|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
1.7.2010 11:52:09   
ninolina
hvala...kod nas neznamo još ni jednu...a ne volim ona imena kad ima desetero djece koja se isto zovu...user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 201
1.7.2010 12:22:27   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeeeeeee!!!
super vijesti, ninočka! bravo za malu user posted image  i njene akrobacije!user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 202
1.7.2010 12:23:55   
tikica_69
Meni je Lota bas simpaticno i posebno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 203
1.7.2010 12:25:20   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: tikica_69

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 204
1.7.2010 12:25:23   
ninolina

hvala ...user posted image
evo našla nešto ali nigdje ne piše šta znači
Lota je žensko ime, u potpunosti hrvatskouser posted image . Ime je izvedeno iz imena Šarlota. Lota je rijetko ime. Danas u Hrvatskoj živi manje od deset_ osoba koje nose ovo ime.

< Poruku je uredio ninolina -- 1.7.2010 12:28:41 >

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 205
1.7.2010 12:30:50   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stize nam Lota il Lotta??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 206
1.7.2010 12:33:36   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stize nam Lota il Lotta??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e to smo u dilemi ali mislim da je Lota

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 207
1.7.2010 12:53:39   
cuba
Prvo user posted image user posted image user posted image user posted image za bebicu malenu, baš mi je drago da je sve super i da ide svojim tokom.
Osobno mi je ljepše Lota - sa jednim t...naravno odluka je na vamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 208
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 12:54:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 209
1.7.2010 13:01:43   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cvrčak

I meni je Lota prelijepo imeuser posted image . Lotta mi je onak malo presnobovski(pogotovo ako kažeš da je Lota hrvatsko ime)

ma bit će sigurno Lota...dosta nam je kaj je Theo-Theouser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 210
1.7.2010 13:03:02   
cuba
IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: cvrčak

I meni je Lota prelijepo imeuser posted image . Lotta mi je onak malo presnobovski(pogotovo ako kažeš da je Lota hrvatsko ime)

ma bit će sigurno Lota...dosta nam je kaj je Theo-Theouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 211
1.7.2010 13:03:20   
curice
iskreno i meni je draže Lota,nego Lotta

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 212
1.7.2010 13:09:05   
lilia
Lujza i Lota, glavni likovi u Kastnerovim Blizankama, moja omiljena knjiga iz djetinjstva. Lota je malo mirnija i povučenija od Lujze, a tvoja će biti vragolanka, već je buši to dokazala.user posted image  I meni se sviđa ime. Sretno.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 213
1.7.2010 13:10:11   
ninolina
IZVORNA PORUKA: lilia

Lujza i Lota, glavni likovi u Kastnerovim Blizankama, moja omiljena knjiga iz djetinjstva. Lota je malo mirnija i povučenija od Lujze, a tvoja će biti vragolanka, već je buši to dokazala.user posted image  I meni se sviđa ime. Sretno.

a nejde ti k meni ni jedno mirno dijeteuser posted image user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 214
1.7.2010 13:13:28   
Anoniman

Lota je žensko ime, u potpunosti hrvatskouser posted image . Ime je izvedeno iz imena Šarlota. Lota je rijetko ime. Danas u Hrvatskoj živi manje od deset_ osoba koje nose ovo ime.

Da, Lota je izvedenica iz Šarlota, a Šarlota (Charlotte) ti je francuski oblik imena Karla, znači draga. Dragica, ne?user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 215
1.7.2010 13:13:30   
emily123
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamini anđeli............

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 216
1.7.2010 13:16:42   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Da, Lota je izvedenica iz Šarlota, a Šarlota (Charlotte) ti je francuski oblik imena Karla, znači draga. Dragica, ne?user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

da ali kao šarlota i Charlotta nisu istog značenja....Lota je kao baš hrvatsko i izvdenica je šarlota...a ne charlotta...A kod nas Lota znači malena, ženstvena

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 217
1.7.2010 13:22:56   
Anoniman
nikad čula... user posted image
pa to je jedno te isto, samo je jedno pisano izvorno francuski a drugo po vuku karađiću! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 218
1.7.2010 13:25:51   
ninolina

pa to je jedno te isto, samo je jedno pisano izvorno francuski a drugo po vuku karađiću! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a hebi gauser posted image user posted image ...možda je vani Lotta a kod nas Lota pa gubi značenje isto...nemam pojma...što god moja je Lotauser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 219
1.7.2010 14:14:24   
lidac0605
user posted image za curku-pa zna tata kaj je delal,hahaha...Bitno da je sve ok!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 220
1.7.2010 14:17:03   
ninolina
IZVORNA PORUKA: lidac0605

user posted image za curku-pa zna tata kaj je delal,hahaha...Bitno da je sve ok!

tata uvijek znauser posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 221
1.7.2010 14:20:34   
Anoniman
Ja kad sam vidjela Lota odmah sam se sjetila knjige Patnje mladog Wrthera

Joj, romantizam, ali totalni. U svakom slučaju lijepo i rijetko ime!

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 222
1.7.2010 14:27:31   
ZVRK
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super za bebolinu iako sam ja navijala za dečkića
glavno da je sve ok a šta je među nogama je manje bitno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 223
1.7.2010 15:14:36   
Puli
user posted image user posted image user posted image za lotuuser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 224
1.7.2010 15:19:53   
Anoniman

a hebi gauser posted image user posted image ...možda je vani Lotta a kod nas Lota pa gubi značenje isto...nemam pojma...što god moja je Lotauser posted image

vani je Lotte, tak da je tvoja originalna sigurno, don't worry! user posted image
da ne cijepidlačimo preveć - ime je lijepo!

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!