|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
15.3.2011 15:49:12   
cuba
Ajme Luna sveki ti je za user posted image
pa kako može tako i to još prema svom djetetu, baš žalosnouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 1301
15.3.2011 23:36:56   
lillyfee
moja sveki meni da poklone ( za uskrs, Bozic i to) otvorene, odnosno one koje je ona sama dobila od nekoga, pa joj se ne svidaju. to da meni, u raspakiranom papiruuser posted image user posted image user posted image user posted image  omg....user posted image user posted image

L 08.2004
D 03.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1302
15.3.2011 23:44:57   
sig
O, Bože... da ih makar ponovno umota i zalijepi!

A što da kažem 100 svekrva 200 gluposti!!

Ali ja izgleda imam sreće -moja je ko sunce!!!

Nebi je mijenjala za 100 drugih... ne vidimo se često, ali kada mi nešto treba ja je zovnem... pita me što mi treba za curke i to mi kupi, ili ja kupim pa joj dam rn user posted image

Svaki drugi vikend uzme ovu veću od petka navečer do ned. navečer!!
I stvarno su za deset i ona i svekrv!!

IZVORNA PORUKA: lillyfee

moja sveki meni da poklone ( za uskrs, Bozic i to) otvorene, odnosno one koje je ona sama dobila od nekoga, pa joj se ne svidaju. to da meni, u raspakiranom papiruuser posted image user posted image user posted image user posted image  omg....user posted image user posted image

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu lillyfee)
Neposredna veza do poruke: 1303
15.3.2011 23:48:02   
lillyfee
ma nije ni moja neka baba roga, ali ima tako svojih bisera. drzim ja nju pod kontrolomuser posted image user posted image user posted image

L 08.2004
D 03.2011.

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 1304
15.3.2011 23:57:12   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: lillyfee

user posted image

(Odgovor članu lillyfee)
Neposredna veza do poruke: 1305
17.3.2011 17:48:52   
danery
moja je meni sad izvukla ama baš pični živac....operem robu od male,objesim na stalak,ona prekapa i preslaguje kako TREBA stajati da se osuši....
još najsmješnije....žica sina da joj neku bjesnoću od sušila na točkove i katove za 400 kn kupi,a dok ne kupi,dobar joj je i moj za 40 kn....
ma bljak....
jesam rekla kak nam je neki dan kukala da nema love pa joj mm odnio 500 kn nek kupi za friz? kupila baba.....par mlijeka,150 konzervi graha,kisele paprike,krastavce i slične prehrambene artikle...
i onda za par dana SIROTA ode kupiti glupi ormarić za 5 pari cipela i 4 letve sa kuketinama za slanine vješat,a ne jakne....i to za 800 kn.....user posted image user posted image user posted image user posted image
ma od sutra sve moje meni,i polica u frizu i stalak i....ma nek se baba ono što se nije zadnjih 30-ak godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 17.3.2011 17:51:28 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 1306
17.3.2011 18:01:07   
modesty blaise
hehe danery, ak ti veliš da je tak onda nek se baba stvarno...ono kaj već dugo nije
a luda li siuser posted image user posted image

evo ja upravo čekam moju da dođe i protutnji stanom ko vjetar i da malog isprevrče , ispretumba,ugura mu u usta sve kaj bi trebo jesti i nauči ga na brzaka sve kaj mora znati a ja mu nisam pokazalauser posted image ...uglavnom Sebač povrača jedino kad je ona kod nas...a kaj da ti velim

< Poruku je uredio modesty blaise -- 17.3.2011 18:02:09 >

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1307
17.3.2011 18:05:57   
danery
modesty,moja maloj samo neke prehrambene pjesme pjeva....te KRUŠKA,JABUKA,ŠLJIVA,te TAŠUN TANANA,VEČERA,RINGE RAJA,neka JAJA...
neki dan kupali malu i stavila sam u vodu bademovog ulja....veli user posted image AJME KAK TI BAKI FINO MIRIŠEŠ,MOGLA BI TE MALO GRICNUTI....
ja automatski dijete u ruke i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a i mala se opametila kad joj je pojela kašice iz fritza jer BAKA NEMA ZUBE PA MORA JESTI MEKANO,A I TI SI JOŠ MALA ZA TO,PA DA SE NE POKVARI user posted image user posted image user posted image user posted image
sad ako i bljucne štogod kad je kod nje,odmah usisa natrag....da ju baka ne obliže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1308
17.3.2011 18:07:28   
modesty blaise
hehe...ajme
pišem poslije evo moje na vratima

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1309
17.3.2011 18:08:18   
danery
ajde,ajde,kupi materijal user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1310
17.3.2011 18:09:02   
nemirna mama
moja je meni sad izvukla ama baš pični živac user posted image  

oprosti draga al moram se nasmijat ovome

tebi je sveki a meni svekar...molim te lijepo ka d ga nisam poslala fino u rodni
izlazio iz kuće i nij evidio da curka ide za njim i pritisnuo joj glavu ulaznim vratimauser posted image  sirotica je vrištala 10 min i naravno ima modricu....da bi on meni kako ja pazim djete...pa jeboet jel ti trebaju naočale da vidiš da ide za tobom a uostalom još mu je nešto i pričala i on ju lupiuser posted image user posted image

a da nas dvije sparimo tvoju sveki sa mojim svekrom pa nek rade ono što već dugi niz godina nisu radili jer kako je rekao moj svekar nedavno da ej  on još uvijek sposoban za rasplod user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1311
17.3.2011 18:09:16   
LUNA000
ajme meni..točno znam kako ti je...user posted image user posted image
da nije što u rodu s mojom user posted image
dok ne vratiš istom mjerom oni nažalost ne shvačaju..tj..možda ni onda ne shvati..al kad joj pokažeš zube..možda se uvrijedi pa budeš pošteđena nje na neko vrijeme..moja je upala za Valentinovo kod nas sa svojim fix idejama..rugajuči se svome sinu kako pere suđe (a prao je jer sam ga ja zamolila jer mi je bilo stvarno loše i imala sam neku virozu), analizirajući zašto ja ležim na kauču--vjerovatno imam gripu (a ja povračala cijeli dan)..kupivši glupe slatkiše djeci, a sto puta sam rekla..rađe nek kupi jednu majicu nego te gluposti..tj.ne treba ništa kupovati ionako onda traži opet od nas da joj posuđujemo..i što je najgore taj dan sam zamolila muža da ostane doma pošto je valentinovo ionako ga nikad nema..i onda ona upadne i još pita cinički što mi je mm kupio za V. a ja njoj kažem da je nama V. svaki dan..na što ona poludi od muke..i doslovno malo je falilo da je ne pošaljem tamo negdje...al je vidila da sam bjesna..pa je od onda nema....niti čuti niti viditi..al sad bi ona mogla...kad bude Uskrs..doći žicati novaca..

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1312
17.3.2011 18:18:09   
danery
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

moja je meni sad izvukla ama baš pični živac user posted image  

oprosti draga al moram se nasmijat ovome

tebi je sveki a meni svekar...molim te lijepo ka d ga nisam poslala fino u rodni
izlazio iz kuće i nij evidio da curka ide za njim i pritisnuo joj glavu ulaznim vratimauser posted image  sirotica je vrištala 10 min i naravno ima modricu....da bi on meni kako ja pazim djete...pa jeboet jel ti trebaju naočale da vidiš da ide za tobom a uostalom još mu je nešto i pričala i on ju lupiuser posted image user posted image

a da nas dvije sparimo tvoju sveki sa mojim svekrom pa nek rade ono što već dugi niz godina nisu radili jer kako je rekao moj svekar nedavno da ej  on još uvijek sposoban za rasplod user posted image

ajme user posted image user posted image user posted image user posted image ja bi NJEMU nakon toga tintaru u vrata sašila i dernula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ovaj prijedlog za rasplod....joj,ajd bolje da ne,dosta ima takvih tutumraka već,ne treba nam još i hibrid user posted image user posted image user posted image user posted image to se ne bi dalo iskorijenit user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1313
17.3.2011 18:28:02   
nemirna mama
user posted image user posted image
a ovaj prijedlog za rasplod....joj,ajd bolje da ne,dosta ima takvih tutumraka već,ne treba nam još i hibrid to se ne bi dalo iskorijenit

user posted image user posted image user posted image

u pravu si, bolj ese ne igrat s vatrom...
e da svekar moj uveo maxtv i prebaciva on tako neki dan i došao do broja 900 i još koji kanal više kad neka tamo obrađuje a on veli madam user posted image  viđaj baba šta ova radi, bil ti tako men user posted image user posted image  
a ja glavom bez obzira bježuser posted image user posted image user posted image user posted image

napaio se djedo user posted image  pa bi da baba malo dirka user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1314
17.3.2011 18:28:56   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1315
17.3.2011 18:30:58   
mama mery
IZVORNA PORUKA: nemirna mama

e da svekar moj uveo maxtv i prebaciva on tako neki dan i došao do broja 900 i još koji kanal više kad neka tamo obrađuje a on veli madam user posted image  viđaj baba šta ova radi, bil ti tako men user posted image user posted image  
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1316
17.3.2011 18:58:35   
Rebeka
Jao, komične ste skroz, ti danery pogotovo...
Moja sveki je ok za sada, ne viđamo se previše, a uvijek pomognemo jedna drugoj što treba...
Iako su malo staromodni kada je trudnoća u pitanju, jer kako to da se moram paziti, da ne smijem raditi itd., a ona se prtila, nosila breme drva sa trbuhom do zuba itd.-naravno to se ne kaže preda mnom, već po običaju iza leđa...
Ali, prijeđem ja preko togauser posted image
Moj veeeliki problem je svekar koji me nimalo ne voli, ni moju obitelj-ima još tri nevjeste i one su savršene, ja sam najmlađa, imam magisterij i cinično me podbada na račun moje škole. Čak me persira pred svima, za razliku od drugih nevjesta-s njima je na ti. A ja sam tako jednostavna, čak sam pomogla saditi krompir, a ove tri nisu jer imaju djecu, a to što sam ja trudna-nema veze, pa čisti masline, pilaj ručno lozu, cijepaj drva-sve samo da pokažem kako sam jednostavna i da mi nijedan posao nije iz poniženja, a on meni tako.
Pita neki dan mm:''A gdje ti je gospodarica i gazdarica?''
Pa ne bi da je moj muž pas pa tako pita, a uopće mu se ničim zamjerila nisam, ma stari, ohladi, dosta mi i sebe, radi njega i ne idem kod njih niti oni dolaze kod nas-ja mirnauser posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1317
   RE: Svekr(i)ve
17.3.2011 19:22:06   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: chriesi

bok cure... nova sam ovdje, i nasla sam bas temu zbog koje se uputih u odiseju po google... malo ludim (blazeno receno) i mozda mi vi mozete dat savjet kako da ne poludim toliko da sve otkacim u neku mater.... dakle, ja sam vec 20 godina u braku (mlada i blesava bila :-D) i oduvijek je bilo nekih problema sa svekrvom, bas iz tih razloga sto se voli svugdje mjesati, sto je se tice i sto ne, sto je njen sin najbolje i naj, naj, naj stvorenje na cijeloj planeti i nitko nije kao on :-D
e sad, moglo se to sve izdrzati, bilo mi je svejedno, ona dodje ponekad, ali uvijek na sat, dva, obicno kad ja moram negdje ici pa da pazi na djecu... i to je bilo ok, pomogne ona meni, pomognem ja njoj i eto... medjutim, prije cetiri mjeseca mi je umro svekar i od tad ona VISI kod mene!!! po citave dane! cim djeca i muz ujutro oko 8 odu u skolu/na posao, eto nje i ostane do 5 - 6 navecer!!! da izludim... ne znam kako da joj kazem da zudim za tim da budem bar pola sata sama u svojoj kuci, da se opustim, da radim sto mi je volja a ne stalno da imam obzira prema njoj. razumijem da joj je tesko, da sad nema nikog (mi zivimo vani, tako da osim nas ima samo par prijatelja, ali ne moze njima po citav dan dosadjivati kao meni user posted image )... mm kaze da se jos malo strpim, da ce biti bolje, da joj je tesko naviknuti se na samocu, a ja imam osjecaj da je sve gore i gore... i sto se ona sad uvrijedi za svaku sitnicu, moras kao po jajima da hodas, tako se ophoditi prema njoj. onda, podje da mi sprema po kuci, a ja izludim, jer ne volim to. ona stara, pa samo mi sve zamaze i ostavi stvari da ja ne mogu naci, a ona ti ne slusa sto sam ja rekla da ne radi, nego po svome... ako cutim, sto cutim, sto sam ljuta, ako govorim, to nije tako, to treba ovako... ako sjednem, zasto ne uradim ovo, ono... ma izludicu!!!!! da li imate neki prijedlog, sto mi je ucinit?

kada je kod tebe reci joj molim te dodi mi u 10 do tad spavam...
ili je  nekako obavjesti da si bolesna zelis mir da ti dode na podne..
nesto u tom smislu...

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 17.3.2011 19:24:33 >

(Odgovor članu chriesi)
Neposredna veza do poruke: 1318
17.3.2011 19:49:48   
emab
Ajme Danery i Nemirna mama bas ste me nasmijale,ako me sad ne ulove trudovi...user posted image user posted image

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 1319
18.3.2011 8:17:29   
tiny
evo i ja cu svoju opet na tapetu....u subotu ja  kod nje na selu,prebirali krumpir za sadnju ja i jos jedan covjek sto radi tako s mm, i mi u garazi a ona dosla i ja se zezam kao kako se ja mogu jos prodat pod 18 godina,a ona jedva docekala da baci komentar,je mozes,a zna se ko se prodaje  naravno da je precula onaj dio o 18 g user posted image . i tako ona cijeli dan ulazi i izlazi iz garaze i kuka kako je boli,kako nemoze ni hodati,kako je ona jadna,bla,bla...a cijeli dan dolazila i kukala. i kazem ja mm ajmo mi bacit ove krumpire,samo cemo za sebe ostaviti,naravno da se zezam,a on kao to cemo prodati,to je oko 500-600 km,to je babi penzija,ja popiz....kakva njena penzija,to meni ide ja ih sadim,ja ih kupim,ja ih prebirem ja sve radim,a ona ne prismrdi i na kraju njoj pare,kakva je to logikauser posted image kad ona ispali ko iz topa kao znam ja doci i uzet od nje 200 km za doktora,lako mi je doci kad ona ima,i to pred svima.samo sam joj odvratila da ja ne bi trazila za doktora da njen sincic nade poso i zaradi meni za doktora,a ne da cuva njenu guzicu cijeli dan,i gleda da mu ona da MENI ZA DOKTORA...a u biti ja je nisam ni pitala,nego njen sin,ja ne bi ni za kruh od nje pitala,pogotovo sad.poludila sam tad,ali joj nisam htjela dat gust,sad cemo igrat prljavo.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 1320
20.3.2011 0:55:17   
sig
IZVORNA PORUKA: tiny

evo i ja cu svoju opet na tapetu....u subotu ja  kod nje na selu,prebirali krumpir za sadnju ja i jos jedan covjek sto radi tako s mm, i mi u garazi a ona dosla i ja se zezam kao kako se ja mogu jos prodat pod 18 godina,a ona jedva docekala da baci komentar,je mozes,a zna se ko se prodaje  naravno da je precula onaj dio o 18 g user posted image . i tako ona cijeli dan ulazi i izlazi iz garaze i kuka kako je boli,kako nemoze ni hodati,kako je ona jadna,bla,bla...a cijeli dan dolazila i kukala. i kazem ja mm ajmo mi bacit ove krumpire,samo cemo za sebe ostaviti,naravno da se zezam,a on kao to cemo prodati,to je oko 500-600 km,to je babi penzija,ja popiz....kakva njena penzija,to meni ide ja ih sadim,ja ih kupim,ja ih prebirem ja sve radim,a ona ne prismrdi i na kraju njoj pare,kakva je to logikauser posted image kad ona ispali ko iz topa kao znam ja doci i uzet od nje 200 km za doktora,lako mi je doci kad ona ima,i to pred svima.samo sam joj odvratila da ja ne bi trazila za doktora da njen sincic nade poso i zaradi meni za doktora,a ne da cuva njenu guzicu cijeli dan,i gleda da mu ona da MENI ZA DOKTORA...a u biti ja je nisam ni pitala,nego njen sin,ja ne bi ni za kruh od nje pitala,pogotovo sad.poludila sam tad,ali joj nisam htjela dat gust,sad cemo igrat prljavo.

Ajme strašno... pa kako može biti takva??
Pa  to je za doktora, nisi pitala za frizera??!!!!

A stvarno je luda baba!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1321
20.3.2011 19:11:06   
splićanka
SVEKRVA JE KA VEGETA U SVE SE MJESAuser posted image

Brak bez djece je isto kao i dan bez Sunca

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 1322
20.3.2011 21:34:04   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: splićanka

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu splićanka)
Neposredna veza do poruke: 1323
20.3.2011 21:36:28   
cuba
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: splićanka

Ajme umrla sam od smijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1324
21.3.2011 14:01:15   
ZVRK
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ima li koji ''plačenik''tu na rr da mi riješi jednu osobuuser posted image

danas mi došla kucati na vrata u 8i5-ludača jedna.
naravno da me je probudila a tek bila zaspala.i mala se zbudila 10min kasnije.
te mi opetuser posted image  došao kucati u 10ipo ali su joj vrata i dalje bila zajljučana a mala je ubijala oko.kada se zbudila pobjegla sam iz svog stana u šetnju sa malom
došla doma u 13 i20 i eto nje kod mene nakon 10min......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mala se počela vrtiti u viperu dok spava i ona govori da će se probuditi a ja na to DA KADA JOJ SMETA BUKAAAAAAAAAAAAAAAAAA

digla se i rekla idem doma dok se ne probudi.
sada mala spava na mom ramenu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!