|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
20.9.2010 14:43:21   
martina33
Ja sam ribala podove,prala prozore,hodala po stepenicama user posted image ..čim to tebe grči,nećeš ti još dugo biti u jednom komadu user posted image ... moji trudovi su izgledali ovako-cijeli dan me grčilo kao da ću dobiti menstruaciju i to 8.11.,a meni termin bio 9.11...naravno,nije mi padalo na pamet da bi to mogli biti trudovi jer sam mislila da to jače boli...pa nisam ni brojalauser posted image ...navečer u 22h sam legla u kadu i muž mi je na svake 4 minute rekao :"sad će ti doć" i fakat me tada i zgrčilo...
obukla sam piđamu,pojela topli sendvič i krenula spavat...to je već bilo oko 22.30..najednom je on vrisnuo:"Kam ti ideš?!Jesi ti normalna!Ti imaš trudove,rodit ćeš mi doma!"....Ja sam mu odgovorila da nek ne kenja,da to nisu trudovi jer su mi rekli da to jače boli,kaj bum sad išla u bolnicu pa bu me vratili doma i tak.bla bla....
Meni još uvijek ne pada na pamet da mi za sat i pol realno počinje termin...
Došla u bolnicu u 23h...Kaže doktorica,da,da,porod je počeo!Prošla cijelu proceduru i završila u boksu oko 23.30...Oko 24 sata počela rigat svoj topli sendvič jer kako me stisnuo trud tako mi se dignuo želudac...Za 45 minuta sam rekla da mislim da rađam,a nisam imala pojma kak bi to trebalo izgledat(doktor rekao da ću rodit tek oko 6 ujutro i i otišao spavat)...Rodila u 1.15h user posted image ...fakat sam skoro rodila doma...
ja bi za mjesec dana opet trebala ići rodit i opet me brine da li ću znat prepoznat prave trudove..Najradije bi da mi frkne vodenjak pa onda znaš ziher da je to to..user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 326
20.9.2010 14:46:24   
martina33
e da,i rekao mi je doktor ovako:nemoj mi dolazit u bolnicu dok ti trudovi ne budu na svake 2 minute...ja došla kad su mi bili na svake 4 minute pa mi je još trebalo dobrih 3 sata da rodim..

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 327
20.9.2010 15:14:47   
maminangel
Tko će meni ako neće Martinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image U pravu si kad veliš da bi najradije da ti pukne vodenjak,i ja bi touser posted image user posted image  A jesu te križa bolila? mene ne bole nego mi se trbuh stvrdne,imam ogroman pritisak dole kao da se rastvaram i onda me boli,ali nije nepodnošljivo.Ma joj poludit ću od ovog surfanja,bolje da ne čitam ionako sve smo različite,idem sad po malu u vrtić da malo skrenem misli,još mi nije došlo u glavu da bu moja princeza uskoro dobila bracu.Često se sjetim kad si napisala da prvi put ideš roditi ko tuka,ništa neznaš i to je super i to je doslovno tako. Nisam niti slutila da sam toliki paničaruser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 328
20.9.2010 15:49:38   
martina33
user posted image ...a kaj da ti kažem...furaj stalno vekericu sa sobom pa kad te stisne broji user posted image ...nisu me bolila križa...sa mnom je sad bila cura u sobi kaj je navečer rekla da ju nešto steže po trbuhu...lijepo sam joj rekla nek si ide noge depilirat user posted image ..po noći joj pukao vodenjak...
ja se sad osjećam gluplja nego prvi put jer sam prvi put reagirala po osjećaju,a sad sve nešto kalkuliram i zapetljavam...uf..
ali dobro si rekla-sve smo različite...ne brinem ja za tebe,budeš ti to prepoznala na vrijeme...
držim ti figice i odmah javi kakvo je ratno stanje u Petrovoj user posted image

< Poruku je uredio martina33 -- 20.9.2010 15:51:15 >

Neposredna veza do poruke: 329
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 18:37:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 330
21.9.2010 11:25:58   
martina33
maminangel,kaj si još u jednom komadu?user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 331
21.9.2010 11:47:49   
Leluška
Mene je ujutro na dan kad sam rodila počeo grčiti trbuh ali ne donji dio već odozgora. No, srećom mi je puko vodenjak, pa sam znala da moram biti u bolnici u roku 10-15 minuta, kako mi je rekao doktor!

Sretno svima!!!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 332
21.9.2010 12:15:25   
Točkica28
hej curke
ja sam okay, osim sto mi je zlo i sto me jako bole sinusi
sutra krecem na trudnicki tecaj, bas me zanima kaj buju mi pametno rekli...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 333
21.9.2010 12:19:16   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Točkica28

hej curke
ja sam okay, osim sto mi je zlo i sto me jako bole sinusi
sutra krecem na trudnicki tecaj, bas me zanima kaj buju mi pametno rekli...

već sve kaj znašuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 334
21.9.2010 15:05:00   
Leluška
Nemam pojma, nismo nikad bili... a nećemo ni sada...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 335
22.9.2010 15:02:05   
Ellenora
Drage moje evo samo da javim (a vidim da niste ni skuzili da me nema) ja sam 15.09. u 12:25 rodlia malu curicu Petru, duga je 53cm, a teska 3510g. Porod je prosao ok sad smo kod kuce i uzivamo

Pusa svima

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 336
22.9.2010 15:06:10   
cuba
Ellenora, čestitam ti od sveg srca na maloj lutkici user posted image user posted image user posted image
Zašto nisi nekome ostavila broj ili uzela pa se javila sms-omuser posted image ....

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 337
22.9.2010 15:42:10   
martina33
Eleonora user posted image user posted image user posted image čestitke od srca i velika pusa Petri!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 338
22.9.2010 18:27:31   
ivana801
Eleonora čestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drago mi je da je porod dobro prošao i da se već mazite s vašom bebicom... i ja to jedva čekam. A kod mene... sutra kontrola u bolnici (5 dana do termina), a ja si danas istegnula nogu u koljenu. Mogu stati na nju (boli za izdržati) ali je jedva savijam u koljenu - užas! Ni sama ne znam kak sam danas pala i istegnula si mišić ili ligament(e) iza ispod koljena. Samo da sad još ne krenu i trudovi. Kak ću i to i na nogu paziti? Kolko je tužno toliko mi je i smiješan taj prizor user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

Neposredna veza do poruke: 339
22.9.2010 22:04:34   
BUMBI
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 340
22.9.2010 22:05:35   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 341
23.9.2010 11:12:55   
pakić
Elleonora, velike čestitke, na malenoj djevici, rodila si dan prije mog rođendana, ja se nadam da će ti Petrica biti dobra i zdrava, a tebi želim što brži oporavakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 342
23.9.2010 12:54:52   
Ellenora
Hvala vam svima na cestitkama, a finalisticama sretno!!!user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 343
23.9.2010 13:39:27   
beba24
Bok curke.
Evo i mene da se javim među finalistice-još 3 dana do termina i nemogu dočekat!!!

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 344
23.9.2010 13:43:48   
martina33
Cure,gdje nam je maminangel?Ona se zadnja tužila da ju nešto grči u trbuhu user posted image
Beba24,držim figiceuser posted image

(Odgovor članu beba24)
Neposredna veza do poruke: 345
23.9.2010 13:48:48   
beba24
Maminangel mi se javila na forumu JOS MALO DO CILJA i nema je vec....koliko? 2 dana? Biće da je još jedna finalistica manje!user posted image

Neposredna veza do poruke: 346
23.9.2010 14:35:04   
ivana801
Moje izvješće s današnje kontrole: i dalje otvorena za prst, plodna voda malo mliječna (to je dobar pokazatelj za je porod bliže, ne?) i kontrola u ponedjeljak (na termin), ali nekak si mislim da ću možda ovaj vikend ja za Varaždin :) Na CTG-u zabilježena 2 truda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu beba24)
Neposredna veza do poruke: 347
23.9.2010 14:51:03   
martina33
user posted image user posted image curke sretno!

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 348
23.9.2010 17:21:26   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ivana801

Moje izvješće s današnje kontrole: i dalje otvorena za prst, plodna voda malo mliječna (to je dobar pokazatelj za je porod bliže, ne?) i kontrola u ponedjeljak (na termin), ali nekak si mislim da ću možda ovaj vikend ja za Varaždin :) Na CTG-u zabilježena 2 truda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .... već sam pisala, ali ponovno ću..
Ja sam svog dečka rodila isti dan kada mi je potvrđena prisutnost mliječne plodne vode user posted image , a ti još imaš i lagne trudove...
Draga, spremaj se, mogla bi i ti ubrzo user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 349
23.9.2010 17:23:20   
Gianna
IZVORNA PORUKA: martina33

Eleonora user posted image user posted image user posted image čestitke od srca i velika pusa Petri!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!