Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 13:54:22
|
|
|
|
splicanka
|
zvoncica 1 , moja mama ima stalno te mastopatije od kad je cura bila i kad je bila trudna sa mnom i bratom, eto nadam se da ce sve bit ok i da si nam pusaaaaa, riza ja isto nisam privatno ali ako trazis od ginica briseve klamidija, ureoplasma i mikroplasma on ti to mora napravit i poslat na analizu ja sam to platila samo 50 kn a nemam dopunsko tako da.... moj ginekolog je stvarno super a kad mu sama kazes ima te pravo na to poslat pogotovo ako planiras trudnocu ja sam to radila i prije spontanog i trudnoce.....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 14:01:27
|
|
|
|
splicanka
|
Pinky evo meni je jucer bila ovulacija tj jucer sam bila najplodnija, prvo sam racunala po kalendaru i ispalo mi je 27.5. kad ono stvarno jucer jajnici vrte ajme, nisam mogla hodat ali nije se nuzno keksati taj dan cak dva dana ili dan prije je super je spermici zive 72 sata ako se ne varam tako da.... kad prodju stvari keksajte se svako dva dana i virujte mora upalit (nastojte se ne dizat i ne piskit ) ah sta sam sve napricala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2012 14:09:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 14:10:56
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hvala! Pitala sam jer sam ovaj ciklus bila na Klomifenu i loše sam reagirala na njega. Zadnje što sam bila na folikulimetriji je bilo na 16. dan ciklusa i folikuli su bili 16 i 18 mm te je ovulacija trebala biti jučer, ali mislim da nije bila (jer nemam mojih simptoma ovulacije), no cijeli vikend i danas me boli jajnik na kojem su bili folikuli te se pokušavam loviti za slamke da će možda još ovulacija biti (jer mi je već 21. dan ciklusa), i da nije samo cista nastala koja me boli. Ako je cista onda moram opet čekati par mjeseci na sljedeću ovulaciju. Inače ne osjetim ovulaciju po jajnicima (mene bole sise, imam iscjedak, prišteve i budem gladna strašno) tako da mi je ovo skroz nepoznato.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 14:13:45
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Katarina, držim fige za ! Ja bi bila nestrpljiva i radila test ujutro da sam na tvom mjestu, ali mislim da je pametnije pričekati još dan, dva.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 17:38:46
|
|
|
|
tayanna
|
Nebi ja bila ja da nisam brzopleta i napravila test sad popodne na 10 dpo i naravno pala u depru, mislim da se biljezim za 6 mjesec
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2012 19:55:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 19:56:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Žao mi je što je stigla
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2012 19:59:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 21:11:26
|
|
|
|
bebica77
|
Cure moje ja sam sve vise i vise tj sve sigurnija da je to to hm.... Bit cu malo onak preotvorena na rijecima al nez kak da vam drugacije kazem... Onaj iscjeedak evo vec drugi dan.. Odem ja sam na wc da vidim dal ima kaj od iscjetka i ima , jedva gurnula prst u nju kolko je unutra oteceno mekano i ona kvrgica kaj ima rupicu mi se spustila i omeksala ( imace je bilo prije vise prostora unutra), glava boli na momente a bradavice strse non stop ko antene i bolile tj pekle dva tri dana.... Test mi bio neg al mislim si da je mozda prerano napravljen pa cu pricekat m (za15d), trbuh konstantno boli ko pred m.... Kazu bol je bol to umislit nemres.....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 22:31:42
|
|
|
|
splicanka
|
bebica 77 sritnooooooooo
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 22:36:16
|
|
|
|
tayanna
|
katarina baš mi je žao,držim fige za lipanj!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 28.5.2012 22:38:07
|
|
|
|
tayanna
|
IZVORNA PORUKA: bebica77 Cure moje ja sam sve vise i vise tj sve sigurnija da je to to hm.... Bit cu malo onak preotvorena na rijecima al nez kak da vam drugacije kazem... Onaj iscjeedak evo vec drugi dan.. Odem ja sam na wc da vidim dal ima kaj od iscjetka i ima , jedva gurnula prst u nju kolko je unutra oteceno mekano i ona kvrgica kaj ima rupicu mi se spustila i omeksala ( imace je bilo prije vise prostora unutra), glava boli na momente a bradavice strse non stop ko antene i bolile tj pekle dva tri dana.... Test mi bio neg al mislim si da je mozda prerano napravljen pa cu pricekat m (za15d), trbuh konstantno boli ko pred m.... Kazu bol je bol to umislit nemres..... puno sreće ti želim!!! i za novi test
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2012 23:48:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 8:33:38
|
|
|
|
tinyka
|
bebica.......držim fige za Pinky...na nekoliko posta prije spomenula si koje pretrage ginic radi i kojim redom...eto ja jucer bila kod svojeg novog socijalnog ginica....tip je super, ja sam se preporodila, pregled nisam ni osjetila...uglavnom objasnila sam mu situaciju, uzeo je papa test (rezultati za 7 dana, platila sam 150kn), napravio ultrazvuk-na lijevom jajniku folikul, prema veličini ovulacija za 3-4 dana, na desnom tri sitne ciste, ali reko je to nije zabrinjavajuće jer su mi vjestice redovite...nakon nalaza papa testa razgovarat ćemo o daljnjim koracima...propisao mi je folnu kiselinu, mislim da se tabletice zovu folicin...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 9:09:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Katarina, žao mi je. Sljedeći mjesec će sigurno biti sretan. Bebice77, svim ti želim da ugledaš te dvije slatke ! Tayanna, prerano je za test! Kud si već pravila test? Trebalo bi te po prstima. Čekaj još par dana. Ako je bebica tu neće nikud pobjeći. Držim fige da ubrzo ugledaš ! Tinyka, drago mi je da si našla dobrog ginića. Sad ga drž i nedaj. Super da se možeš s njim sve dogovoriti. Sigurna sam da ćeš jako, jako brzo postati vesela i okrugla trudnica. Svim ostalim trudilicama koje se javljaju i onima koje se ne javljaju (ali škicaju na RR) želim puno sreće i da nas razvesele s prekrasnim vijestima!
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2012 9:13:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 9:30:41
|
|
|
|
bebica77
|
Hvala ljepe moje drage trudilice... Ako nebu plusic onda je to O.. Ajd bar bum znala kad se trebam keksat))))))))
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 9:33:30
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Mislim da još samo Tasha odbrojava u ovom mjesecu. Držim fige da neće morati odbrojavati sljedećih barem 12 mj. Javi nam stanje. Ostale trudilice, možete početi pisati ovdje vaše datume u 6. mjesecu kad ćemo praviti testiće - nećemo više pisati da čekamo da (ne)dođe jer nje NEĆE biti sljedećih 10 mjeseci... tako da je najbolje da dobrojavamo do pravljenja testića - to je pravopisno ispravnije.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 10:28:01
|
|
|
|
Riza
|
Pinky...super si! Ideja mi je jako sviđa i baš se veselim novom odbrojavanju Mene piši da ću raditi testić hm.....27.06. Ako naravno dosadna vještica ne iznenadi prije. Navijam za sve nas
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 10:39:14
|
|
|
|
tinyka
|
PinkyFunkyBirdy, stvarno si SUPER...uvijek kazes pravu stvar ja cu raditi test 15.06. i pisat ce mi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2012 11:48:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 12:06:53
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dat ću priliku Marioli ako navrati da otvori novu temu, a ako ne stigne onda ću ja sutra otvoriti novo odbrojavanja, a vi drage moje samo pišite datume. Katarina, ja pijem Prenatal (od Natural Wealtha) od kad pokušavam ostati trudna ... znači skoro 9 mjeseci. Ne trebaš raditi pauze jer ti je to kao da uzimaš dodatne minerale i vitamine te ne može škoditi, a folne kiseline mislim da uvijek fali kod žena.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2012. 29.5.2012 12:22:25
|
|
|
|
tinyka
|
ja pila folnu kiselinu od Dietpharma, 90 tableta 50 kn....od jucer pijem Folacin (1 tableta=5mg folne kiseline)-ginic mi dao recept
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2012 12:28:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|