|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
20.5.2010 12:19:49   
lee
super, super super!!!!!user posted image user posted image user posted image  još samo da se dogovorimo...user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 126
23.5.2010 23:03:41   
Wukovarka
Joj draga...ne znam dali sam ti čestitala user posted image

Sva sam u nekoj žurbi i posli da više ne znam gdje sam pisala a gdje ne..

Čestitke od srca user posted image

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 127
24.5.2010 8:56:46   
ninolina
hvala dragauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 128
25.5.2010 9:18:10   
ninolina
evo mene sa kontrole...moja bebica je supač, srčeko kuca....a ugruška više nemauser posted image user posted image user posted image user posted image ....baš sam sretna...user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 129
25.5.2010 9:20:30   
ZVRK
još jednom čestitam na prekrasnim vijestimaaaaaaaaaauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 130
25.5.2010 9:22:53   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 131
25.5.2010 9:23:16   
emily123
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamini anđeli............

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 132
25.5.2010 9:24:08   
Ellenora
Bravo za mamu i bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 133
25.5.2010 9:30:14   
curice
bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 134
   [Obrisani korisnik]
25.5.2010 9:31:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 135
25.5.2010 9:33:15   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: ninolina

evo mene sa kontrole...moja bebica je supač, srčeko kuca....a ugruška više nemauser posted image user posted image user posted image user posted image ....baš sam sretna...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 136
25.5.2010 9:33:56   
BruMa
Super!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 137
25.5.2010 9:36:52   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image   baš lijepe vijesti na početku dana user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 138
25.5.2010 9:43:13   
Anoniman

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baš mi je drago! čuvaj se, draga!
to je bebica mamu morala razveselitit za ročkas! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 139
25.5.2010 9:44:29   
ninolina
to je bebica mamu morala razveselitit za ročkas!

da da tako me i prvo iznenadilo na rođendanuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 140
25.5.2010 10:17:01   
lidac0605

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  divota!!!Nek bu tak i dalje...user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 141
25.5.2010 10:38:57   
lorna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neka sve bude uredu i dalje!!!!!!!!!!!!!

< Poruku je uredio lorna -- 25.5.2010 10:39:43 >

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 142
25.5.2010 11:40:23   
lee
super bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu lorna)
Neposredna veza do poruke: 143
25.5.2010 11:42:51   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image super,baš mi je drago user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 144
25.5.2010 12:07:51   
ninolina
hvala vamuser posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 145
25.5.2010 12:20:13   
ZVRK
e draga a da li ti je i zabrana ukunuta ili je ona još važeća?
i ono za pokrete nisi sigurno pitala......

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 146
25.5.2010 12:22:27   
cuba
Oooo super vijesti!!! user posted image user posted image user posted image za malog bebača!!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 147
25.5.2010 12:29:57   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad proslavi rodjendan u veselju!!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 148
25.5.2010 13:48:32   
Tsmee
Jeeeeiiiii!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 149
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 14:35:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!