|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
17.10.2012 11:20:07   
LorVer
Dobar dan,

Sany, kadtca super, tak slicnu imam i ja, ali moja u dodatku ima i lezaljku za bebu i to mi je super jer ju ne moram drzati, s obzirom da ju sama kupan super stvar user posted image . jos malo pa cete i vi to morati raditi u kupaoni u kadi, jer kad pocne spricati imat ces poplavu.user posted image

Tenkic, moj savjet ti je da se izdojis, jer pazi da ti se cike ne upale, a to boli strasno. Mlijeko ti se sad vise stvara jer Bo vise tak ne papa cesto ko prije, jad je vec veca pa ce papazi rijeđe i vise pa tek dok ne krenu zubici, a onda pravila vise nema.
Istina je Mar sad nosi velicinu 62 ali samo od H&M, ostalo nosi i vece. Sve mi ovisi o marki koju nosi. Ja mislim da ce joj 68 biti dovoljno velik za cijelu zimu. Sad sam bas pogledala moja Mar ima odjelce od Carter's u velicini 6-9 mj i cini mi se dovoljno velik.

Kod nas je u brdima pao prvi snijeg, pa budem poslikala da vidite.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 201
17.10.2012 11:53:13   
andydea
Tenkić ja ne razumijem zašto ti ne dojiš,ako imaš toliko mlijeka...user posted image
Jer očito se dogodila ponuda-potražnja....izdoji se svakako u falšicu pa joj daj...ne znam kako ju hraniš...dali kombinirano?? ili???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 202
17.10.2012 12:03:55   
tenkic
ma isključivo dojim, samo mi se mala zeza kod papanja (povuče, pa pusti, pa povuče pa pusti, pa zaspi, pa se nekad rasplače, ma stalno ima neke akcije umjesto da papa) pa imam osjećaj da nikad ne posisa do kraja (a i naguta se zraka jer jede halapljivo na početku pa mi neće podrignuti). a budući da više ne papa dvije cice u jednom dojenju i da po noći duže spava izgleda da mi se u jednoj cici stvorilo više mlijeka. ili sam se zeznula pa ih nisam redovito mijenjala pa smo navukle više mlijeka u toj jednoj. ona je oduvijek problematična, ima uvijek više mlijeka i obično se začvoruga. al kad mala posisa, bude puno bolje i čvoruge nestanu. samo što mi danas nikak da posisa tu cicu kak spada...grr...

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 203
17.10.2012 12:19:05   
LorVer
Andy, jel to ona krema kaj ima za kupiti u DM?! Bas sam se pitala za sto sluzi. user posted image Ja od pavloviceve nikak da se maknem. user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 204
17.10.2012 12:39:21   
andydea
Tenkić očito je sad povuklauser posted image ...niš sam se ti lijepo izdoji i kasnije joj prvo ponudi onu drugu,pa onda ono kaj si izdojila...a u sljedećem podoju ovu koju si izdojilauser posted image  i rješit češ problem...i budi strpljiva...Moj Di isto hlapljivo pojede,pa ga nekad nosim i po pola sata da podrigne...
LorVer da to je ta krema...a ima je za kupiti i u ljekarni...ličeko mu je već puno boljeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 205
17.10.2012 13:54:29   
Sunshine28
andy pricas o osipu na licu? bubuljicama? ili necem drugom sto je meni promaknulo?
mi imamo doma sudocrem i fiziolosku pa bi probala ako se tvoj savjet odnosi na bubuljice na obrazima...
tenkic obavezno se primi izdajalice da ne bi doslo do upale, bila sam u bolnici sa curom u sobi kojoj se cica tako upalila, boli kao vrag, rekli su joj da samo izdaja, ako beba ne moze pojesti neka baci - isto bi i tebi savjetovala, samo ispumpaj cicu jer ako ti se to mlijeko zgruša bolit ce te 'ko vrag! stoxse velicina tice kod nas odgovara bas to - 56 centimetara - odjelce 56...Mi smo tek na toj velicini, dugacki smo 55,5cm i tek joj je 56 postao dobar, mislim da cemo mi prezivejti zimu sa 62, mozda kasnije 68...
bella stalak je univezalan, kuma je kupila odvojeno kadicu, ali naravno, prvo uzmes stalak pa uzmes otprilike neku mjeru za kadicu...
LorVer ja jedva cekam snijeg! bas ti zavidim! obavezno nam stavi koji slikicu user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 206
17.10.2012 21:37:14   
tenkic
joj snijeg! već dvije zime pauziram skijanje zbog trudnoće. al evo, ipak se na kraju isplatilo!
ova moja mala je velika, nitko ne vjeruje da ima samo 2 mjeseca, pa pretpostavljam da bu joj skafander 68 taman za prosinac i siječanj, a do onda bum joj nabavila br 62-68 ovčica odjelce iz kik-a, puno su bolja od onih u mani ako se mene pita
sunny, ma ne bih kritizirala, ali zašto sapunaš Em? zar nije najbolje bebe kupati samo u vodi bez kemikalija. eventualno dodati par kapi bademovog ulja...inače bu joj se koža isušila sa sapunima...nama su tupili i tupili da se prvo pere lice i glava, pa ruke, trbuh, leđa, noge i onda tek na kraju spolni dio i guza

e,da, na kraju sam se izdojila (60 ml) i ona je to odmah pocugala na flašicu (očito ju je nešt smetalo kod cicanja), pa se onesvijestila taman za jednu malo dužu šetnjicu po suncu user posted image , dalje je dojenje išlo po rasporedu i za sad nemam grudanja u cicama, bumo vidli kako bu noćas.
kako se s bebama treba puno pričati, a meni se ne da pričati gluposti, ja sam njoj lijepo na glas čitala onu "bibliju" od dr Jovančevića: "godine prve zašto su važne" i taman naletim na taj dio s dojenjem, grčevima i kako to riješiti- to sam povezala s mojim grudanjem u cicama i zaključila da je izdajanje ipak najbolje rješenje kad mala štrajka s cicanjem i kad je višak ponude nad potražnjom.

oprezno sa sudocremom- kaže pedijatrica da je to za gljivice liječiti, ima nutra nekih sastojaka koji baš i nisu za čestu primjenu kod beba (možda kortikosteroidi?) i mene je već par osoba upozorilo da to koristim samo ako je nužno

< Poruku je uredio tenkic -- 17.10.2012 21:40:20 >

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 207
18.10.2012 8:31:16   
andydea
jutro...Suny ,Di nema prištiće,nego nekakvi hrapavi sitni osip...kao da je dermatitis...ali nije,očito je još čiščenje...24.10 idemo pedijatru..pa čemo vidjeti...
Ta krema Sudokrem je odlična krema i može se mazati dva puta dnevno preventive,a više ako dr.kaže...ona je za ekceme,suhu kožu,osipe,dermatitise,čak opekline od sunca...
Suny ako su kod tvoje male prištići to je još od trudničkih hormona,to će proći...
Kaj se tiče oblekice,moj Di ima 60cm i oko 6kg i mi nosimo 68vel...tu i tamo još stanemo u neki 62vel.
Moj rambouser posted image user posted image
LorVer uživaj u čarima snjega,ja jedva čekam da padneuser posted image
Curke moje,jučer sam bila na besplatnom tretmanu lica u Wellnesu(osvojila seka za mene)....i skoro s pola maske na licu istrčala van iz hotelauser posted image ...jer je DI urlao kod tate na rukama...tako sam trčala,plakala i kad sam ga primila u naručje odmah je stao i zaspao...mm nije mogao vjerovati...osječala sam grižnju savijest kud sam išlauser posted image ..a to je trajalo nekih 45min..joj više se ne odvajam od njega nigdje...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 208
18.10.2012 10:00:43   
LorVer
Jutro user posted image ,

Andy, trebala si muskarce ostaviti doma i sama otici na tretman, tak da se i ti malo odmotis. Nahrani ga i jednostavno idi, kako ces poslije kad pocnes raditi, bit ce ti jos gore. Znam da je tesko ali polako ga vec sad privikavaj na te nemre imat kraj sebe 24 sata.
Inace ja mislim da vam nisam rekla da ovdje porodiljni traje 14 tjedana i to je to. Tak da ja vec radim, "pozitivno" je to kaj radim kod kuce. inace zivot ovdje je jedno veliko sra.....

Evo da vam javimo jednu novinu, kod Mar na vidiku dva zubica. Sad bar znam zasto ne spavamo.

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 209
18.10.2012 11:15:55   
ines_os
što se tiće tog osipa na licu ja mazem melemom i super zadovoljna
mi smo imali 4 dana zelenu sluzavu stolicu pa sam ga jučer vodila na vaganje ima 6800 g
nije do toga nego cure,dobili smo dva zubića dolje,stolica se mjenja kada vam idu zubi,mislim ne vama nego mališama

DANAS NAM JE 3 MJESECA I IMAMO 2 ZUBIĆA
kupila sam neki gel pa mažemo s tim

što se tiće šetnje u šetnju idemo u košari ali ako idemo negdje autom onda as koji stavim na okvir
i ima nas još koji lovimo svaku rupu sa kolicima

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 210
18.10.2012 11:41:58   
Sunshine28
tenkic sto se kupanja tice, i patronazna i ped. su mi rekali da slobodno koristim sve preparate za pranje i njegu koze, pa to i radim...na kraju krajeva i patronazna ju je kupala sa baby spunom tak da....ja mislim da je ovako ok, ne vjerujem da ce joj se isusiti koza, nemoj se ljutiti ali za mene su to bapske price u istom rangu kao one o iskuhavanju bocica i pranju robice na 90...
ma na kraju ja vjerujem da svaka od nas ima neki svoj pristup djetetu i da niti jedan nije pogresan, mama zna najbolje, a svaka mama tjera svoje user posted image
sto se sudokrema tice, ja sam njime mazala bebi guzu kod previjanja u bolnici (svako je svojoj bebi u krevetic morao staviti svoju kremu, maramice i po 3-4 pelene svaki dan) i nitko od sestara za bebe me nije upozorio da je lose koristiti je tako intenzivno, tako da mi je i to malo nategnuto....u svakom slucaju Em ju je koristila 7 dana, poslje svakog previjanja na podrucju ispod plena i nis joj nije bilo...sada koristimo pavlovicevu...
ines bravo za mjesece i zubice user posted image user posted image user posted image
andy slazem se sa LorVer, trebala bi nekada uzeti malo vremena za sebe, mozda bi bilo bolje da ti je m cuvao Di kod kuce dok si ti bila na to tretmanu, tebi treba malo odmaka koliko god da mislila suprotno, nemas zato osjecati griznju savjesti user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 211
18.10.2012 17:01:12   
anne
Malena beba Julija o kojoj sam vam pričala je umrla.
Uživajte u svojim bebama i djeci. Život je kratak...

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 212
18.10.2012 17:15:51   
Anoniman
user posted image

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 213
18.10.2012 20:28:51   
BUMBI
A joj,baš mi je žaouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 214
18.10.2012 21:14:46   
andydea
Jako mi je žao...nek ju čuvaju anđeli...a roditeljima nek da snage za daljeuser posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 215
18.10.2012 21:27:41   
tenkic
Baš mi je žao
user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 216
18.10.2012 21:55:46   
LorVer

IZVORNA PORUKA: andydea

Jako mi je žao...nek ju čuvaju anđeli...a roditeljima nek da snage za daljeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 217
18.10.2012 22:31:34   
Breza
Kao da vidim sebe. Otišla na pilates, pa se vratila s pola zagrijavanja, vozeći sto na sat, a dočekao me isti prizor.user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 218
19.10.2012 11:25:18   
andydea
jutro mamice...evo svanulo je preljepo jutro...jučer od kada sam saznala onu tužnu vijest za malenu Juliu,ne prestajem gledati DI i maziti ga...čak sam i zaspala jučer s njim u 20h i nisam se više dizala...
Evo ja malo po kući čistim,pa idemo u šetnjicu popodne i po seku u vrtić kao i svaki dan user posted image  dok je lijepo vrijeme...Laura je sa školicom u Zoo i super im je vrijeme...sigurno uživauser posted image
Ines počela sam ga sad mazati s melemom i super je...već se sve skoro povuklo..ali sudokrem je napravila svojeuser posted image
Uživajte u lijepom danu..puse

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 219
19.10.2012 12:41:54   
LorVer
Dobar dan

joj mene je jucer ova losa vijest isto strasno pogodila, tak mi je zao, molim se da im bog podari snagu za daljnji zivot user posted image .

Evo mi smo super, Mar me zabavlja svaki dan i stvarno tak uzivam u njoj.

Stavila sam par novih slikica u album da ju vidite kak je vec velika.user posted image

Pozdrav svima, idem se malo prostetati da iskoristimo ovo lijepo vrijeme. user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 220
19.10.2012 16:24:25   
Sunshine28
user posted image ...grozno....bas mi je zao...ja vise ne mogu zamisliti zivot bez moje Em...

danas bas nisam dobro, a razlog, jucer posljepodne smo nas dvije prvi put otisle u shopping centar, i to fina 4 sata u komadu! Em je bilo super, skoro je sve prespavala, a ono malo sto je bila budna gledala pametno je uokolo i cudila se gdje je....ali ja sam pala s nogu...cijelu me noc bolio stomak, a ni sada nije puno bolje, pretjerala sam....user posted image
sada odmaram, koliko mogu, mm upravo odlazi na posao pa mi nema ''ko pomoci oko bebice....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 19.10.2012 16:46:08 >

I + G = E & L

(Odgovor članu Breza)
Neposredna veza do poruke: 221
19.10.2012 20:56:59   
tenkic
mi smo jučer obavili drugi sistematski. mala ko da je skužila da ne bu tak ugodan ko prvi pa se već počela ljutiti (čitaj:plakati) kod doktorice. onda sam ju ja probala smiriti, pa MM i na kraju je zaspala u njegovim rukama. ali onda je došao zločesti komarac (čitaj sestra Silva) i dala maloj princezi dvije pikice, po jednu u svaku nogicu. prvu je prespavala al se kod druge pikice zbudila i rasplakala ko mala sirena. bio joj je povrijeđen ego jer ju je bocnuo zli komarac. u autu na putu kući se smirila i čak zaspala, ali kod kuće smo dobili u zadatak da joj preventivno damo ćepić eferalgana pa se opet razljutila kad smo joj to turali u guzu. fakat smo ju jedva smirili. kad se napapala zaspala je ko beba....navečer je još imala problema s uspavljivanjem, to zato kaj je valjda sanjala nemile događaje koji su ju zadesili taj dan?!?

inače pedijatrica nam je savjetovala da ju kupamo dva do tri puta na tjedan sad po zimi, da ju probamo naučiti na dudu varalicu i mene je uvjerila da mala dobro cica i da dovoljno posiše iako je na cici samo 5-10 minuta. naime istraživanja pokazuju da bebe u prvih 5 minuta aktivno posišu 90% mlijeka u cici, ostatak vremena guštaju i maze se

Neposredna veza do poruke: 222
19.10.2012 22:28:34   
andydea
ajoj i nas to čeka 24.10 idemo na drugi sistemackiuser posted image  i pikicu...
moj DI je na sisi oko 10min...on jako hlapljivo jede i brzo je gotov...i baš to u 5min.sve "smaže",ostatak se maziuser posted image
Suny polako...tako je i meni bilo u početku...a da znaš gdje sam sve išla i koliko sam hodala,rekla bi da sam luda.user posted image
LorVer mala ti je bonbonček...ma sve tri curke su slatkeuser posted image ...i jel idete za koju godinu po sina...ili je to to?user posted image user posted image ...ja sam mislila da sam riješila svoje,a mm hoće jošuser posted image ...a vi curke jel planirate i kad...?
e da i zanima me jel koja dobila mengu,s obzirom da ne dojite samo??

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 223
19.10.2012 23:07:20   
ines_os
ja sam onako malo curkala 2 puta po 3 dana
a inaće sam imala mengu po 7 dana tako da neznam

a za bebača e prvo mi je posao jer imam predivan posao pa onda beba cca.3 godine razlike

mi smo sami Ivan i ja tata nam je na selu a mi pazimo jedan drugog,imamo krevet samo za nas i nitko na neće hrkatiuser posted image

suny ostalo mi je pampersica 3-6 kg,nama su male

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 224
19.10.2012 23:24:59   
andydea
Ines moj Di i ja isto djelimo veeeeeliki bračni krevetuser posted image ,ali ipak mi fali mm da mi grije nogeuser posted image
ajde bar netko voli svoj posao...hehe..ma volim i ja ali dalo bi se još o tome...3god.je lijepa razlikauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!