Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 20.9.2010 14:43:21
|
|
|
|
martina33
|
Ja sam ribala podove,prala prozore,hodala po stepenicama ..čim to tebe grči,nećeš ti još dugo biti u jednom komadu ... moji trudovi su izgledali ovako-cijeli dan me grčilo kao da ću dobiti menstruaciju i to 8.11.,a meni termin bio 9.11...naravno,nije mi padalo na pamet da bi to mogli biti trudovi jer sam mislila da to jače boli...pa nisam ni brojala ...navečer u 22h sam legla u kadu i muž mi je na svake 4 minute rekao :"sad će ti doć" i fakat me tada i zgrčilo... obukla sam piđamu,pojela topli sendvič i krenula spavat...to je već bilo oko 22.30..najednom je on vrisnuo:"Kam ti ideš?!Jesi ti normalna!Ti imaš trudove,rodit ćeš mi doma!"....Ja sam mu odgovorila da nek ne kenja,da to nisu trudovi jer su mi rekli da to jače boli,kaj bum sad išla u bolnicu pa bu me vratili doma i tak.bla bla.... Meni još uvijek ne pada na pamet da mi za sat i pol realno počinje termin... Došla u bolnicu u 23h...Kaže doktorica,da,da,porod je počeo!Prošla cijelu proceduru i završila u boksu oko 23.30...Oko 24 sata počela rigat svoj topli sendvič jer kako me stisnuo trud tako mi se dignuo želudac...Za 45 minuta sam rekla da mislim da rađam,a nisam imala pojma kak bi to trebalo izgledat(doktor rekao da ću rodit tek oko 6 ujutro i i otišao spavat)...Rodila u 1.15h ...fakat sam skoro rodila doma... ja bi za mjesec dana opet trebala ići rodit i opet me brine da li ću znat prepoznat prave trudove..Najradije bi da mi frkne vodenjak pa onda znaš ziher da je to to..
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 20.9.2010 14:46:24
|
|
|
|
martina33
|
e da,i rekao mi je doktor ovako:nemoj mi dolazit u bolnicu dok ti trudovi ne budu na svake 2 minute...ja došla kad su mi bili na svake 4 minute pa mi je još trebalo dobrih 3 sata da rodim..
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 20.9.2010 15:14:47
|
|
|
|
maminangel
|
Tko će meni ako neće Martina U pravu si kad veliš da bi najradije da ti pukne vodenjak,i ja bi to A jesu te križa bolila? mene ne bole nego mi se trbuh stvrdne,imam ogroman pritisak dole kao da se rastvaram i onda me boli,ali nije nepodnošljivo.Ma joj poludit ću od ovog surfanja,bolje da ne čitam ionako sve smo različite,idem sad po malu u vrtić da malo skrenem misli,još mi nije došlo u glavu da bu moja princeza uskoro dobila bracu.Često se sjetim kad si napisala da prvi put ideš roditi ko tuka,ništa neznaš i to je super i to je doslovno tako. Nisam niti slutila da sam toliki paničar
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 20.9.2010 15:49:38
|
|
|
|
martina33
|
...a kaj da ti kažem...furaj stalno vekericu sa sobom pa kad te stisne broji ...nisu me bolila križa...sa mnom je sad bila cura u sobi kaj je navečer rekla da ju nešto steže po trbuhu...lijepo sam joj rekla nek si ide noge depilirat ..po noći joj pukao vodenjak... ja se sad osjećam gluplja nego prvi put jer sam prvi put reagirala po osjećaju,a sad sve nešto kalkuliram i zapetljavam...uf.. ali dobro si rekla-sve smo različite...ne brinem ja za tebe,budeš ti to prepoznala na vrijeme... držim ti figice i odmah javi kakvo je ratno stanje u Petrovoj
< Poruku je uredio martina33 -- 20.9.2010 15:51:15 >
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2010 18:37:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 21.9.2010 11:25:58
|
|
|
|
martina33
|
maminangel,kaj si još u jednom komadu?
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 21.9.2010 11:47:49
|
|
|
|
Leluška
|
Mene je ujutro na dan kad sam rodila počeo grčiti trbuh ali ne donji dio već odozgora. No, srećom mi je puko vodenjak, pa sam znala da moram biti u bolnici u roku 10-15 minuta, kako mi je rekao doktor! Sretno svima!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 21.9.2010 12:15:25
|
|
|
|
Točkica28
|
hej curke ja sam okay, osim sto mi je zlo i sto me jako bole sinusi sutra krecem na trudnicki tecaj, bas me zanima kaj buju mi pametno rekli...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 21.9.2010 12:19:16
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 hej curke ja sam okay, osim sto mi je zlo i sto me jako bole sinusi sutra krecem na trudnicki tecaj, bas me zanima kaj buju mi pametno rekli... već sve kaj znaš
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 21.9.2010 15:05:00
|
|
|
|
Leluška
|
Nemam pojma, nismo nikad bili... a nećemo ni sada...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 22.9.2010 15:02:05
|
|
|
|
Ellenora
|
Drage moje evo samo da javim (a vidim da niste ni skuzili da me nema) ja sam 15.09. u 12:25 rodlia malu curicu Petru, duga je 53cm, a teska 3510g. Porod je prosao ok sad smo kod kuce i uzivamo Pusa svima
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 22.9.2010 15:06:10
|
|
|
|
cuba
|
Ellenora, čestitam ti od sveg srca na maloj lutkici Zašto nisi nekome ostavila broj ili uzela pa se javila sms-om ....
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 22.9.2010 15:42:10
|
|
|
|
martina33
|
Eleonora čestitke od srca i velika pusa Petri!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 22.9.2010 18:27:31
|
|
|
|
ivana801
|
Eleonora čestitke od srca Drago mi je da je porod dobro prošao i da se već mazite s vašom bebicom... i ja to jedva čekam. A kod mene... sutra kontrola u bolnici (5 dana do termina), a ja si danas istegnula nogu u koljenu. Mogu stati na nju (boli za izdržati) ali je jedva savijam u koljenu - užas! Ni sama ne znam kak sam danas pala i istegnula si mišić ili ligament(e) iza ispod koljena. Samo da sad još ne krenu i trudovi. Kak ću i to i na nogu paziti? Kolko je tužno toliko mi je i smiješan taj prizor
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 22.9.2010 22:04:34
|
|
|
|
BUMBI
|
Čestitke
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 22.9.2010 22:05:35
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 11:12:55
|
|
|
|
pakić
|
Elleonora, velike čestitke, na malenoj djevici, rodila si dan prije mog rođendana, ja se nadam da će ti Petrica biti dobra i zdrava, a tebi želim što brži oporavak
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 12:54:52
|
|
|
|
Ellenora
|
Hvala vam svima na cestitkama, a finalisticama sretno!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 13:39:27
|
|
|
|
beba24
|
Bok curke. Evo i mene da se javim među finalistice-još 3 dana do termina i nemogu dočekat!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 13:43:48
|
|
|
|
martina33
|
Cure,gdje nam je maminangel?Ona se zadnja tužila da ju nešto grči u trbuhu Beba24,držim figice
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 13:48:48
|
|
|
|
beba24
|
Maminangel mi se javila na forumu JOS MALO DO CILJA i nema je vec....koliko? 2 dana? Biće da je još jedna finalistica manje!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 14:35:04
|
|
|
|
ivana801
|
Moje izvješće s današnje kontrole: i dalje otvorena za prst, plodna voda malo mliječna (to je dobar pokazatelj za je porod bliže, ne?) i kontrola u ponedjeljak (na termin), ali nekak si mislim da ću možda ovaj vikend ja za Varaždin :) Na CTG-u zabilježena 2 truda
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 14:51:03
|
|
|
|
martina33
|
curke sretno!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 17:21:26
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: ivana801 Moje izvješće s današnje kontrole: i dalje otvorena za prst, plodna voda malo mliječna (to je dobar pokazatelj za je porod bliže, ne?) i kontrola u ponedjeljak (na termin), ali nekak si mislim da ću možda ovaj vikend ja za Varaždin :) Na CTG-u zabilježena 2 truda .... već sam pisala, ali ponovno ću.. Ja sam svog dečka rodila isti dan kada mi je potvrđena prisutnost mliječne plodne vode , a ti još imaš i lagne trudove... Draga, spremaj se, mogla bi i ti ubrzo ....
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.9.2010 17:23:20
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: martina33 Eleonora čestitke od srca i velika pusa Petri!
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!