|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
27.2.2012 20:42:34   
sina
kod kojeg dr. planiraš ići ili kako naletiš? kod kojih si bila prije? ja sam u 8 mj.2010 ležala tamo i bila sam kod Valetića i isto mi je bio o.k

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu GreenSheep)
Neposredna veza do poruke: 576
27.2.2012 21:12:03   
solarsoul
hej sina jel pijes uroloski caj? Meni je doktor preporucio jos negdje na pocetku trudnoce zbog eritrocita u urinu da pijem uroloski i pijem ga stalno....u biljnoj ljekarni sam zatrazila uroloski bas za trudnice i dobila finu mjesavinu raznih biljcica i plodova brusniceuser posted image popijem ga litru i pol dnevno al urin je odonda turbo sterilan...pa probaj...
Green Sheep dobro nam dosla....tvoja gospodicna Marta i moj Luka trebali bi se roditi na isti datumuser posted image bas me zanima tko ce biti nestrpljivijiuser posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 577
27.2.2012 21:28:29   
GreenSheep
Valetic mi vodio prvi porod  a bio je zadak i bas me razocarao jer jedva smo prezivjeli moj zadak i ja a on ocekival valjda da mu se malo podmazu ruke pa da pomogne,  a drugi porod vodio dr. Polančec, bilo cak i zabavno jer na srecu rodila za nekih sat vremena kad sam dosla u rađaonu.

a preglede obavljala kod kog stigla jer bili su godisnji u ljetno vrijeme. i ja bila tam od 12.8 2010 pa do 17.8 s curicom pa ko zna mozda se i srele.
IZVORNA PORUKA: sina

kod kojeg dr. planiraš ići ili kako naletiš? kod kojih si bila prije? ja sam u 8 mj.2010 ležala tamo i bila sam kod Valetića i isto mi je bio o.k

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.
stize i Marta iza Uskrsa 2012.....stigla 22.4.2012 napokon!

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 578
27.2.2012 21:34:56   
GreenSheep
sad me vec polako panika lovi, poceli probadat kukovi i dole sve bolucka i probada al kaze dr. da jos nisam otvorena pa reko bit ce lakse ak procitam da je jos nekom tako user posted image   i evo me tu.
vjerujem da ce moja user posted image skratit mi tegobe bar za tjedan-dva user posted image  to bi bilo lijepo od nje al ipak na termin je i njen imendan pa se nadam da bude tocna ..vidjet cemo!
sretno Luki i mami! decki obicno kasne user posted image
IZVORNA PORUKA: solarsoul
Green Sheep dobro nam dosla....tvoja gospodicna Marta i moj Luka trebali bi se roditi na isti datumuser posted image bas me zanima tko ce biti nestrpljivijiuser posted image

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 579
27.2.2012 22:50:11   
sina
solarsoul ne pijem ga al znam da ću ga od sutra piti jer sam počela i osječati te bakterije. čim moram na wc,odmah me probada,pritisak mi je grozan,al ne od bebe nego baš od tih beštija. hvala na info za biljnu apoteku. koliko znam uvin h se ne smije.

greensheep,i mene ponekad bole kukovi,ali zadnjih dana mi je nekako baš teško,nit mi je za ležati niti sjedit,a tek sam u 34 tt. aaaaaa,moram izdržati. isto tako se nadam da će moja damica tjedan-dva ranije van je ako ovako nastavi izaći će mi van kroz pupu šta mi radi :)))

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 580
27.2.2012 22:52:33   
sina

IZVORNA PORUKA: GreenSheep

Valetic mi vodio prvi porod  a bio je zadak i bas me razocarao jer jedva smo prezivjeli moj zadak i ja a on ocekival valjda da mu se malo podmazu ruke pa da pomogne,  a drugi porod vodio dr. Polančec, bilo cak i zabavno jer na srecu rodila za nekih sat vremena kad sam dosla u rađaonu.

a preglede obavljala kod kog stigla jer bili su godisnji u ljetno vrijeme. i ja bila tam od 12.8 2010 pa do 17.8 s curicom pa ko zna mozda se i srele.
IZVORNA PORUKA: sina

ja sam 17.08 došla,kasno navečer. već si ti tad uživala doma sa svojom user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

Neposredna veza do poruke: 581
28.2.2012 8:25:38   
NitMit
jutro curke!
evo i ja bila jučer na pregledu, ai kod novog ginekologa. i on veli da moram na dijetu jer je beba prevelika obzirom na tjedne. veli da je to loše jer se organi ne razvijaju usporedo s veličinom tijela. uglavnom ima 2 kg, a u 31 sam tjednu. ne znam el da se plašim il ne. neki mi vele da su isto imali velike bebice na uzv, a kad su se rodile bile su normalne.... a ne znam, u petak idem kod starog ginekologa po karton i posljednji pragled, a u pon sam opet kod novog sa nalazima od glukoze. veli da ako imam šećer bum u bolnici na promatranju završila. ahhhh.... ma sam da moje maleno bude zdravo, sve ću izdržati!
što se tiće doznaka, ja sam ih prošli mjesec čak 6.2. predala. zaboravila sam skroz na to! zato danas nosim na vrijeme! user posted image
joooj, blago vama, sve ste prije mene na redu da vidite svoja mala čuda! ne mogu doćekati to malo stvorenjce! user posted image

Vilmica stigla 29.04.2012. user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 582
28.2.2012 8:34:25   
Marti83
GreenSheep dobrodošlauser posted image
E blago se svima vama barem imate nekoga tko je iz vašeg mjesta ili ide u isto rodilište..Ja sam sama iz Istre i nema nikoga da bude samnom u paruuser posted image
Znači 34 tjedan nam teče,tegobe se povećavaju....Muku mučim sa žgaravicama,pa ne mogu navečer baš niti jesti.U subotu po noći i noćas ulovila me neka rijetka stolica,uz lagane grčeve u crijevima i muka mi bilo nakratko(noćas).Mislim to mi se znalo dešavati već neko vrijeme,barem jednom u 2-3 tjedna.Malo se uplašim, jedem dvopeke i pijem čaj od šipka i sve se smiri.Da li je to normalno?Možda na mene tako djeluje trudnoća i to što mi user posted image sve stišće u trbuhu.

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 583
28.2.2012 9:14:29   
martina87
nema nikoga ni iz osijeka?user posted image .joj meni je stalno neki pritisak na mjehur.i stalno se mrda toliko jako da me nekada i boli..ah ma to su sve slatke muke..brzo ce oni vanuser posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 584
28.2.2012 9:25:21   
Marti83
Vidim da vi svi više manje znate kolike su vam težine beba.Meni još do sada nitko nije rekao koliko beba teži osim kada sam bila na 3d uzv i tamo mi je do detalja sve izračunala, ali to je bilo u 23 tt. Ja sve nešto kontam da user posted image sada ima oko 2700 gr. Na zadnjoj kontroli ću narediti gin da mi kaže sveuser posted image Vjerovatno kod naših doktora to nije neka praksa a čak sam čula od jedne trudnice da je doktorica zabranila da joj se kaže koliko ima beba.(možda jer uvijek pogriješe u izračunu?)user posted image

David 23.03.2012

(Odgovor članu martina87)
Neposredna veza do poruke: 585
28.2.2012 16:49:38   
Bablica
Evo nas sa kontrole - sve je ok, glavica još uvijek veća i kaže dr. da će bit i beba malo veća! Samo da bude dovoljno mala da prođe među noge, a ne na stari rez ... uf! Dr. kad ga to pitam samo kaže neznam, vidit ćemo! Baš je neki pričljiv hihihi ... Meni isto nikad ne govori težino, jedino mi zadnji put rekli na 4D da je oko 1800g. Mene sve dole počelo nešto stiskat - bar par puta na dan me zaboli kao da me netko zareže, a trbuh se svako toliko stvrdne kao kamen. Nadam se da nam Mrva uskoro stiže!!! user posted image user posted image Ma neka samo sačeka da kolica dođu pa može user posted image user posted image user posted image user posted image

Marti dođi ti nama u Rijeku rodit user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 586
28.2.2012 18:17:52   
Mela 75
Bok curke!
Ja sam Mela,36g,iz Zg,imam curku od skoro 15g.i sad čekam još jednu pišuljicu(doduše,neplanski-ali bio je mužu ročasuser posted image ...
termin mi je po doktorima 30.03. a po meni 13.04.-pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu.
zadnje vrijeme se nadam da je dr. u pravu,jer postalo mi je stvarno teško(cijela trudnoća mi je prošla super ,bez mučnina i ostalih nuspojava)-valjda sada sve nadoknađujem(ili je stvarno istina da nije isto roditi sa 22 ili 36g)
u četvtrak idem na UZV u Vinogradsku(tam mislim ići rodit,nisam oduševljena sa roomig in na SD),pa me baš zanima kaj će dr. reći o bebi jer nisam bila na UZv od 3.1.
eto,toliko za početak,da vas sve ne udavim....

Lara-13.07.1997.
Gita-nadam se uskoro

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 587
28.2.2012 19:48:09   
solarsoul
da je do mog doktora nista ne bi znala o bebi, ovako ja sve pitam pa mi on kaze okvirno a sad je zadnji put po prvi put i meni pokazao izmjerenu tezinu....valjda je imao dobar danuser posted image naravno, ne dovoljno dobar jer mi opet nije dao slicicu ...a kad sam ga pitala za nju je rekao a sto mi nisi rekla prije da je hoces?? ..user posted image nisam nikad mislila da moram molit slicicu svoje bebe...sva sreca da sam se odlucila bila na taj famozni 4d pa imam i snimku i slicice pa to gledam tu i tamo:)
a ubrzo ce taj moj 4d postati stvaran i u mom narucju pa mi uzv nece trebat:)
Bablice bravo za bebicu:) bas sam sretna nek samo Mrva napreduje tako i daljeuser posted image user posted image
Što se tice nase Marti, i ja se pridruzujem pozivu:) Marti dodji k nama u Ri...pa ce nas 4 jaukati po rodilistu u isti tjedan:))) ima da nas zapamteuser posted image
Sina uvin caj ne smijes al u ljekarni smuckaju blazu verziju bas za trudnjace tako da je fin i mozes ga pijuckat cijeli dan....a bakterije odu bye bye vrlo brzo...za eserihiju sam pak cula od jedne tete iz citoloskog laboratorija da je jako dobro piti sok od persina s limunom i 2 dcl vode paa etoo...
Mela dobro nam dosla:)..kao i bebica dosla ona u ozujku ili travnju:)

(Odgovor članu Mela 75)
Neposredna veza do poruke: 588
29.2.2012 9:44:49   
Marti83
Gdje su nam sina i sheilla? Alo ženske jeli sve ok?user posted image
Napokon sam noćas lijepo spavala,bez žgaravice i bolova u leđimauser posted image
Danas me čeka generalka po kući pa da se odmah bacim na posao...
Riječanke moje ja bih vrlo rado u Rijeku ali ipak mi je nekako draže biti doma blizu mojih. A za doktore ćemo lako riješiti,ja znam šta hoću na porodu i nema te sile koja će mi to poremetiti.

David 23.03.2012

Neposredna veza do poruke: 589
29.2.2012 10:16:18   
hugabuba
jutro!!!!
cure kak ste danas....meni je sinoc bilo tak muka da sam mislila ici na hitnu,al nisam user posted image
drzite mi fige,danas idem dok.,nadam se da me nece ostaviti na dijeti u bolnici!!!!!user posted image

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 590
29.2.2012 10:30:59   
Bablica
Bas si i ja jucer mislim gdje su i kako je Sheilla znam da je rekla da mora mirovat. Hugabuga od cega ti bilo lose? Ja nocas nisam nikako spavala mali necak je jucer zavrsio u bolnici i rekli da summjaju na neku rijetku bolest purpuru koja moze bit i kobna... sva sam nikakva bila, sad sam malo bolje ali cekam da se jave u 10 su morali roditelji bit u bolnici.
Inace sam ok, mrva skace od jucer od kad smo iz bolnice izasli kao da me tjesi da ce sve bit ok!

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 591
29.2.2012 10:37:20   
Marti83
Ma i meni je muka svako malo...Ovisi šta jedem,moram sve nešto lagano i na malo jesti jer inače sam gotova. Jel vi hrčete?Ja nikad do sada nisam ali ovo je postalo sada strašnouser posted image Muža si probudim user posted image
Bablice nadam se da će sve biti ok sa nećakomuser posted image user posted image user posted image

David 23.03.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 592
29.2.2012 11:07:33   
hugabuba
Neznam...odjednom mi je doslo lose....uzas,muka da nisam nikam mogla....saljem user posted image cudan osjecaj!!!!!
ma ni ja bas nespavam nesto....niti jedem nesto posebno da bi mi moglo biti zlo....neznam ni ja sama vise.....
.... a koliko je mali star????kak tak najednom...boze....saljem user posted image user posted image da bude sve oke !!!!!
i moj user posted image se rita ko lud...valda se javlja mami,danas idemo na pregled user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 593
29.2.2012 11:10:34   
hugabuba
malo sam se zeznula u prvoj recenici sa ; ( saljem user posted image )

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 594
29.2.2012 12:33:06   
Bablica
E da, hrkanje user posted image kaže mm da nije mogao spavat neki dan od mene! E pa neka vidi malo kako je meni inače user posted image
A hrana ... od početka ne mogu ribu i jučer mi došao gušt išli kupit i pojeli i opet mi ni bilo baš naj naj ... stalno mi se vraća i onaj okus u ustima user posted image . I primjetila sam da u zadnje vrijeme ne mogu više jest, nekako manje jedem ...
Hugabuba možda ti je samo tlak bio (veći, manji) - ma glavno da je prošlo! Mali ima 4,5 g danas mu je ok pa se nadam da je bilo preventive radi (doduše još mi nisu ništa javili što su rekli)

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 595
29.2.2012 18:39:05   
solarsoul
stvarno nam neke curke nedostaju....alooo javite se...nemojte da moramo brinut zbog vas...
Bablice nadam se da su vijesti o malom necaku dobre i da to što ga je copilo ipak nije tako strasno....uhh ti nasi doktori samo paniku znaju napravit ...u svakom slucaju drzi seuser posted image
i ti i ostatak obitelji a pogotovo maleni:)
Hugabuba što je rekao doktor? si bila na pregledu?
Curke drzite se
ja s hrkanjem nemam problema( za sad) zato sto vrlo malo spavam i muci me ruzan kasalj zadnjih par dana... al zato imam problema s podrigivanjemuser posted image jaooo ko zadnji zemljak nakon svakog jela...gromoglasno ispustim neki cudan zvuk....svi umru od smijeha jer sam inace "mnogo pristojno" bice i stvarno ne podrigujem al sad u zadnja dva tjedna valjda nadoknađujem za citav zivotuser posted image user posted image i zapusem se...po stepenicama napravit djir..postaje nemoguca misija....user posted image
e da vas pitan koje ste velicine uzeli robicu za bebice..pogotovo ove kompletice za izlazak?...Danas sam malo gledala što ima u nasem gradu pa se dvoumim izmedju 56 i 62 velicine...il da uzmem i jedno i drugo,,,pa sto bude bolje..iskoristiti ce se vec:)...

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 596
29.2.2012 20:16:14   
GreenSheep
mene sinoc stisli vjerojatno lazni trudovi, po pola minute jedno 6 puta..odjednom se taj 17.4. cini jakooo blizu :)
i  zgaravica ubija i podrigivanje i nemogu bas pojest a i opet mi mucno i postala osjetljiva na kuhinjske mirise, mislim si sreca, jer prosli mjesec dobila 3 kile pa bolje pazit :)
u drugoj trudnoci nisam imala ni upola tolko tegoba ko sad u trecoj a isto nosimuser posted image  ko zadnji put...

prosli tjedan smo gledali novu robicu i na kraju kupili 2 odjelca za newborn a to je velicina od 50 do 56 a to bu taman do mjesec i pol..od prijasnjih beba sam imala sve 56 i 62 a to je za iz rodilista i prve dane bilo velko. bodije i za ispod je sve 62 pa podfrknem rukavić. user posted image su napredniji pa brze prerastu najmanje brojeve od user posted image .

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.

Neposredna veza do poruke: 597
29.2.2012 20:22:20   
GreenSheep
hehe, 19.4user posted image
malo sam i neuracunljiva postala

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.

Neposredna veza do poruke: 598
29.2.2012 20:30:07   
solarsoul
heh mozda treca sreca dodje ranije...:)...i ja si sve nekako mislim da ce ovaj moj doci ranije...i da necu docekati termin pa ne znam dal da se tome radujem il da dozvolim panici da me pocne hvatat....to je takooo brzooo:))...a ja jos nista nemam.....

Neposredna veza do poruke: 599
29.2.2012 23:33:47   
Sheilla
Morala sam skicnuti da vidim sta se dogada, sutra vas moram sve procitati i vidjeti sto sve ima novog, ovo ovak brzinski da se javim prije spavanja. U pon sam zavrsila u bolnici, danas sam otpustena u 2 popodne svi nalazi su uredni beba i ja smo super i idemo u nove pobjede mirovanja :)))) Primljena sam radi niskog tlaka, temperature koja me zasorala u nedjelju od 39 i kad sam sve to docu javila u pon ujutro samo je rekao odmah u bolnicu. Uglavnom sve se dobro zavrsilo. Citam vas ujutro , nockic i puse od mene i moje curke:))))

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!