|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: I mi čekamo drugu bebicu........
20.7.2010 11:26:28   
mišica 666
nema ti to nikakav utjecaj na tijek trudnoće meni je u prvoj trudnoći posteljica bila straga a sada sprijeda i oba puta sve 5. to je samo mjesto gdje se posteljica smjestila ovog puta i nema utjecaj na njen rad. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 76
20.7.2010 11:37:38   
ninolina
dea bravo za pišulinca...user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 77
20.7.2010 11:44:34   
DEA
user posted image ninolina,...........

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 78
20.7.2010 12:04:12   
cuba
Dea, znači opet pišonjauser posted image user posted image user posted image ma super za bebača, lipo napreduje!!!

ivag je pitala za posteljicu, meni je isto u trudnoći bila sprijeda ali to je samo njen položaj....nije ništa za zabrinit se...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 79
20.7.2010 12:18:46   
lilia
Kažu ako je posteljica smještena straga, da bolje osjetiš bebine pokrete i lupkanje. Inače je svejedno, u oba slučaja je ok. Blizu smo sa terminima.
Sretnouser posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ivag)
Neposredna veza do poruke: 80
27.7.2010 19:50:05   
DEA
eto,žene moje...skoro sam ostala danas u bolnici.srećom,ispalo je da je lažna uzbuna.....
naime,jučer na redovnom pregledu me moja gina obavijestila da sam otvorena-malo,ali...i da se preventivno javim na odjel...

tamo me njih dva dr pregledala.i ustanovili da je to normalan nalaz za drugorotku,kao mekano ušće i to i da je vjerojatno dr,bila samo oprezna-ne bunim se ja na to,...

enivej,spiskala ja pare na dvi spavaćice i šlape,jer doma spavam u mudantama-ali nije mi žao...neće se baciti...

puno pozz.........................

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 81
27.7.2010 19:58:56   
curice
Čuvaj se draga,odmaraj i pazi se

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 82
27.7.2010 21:51:34   
cuba
Deice, čuvaj se i pazi svog bebača malenoguser posted image . Uspori tempo i uživaj!
P.S. I meni je termin poroda bio 25.11user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 83
27.7.2010 23:07:27   
lilia
Pazi se!

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 84
28.7.2010 10:18:11   
Anoniman
malo uspori ritam... lakše je mirovati doma među svojima, nego bit u bolnici i šizit jer nisi doma... drži se, Dea, budeš ti to!user posted image user posted image

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 85
28.7.2010 10:21:02   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Mariachi

malo uspori ritam... lakše je mirovati doma među svojima, nego bit u bolnici i šizit jer nisi doma... drži se, Dea, budeš ti to!user posted image user posted image
bas tako...sretno

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 86
2.8.2010 15:39:41   
DEA
hvala mamike.............

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 87
2.8.2010 16:00:23   
maja
Polako Deić...i ja sam sad u drugoj trudnoći bila otvorena, pa nisam mirovala, pa me malo u bolnici ostavio...ali eto fala Bogu to je iza mene

Jel ste izabrali ime? Čini se da je Dea nesuđeno ime user posted image ali ko zna jednog dana a user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 88
   [Obrisani korisnik]
2.8.2010 16:02:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 89
2.8.2010 16:06:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mariachi

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 90
3.8.2010 14:43:52   
DEA

IZVORNA PORUKA: maja

Polako Deić...i ja sam sad u drugoj trudnoći bila otvorena, pa nisam mirovala, pa me malo u bolnici ostavio...ali eto fala Bogu to je iza mene

Jel ste izabrali ime? Čini se da je Dea nesuđeno ime user posted image ali ko zna jednog dana a user posted image

ej.vidim da si i ti online.
puno pozz tebi i mališima.DEA očito nesuđeno.zeza mm da moramo ić na treće-da dobijemo curicu.meni je troje djece onako baš najljepše...ali nek su zdravi i dobro i nije bitan ni broj ni spol........i ne bih baš uskoro ako ne moram......user posted image

kako je Petrica?u zadnje vrijeme je -bar oko mene to jako popularno ime za curicu.a lipo je...ja uvik bih neko manje uobičajeno,,,il bar da ga nema niko od mojih prijatelja ,susjeda i sl.meni je Leon i za Nou bilo lipo...al eto nije....a sad sam mužu rekla da odredi...a nema on baš ideja.još ćemo viditi......puno pozz,

a jesu ti davali infuzije u bolnici,tablete,šivali te ili???.ja u petak idem na kontrolu...pa javim..........

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 91
3.8.2010 14:44:57   
DEA
cvrčak,mariachi..,nellyca.....i...ostale..user posted image user posted image

< Poruku je uredio DEA -- 3.8.2010 14:45:38 >

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 92
3.8.2010 14:55:16   
tina0310
user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 93
3.8.2010 15:00:57   
maja
ma nisu Dea, samo sam malo ležala, izvadili mi krv i rekli neka nastavim ležati doma user posted image ajd malo sam se pazila do 37 tjedna pa onda udrilauser posted image

Petra je dobro, imala je malo grčiće ali evo sad nema trenutačno, napokon i znam šta je uspješno dojenje jer sam se sa Noom namučila a sa njom je to uživancija

Ljubni mi Nou...jel ga pripremate za bracu...moj Noa nije bio svjestan sve dok nisam seku donesla doma i sada bi je samo ljubio i mazio i ima mali stolčić koji nosi sa sobom kad je idemo presvlačiti i kupatiuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 94
3.8.2010 15:13:56   
DEA
IZVORNA PORUKA: maja

ma nisu Dea, samo sam malo ležala, izvadili mi krv i rekli neka nastavim ležati doma user posted image ajd malo sam se pazila do 37 tjedna pa onda udrilauser posted image

Petra je dobro, imala je malo grčiće ali evo sad nema trenutačno, napokon i znam šta je uspješno dojenje jer sam se sa Noom namučila a sa njom je to uživancija

Ljubni mi Nou...jel ga pripremate za bracu...moj Noa nije bio svjestan sve dok nisam seku donesla doma i sada bi je samo ljubio i mazio i ima mali stolčić koji nosi sa sobom kad je idemo presvlačiti i kupatiuser posted image

user posted image

aj super za tebe...i drago mi je da guštate u dojenju...i mi smo do nazad 3 mjeseca..
nisam mu ništa u početku govorila a budući mi i šogi čeka bebu-živimo u istoj kući-na različitim katovima-sad Noa uvijek govori kako će biti dvi bebe...pa kažeda i on ima bebu u dlobi...pa mi ljubi stomak...a i voli bebice vidit na tv,,,pa kumovu malenu od 4 mjeseca...nadam se da će ti osjećaji i ostati...a tvoj je opet originalan...i moj ima neku stoličicu koju nosi za oprat ruke i na balkon virnut preko ruba kad prođe koji traktor,kamion...možda će mu i za takve stvari poslužiti....puno pozz..............

< Poruku je uredio DEA -- 3.8.2010 15:15:03 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 95
20.8.2010 15:14:00   
DEA
eto...nisam davno ništa tu pisala...najnovije je da mi je dr koji me otpustio iz bolnice dao da radim briseve koje mi moja gina nije napravila već me uputila na njega...user posted image
i tako čekajući njega s godišnjeg sad to idem radit u srijedu...
a otkad mi rekoše jesi-nisi -otvorena baš su mi neku psihu nabili pa i kad jesam dobro osluškujem i čini mi se ...da nije...uf..

u zadnje vrime me noću bude jaki grčevi mišića potkoljenice....al baš jaki...a jučer me u stražnjici stislo ko da je živac ukliješten-uz tu bol u potkoljenici-doslovno sam šepala....

inače,bebi je jaaaaaaaako aktivan-i noću i danju-za razliku od prvog švrće koji bi se javio par puta dnevno onako kratko....

eto,drage moje-to je tako s nama...........

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 96
   [Obrisani korisnik]
20.8.2010 15:16:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu DEA)
  Neposredna veza do poruke: 97
20.8.2010 15:20:44   
maja
Meni su isto radili briseve kad sam bila u bolnici...nadam se da će kod tebe biti sve ok

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 98
20.8.2010 15:26:40   
cuba
IZVORNA PORUKA: DEA

u zadnje vrime me noću bude jaki grčevi mišića potkoljenice....al baš jaki...a jučer me u stražnjici stislo ko da je živac ukliješten-uz tu bol u potkoljenici-doslovno sam šepala....

Dea, takve iste bolove u stražnjici sam ti imala i ja....užas jedan koliko te ukliješti, mene bi doslovno oduzelo nebi se mogla pomaknuti ni koraka...i dosta dugo mi je to trajalo...
A te briseve ni meni ginić nije radio, osim ultrazvuka pregledao bi mi urin i to je to.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 99
20.8.2010 15:27:36   
DEA
i ja sam čula za mg...al nisan još uzela...i dr ću pitati ovaj put...
a briseve koliko sam skontala mi je dao da radim-ni ja nisam u prošloj tr.-zbog te -otvorenosti,navodno je najčešći uzrok preranog otvaranja ureaplasma koja se tim brisevima otkriva.............

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nova nagradna igra?
anaxx

Sviđa li vam se nova nagradna igra, trčite li za bodovima, bodrite li našu RR?

Da (87%)

Ne (5%)

Ne zanima me (8%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!