|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 30.9.2010 20:16:04
|
|
|
|
Gianna
|
Draga još samo malo pa čemo konačno imati naše bebače u rukama.. Termini su nam u dva dana razlike, budemo vidili koja će prije ..
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 30.9.2010 20:22:40
|
|
|
|
maja
|
Joj ti zadnji mjeseci stvarno traju, a kad rodiš lete da ne znaš kuda Jeste više izabrali ime, ja sam ti znatiželjna baba
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 1.10.2010 10:49:20
|
|
|
|
DEA
|
fala mamike icurke.... gianna-viruj mi ja bi šta prije,a i nou sam ranije 6 dana-mislim da će i ova bebi uraniti-on je već spreman za izać... majo-ni ne pitam muža-on je rekao da ja odaberem-a ja u pričuvi imam ime lLeon ako on dotad šta ne odabere...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 1.10.2010 16:58:36
|
|
|
|
Gianna
|
Vjerujem ti, i ja bi iako me lagano vata predporođajna nervoza, ali to je valjda normalno... U isto vrijeme bi htjela da ovi posljednji dani traju još malo, ali i da što prije vidim svoju bebicu ... I ja imam neki feeling da bi i moja bebica mogla malo prije, a tko zna, vidjeti ćemo koja će biti brža, za koji tjedan počinjemo odbrojavati na temi finalistica ...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 4.10.2010 14:11:09
|
|
|
|
DEA
|
p.s.gianna-imamo ime Đani u skroz uskom odabiru ostalo.... ja i noa slušali stipaničev cd,i meni se nekako svidilo-nervolim kad ima imena di god se okrenem...pa vidićemo..noi se sviđa-dakle-tvoj imenjak...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 4.10.2010 15:08:01
|
|
|
|
Gianna
|
Ahahahh, meni se sviđa, još ako bude talentiran kao Stipaničev, di mu je onda kraj.... Ma draga nije da je ime nevažno, ali najbitnije je da s tobom i bebicom sve bude ok, a za ime ćemo onda lako ..
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 13:01:08
|
|
|
|
DEA
|
ma naravno.... evo,mi juče bili-ekipno-svih troje -na 3d.... bebi ima skoro 2 kg...jajca su i dalje tu... ...noica je tražio -di je braco....pa konstatirao-na komputeru... ...bebi je okrenut glavom doli-i sve 5.... imamo i mali filmić snimljen..par minutica.... eto-u pon.idem kod svog gina na redovnu kontrolu-baš ću pitat za ogtt trebam li raditi-jutros mi je poznanica zadržana na odjelu zbog granične vrijednosti guk-a,a ja i ne znam koliki mi je ... puno pozz...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 13:06:55
|
|
|
|
Gianna
|
za bebača i happy family ... Ne opterečuje se sa oggt, mislim da ginić sumnja da nešto nije u redu, već bi te poslao na pretrage... Opusti se i uživaj u ovim zadnjim tjednima ...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 13:21:25
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: Gianna za bebača i happy family ... Ne opterečuje se sa oggt, mislim da ginić sumnja da nešto nije u redu, već bi te poslao na pretrage... Opusti se i uživaj u ovim zadnjim tjednima ... ma znaš zašto-jer sam do nazad dva pregleda bila kod ove moje soc.ginice-a kad me poslal u bolnicu sa sumnjom da sam otvorena tamo sam naišla na dr koji mi je s noom vodio cilu trudnoću i odonda idem njemu-ali nisam bila nego dva puta-pa kontam nije sve pohvatao koje sam pretrage dosad uradila-a sa noom me on na sve to slao....
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 13:25:17
|
|
|
|
maja
|
za bebolinija
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.10.2010 13:25:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 13:39:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak za bebača
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 13:58:16
|
|
|
|
cuba
|
za malog bebača!
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 14:07:43
|
|
|
|
DEA
|
fala curke...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 6.10.2010 18:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
za bebača
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 12:39:51
|
|
|
|
DEA
|
bila u petak na kontroli-sve 5!zatvorena-bebi je napredniji za tjedan od tjedna u kom je...im a 2740g!! tražila sam da mi da da provjerim kks..pa sam i to jutros napravila jer sam samo jednom na početku vadila... eto...puno pozz od nas...
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 15:04:16
|
|
|
|
mlada mama
|
Ajme super napreduje , samo neka tako i ostene. Danas ti je točno mjesec dana do poroda vauuu kako vrijeme leti. Jeste li u pripremama? Kako se ti osječaš?
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 15:08:20
|
|
|
|
maja
|
Bit će to velika momčina
|
|
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 15:08:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
jupi,jos malo i bebac stize
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 15:14:00
|
|
|
|
cuba
|
Dea i tebi od danas počinje odbrojavanje ajde upadaš u finalistice za bebača malog
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 15:27:01
|
|
|
|
niina
|
za bebače
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 17:31:13
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: DEA bila u petak na kontroli-sve 5!zatvorena-bebi je napredniji za tjedan od tjedna u kom je...im a 2740g!! još jedan mjesec
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 23:02:00
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Ajme super napreduje , samo neka tako i ostene. Danas ti je točno mjesec dana do poroda vauuu kako vrijeme leti. Jeste li u pripremama? Kako se ti osječaš? pripremila torbu za bolnicu... robicu kupila šta je falilo,oprala,ispeglala.... noa stalno pita kad će braco izaći...jednom me pitao i kuda će izaći... mislim da smo dakle sve pripremili....
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 25.10.2010 23:02:58
|
|
|
|
DEA
|
hvala curke...........
|
|
|
RE: I mi čekamo drugu bebicu........ 26.10.2010 8:38:40
|
|
|
|
Gianna
|
za bebača... Još samo malo i eto ih vani ............
|
|
Anketa
filozofijamaliziavolite li filozofirati ?da (
54%)

ne (
46%)
Broj svih glasova: 70Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!