|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 26.10.2010 11:19:21
|
|
|
|
DEA
|
gianna.... ot-imaš di svoju temicu? slabo se snalazim kad tražim.....
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 26.10.2010 11:43:03
|
|
|
|
maja
|
http://www.ringeraja.hr/forum/m_513114/mpage_5/key_/tm.htm evo da ne tražiš previše
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 28.10.2010 10:45:46
|
|
|
|
DEA
|
hvala majo.... da prijavim nalaz krvi i urina.... malo niže željezo,i šećer...-ovo bolje da je... željezo mi nije najjasnije-naime hemoglobin i fe su niži od granice a uibc-ukapano željezo i još neka vrijednost vezana uz njega su povišene? uglavnom-za nekih tjedan dana mi je kontrola pa ću vidit oću opet piti željezo.... i bilo mi je sumnjivo da mi je na početku bilo preko granice!!!! a u urinu piše-bakterija-nešto.... i tako.... javim se još...puno pozz.....
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 28.10.2010 10:50:11
|
|
|
|
ZVRK
|
dea tebi nalaz za fe nešto kao meni fe ok u mjerama a hemoglobi(rezerva)je spuštena. ja sam imala doma jednu dozu heferola pa to pijem a kasnije ću piti jednu dozu vitamina elevit u kojima je fe povečan.sadrži 60 a drugi do 30nečega pa da se osiguram
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 28.10.2010 12:24:34
|
|
|
|
DEA
|
imam,zvrk,i ja doma željezo u sirupu kojeg sam pila na početku-prije vađenja krvi-jer sam po prirodi anemična-i onda kad sam izvadila krv,bilo je 34!!!preko granice...i kaže gina...nemojte piti-iako je to vjerojatno bila posljedica uzimanja istog....a znamo da ga treba dugo uzimat da se stvori zaliha... a ja nju poslušala-šta ću... u međuvremenu sam kod drugog dr. pa ću vidit šta mi on preporuča.....
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 28.10.2010 17:00:22
|
|
|
|
cuba
|
Dea nadam se da će se sve uskoro stabilizirati
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 29.10.2010 10:15:37
|
|
|
|
DEA
|
hvala ,cuba...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 8.11.2010 11:09:45
|
|
|
|
maja
|
Sitno, sitno Dea Kako se osjećaš? Jesi sve pripremila?
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 8.11.2010 11:19:43
|
|
|
|
DEA
|
ej,majo....sitno skroz... osjćam ti se ovako... http://www.ringeraja.hr/forum/m_615773/mpage_5/key_/tm.htm#625064 tamo sam pisala.... a valjda sam više manje osnovno pripremila-toliko sam troma,umorna,teška sama sebi da jedva išta stižem po kući...njradije bi spavala cile dane-ili bar ležala...tako-šta je spremno-spremno.....
|
|
Anketa
Adrijana ili Adrianapisonjicakako lepse zvuci?Adrijana (
28%)

Adriana (
72%)
Broj svih glasova: 134Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!