|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 10.9.2010 12:35:56
|
|
|
|
Ellenora
|
Ivana polako, doci ce i tvoj 27.09. Meni je prosli tjedan radila ultrazvuk, ali nije se imalo puno toga za vidjeti jer je beba velika, tako da ne moras biti tuzna. Brzo ces je vidjeti u zivo . Jutros sam malo mirnija, jos imam iscjedak ali sad smedji tako da je sukrvica sigurno bila od pregleda. U ponedjeljak mi je novi pregled pa cu vidjeti sta ima novo. Ostali je li ima sta novo???
< Poruku je uredio Ellenora -- 10.9.2010 12:36:15 >
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 10.9.2010 13:16:00
|
|
|
|
maminangel
|
Evo da se i ja javim,mogla bi se svrstati u finalistice jer mi je termin 26.09. ,još mrvicu.(Nema me na Aninom popisu,šmrc,a voljela bi biti)Ivana da te utješim ni ja nisam bila 3 mj.na uzv,do prošlog pon.pa znam koliko to iščekuješ,još ako neznaš spol kao što ja nisam znala,uglavnom dolazi nam dečko,procijenjen na 3 kilice,i najbitnije sve je uredu,a mamino srce je ooooogromnooooooo. U pon.idem na skidanje šava od serklaže pa koliko izdržimo,pozz po redu svim mamama čekalicama i naravno sretno svima..
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 10.9.2010 13:19:52
|
|
|
|
cuba
|
Svim finalisticama sretnooooooooo
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2010 15:46:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 10.9.2010 21:55:51
|
|
|
|
domica
|
ja bila jutros na ctgu i kazu da imam trudove al ja nist ne osjecam samo bol u kičmi kaze doktor da su to možda leđne kontrakcije,pustili me kući jer sam slagala da živim blizu bolnice i rekla sam da cu doc cim budu pravilni ili ode voda,al eto meni još uvjek ništ,a ona sukrvica je od pregleda vode meni opet gledali danas mlječna je i otvorena sam 1 prst a ta sukrvica mi ide od srijede,javim novosti ak nebude nist u ponedjeljak se moram opet javit u bolnicu
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 10.9.2010 21:57:51
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cuba Svim finalisticama sretnooooooooo ajmoooooo žemskeeee
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.9.2010 10:34:49
|
|
|
|
pakić
|
Sretno, još malo trudnice, a ubrzo mame
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 11.9.2010 15:14:46
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: domica ja bila jutros na ctgu i kazu da imam trudove al ja nist ne osjecam samo bol u kičmi kaze doktor da su to možda leđne kontrakcije,pustili me kući jer sam slagala da živim blizu bolnice i rekla sam da cu doc cim budu pravilni ili ode voda,al eto meni još uvjek ništ,a ona sukrvica je od pregleda vode meni opet gledali danas mlječna je i otvorena sam 1 prst a ta sukrvica mi ide od srijede,javim novosti ak nebude nist u ponedjeljak se moram opet javit u bolnicu Bome draga, meni se čini da bi tzi mogla ubrzo držati svog u rukama... Opisala si sve simptome koje sam ja imala isti dan kada sam rodila D... Sretno!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.9.2010 6:46:38
|
|
|
|
nemammaste
|
Ajmo cure!!!! Sretno svima!
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.9.2010 17:09:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 12.9.2010 20:42:08
|
|
|
|
Tsmee
|
Uf, uf, još malo i ja ću na ovu listu... Cure, držite se, bebači stižuuu!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 9:41:23
|
|
|
|
ivana801
|
Ja sam još tu, bez brige A gdje su trudnice s terminom danas, sutra, prekosutra... ima vas... javite se sa simptomima Ja sam odlučila da danas popijem zadnje "šumeće" magnezije (2 kom dnevno pijem po nalogu gin. radi otvaranja u 32. tjednu) i GOTOVO. Samo prirodno do kraja. Malo sam jučer istraživala o tom magneziju pa sam zaključila da mi je radi njega prvi porod trajao tako dugo (21 sat od prvih trudova, sporo sam se otvarala) a pila sam magnezij do zadnjeg dana. E pa sad neću i nadam se bržem porodu! Sretno cure i da bude što brže i bezbolnije!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 9:45:16
|
|
|
|
Točkica28
|
evo i mene, ja se uključujem ovdje... danas točno mj dana do poroda... mene kriza vec od 30tj. bole, puna sam vode i natečena...bebač je super, u srijedu na pregled da vidimo jel sam se počekla otvarati ( dr. rekao sex obavezan )
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 9:47:53
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 evo i mene, ja se uključujem ovdje... danas točno mj dana do poroda... mene kriza vec od 30tj. bole, puna sam vode i natečena...bebač je super, u srijedu na pregled da vidimo jel sam se počekla otvarati ( dr. rekao sex obavezan ) napokon brzo će to i uskoro će mali A biti s vama
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 9:50:45
|
|
|
|
Točkica28
|
da daaaaaaa jedva čekam sve je pripremljeno, moja torba je krcata insomnia je počela, malo i grčevi u nogama... danery je dobro rekla, ko kornjačica kojoj treba bager da ju digne
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 9:53:23
|
|
|
|
ninolina
|
sad samo polako...kako vrijeme brzo ide ufff
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 10:02:55
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: ninolina sad samo polako...kako vrijeme brzo ide ufff ma ja sam konačno dobila dopuštenje da mogu hodati, setati... nakon praktički 8 mj ležanjaaaaaaaaa
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 10:04:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
sad nadoknadi
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 10:09:42
|
|
|
|
pakić
|
Da, Točkice, nadoknadi, ali nemoj pretjerivati.. imaš još mjesec dana za šetnje i uživanje... Sretnoo
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 16:35:36
|
|
|
|
Ellenora
|
Evo i mene sa pregleda. Nista novoga radila sam samo ctg i ultrzvuk. Beba je 3700, a ctg i dalje pokazuje kontrakcije samo sto ih sada osjecam, ne boli jako, samo ih osjetim. Sljedeca kontrola na dan termina (prekosutra) ctg i pregled plodne vode. Jos cu ja puno tipkati s vama do poroda
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.9.2010 17:08:08
|
|
|
|
martina33
|
držim figice svim ovomjesečnim finalisticama !neki dan mi je došlo iz guze u glavu da sam sljedeći mjesec i ja na redu ..uf!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.9.2010 11:01:46
|
|
|
|
Zubica
|
Drage rujanske čekalice, evo samo da javim da sam se sretno ispisala s ove liste 10. rujna u 7:00 kad se nekoliko dana prije termina rodio moj mali mišić težak 3370g i velik 50cm Idem promijenit potpis jer... sad sam MAMA:) Puno, puno sreće želim svim RR čekalicama
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.9.2010 11:03:20
|
|
|
|
Točkica28
|
čestitke... hrpa beba ove godine
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2010 11:17:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!