|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.7.2010 11:26:28
|
|
|
|
mišica 666
|
nema ti to nikakav utjecaj na tijek trudnoće meni je u prvoj trudnoći posteljica bila straga a sada sprijeda i oba puta sve 5. to je samo mjesto gdje se posteljica smjestila ovog puta i nema utjecaj na njen rad.
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.7.2010 11:37:38
|
|
|
|
ninolina
|
dea bravo za pišulinca...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.7.2010 11:44:34
|
|
|
|
DEA
|
ninolina,...........
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.7.2010 12:04:12
|
|
|
|
cuba
|
Dea, znači opet pišonja ma super za bebača, lipo napreduje!!! ivag je pitala za posteljicu, meni je isto u trudnoći bila sprijeda ali to je samo njen položaj....nije ništa za zabrinit se...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.7.2010 12:18:46
|
|
|
|
lilia
|
Kažu ako je posteljica smještena straga, da bolje osjetiš bebine pokrete i lupkanje. Inače je svejedno, u oba slučaja je ok. Blizu smo sa terminima. Sretno
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 27.7.2010 19:50:05
|
|
|
|
DEA
|
eto,žene moje...skoro sam ostala danas u bolnici.srećom,ispalo je da je lažna uzbuna..... naime,jučer na redovnom pregledu me moja gina obavijestila da sam otvorena-malo,ali...i da se preventivno javim na odjel... tamo me njih dva dr pregledala.i ustanovili da je to normalan nalaz za drugorotku,kao mekano ušće i to i da je vjerojatno dr,bila samo oprezna-ne bunim se ja na to,... enivej,spiskala ja pare na dvi spavaćice i šlape,jer doma spavam u mudantama-ali nije mi žao...neće se baciti... puno pozz.........................
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 27.7.2010 19:58:56
|
|
|
|
curice
|
Čuvaj se draga,odmaraj i pazi se
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 27.7.2010 21:51:34
|
|
|
|
cuba
|
Deice, čuvaj se i pazi svog bebača malenog . Uspori tempo i uživaj! P.S. I meni je termin poroda bio 25.11
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 27.7.2010 23:07:27
|
|
|
|
lilia
|
Pazi se!
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 28.7.2010 10:18:11
|
|
|
|
Anoniman
|
malo uspori ritam... lakše je mirovati doma među svojima, nego bit u bolnici i šizit jer nisi doma... drži se, Dea, budeš ti to!
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 28.7.2010 10:21:02
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi malo uspori ritam... lakše je mirovati doma među svojima, nego bit u bolnici i šizit jer nisi doma... drži se, Dea, budeš ti to! bas tako...sretno
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 2.8.2010 15:39:41
|
|
|
|
DEA
|
hvala mamike.............
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 2.8.2010 16:00:23
|
|
|
|
maja
|
Polako Deić...i ja sam sad u drugoj trudnoći bila otvorena, pa nisam mirovala, pa me malo u bolnici ostavio...ali eto fala Bogu to je iza mene Jel ste izabrali ime? Čini se da je Dea nesuđeno ime ali ko zna jednog dana a
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.8.2010 16:02:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 2.8.2010 16:06:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi malo uspori ritam... lakše je mirovati doma među svojima, nego bit u bolnici i šizit jer nisi doma... drži se, Dea, budeš ti to!
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 3.8.2010 14:43:52
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: maja Polako Deić...i ja sam sad u drugoj trudnoći bila otvorena, pa nisam mirovala, pa me malo u bolnici ostavio...ali eto fala Bogu to je iza mene Jel ste izabrali ime? Čini se da je Dea nesuđeno ime ali ko zna jednog dana a ej.vidim da si i ti online. puno pozz tebi i mališima.DEA očito nesuđeno.zeza mm da moramo ić na treće-da dobijemo curicu.meni je troje djece onako baš najljepše...ali nek su zdravi i dobro i nije bitan ni broj ni spol........i ne bih baš uskoro ako ne moram...... kako je Petrica?u zadnje vrijeme je -bar oko mene to jako popularno ime za curicu.a lipo je...ja uvik bih neko manje uobičajeno,,,il bar da ga nema niko od mojih prijatelja ,susjeda i sl.meni je Leon i za Nou bilo lipo...al eto nije....a sad sam mužu rekla da odredi...a nema on baš ideja.još ćemo viditi......puno pozz, a jesu ti davali infuzije u bolnici,tablete,šivali te ili???.ja u petak idem na kontrolu...pa javim..........
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 3.8.2010 14:44:57
|
|
|
|
DEA
|
cvrčak,mariachi..,nellyca.....i...ostale..
< Poruku je uredio DEA -- 3.8.2010 14:45:38 >
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 3.8.2010 14:55:16
|
|
|
|
tina0310
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 3.8.2010 15:00:57
|
|
|
|
maja
|
ma nisu Dea, samo sam malo ležala, izvadili mi krv i rekli neka nastavim ležati doma ajd malo sam se pazila do 37 tjedna pa onda udrila Petra je dobro, imala je malo grčiće ali evo sad nema trenutačno, napokon i znam šta je uspješno dojenje jer sam se sa Noom namučila a sa njom je to uživancija Ljubni mi Nou...jel ga pripremate za bracu...moj Noa nije bio svjestan sve dok nisam seku donesla doma i sada bi je samo ljubio i mazio i ima mali stolčić koji nosi sa sobom kad je idemo presvlačiti i kupati
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 3.8.2010 15:13:56
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: maja ma nisu Dea, samo sam malo ležala, izvadili mi krv i rekli neka nastavim ležati doma ajd malo sam se pazila do 37 tjedna pa onda udrila Petra je dobro, imala je malo grčiće ali evo sad nema trenutačno, napokon i znam šta je uspješno dojenje jer sam se sa Noom namučila a sa njom je to uživancija Ljubni mi Nou...jel ga pripremate za bracu...moj Noa nije bio svjestan sve dok nisam seku donesla doma i sada bi je samo ljubio i mazio i ima mali stolčić koji nosi sa sobom kad je idemo presvlačiti i kupati aj super za tebe...i drago mi je da guštate u dojenju...i mi smo do nazad 3 mjeseca.. nisam mu ništa u početku govorila a budući mi i šogi čeka bebu-živimo u istoj kući-na različitim katovima-sad Noa uvijek govori kako će biti dvi bebe...pa kažeda i on ima bebu u dlobi...pa mi ljubi stomak...a i voli bebice vidit na tv,,,pa kumovu malenu od 4 mjeseca...nadam se da će ti osjećaji i ostati...a tvoj je opet originalan...i moj ima neku stoličicu koju nosi za oprat ruke i na balkon virnut preko ruba kad prođe koji traktor,kamion...možda će mu i za takve stvari poslužiti....puno pozz..............
< Poruku je uredio DEA -- 3.8.2010 15:15:03 >
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.8.2010 15:14:00
|
|
|
|
DEA
|
eto...nisam davno ništa tu pisala...najnovije je da mi je dr koji me otpustio iz bolnice dao da radim briseve koje mi moja gina nije napravila već me uputila na njega... i tako čekajući njega s godišnjeg sad to idem radit u srijedu... a otkad mi rekoše jesi-nisi -otvorena baš su mi neku psihu nabili pa i kad jesam dobro osluškujem i čini mi se ...da nije...uf.. u zadnje vrime me noću bude jaki grčevi mišića potkoljenice....al baš jaki...a jučer me u stražnjici stislo ko da je živac ukliješten-uz tu bol u potkoljenici-doslovno sam šepala.... inače,bebi je jaaaaaaaako aktivan-i noću i danju-za razliku od prvog švrće koji bi se javio par puta dnevno onako kratko.... eto,drage moje-to je tako s nama...........
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.8.2010 15:16:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.8.2010 15:20:44
|
|
|
|
maja
|
Meni su isto radili briseve kad sam bila u bolnici...nadam se da će kod tebe biti sve ok
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.8.2010 15:26:40
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: DEA u zadnje vrime me noću bude jaki grčevi mišića potkoljenice....al baš jaki...a jučer me u stražnjici stislo ko da je živac ukliješten-uz tu bol u potkoljenici-doslovno sam šepala.... Dea, takve iste bolove u stražnjici sam ti imala i ja....užas jedan koliko te ukliješti, mene bi doslovno oduzelo nebi se mogla pomaknuti ni koraka...i dosta dugo mi je to trajalo... A te briseve ni meni ginić nije radio, osim ultrazvuka pregledao bi mi urin i to je to.
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 20.8.2010 15:27:36
|
|
|
|
DEA
|
i ja sam čula za mg...al nisan još uzela...i dr ću pitati ovaj put... a briseve koliko sam skontala mi je dao da radim-ni ja nisam u prošloj tr.-zbog te -otvorenosti,navodno je najčešći uzrok preranog otvaranja ureaplasma koja se tim brisevima otkriva.............
|
|
Anketa
Nova nagradna igra?anaxxSviđa li vam se nova nagradna igra, trčite li za bodovima, bodrite li našu RR?Da (
87%)

Ne (
5%)

Ne zanima me (
8%)
Broj svih glasova: 76Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!