|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe-2012
13.10.2012 19:54:20   
Sunshine28
ma upoznat cemo se andy sigurno, meni je sestra u zg, doci cu ja sa Em na par dana kada se posve uhodamo sa bebicom, najkasnije na proljeceuser posted image
ajd svakako mi posalji fotku tortice user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 13.10.2012 19:55:26 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 176
13.10.2012 21:15:50   
tenkic
sunny, dobro da nisi pročitala ko ja da bebi kod prematanja guzu treba prati s prokuhanom vodom! e kad sam to vidla sam odustala od tih svih savjeta, žličicu kojom joj dajemo kapi perem samo pod mlazom vrele vode bez detergenta

mi smo danas u bubamari uzeli onu zimsku vreću za kolica, fakat djeluje polarno, nadam se da bu držala vodu kad temperature padnu ispod 10 stupnjeva, do onda "španjolska" dekica je zakon (a mala se voli s njom maziti jer je mekana). inače baš mi se sviđa taj dućan, samo kaj je mala zaurlala prije nego sam ga uspjela cijelog pregledati pa smo morali u auto, papati, onda je imala download pa smo produžili doma na presvlačenje jer mi ju se nije dalo presvlačiti u autu u košari

joj samo da meni netko ne pokloni tu tortu od pampersica, jer moja mala od njih dobije osip user posted image

dugo željena mala BO rođena je 12.08.2012.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 177
14.10.2012 14:44:16   
Sunshine28
upravu si tenkic, ovo s brisanjem guze sa prokuhanom vodom je stvarno vrhunac! dobro da mi nitko to nije savjetovao jer bi ga sterala u rodni kraj....netko je to vec negdje napisao, ali ja moram ponoviti, moja mama mi uvijek kaze kako smo mi sada blagoslovljene sto su nam dostupne jednokratne pelene, vlazne maramice, pumpice za nos i sva "čuda tehnologije" i da treba nabaviti sve sto nam moze olaksati zivot da se ne patimo, a ne da se vracamo korak natrag pa iskuhavamo pelene, djecu brisemo sa morkrim krpama i slicno....

nama je pampers super, nikakav osip, nista ne curi van, Em zna napuniti pelenu tako da bude fakat teska kada su presvlacim a da glasa ne pusti - dakle super upijaju i mala guza stvarno bude suha! koristimo one pampers premium pelene (u bijelom pakiranju) i super su mi jer imaju onu crtu koja poplavi kada se beba upiski/pokaki sto meni odlično dođe sada kada Em ima grceve pa nikada nisam sigurna zbog cega place, ne moram ju cijelu skinuti da provjerim jer ju boli stomak ili joj je pelena teska...znam da puno ljudi ima losa iskustva, ali ja sam trenutno jaaakooo zadovoljna pampersicama i drzim fige da i meni netko donese pampers tortu user posted image user posted image user posted image

ali bez obzira na to probat cu jos Libero, Huggies i Beauty Baby od Mullera, Libero jer ih puno ljudi hvali, Huggies jer sam ih dobila na RR nagradnoj igri, a BB Muller zato sto mi je kuma rekla da su kao pampersice, samo puno povoljnije...

e, kada ste dobile poklon-pakete iz RR nagradih igara za turdnice? sjecam se da je vas nekoliko dobilo u kolovozu te huggies pelene...zanima me jer pise da ih se dobije u velici 1 pa me strah da ne dode kada ih Em vec preraste, steta bi bilo....

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 14.10.2012 14:46:25 >

I + G = E & L

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 178
14.10.2012 21:48:54   
tenkic
Bella meni isto leđa opadaju kod kupanja. kupamo ju ja i mm zajedno, ja ju držim, a mm ju pere trljačicom, oboje smo visoki i nakon kupanja je umijeće ispraviti se, izvući bebu iz kadice, obrisati ju i namackati. Još k tome naša mala svaki put vrisne kad ju počnemo brisati, ko da ju koljemo user posted image

Mi imamo 3u1 kolica, mala je stalno u košari- u košari ju vodimo u šetnju, vozimo u autu i u njoj po danu spava u stanu. Jaje smo samo jednom koristili i to sad kad smo bili na moru. ne znam kak bi ju u jajetu umotala u toplu dekicu (ma to naše jaje je nekak čudno, zgureno, poprilično u sjedećem položaju, staro Jane jaje, sad imaju novu foru jaje i košaru u jednom). Imam feeling da ćemo iz košare preći ravno u sportski dio. Al živi bili, moj feeling baš i nije naj, naj....

Sunny, mi smo u RR nagradnoj igri dobile Huggies vlažne maramice a ne pelene. Stigle su vrlo brzo, u kutiji direkt dostava na vrata!

< Poruku je uredio tenkic -- 14.10.2012 21:50:34 >

Neposredna veza do poruke: 179
14.10.2012 22:16:03   
ines_os
mi smo danas obavili krštenje ,sve je prošlo savršeno,ivan je bio ne dobar nego nemam riječi,nije što je mojuser posted image user posted image
cijelu misu je prespavao a kada ga je svećenik krstio,nije se ni probudio
imali smo 45 ljudi,napravili smo u restoranu
u restoranu sam ga i 2 puta podojila i presvukla
sto se tiće kakice,kaka 2 puta dnevno jutarnja i popodnevna
a kupanje....kupili smo novu veliku kadicu,stavim dvije stolice na njih kadu i bez problema ide

18.7. 2012 u 19.27 h došlo je mamino zlato IVAN
3900 g 50 cm

Neposredna veza do poruke: 180
15.10.2012 1:04:27   
andydea
Većer user posted image  ili jutrouser posted image
Ines user posted image user posted image user posted image  čestitam na uspješno obavljenim krstitkama...
Suny mi smo dobili vl.maramice na nagradnoj igri...i stiglo je jako brzouser posted image
Kaj se tiče pelena pampers ove iz torte su nam naknap to je 3-kauser posted image ,ali nisu loše...dobro Suny kaže da upijaju i imaju onaj zaštitni rub...ali kad se moj DI ukaka ne pomažu nikakveuser posted image
Inače mi smo na babylove iz Dm-a i meni su najboljeuser posted image
Kupanje je nama već rutina i ne mučimo se..meni je visina super..možda zato kaj sam niskauser posted image ...eto ima prednosti...mi DI još kupamo u maloj kadici koja je u prematalici (ali Di je pola u kadi,pola vaniuser posted image ) moramo kupiti veću kadicu...ali još uvijek mi je lakše tako jer mi je to sve u sobi i pri ruci...DI jedino se ne voli oblačiti a inače sve super...
Grčići polako popuštajuuser posted image ...
Mi još uvijek imamo goste...ali sada je nekako sve lakše...
Meni je DI u jajetu samo u autu...a svugdje idemo s kolicima..nama je tako lakšeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 181
15.10.2012 11:03:02   
plava_28
eeej curke.... čitam malo vaše razgovore, pa da se i ja priključim user posted image .. moj david je jučer navršio 3 mjeseca, sa grčićima nisam ni imala problema, davala sam mu biogaia kapi, malo se grčio, ali to je bilo vrlo kratko, možda nekih tjedan dana!! što se tiče torte od pelena, dobila sam ju od mojih cura sa posla kad su nas došle vidjeti! same su ju pravile i genijalna mi je ideja i ja ću to napraviti kad budemo išli kod kuma na babinje. koristimo papmers premium i zadovoljna sam! obožava se kupati...user posted image što se kolica tiče vozimo se u jajetu..košara mi je jako nezgodna zbog auta, a i ne voli ležati..u jajetu mu je zanimljivije gledati sve okolo...kolica imamo chicco trio living, jaje mi je nekako veliko ?!?!? pa sam mu stavila pindekl da ne ispadne da sjedi...valjda ne sjedi?!?! moja mama stalno komentira da sjedi, ali koliko vidim da se male bebice tek rođene vozaju u jajetu...ali kad mog davida prebaci moram ga nosati ili trčati po korzu ko luđakinja da zaspe...imam osjećaj da sve druge bebe su mirnije od mog sina, spavaju i mame se lijepo šetaju, a ja imam borbe sa mojim i moram se vozati ili po kamenju ili trčati da zaspeuser posted image ne znam kakva su vaša iskustva i jel se vaše bebe vole vozati?
jeste obavile krstitke? mi još ne...planiramo u 3.mjesecu...mom mužu baš nije po volji, jer kao da je kasno, a ja bi htjela još kila skinuti tako da ne izgledam ko tenk (bez ovog ko) na slikama.....pa je i svekrva nešto komentirala, onda sam ja popiiiiii..... i rekla da će krstitke biti kad ja i muž se dogovorimo jer je to naše dijete!!!!user posted image

David 12.07.2012. (mamin jedinac)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 182
15.10.2012 11:07:24   
LorVer
Jutro svima

Andy, dobro ti je ovo radno vrijeme, pitanje je kak bi moj post izgledao da je napisan u to vrijeme.user posted image

Ines, cestitke za obavljene krstitke. user posted image

Tenkic, zas si ne kupis onu lezaljku za kadu, na nju polegnes bebu pa su ti ruke slobodne, ja ju koristim a kasnije kad beba sjedi koristila sam onu sjedalicu za kadu. To ti ne kosta puno, a super stvar.

Sany, kaj da ti kazem, stvarno super napisan post. user posted image Neki ljudi stvarno pretjeruju u danasnje vrijeme. Isto tak i moja mama meni stalno prica, kak su nase bake prije to radile i kak je ona to radila.
Pekene koristim pampers, isprobala sam doslovno sve sa prve dvije curke i pampers mi je jedino bio ok. Jedino mi je zao sto kod nas nema DM pa nisam ispribala one njihove, al kad dodjem na ferje i te cu probati, jer mi i frendica kaze da su joj super.

Izgleda da ce mi Mar "uskoro" dobiti zubice. Stalno zvace rukuce i onda pocne jako plakati. Sestre su joj vec sa tri mjeseca dobile prva dva zubica, a ona
jos do sada nis.

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 183
15.10.2012 11:13:22   
LorVer
Plava 28 dobro dosla user posted image , jos jedna beba rodjena 12 tog u mjesecu

Ja sto god da uzmem u setnju od kolica, zavrsi uvijek tako da je Mar na rukama a kolica mama gura prazna ili vozim stvari kaj kupim.user posted image

sie werden geboren

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 184
15.10.2012 11:40:41   
andydea
Plava 28 dobrodošlauser posted image user posted image user posted image
I ja sam od onih mama koja trči s kolicima i traži grbe i kamenjeuser posted image ...ali kad zaspi nesmijem stati vozitiuser posted image ..noge mi odpadaju,ali dobro je za linijuuser posted image
Ma daj molim te ne uzrujavaj se oko krstitki..pa nije to ko prije kad su se djeca krstila čim su ispala iz p....ajme Bože mi oprosti...ali mene te babske priče izbace iz takta...Lauru sam krstila s 6mj.,Lanu s 8mj.,a njega čemo vjerovatno sad u 11mj..
LorVer  user posted image  tak jedino uhvatim malo vremena...idem spavati oko1h...a nekad odem s njim već oko 21h..sve ovisi koliko sam umorna..
Evo sad DI spava na meni u klokanici i pišemuser posted image ...
Danas sam se opet probudila u lokvi mlijekauser posted image ...joj nema veze samo da ga ima čim duže

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 185
15.10.2012 11:51:54   
Sunshine28
Ines neka si ti rjesila te krstitke...mi planiramo na proljece, ako budemo uopce mogli...mm i ja se nismo vjencali u crkvi, on i njegova obitelj su ateisti, a ja nisam htjela forsirati i ucjenivati ga sa onim "ako me volis pristat ces na crkvu zbog mene..." imam dvije prijateljice koje su to napravile i to mi je bilo ruzno...Imali smo prekrasno vjencanje u sjenici na otvorenom uz rijeku, sa matičarom i nije mi krivo...samo sada ne znam sta cu sa tim krstenjem...mm nema nista protiv da ju krstimo, kaze on nema vjeru, ali ako ja svoju zelim preneti na dijete da on nema nista protiv i da ce me podrzati...glupo je za reci, ali izgleda da cemo i zato morat povuci neka poznanstva, sta ces, takvo nam je drustvo...

plava dobro dosla, stvarno ne mogu vjerovati - jos jedna beba rodjena 12.!user posted image

nam je 3u1 dar sa neba, isto kao tenkic i Bo, nasa je Em preko dana na spavanju u kosari u prizemlju (navecer spava s nama u spavacoj u koljevci), kosara mi je preko dana dolje na okviru kolica pa ju vozikam po kuci kada ima grceve ili kenjka a ja ju vise ne mogu nositi. Za setnju kosara idealna, pogotovo sada kada je zahladilo, tako ju ljpo zabundam unutra, ako piri vjetar digem kupolicu i odlicno!...jaje koristimo kao AS, ali kada idemo u kupovinu namirnica montiramo ga na okvir kolica jer je manje od kosare i lakse mi je s njime furati između polica. Odlicne je konstrukcije i bas vidim da joj je udobno! ...Em je mala i moci ce biti kosari cijelu zimu sigurno, a na proljece prelazimo na sportski dio....Dakle jos jednom Cam Combi Family 3u1 user posted image

za kupanje sam vec rekla, stalak+obicna velika plasticna kada=dobitna kombinacija. Ja to namontiram pokraj stola na kojemu mi je podloga za presvlacenje i ne bole leđa...budem uslikala o cemu pricam pa vam pokazem....

nama je upravo izaslo sunce, samo da nam tata jos dode kuci i da nam pomogne sa kolicima pa idemo u setnju...dobila mi je Em bubuljice po obrazima, kazu mi da je to zato sto ju ne vodimo puno na zrak, ne znam koliko vjerujem u to, ali imam griznju savjesti pa cu od danas pokusati svaki dan koliko mogu....

i za kraj ja moram promijetiti da su svi izgleda tobili tu tortu osim mene! user posted image ma bas me briga, sama cu si ju napraviti user posted image user posted image user posted image
bas mi je drago da jos nekome pampers odgovara, vec sam mislila da sam luda jer mi svi oko mene govore da su im lose user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 186
15.10.2012 12:20:01   
andydea
Suny i moj je osipan po ličeku pa ga umivam u kamilici...e sad da je od toga da ne ideš van,ne vjerujem...ali i može biti...
A za pampersice kako koje...sad mi je trojka dobra,ali ona dvojka je bila užas..jedva sam čekala da ih potrošim...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 187
15.10.2012 12:26:22   
Sunshine28
ajd probat cemo i mi sa kamilicom pa budemo vidjeli...

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 188
15.10.2012 15:36:27   
tenkic
prištići po licu su normalni-to je čišćenje od hormona (tak veli naša pedijatrica)

i mi trčimo, vozimo slalom i off road kad mala zavrišti u kolicima. isto radimo i kad vrišti u autu-svaka graba je naša!

jedino kaj mi u zadnje vrijeme neće biti u marami- vjerojatno zato kaj iz marame baš i nema neki pogled :( . srećom još hoće biti u košari (vjerojatno zato što smo jaje samo jednom koristili)

počela je malo istraživati pa se igra na ljuljački ili na onoj podlozi za igranje s lukovima, to mi je super jer ju ne moram stalno animirati

ali i dalje kad je umorna sisa sve što joj je pri ustima, najčešće naše majuce i rukave (ako zasučemo rukave napravi prejaki vakum kad se dokopa naših ruku)

kadica- znači mi za sad koristimo malu kadicu na prematalici. Noge i buša su joj u vodi, ostalo uglavnom izvan vode pa ju zalijevamo trljačicom. izgleda ko penzić u toplicama kad je nutra.
zar su bebe u velikim kadicama do vrata u vodi?

dajte si pogledajte ovo! e to se zove kadica i izgleda ko da ne bole leđa!
http://www.youtube.com/watch?v=pi3wmEiBXT4

Neposredna veza do poruke: 189
15.10.2012 18:03:04   
plava_28
suny ja ti mog sineka barem jednom tjedno okupam u kamilici, ma kamilica liječi sve probleme!!! moj ima isto prištiće po licu, to je istina da se čisti, ali ima ih i od sline jer su mu ruke non stop u ustima....
andydea ma te babske priče....kad se samo sjetim šta sam proživjela kad sam došla iz bolniceuser posted image mama mi je došla pomoći oko maloga, jer sam ja bila totalka od poroda, puzala sam po kući...sve je bilo super 4 dana, dok moja svekrva nije počela fantazirati da šta ona meni samo kuha, da će njen sin (moj muž) jesti kod nje, zašto mi mama kupa maloga da može i ona da mi želi ugoditi i kuhati....cijela zbrka i svađa je ispala oko svega togauser posted image a drugi dan kako sam došla iz bolnice u pol 10 navečer dođe mi muževa teta, tetak i bratić u babinje, pa to je da spizdiš, a ja golih sisa hodam jer su me boljele bradavice...stresnih situacija i neugodnjaka, seljacizma....sve je to trajalo dok nisam poludila i sve ih postrojila i sad nema zezancije...a dosta u tome svemu je i mm kriv jer on je bio jako zbunjen kad smo došli doma.....dan danas se pitam zašto je to tako bilo??? najgore od svega je što sam izgubila mlijeko....curka još malo, pa mu dam i to malo user posted image prisilno sam se dignua iz kreveta i počela kuhati, spremati i obavljati sve kućanske poslove samo da mi se svekrva ne petlja user posted image sad je mir božiji!!!! mužić je bio katastrofa prvih mjesec i pol, nije prošlo dana da se nije svađao, pa ode sa kumom, nema ga po cijeli dan, ja sama sa malim... ne znam kako je vama bilo, ma sigurno ne ovako kao meni!!!!!!! došlo mi je u par navrata da se pokupim sa bebom i odem.... sad se smirio totalno, a i ja sam se promijenila prema njemu....user posted image i od kud joj pravo petljat se u krstitke?? bolje joj je neka šuti!!!!!!!!!!
lorver, i ja guram prazna kolica, a sinčić na rukama user posted image dobro je da nisam jedina!!!! ima nas!!!!!user posted image

David 12.07.2012. (mamin jedinac)

(Odgovor članu tenkic)
Neposredna veza do poruke: 190
15.10.2012 18:27:30   
Sunshine28
tenkic cula sam za tu kadicu, sestra me nagovarala da ju kupim, ali ja bi se bojala bebu samo tako uroniti u posudu iako se čini prakticno...inace, ja u svoju kadicu stavim dosta vode i uronim Em cijelu, samo joj glavica viri. Tako ju pokvasim, onda je malo izdignem, nasapunam rukom prednju starnu i ponovno umocim cijelu u vodu, onda ju okrenem naopacke da mi sa rukicama visi preko moje ruke, nasapunam straga i ponovno ju uronim. Za kraj je cijela u vodi dok ju spaunam glavicu i ispirem...Ona uziva i ne place jer obzirom da je cijela prekrivena vodom nije joj hladno, mislim da je ta situacija podsjeca na boravak u stomaku - toplo i vodenasto user posted image

plava zao mi je sto ti se sve tako poslozilo...
znam sta su teski prvi dani, ja sam bila totalno u k... fizički od carskog reza, ali i psihički zbog tretmana u bolnici i koječega, samo sto je meni mm pomogao da se oporavim, da nije bilo njega pitanje da li bi i danas bila spremna sama se brinuti o bebi...
no, na zalost, ni mene ne zaobilaze problemi sa svekrvom...i to od prvih dana zajedničkog života, preko braka i sada kada smo dobili bebu..samo moja je jos gora od tvoje...meni moja nikada ne bi u lice rekla da joj nesto ne odgovara ili da joj se ne sviđa neki moj potez ili riječ, onda ti sjedi kod mene sa smiješkom, a onda ode do mm i kao suptilno mu nabacuje da sam ja bila prema njoj "neraspolozena", "živičana"....da sta je meni da sam takva, jer moze ona meni kako pomoci i slicne gluposti! i onda mm vec standardno dode doma i pita me zato sam opet bila grozna prema njegovim roditeljima i mi se sat vremena raspravljamo da li i zasto ja njih mrzim!!!!!!user posted image to je zena koja je dva dana pred nase svatove mm u suzama govorila kako ja nju ne volim i da ona ne zna kako ce se ponasati prema meni....uzas...ali NIKADA, bas NIKADA mi nista nije u lice prigovorila....
ne mogu reci da imam brak sa reklame, ali mm i ja se zaista rijetko svađamo i uistinu smo sretni, ali kada dođe do vrištanja u 99 posto slučajeva teme su: zašto on nije ispraznio perilicu, tko je trebao i zaboravio kupiti kruh i zašto ja mrzim njegove roditelje....
uzas user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu plava_28)
Neposredna veza do poruke: 191
15.10.2012 21:13:49   
andydea
Tenkić super je kadica...ko kaca za zeljeuser posted image ...ali nabavila bi si to...jedino ne kužim kak se bebe mogu namakati a još im nije otpao pupakuser posted image
Uf te svekrveuser posted image ....ovako ja sam svojoj dopustila skoro sve...ali sve ima svoje granice...
ona nam puno pomaže,pa nekad i da hoću nekaj reći,moram biti kušuser posted image ...
voli sve znati i sve bi kupovala djeci...tako da kaže kako je ona kupila...jao...s mojom mamom je u svađi upravo zbog toga...ma ima tu puno materjala,ali ne bi o tome...mm je uglavnom uvijek uz mene i podržava me u svemu kaj se tiče nje...a k tome je mamin sin,ali s njezine strane,ako me razumijeteuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

Neposredna veza do poruke: 192
15.10.2012 23:53:55   
andydea
evo Suny posebno za tebe u albumu dodana je torta od pelena..pusekuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 193
16.10.2012 2:01:41   
anne
Hej majčice. Nikak da stignem do vas.
Pošteno se vrti ovaj vrtuljak u petero. user posted image Andydea svaka čast što stigneš toliko biti na Raji.
Nikako da se stignem s obavezama, ali se iskreno i ne trudim. Uživam u malenoj, a ostalo kako stignem.
R je bila dobila samo 600g u mjesec dana pa mi je doktorica rekla da je moram buditi jer gospodična spava i 9h u komadu. Tako još koji tjedan pa je mogu pustiti da spava. Nadam se da neče uloviti taj ritam...

Ona bebica Julija o kojoj sam vam pričala je još nepromjenjeno. Ovaj tjedan joj rade pretrage da odluče što dalje.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 194
16.10.2012 11:12:50   
andydea
Anne pa gdje si...fališ nam...user posted image
Ma ja ne mogu bez RR ni jedan danuser posted image ....pa vi ste moje nevidljive prijateljiceuser posted image
Ali voljela bi da se što prije sve upoznamouser posted image ...i naravno s našim bebačimauser posted image
Bella drago mi je kaj si našla položaj za kupanjeuser posted image
Curke primjetila sam da smo mamite ili s jednim ili s troje dječiceuser posted image
A evo i recepta protiv grčeva navećer- zamračiti prostor,lagana muzika,kupanje,utopliti bebu u dekicu i lagano masiranje tijela unutar nje...polagano oblačenje...sisa dok ne pljune i polegnuti na bok u zamotanoj toploj dekici...znanstveno dokazano da toplina smiruje...ja sve to probala i DI je jučer zaspao u 20h bez grčeva i zbudio me tek u 3;30huser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 195
16.10.2012 12:42:29   
LorVer
Pozdrav,

jutros bila sa Mar na kontroli i ima 6.160 g i 61 cm user posted image , razvija mi se super, samo da tak i ostane.
Cijepili se nismo jer je ono imala temperaturu pa su joj sad iskocile crvene pikice od temperature i zato reko doktor bolje ne sad nego da dodjem kad joj to prodje.

Evo moram ici vec mi je budna, preko dana spava jedva po 15 min

sie werden geboren

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 196
16.10.2012 14:56:28   
andydea
LorVer user posted image user posted image user posted image  bravo za mrvicu...
Ja si baš sad razmišljam mislim da sam najsitnija ženica sa najvećom bebom na RR barem u ljetnim bebama2012...user posted image user posted image
Moj DI je stvarno veliki dečko...i voli puno papati...joj sve bi dala da znam kolio imam mlijeka u svakoj sisi user posted image ...ali nevjerojatno pozitivno je da imam točno koliko mu treba i da se ne trebam izdajati..user posted image
Pišemo se kasnije....idemo dedi i baki u posjetuuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 197
16.10.2012 15:20:07   
Sunshine28
drzim fige za malu Juliju user posted image

budem stavila kasnije par fotkice sa mojim sistemom kupanja, mozda nekoga inspirira user posted image
bella ovo za leđa si dobro rekla, ni mene ne bole od kupanja, ali BOLEEEEEEE.....ostalo mi od trudnoce, a tu je i nosenje Em za podrigivanje (ili gicanje kako mi to kazemo user posted image ), nosenje Em kada ima grceve i nosenje Em opcenito...
jucer je imala grceve od 17 do 23 sata, dok nam tata nije dosao u 22 leđa su mi se prelomila! ali barem sam se sinoc ok naspavala, mm ju je uzeo jutros oko pola 9 i odnio u prizemlje, a ja sam odvalila do pola 12! Intenzivno razmisljam o nekoj masazi cijeli tijela, samo ne znam da li smijem zbog rane od carskog user posted image idem na kontrolu u bolnicu za deset_ak dana pa budem sve pitala - kada masaža, kada vjezbanje, a kada sex....ovo zadnje bi voljela sto prije vratiti u zivot obzirom da sam se zadnji put mazila sa mm prosle godine na badnjak!!uzas, ali sta cu kada imam paranoju u glavi da ce mi rez popucati ili da ce me boliti jako kontrakcije maternice...a kako vi? jeste se aktivirale po ovom pitanje? ako jeste koliko nakon poroda?

andy tnx. za fotku user posted image Lorver bravo za Mar! anne ne kuzim, kako je 600g u mjesec dana lose? Em je dobila 500g i ped. je rekla da je to super i da se beba odlicno razvija! user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 16.10.2012 15:22:23 >

I + G = E & L

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 198
17.10.2012 10:02:43   
andydea
jutro mamiceuser posted image
Suny moj savjet pošto si na carski da ipak pričekaš pregled....a ja nisam izdržala pa smo to obavili točno kako je Di navršio mjesec dana...ali jako polako,pa s vremena na vrijeme vračamo se u normaluuser posted image
Kaj se tiče bebača i kilaže,mislim da je granica 600-700g da beba dobije u mjesec dana....i to samo za dojenu djecu,a za dohranjenu mislim da je i veći prag...e sad opet sve ovisi o bebi,ako je sve drugo ok onda nema panike...
Moj DI je u prvih mjesec dana dobio 1200g i mi smo dobili više nego previše...i još k tome samo sisa...S 6mj.vam je najbolji pokazatelj jer mora udvostručiti kilažu  s poroda...a sa 1god utrostručiti...

Mi smo super spavali...od 22h-5;40 huser posted image
Osip prolazi;našla sam riješenje-s vaticom potapkati sa fiziološkom vodicom(kapi za nosić) i onda namazati s onom malom sivom kremicom Sudokrem...mazala sam kad god se skroz upilo...znači 3 puta na dan je dovoljno...krema je odličnauser posted image ...joj samo nek prođe

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
Neposredna veza do poruke: 199
17.10.2012 10:48:12   
tenkic
naša pedijatrica je rekla da beba mjesečno treba dobiti 750 grama. eto tako. mi idemo u četvrtak na kontrolu i cijepljenje.

ja nemam nikakvih problema sa svekrvom. super je. ona je prošla svoju školu jer je cijeli život živjela sa svekrvom i prema meni i bebi je super.

nego, muči me ako je beba rođena 12.06. sad duga 61 cm, znači da joj paše broj 62. moja je rođena 12.08. i baš sam joj kupila kombinezon za zimu br 68. trenutno pliva u njemu, al se nadam da bu do zime taman, zar ne?

ne znam kaj se dogodilo, al noćas mi se jedna cica prepunila mlijekom, zgrudala, bolila i na kraju procurila. a mala danas baš i nije nešt orna za cicanje. frka me to izvući na izdajalicu da ne navučem još veću proizvodnju mlijeka?!?! a frka me i stalno joj nuditi samo tu cicu za papanje da se isto ne dogodi na drugoj cici?!?!ima tko kakav pametan savijet?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!