|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
25.5.2010 14:52:14   
boba125
user posted image user posted image user posted image user posted image
za mamu i bebicu user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 151
25.5.2010 15:33:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ninolina

evo mene sa kontrole...moja bebica je supač, srčeko kuca....a ugruška više nemauser posted image user posted image user posted image user posted image ....baš sam sretna...user posted image

Supeeeerrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 152
25.5.2010 15:41:40   
JASNA33
user posted image user posted image user posted image za mamu i bebuuser posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 153
   [Obrisani korisnik]
25.5.2010 15:59:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu JASNA33)
  Neposredna veza do poruke: 154
25.5.2010 16:07:26   
lidac0605
evo ja glasam da je Nino u buši user posted image ...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 155
25.5.2010 16:24:21   
ninolina
e draga a da li ti je i zabrana ukunuta ili je ona još važeća?
i ono za pokrete nisi sigurno pitala......

a zabrana još važi, utrići do sljedeće kontrole za 3 tjedna...a pitala sam ga....to pulsira žila koja se nalazi kraj maternice...a ženi u mjesecu kao maternica zna malo narast...tipa u plodne dane, kod upale....i onda dodiruje tu žilu i ona pulsira....a je mi se nasmijao dok sam ga to pitala

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 156
25.5.2010 16:25:19   
ninolina
ninolina sad možemo baciti okladu za spoluser posted image

ja si mislim da je curka na putuuser posted image user posted image

he he ajde da vas čujem...ja neznam anketu napraviti ali eto ovdje....ko je moja beba 5user posted image
cura ili dečko...
Ja bi ipak pišonju

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 157
25.5.2010 16:32:12   
njanja

e draga a da li ti je i zabrana ukunuta ili je ona još važeća?
i ono za pokrete nisi sigurno pitala......

a zabrana još važi, utrići do sljedeće kontrole za 3 tjedna...a pitala sam ga....to pulsira žila koja se nalazi kraj maternice...a ženi u mjesecu kao maternica zna malo narast...tipa u plodne dane, kod upale....i onda dodiruje tu žilu i ona pulsira....a je mi se nasmijao dok sam ga to pitala

ma nemoj.....znači nisu crijeva...zanimljivo.....ali dobro objašnjenje, drži vodu....sada kada bude 2. x pulsiralo, neću čekat wc, nego ću znat da je ovulacija...hvala na info :)

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 158
25.5.2010 16:34:05   
njanja

ninolina sad možemo baciti okladu za spoluser posted image

ja si mislim da je curka na putuuser posted image user posted image

he he ajde da vas čujem...ja neznam anketu napraviti ali eto ovdje....ko je moja beba 5user posted image
cura ili dečko...
Ja bi ipak pišonju

i da, ja glasam za user posted image  samo zato jer mi se Lota ime jako sviđa user posted image user posted image user posted image  Evo ti ankete: http://www.ringeraja.hr/ankete.asp?id=759

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 159
25.5.2010 16:37:11   
leilany
hehehe ja glasalauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 160
25.5.2010 16:38:01   
ninolina
he he njanja hvala draga

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 161
26.5.2010 0:13:50   
lilia
I ja se veselim lijepim vijestima i glasam za curu jer me ime Lota vraća u djetinjstvo kad sam obožavala knjigu "Blizanke", naime Lota je bila mirna, pristojna, uredna i pametna djevojčica. Nek ti je sa srećom.user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 162
14.6.2010 19:10:57   
ninolina
evo komadi mene s kontrole...Naša bebica raste super...Vidli smo nogice, rukice...ma sve super...Danas je 9+4 i sve 5...Tek mi ej danas doktor rekao da sam super ja to izgurala jer večina žena ima spontani sa tim ugruškom kaj sam imala....jer je bio jako elik a kako je sada već odmaklo da se ne sekiram više...eto moja bebica raste iako je na prošloj kontroli bila manja za tjedan sada joj veličine odgovaraju točno na dan...ma baš sam happy....user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 163
14.6.2010 19:20:22   
nemammaste

evo komadi mene s kontrole...Naša bebica raste super...Vidli smo nogice, rukice...ma sve super...Danas je 9+4 i sve 5...Tek mi ej danas doktor rekao da sam super ja to izgurala jer večina žena ima spontani sa tim ugruškom kaj sam imala....jer je bio jako elik a kako je sada već odmaklo da se ne sekiram više...eto moja bebica raste iako je na prošloj kontroli bila manja za tjedan sada joj veličine odgovaraju točno na dan...ma baš sam happy....user posted image

Ja nisam upoznata s ovime prije ali jako mi je drago zbog dobrog nalaza i želim ti svu sreću user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 164
14.6.2010 19:21:35   
Zvonki

I ja, i ja!!! user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 165
   [Obrisani korisnik]
14.6.2010 19:35:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 166
14.6.2010 19:46:49   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za mamu i user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 167
14.6.2010 19:53:46   
ivanaa
user posted image user posted image user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 168
14.6.2010 20:23:27   
ZVRK
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  neda se ''moj''dečkićuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 169
14.6.2010 20:24:06   
tikica_69
Bravo za divnu mamu i bebu 5 user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 170
14.6.2010 20:46:43   
leilany

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 171
14.6.2010 21:03:33   
ninolina
hvala vam curkiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 172
14.6.2010 21:05:49   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 173
14.6.2010 21:24:30   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 174
14.6.2010 21:27:40   
lee
super,bravo!user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!