Fever
|
IZVORNA PORUKA: Nikolina22 dobro jutro... ninolina, sad mi je lakše kad znam da si i ti već kupila kolica jer mi svi kažu ma kaj ćeš sad već kupovati itd... Ma ja sam gledala Gracova, ali su mi nekako plastična, ne znam zašto, ali i postolje i oko kotača..ma sve... a vidjet ćemo, ja sam mislila otići malo do slo možda ima kakva razlika, samo ne znam kamo? Draga Nikolina, mi smo nedavno kupili PegPeregova kolica linija Skate, puno su bolja od ostalih linija iz razloga što su stabilnija, okretnija, kola imaju amortizere i također imaju switch. dobiješ 2u1 tj košaru i kišobran kolica. Dođu 5500, naknadno uzmeš AS koja njima pripada, ona dođe 1300 kn. Mi smo kupili u Tintilinića i ovaj mjesec je 15 % popusta uz sve vrste plaćanja. Meni je također prva bebica i draže mi je da smo uzeli košaru jer će biti zimska beba, a kad bebu vodiš u doktora, u posjetu il neznan di beba ima svoj komod. Iako čekamo uzeli smo univerzalnu boju kiwi/tamnozelenu i meni su superička! http://www.pegperegousa.com/pegsite/us/babyproducts-catalog/Skate+Systems
|