mi smo jucer cijeli dana bile doma user posted image jos me stomak bolio pa nisam bila za setnju...
danas nam je tata kod kuce pa cemo poslije rucka nas troje malo na zrak, konacno!!!!!
da znas andy da sam gledala na dnevniku prilog o toj kestenijadi na Bundeku i vidim sve puno dječice i mama sa kolicima, bas sam pomislila kako si tamo sa klincima i muzekom user posted image

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 229
21.10.2012 20:09:34   
LorVer
Vecer,
Konacno da mi je Mar malo zaspala, tak je nervozna cijeli dan zbog tih zubica i skoro nis mi ne spava, i po noci je dosta nemjrna. Nije da place ali dosta se okrece i cvili ali obak u snu.

user posted image Di za prva dva mj
Andy, prve dvije su dobile zube vec sa tri mj, pa tak da kod Mar vec kasne. user posted image
Mi ti sa godinom dana vec na veliko peremo zubice.

Sani, kako je prosla setnja? Jel ti busa nesto bolje?

Bella, stignes ti jos puno user posted image da rodis.

Ines user posted image za prva dva zubica.

sie werden geboren

Neposredna veza do poruke: 230
21.10.2012 23:35:47   
andydea
Suny lijepo da misliš na meneuser posted image ..je bilo nam je lijepo na Bundeku...
Danas smo dan proveli domauser posted image ...ma morala sam se primiti čišćenjauser posted image ...ali tješi me kaj je cijeli tjedan lijepo vijemeuser posted image user posted image user posted image  pa stignemo još u duge šetnjeuser posted image
Kaj se tiče zubiča mislim da će me zaobići barem oniuser posted image ...jer ak su curke kasnije dobile,onda će i Di vjerovatnouser posted image ..Mama mi je stomatolog i kaže da što kasnije beba dobije to su zdraviji zubići...evo stvarno moje curke su živi dokaz...sve bo. nikada crno,rupe ni karijesi..ma i geni tu čine svojeuser posted image ..Danas smo imali grčiće...ali polako i oni odlazeuser posted image ...ipak moramo imati pauzu do zubićauser posted image
U utorak idem na pregled ginekologu,a u srijedu DI na sistemacki i pikicu..user posted image
idem spavati...danas sam baš umorna...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 231
22.10.2012 9:12:06   
LorVer
Jutro user posted image ,

moja Mar jos spava pa da se na brzaka javim.

Andy, morat cu ti na zalost pokvariti ovu teoriju o zubicima. user posted image Moje jesu dobile rano zubice ali su im savrseni, zdravi. user posted image
Kod zubica je bitna samo higijena, tak da ja jos uvijek svojima kontroliram navecer kako su zubici oprani, preko dana ne kontroliram. Kod nas u skoli i vrticu djeca moraju prati zube i za jesti im smijem dati samo zdravu hranu , nista sa secerom. Inace meni su zubici br. 1 u higijeni. user posted image

Jucer sam Mar za probu dala sok od mrkvice, sama radila, od jedne mrkve doslo jedva tri zlicice soka. Ali za moju gurmanicu i vise nego dosta. Bas da je i odusevljena i nemogu reci, islo je vise van nego sto sam ja unutra stavljala.user posted image .

Moram ici, Mar zove.

Uzivajte u danasnjem lijepom danu.user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 232
22.10.2012 10:23:36   
andydea
jutrouser posted image ...ma LorVer sve je u higijeni,daleko od toga...a i genetika igra ulogu...ja imam sve zdrave zube od kad znam za sebe,a jedem tonu slatkoguser posted image ....
joj kako je lijepo probuditi se u toplouser posted image ...DI je počeo gugutati na veliko user posted image ...jedva čekam da izađe sunce,pa idemo van...kako ste mi vi mamice???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 233
22.10.2012 11:12:47   
tenkic
mm, mala i ja smo u subotu bili na rolanju oko jaruna. izdržali smo sat vremena, izdržali bi i duže al smo morali kući zbog gostiju

mala se jako ljutila zbog pikica (to je bilo pitanje ponosa), a kad smo došli doma sam joj tutnula čepić paracetamola u guzu da ne dobije temperaturu i da ju ne boli od te pikice. naime cjepivo je reaktivno i dva sata poslije bebe navodno urlaju jer ih boli. s paracetamolom smo tu bol otklonili.

menstruaciju nisam dobila i nadam se da ju neću skoro dobiti, jajnici su mi policistični zbog dojenja tak da je normalno da ju ne dobijem.

drugo dijete što prije, imamo još dva smrzlića u Mariboru koje moramo iskoristiti do 2014 ili 2015....nadam se da će se primiti i da više neću morati ići na "postupke" jer je to dosta bolno i fizički i psihički

mala spava u svom kinderbetu koji je odmah do mog kreveta. kad je kenjkava spava samnom u krevetu (veliki krrevet 140x200)
mm spava u spavaćoj sobi u našem bračnom krevetu sa zatvorenim vratima kako bi se što bolje naspavao i bio što odmorniji za posao. digne se samo kad čuje da mala plače po noći da ju ununa (što je hvala Bogu stvarno rijetko).

jedino što mi od pikice mala svaku noć ima neke akcije, vrti se, cucla rukicu, imam feeling da se baš i ne naspava i da ima podočnjake (što mi se baš i ne sviđa)- srećom pa ne plače nego se zabavlja sama sa sobom!
ovih dana je počela sliniti pa ne zna kaj bi sa slinom i stalno se zakašljava
a otkrila je i rukice pa sad vježba hvatanje- ko mali pijanac je!
voli biti u onoj ljuljački na stolu i hvatati igračke koje vise na luku iznad nje
stalno nešto guguče
više baš ne voli biti u marami :( (bum probala neki drugi položaj)
a ja se nadam da bu što manje cendrava jer ju onda treba nosati, a od nosanja me bole leđa!

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 234
22.10.2012 11:16:51   
LorVer
Kod nas je bilo prekrasno jutro sa suncekom ali sad se spustila maglauser posted image , valjda ce poslijepodne biti opet suncano.
Ja sam dobro ali malo me peku oci od nespavanja, veliki problem mi je trenutno kako ju uspavati ako mi ne zaspi uz flasicu. Dudu nece nikako, a i nemre non stop po noci kad se probudi jesti, jer se u stvari ne budi zbog gladi nego znog zubica. user posted image Nocas sam joj dala praznu flasicu da duda, i tak je na kraju zaspala. user posted image

user posted image Di za prvo gugutanje.
Tak su slatki kad pocinju komunicirati sa okolinom.

Moja se vec svadja kad nije po njezinom. user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 235
22.10.2012 11:20:43   
anavi1981
bok curke,nisam se duuugo javljala.moja cura je već 2,5mj.grčeva više nema hvala bogu...još teško diše i kada jede plavi oko usta,bili smo na rebru na pregledu i 28.11. nam je zakazana operacija srca.u os doktorica mi nije htjela napisati nalog da nas vozi hitna nego sam tražila od vrata do vrata tko bi nas mogao voziti.mm dolazi sa terena krajem 11-og mj.pa se nadam da će doći prije nego što mi idemo.nisu normalni,rekla je da ona zna sve za njeno stanje ali eto nažalost nemože pisati nalog nego da idem o svom trošku...pa hello,platila bi i hitnu pomoć samo da netko od med.osoblje bude sa nama.nije to sa bebom do trgovine i nazad.hvala bogu bila je super dobra u autu i više od pola puta je spavala.počela je spavati i po 8-10h po noći...milina od djetetauser posted image .braća ju obožavaju i stalno vise nad njom.jako su plakali kada smo išli u zg jer su mislili da se nećemo vratiti. zna li netko DR.ŠARIĆ,sa rebra,on ju je pregledao?!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 236
22.10.2012 11:36:18   
andydea
anavi jako mi je žao da to prolazite...nadam se da ide na bolje sada...za tog dr.sam čula ali ne znam kakav je...najbolje ti je otvoriti novu temu na to pitanje..možda ti se netko javi...
Bella kaj se tiče piše...kožicu navlačiš samo dokle ide i to kod svakog prematanja očistiš...pa i kod kupanja...da slučajno ne dođe do infekcije...i naravno kad pobrišeš vratiš kožicu nazad...kakvo pucanje???ni u ludilu..user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu anavi1981)
Neposredna veza do poruke: 237
22.10.2012 11:46:16   
LorVer
Joj Anavi bas mi je zao user posted image .
Doktora ne poznam, a Andy ti je dala dobar savjet, pa otvori novu temu sigurno ce se netko javiti.

Ako ti mozemo bilo kak drugacije pomoc, samo reci, zato smo tu.
A do tada molim za malo srceko da sve dobro prodje.

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 238
22.10.2012 11:51:34   
andydea
eto nama sunčeka...user posted image user posted image user posted image ...još malo i idemo vanuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 239
22.10.2012 14:05:57   
tenkic
Anavi, ja ti isto ne mogu pomoći...nova tema...googlanje...pa valjda buš nešto doznala

Sunčeko! Još da malo zagrije i idemo mi isto van. Moje malo zlato spava, sama se uspavala u ljuljački! Mi smo danas prvi dan skroz same doma, do sad nam je svaki dan dolazila baka a danas je imala nekog važnijeg posla...

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 240
22.10.2012 17:47:12   
Sunshine28
evo i mi smo konacno dozivjeli da Em odspava nocnu rundu od 7,5 sati, zaspala u 22, probudila se u 5.30, papala i onda jos do 9.30! user posted image user posted image user posted image user posted image
ali zato grcevi od 11 i ne prestaju...10 minuta dobro, pola sata place i grci se user posted image
naravno, zbog toga je i setnja otpala iako je i kod nas bio predivan suncan dan...ali ajde, jucer smo se fino nasetali, polako, sa odmorom za kavicu, mozda mi je zato tako fino spavala....

anavi zao mi je zbog svega sto prolazite, i zbog problema sa srcekom, a i zbog idiota u nasoj bolnici - neki njihovi potezi nemaju veze sa mozgom....drzim fige da sve prodje dobro i da docekate tatu prije odlaska u zg, vjerujem da ce ti biti puno lakse kada on bude tu...

tenkic i moja bebica je prije par dana otkrila rukice i sada samo mase! user posted image budem joj kupila onu lezaljku sa lukovima sa kojih vise igracke da se malo zabavi...
kontala sam kupiti ovu:
http://www.magicbaby.hr/za-bebe-u-kui-hr/lezaljke-hr/tiny-love-tiny-princess-bouncer.html
sta kazete? ili imate neki bolji prijedlog?

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 241
22.10.2012 18:03:56   
andydea
Suny user posted image  za Em i spavanje...kaj se tiče grčeva...probaj s ovim kapima na dozu,homeopatke su...Kids relif -one djeluju odmah i isključivo su ti za grčeve...one biogaja su za probavni trakt i kao dugotrajno riješavaju tegobe,ali više kao antibiotik...ili nešto tipa toga...tako mi je rekla dr.u ljekarni...probaj,jesu 90kn...ali stvarno DI se odmah smiri...
Ležalica je super,ali skupa...mi imamo ležalicu bez ićega...ali zato imamo podlogu za pod s đunglom i igračkama....user posted image
to mu je super..promatra i ide s nogicama i rukicama koda bu poletiouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 242
22.10.2012 18:12:45   
Sunshine28
andy kod tih kapi me zabunila količina koju ti dajes Di u jednoj dozi, mislim da si napisala 75 ml.? to mi je jako puno, cini mi se ako joj to dam prije jela da mi nece htjelti popiti cijelu dozu mlijeka user posted image ili sam krivo shvatila...nije cijena problem, BioGaia je ionako isto oko 90 kuna, a i kada ovako tuznu tuli nema tih para koje ne bi dala da joj bude bolje user posted image

i evo, buduci da je sada konacno malo zaspala stavila sam jos par fotkica u novom albumu user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 243
22.10.2012 18:47:53   
andydea
suny to je doza na onoj šprici..to po meni je možda 2male žličice...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 244
22.10.2012 18:50:42   
andydea

user posted image
user posted image
Great Raspberry Flavor!
Calms your colicky baby the natural way!user posted image

Colic can be very painful for your baby and distressful for you. The next time your baby cries from colic or gas pain, reach for Kids Relief™ Gas & Colic Oral Solution and watch the tears disappear.
Kids Relief™ Gas & Colic is a great-tasting, easy-to-administer oral solution that gets to the source quickly to help eliminate your baby’s discomfort.

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 245
22.10.2012 18:51:34   
tenkic
sunny, krasna ti je ova ljuljalica. mi imamo običnu bez vibracija tj na ručno ljuljanje user posted image
ono što mi radimo je da ju ljuljuškamo na stolu pa kad bude nervozna ljuljalicu stavimo ljulju na koljena tj natkoljenice i tu ju ljuljamo i drmuskamo, znači na nogama. mislim da to s ovom koju si upiknula baš i ne bi bilo moguće...e sad, kaj je bolje fakat ne znam....s druge strane ovo ljuljanje na koljenima se da izvesti i s jajem tj autosjedalicom user posted image

da ja nisam dobila ljulju na posudbu, ja bi vjerojatno upiknula ovu jer se kasnije kad dijete bude veće može koristiti kao stolica
http://www.baby.hr/hr/webshop/view_article/Precious_Planet_sjedalica_za_manju_i_vecu_djecu
u ovomjesečnom broju mama i beba je napravljan test tih ljuljalica pa si škicni

Neposredna veza do poruke: 246
22.10.2012 18:53:37   
andydea

LABEL

evo to ti je na etiketi...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 247
22.10.2012 18:55:08   
andydea

LABEL

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 248
22.10.2012 18:55:45   
andydea
joj nešto šteka čekaj...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 249
22.10.2012 18:58:07   
andydea
http://dailymed.nlm.nih.gov/dailymed/drugInfo.cfm?id=55266

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!