|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
14.9.2010 11:24:22   
Ellenora
IZVORNA PORUKA: Zubica

Drage rujanske čekalice, evo samo da javim da sam se sretno ispisala s ove liste 10. rujna u 7:00 kad se nekoliko dana prije termina rodio moj mali mišić težak 3370g i velik 50cmuser posted image user posted image user posted image user posted image
Idem promijenit potpis jer... sad sam MAMA:)
Puno, puno sreće želim svim RR čekalicama user posted image

Cestitam na bebiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu Zubica)
Neposredna veza do poruke: 301
14.9.2010 11:33:16   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Zubica

Drage rujanske čekalice, evo samo da javim da sam se sretno ispisala s ove liste 10. rujna u 7:00 kad se nekoliko dana prije termina rodio moj mali mišić težak 3370g i velik 50cmuser posted image user posted image user posted image user posted image
Idem promijenit potpis jer... sad sam MAMA:)
Puno, puno sreće želim svim RR čekalicama user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke ponosnoj mami i ostatku obitelji.. Dobro došao maleni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Zubica)
Neposredna veza do poruke: 302
14.9.2010 11:35:22   
Točkica28
heheheh ma meni ti je sad kamen pao sa srca nakon svih tih glupih lezanja, jedva sam dočekala ovaj trenutak kad sam se prestala bojati i odbrojavati da udem u zadnji mj...
sad sam neopterećena...
kad mali odluči da hoće van ja ga objeručke dočekujemuser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 303
14.9.2010 14:13:17   
ivana801
Čestitke Zubica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A sad lijepo uživajte u vašoj bebici...

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu Zubica)
Neposredna veza do poruke: 304
14.9.2010 14:28:32   
maminangel
Juuupiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lijepe vijesti,iskrene čestitke cijeloj obiteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 305
15.9.2010 9:38:01   
Točkica28
ja bila bas na pregledu, htjela je gledati plodnu vodu ali sam zatvorena pa nije mogla... i nije bila baš nježna (ne volim žene ginekologe grrr)
za 2 tjedna opet (nadam se da Tučkar ne bu opet na dežurstvu)
bebač super user posted image , svaki put kad dođemo u trudničku on se razlupa,empatično moje dijete, osjeti hrpu bebica okolouser posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 306
15.9.2010 9:42:59   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Točkica28

ja bila bas na pregledu, htjela je gledati plodnu vodu ali sam zatvorena pa nije mogla... i nije bila baš nježna (ne volim žene ginekologe grrr)
za 2 tjedna opet (nadam se da Tučkar ne bu opet na dežurstvu)
bebač super user posted image , svaki put kad dođemo u trudničku on se razlupa,empatično moje dijete, osjeti hrpu bebica okolouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je zbog bebača, a i tebe da konačno možeš disati punim plučima....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 307
15.9.2010 9:44:51   
Točkica28
e da... imam gljivetine...
bljak
terapija skoro 2 tjedna(svaki drugi dan)

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 308
15.9.2010 10:19:15   
lidac0605
Oooo,Točkice pa i ti dosla na red :-)...Počinjemo odbrojavanje!
Za gljíve ne brigaj,to je normalno da ih dobis u trudnoći...
I ti bi kod Tučkara,ha?!user posted image user posted image I ja sam se u svakoj trudnoći držala njega ko pijan plota,otkad mi je 1.put radil carski i sad u 4.trudnoći igrom prilika završila ko Košecke...žena me iznenadila koliko je pristupačna i profesionalna,i ne radi veliku misu oko pacijentica...Ne volim dr. koji filozofiraju i kompliciraju..

Sretno,draga!Brojimo s tobom...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 309
15.9.2010 10:24:34   
Točkica28
hvala hvalaaaaaaaaaaaaa
ajmo sviiiiiiiiii :
http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 310
15.9.2010 12:46:35   
Kika8
Zubica čestitam!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naravno i tati!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 311
15.9.2010 12:53:57   
Kika8
Ja lagano odbojavam. Još 5 dana!
Otvorena i dalje jedan prst, bebica se polako spušta.
Jučer su me na momente rasturala leđa da sam mislila da neću izdržati noć.
Malo me zbunjuje aktivnost bebice. Navodno se ona malo primiri pred porod, a moja malica je i dalje hiperaktivna.
Kad će opet pun mjesec? Uskoro!
Polako postajem nestrpljiva!

(Odgovor članu Kika8)
Neposredna veza do poruke: 312
15.9.2010 19:08:49   
Točkica28
kika jel tebi vruce?
ajme mene vec danima ubija vrucina...

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Kika8)
Neposredna veza do poruke: 313
15.9.2010 19:47:11   
Kika8
Meni nikako da završi ljeto!
Mokra sa po cijele dane i noći.
Znala sam da je znojenje pojačano u trudnoći, ali ni sanjala nisam da toliko!
Divim se vama svim trudnicama iz gradova.
Ne znam kako ste vi izdržale ljeto i kako još izdržavate ove sparine?!!
Ja sam se do prije ovih kiša svakodnevno kupala, a večerima šetala uz more.
Kad je tvoj dan D?
Nema te na listi za 9.mj

Neposredna veza do poruke: 314
15.9.2010 20:40:06   
Točkica28
ja sam u 10 mj
znaci vrucina je vidim prisutna, sad ja i moja mamica(koja je u klimaksu) imamo iste probleme user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Kika8)
Neposredna veza do poruke: 315
16.9.2010 14:45:10   
maminangel
Ajmo moje rujanske čekaliceuser posted image user posted image gdje ste Kika,Ivana???ostale?? kako se osjećate danas? još malo.. Ja brojim još deset dana do termina user posted image user posted image user posted image user posted image  ali nikako dočekati,,stalno nešto gledam,osluškujem,tražim neke simptome,jučer sam imala nekakav sluzavi iscjedak i već sam se vidjela sa user posted image ,ali ništa,križa me bole, grčevi u listovima,stalno neki lažnjaci od trudova,a o promjenama raspoloženja da i ne govorim.. Javite se curkeeeeeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 316
16.9.2010 15:34:45   
Kika8
Iscjedak postojan, nije mi jasno da li to sluzni čep postepeno "otpada" ili?
Trudovi povremeni, kao i bol u leđima.
Turbo sam u akciji već dva dana, čišćenje, kuhanje, jučer sam skoro pa i farbala dnevni boravak, ali me mm potjerao.
Sve oko sebe maltretiram i opsjednuta sam čistoćom!
Valjda je to normalno!
Uglavnom svi jedva čekaju da rodim, da se više smirim.
Po mom internom dogovoru sa malicom sutra popodne krećemo!
Do sad smo super surađivale ko tim, a sad ćemo vidit!
Ma šalim se!
Naka samo ona dođe kad bude spremna!
Meni ne preostaje drugo nego stršljivo čekat.......

Neposredna veza do poruke: 317
16.9.2010 17:48:04   
cuba
Cureeeee sretno svimauser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Kika8)
Neposredna veza do poruke: 318
17.9.2010 8:26:31   
ivana801
Eto cure, ja sam jučer bila na kontroli i pomaka nikakvih nema. Ali bila sam na toliko željenom ultrazvuku! user posted image user posted image user posted image user posted image  Beba je u redu, plodne voda dosta i bistra je, i dalje nosim curicu i procjenjena je na 2700-2800g. user posted image user posted image user posted image user posted image  A pregledom je moj omiljeni dr. Jukić utvrdio da sam i dalje za prst otvorena a prema cerviksu nisam još zrela za porod, to će još malo morati pričekati user posted image user posted image user posted image  Tak da sam s vama vjerojatno još 10ak dana vrlo, vrlo vjerojatno 2u1

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 319
17.9.2010 14:23:51   
maminangel
Ivana drago mi je da si vidjela svoju curku i što je najbitnije da je sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A i ja imam osjećaj da ćemo se još neko vrijeme družiti na ovu temu..U ponedjeljak kontrola pa izvještaj,,uff da je barem danas nedjelja,podivljat ću uz ovo slinavo vrijeme..

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 320
18.9.2010 19:38:55   
Kika8
Cure ja vas pozdravljam!
Sutra idem za Rijeku u sekrve u stan.
Gin. je rekao ako ne bude akcije prije, neka krenem u Rijeku u ned ili pon.
Nadam se da ću vam se skoro javit, jer to će značit da smo ja i princezica stigle kući!
Pozdrav svimauser posted image user posted image user posted image user posted image
i sretno!
Nadam se da će biti novosti i svaše strane kad se vratim!
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 321
18.9.2010 19:52:26   
maminangel
Draga Kika,sretno ti bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti što brži i bezbolniji porod i naravno javi nam se brzo sa lijepim vijestimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika8)
Neposredna veza do poruke: 322
18.9.2010 22:36:45   
Fever
Curke gooooooooooooood luccccck!!! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 323
20.9.2010 12:45:33   
maminangel
Evo mene s kontroleuser posted image user posted image user posted image ,39+2tj. četri prsta otvorena,mliječna plodna voda,cerviks nestao,kaže dok.da je čep ispao ali ja se ne sjećamuser posted image jedino ako to ne podrazumjeva da već par dana imam neki čudan iscjedak sluzavo zelenkasto žućkast ali na kapaljku,nije me stavila na ctg jer ću kao ionako brzo daj Bože!! ali sam čitala po forumima da žene znaju dugo biti otvorene po 4 četri prsta. E sad molim za savjet,s obzirom da sam s prvom trudnoćom bila naručena na inducirani porod nemam iskustva sa prirodnim trudovima,,kad se uputiti u bolnicu?? kako izgledaju ti trudovi?? gdje boli??moraju li i križa boljeti??s kojim razmakom trudova se javiti u bolnicu pogotovo što mi je rekla dok.da će to ići brzo i lako kod mene. Unazad dva dana imam neredovite tj lažne trudove,rekla bi pripremne koji su isto dosta bolni,ali nisu u pravilnim razmacima.. Frka me drage moje žemske,tisuću pitanja mi se vrzma po glavi,uglavnom sve znam a ništa neznam.Uzbuđena i uplašena,pišite,šaljite vibre...pusa..

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 324
20.9.2010 14:09:25   
maminangel
Ajde moje babe user posted image  ja bi mogla rodit čekajući koji savjet..

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!