|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
27.11.2010 22:50:25   
danery
hehe,znala sam ju naći svakakvuuser posted image user posted image ...gologuzu i ukakanu...kao,njoj smrdi kad se ukaka,nek ju ja previjam...
da se mala ucenja u subotu,majke mi ak ju ne bi ostavila dok može izdržati u tome...a onda bi ju tek presvukla i ostavila bez pelene ako ju nema pri ruci jer joj je lijeno otići gore...user posted image
bitno da kad dođe s posla svevažna veli nek ju spremim da ju odveze u šetnju-ode,ni mob ne ponese,ni čaj djetetu jer joj je nezgodno dat u kolicima i sl...
ma sve bi ona oko male,a zapravo ne bi ništa...user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1176
28.11.2010 20:24:58   
nemirna mama
meni moja kaže kad nađem malog ukakanog kad g aona čuva.....i kuruz raste iz govnetauser posted image
pa mislim ono.......kad se guza zacrveni onda zna pametovat kako ja to njega presvlačimuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1177
28.11.2010 21:21:17   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: danery

hehe,znala sam ju naći svakakvuuser posted image user posted image ...gologuzu i ukakanu...kao,njoj smrdi kad se ukaka,nek ju ja previjam...
da se mala ucenja u subotu,majke mi ak ju ne bi ostavila dok može izdržati u tome...a onda bi ju tek presvukla i ostavila bez pelene ako ju nema pri ruci jer joj je lijeno otići gore...user posted image
bitno da kad dođe s posla svevažna veli nek ju spremim da ju odveze u šetnju-ode,ni mob ne ponese,ni čaj djetetu jer joj je nezgodno dat u kolicima i sl...
ma sve bi ona oko male,a zapravo ne bi ništa...user posted image

Da je moja svekrva takva, ta ne bi ni cuvala moje dijete niti ju dobila bez mog nadzora

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1178
30.11.2010 19:57:03   
Marta j
Komentar moje svekrve na moju trudnocu je da sto nisam to malo bolje planirala.Da cu roditi u sezoni kada ima puno posla i tko ce se brinuti o meni.
Da dobro treba planirati kada se prave djeca.user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1179
30.11.2010 20:06:29   
danery
ajme marta i tvoja je biserka svoje vrste....

moja sad spopala mm jer si je naručio male ćevape za večeru...kak je rastrošan i izbirljiv...da kuda on sa svojim novcima od plaće kad ona niš ne vidi...
veli on njoj a ti sa svojima? odmah je ušutila...
obožavam kad se počne klinčit kak ONA PLATI 600 KN STRUJE ZA CIJELU KUĆU (kod nas i kod babe) i napuni frižider...a dok sam ja to sve plaćala kad sam radila,niš nije pitala ni komentirala...
za malu neki dan kupila majicu 62 br,a mala nema šanse u to...sad joj krivo što je maju oprala i ne može vratit i zamijenit i što je mala ne može navući...toliko joj krivo da se namjerila našit rajfešlus da ju mala nosi...zamislite da propadne trošak od 22,99 kn user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1180
30.11.2010 20:47:24   
Marta j
Moja je M kupila papuce broj 27 i kaze mislila da mu je taman...

Ima ona svojih bisera.Za poluditi.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1181
30.11.2010 20:48:56   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Marta j

Komentar moje svekrve na moju trudnocu je da sto nisam to malo bolje planirala.Da cu roditi u sezoni kada ima puno posla i tko ce se brinuti o meni.
Da dobro treba planirati kada se prave djeca.user posted image

A zasto fino nisi rekla kako si ti mislila da ce ona kao dobra baka i mati svome sinu, se pobriniti i odraditi sav tvoj posao i jos ti pride unajmiti kucnu pomocnicu, trebala si joj to reci user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1182
30.11.2010 21:28:47   
ELISABETH
Ajme grozno, vjerovatno bi i moja meni tako nešto rekla...

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

Neposredna veza do poruke: 1183
30.11.2010 21:39:46   
CallamityJane
Evo ja cu da se pozalim na svoju, stalno pita hocemo li ubrzo jos jedno, ona bi voljela da imamo jos jedno pa da samo za sebe zadrzi Disney user posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 1184
30.11.2010 22:08:23   
Mirjana J.
moja prva svekrva je bila zmija od čijeg bi ugriza i kobra crkla.od prvog dana je radila na tome da mi uništi brak i uspila je u tome a i krasno je odgojila sina nasilnika i neradnika user posted image
moja druga svekrva od sadašnjeg muža je totalna suprotnost prvoj i stvarno neznam šta bi bez nje
jer je bila samnom i u trudnoći a pogotovo sad kad sam rodila.neživimo skupa i to je dobitna kombinacija.sa prvom sam živila u zajednici.7 god. pakla....user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1185
30.11.2010 22:09:59   
CallamityJane
Mirjana cini mi se da si ti bas pakao zivi prozivila user posted image
Ako nisam previse indiskretna, imas li djece iz prvog braka?

(Odgovor članu Mirjana J.)
Neposredna veza do poruke: 1186
30.11.2010 22:12:29   
pticica
prije par dana me toliko iznervirala da sam pomislila svasta joj nagovoriti i otici, a ja sam ipak presutila....uglavnom, bili kod mm roditelja, D se pokusava igrati, ali joj ona svojim pitanjima i upadicama nikako ne dozvoljava tako da je dijete udari(sto inace nema naviku) i ona njoj na to, bas si glupaca, D kaze nisam ja glupaca, a ona jesi, jesi prava glupaca.....user posted image user posted image user posted image user posted image stoka

Neposredna veza do poruke: 1187
30.11.2010 22:13:22   
CallamityJane
Cekaj, odrasla osoba i k'tome jos i baka joj, je rekla 3-oj djevojcici da je glupaca????user posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1188
30.11.2010 22:20:34   
Mirjana J.
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Mirjana cini mi se da si ti bas pakao zivi prozivila user posted image
Ako nisam previse indiskretna, imas li djece iz prvog braka?

imam sina tomislava prvi brak i sad malog josipa iz drugog braka user posted image

Neposredna veza do poruke: 1189
30.11.2010 22:21:08   
zozo1
Pa jel ima koja normalna svekrva kod vas
Moja je tak super da bi ju na kruh mogla mazati..... niti se petlja u išta, ne usudi mi se ništa ni reći jer misli da sam ja najpametnija user posted image , ma milina, čuva klince kad meni treba, vidim ju kad ja hoću i non stop je žena na usluzi. I naravno ne živi samnom. Odvedem ju tu i tamo u šoping i na kavu i najbolja sam snaha na svijetu user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 1190
30.11.2010 22:22:15   
pticica

Cekaj, odrasla osoba i k'tome jos i baka joj, je rekla 3-oj djevojcici da je glupaca????user posted image

stvarno za nepovjerovati

Neposredna veza do poruke: 1191
30.11.2010 22:24:06   
Mirjana J.

sve sam ja to doživila sa prvim malim.glup na mater,bezobrazan na mater,neodgojen i bla blabla user posted image

Neposredna veza do poruke: 1192
30.11.2010 22:24:48   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: zozo1

Moja je tak super da bi ju na kruh mogla mazati..... niti se petlja u išta, ne usudi mi se ništa ni reći jer misli da sam ja najpametnija user posted image , ma milina, čuva klince kad meni treba, vidim ju kad ja hoću i non stop je žena na usluzi. I naravno ne živi samnom. Odvedem ju tu i tamo u šoping i na kavu i najbolja sam snaha na svijetu user posted image

ljubomorna user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 1193
30.11.2010 22:26:25   
Mirjana J.
zozo1  e upravo takva je moja druga svekrva...ma milina nakon prve aždaje..

Neposredna veza do poruke: 1194
30.11.2010 22:26:43   
pticica
IZVORNA PORUKA: Mirjana J.

Cekaj, odrasla osoba i k''tome jos i baka joj, je rekla 3-oj djevojcici da je glupaca????user posted image

sve sam ja to doživila sa prvim malim.glup na mater,bezobrazan na mater,neodgojen i bla blabla user posted image

bas mi je zao u kakvoj si situaciji bila, al me raduje da je to sve iza tebe i da si sada sretnauser posted image user posted image user posted image

mojoj je prvi put bilo da takvo nesto djetetu kaze, tako mi je zao sto nisam reagovala da vam ni opisati ne mogu

< Poruku je uredio pticica -- 30.11.2010 22:27:10 >

Neposredna veza do poruke: 1195
30.11.2010 22:26:49   
zozo1
e da i uvijek je na mojoj strani a ne na strani svog sina user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1196
30.11.2010 22:29:08   
zozo1
zozo1 e upravo takva je moja druga svekrva...ma milina nakon prve aždaje..

Onda draga moja uživaj i zaboravi prvu da je uopće postojala
Neka sipa otrov i grize nekog drugog, tebe više neće.

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

Neposredna veza do poruke: 1197
30.11.2010 22:29:32   
CallamityJane

Stvarno za ne vjerovati user posted image

Nadam se Mirjana da si sada sretna i da uzivas punim plucima u zivotu user posted image
Koliki su decki?
Kako je mm prihvatio malenog Tomislava?

Neposredna veza do poruke: 1198
1.12.2010 12:28:53   
skorodolazi beba

IZVORNA PORUKA: zozo1

na ovo veliki potpis...
obozavam svoju sveki tesko je rec ali vise mi je od mame,eto toliko je dobra...

Imam dvije predivne kcerkice koje VOLIM najvise na svijetu,imam i muza kojeg volim samo ponekad :-)))))))))

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 1199
1.12.2010 14:51:39   
Mirjana J.
konaćno sretna i zadovoljna..
sin odlično prihvatio malog bracu i svog očuha.
vole se,igraju,poštuju kao da su otac i sin user posted image

tomislav-28.07.2000
josip-21.10.2010

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!