|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: idem na IVF+ET
14.5.2010 13:38:49   
barby
IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja nisam nikada čula da sa 4ili 5tjedanauser posted image
sve poslije 6 je u normali.
koji dr te prvi put uplašio sa dijagnozom?

citala sam u jednom clanku cini mi se naslov trudnoca u koracima kao u 4tj bi se vec moglo cut?pa me prestrasilo malo....

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1026
14.5.2010 13:40:15   
ZVRK
čudno

ipak glavno da sada si ti sretna user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1027
14.5.2010 13:47:07   
ninolina
citala sam u jednom clanku cini mi se naslov trudnoca u koracima kao u 4tj bi se vec moglo cut?pa me prestrasilo malo....

mislim da nisam nikoga čula sa tako ranim otkucajima...prvo jer žene večinom dođu kod doktora tek sa 5-6 tj trudnoće.....ti si malo ranije otišla...meni je u svakoj srčeko kucalo tek iza 6 tj....ne brini se sve će biti ok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1028
14.5.2010 13:48:25   
ninolina
draga mislim da je vrijeme da odeš s ove stranice...među vesele trudniceuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1029
14.5.2010 13:50:45   
mariola
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Barby ulepsala si mi dan, najiskrenije ti to kazem user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako mi je drago zbog tebe, zao mi je sto je taj dr toliko pogresio, nije to mala stvar...i sto si morala da se toliko zivciras a user posted image si. Od sad samo razmisljaj pozitivno, zelim ti ugodnu, mirnu, skolsku trudnocu i kad je vec beta tolika- neka budu blizanci user posted image user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se, samo uzivaaaaajjj user posted image user posted image

potpisujem nelicuuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1030
14.5.2010 14:40:48   
Anoniman
Barby, calm down, sa 4 tj. beba na uzv je tek točkica, sa 5 tj. se srce tek razvija a sa 6 tj. se može vidjeti kako kuca. Samo ti uživaj i tjeraj crne misli, ovaj put mora biti sve ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1031
14.5.2010 15:00:18   
m600
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Barby, calm down, sa 4 tj. beba na uzv je tek točkica, sa 5 tj. se srce tek razvija a sa 6 tj. se može vidjeti kako kuca. Samo ti uživaj i tjeraj crne misli, ovaj put mora biti sve ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem...ja bila s 5tj i bila samo gestacijska vrečica i za tjedan dana bebici kucalo srčekouser posted image user posted image user posted image user posted image ....bježi s ove teme user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1032
14.5.2010 15:18:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: m600

bježi s ove teme user posted image

slažem se! sad si ponosna trudnica i spadaš u trudnički forum! pusa! user posted image

(Odgovor članu m600)
  Neposredna veza do poruke: 1033
14.5.2010 16:01:14   
smarija
barby i od mene cestitke stvarno su od user posted image ,sad uzivaj i nemoj da se sekiras i razmisljas o prvoj trudnoci,opusti se user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1034
14.5.2010 16:24:27   
Tsmee
Jao Barby, tek sam sad vidjela! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Suza suzu stiže! Ne mogu ti opisati kako mi je drago zbog tebe, baš sam si mislila: Samo nek su pogriješili...

Ne brini zbog srčeka, ja sam sa svojom curkom bila s 5+1 i nije se vidjelo srčeko, samo žumanjčana vrećica i to je bilo normalno, nije me ni naručivao brzo, tek za 4 tjedna i tek tad sam srčeko vidjela. A ovaj put sam bila s 5+4 i nije se vidjelo, već tek sa 6+1. Ne brini draga!

Uživaj u user posted image . Nek bude mirna i školska user posted image

Joooooj! Baš sam sretna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1035
14.5.2010 17:30:44   
barby
jos jednom svima tnxuser posted image
morat cu se preselit na drugu temicu dauser posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1036
14.5.2010 19:45:49   
lee
prekrasno, divno!hvala dragom bogu.uživaj sada!user posted image user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1037
14.5.2010 20:00:56   
Puli
prekrasno, divno!hvala dragom bogu.uživaj sada!
user posted image user posted image user posted image

čestitamo user posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1038
14.5.2010 20:06:30   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1039
14.5.2010 20:07:46   
anuska08
IZVORNA PORUKA: barby

morat cu se preselit na drugu temicu dauser posted image

Upravo tako!!
Gledaj pozitivno i uživaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Što je jednom bilo bilo je!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 1040
14.5.2010 21:45:03   
JUdy
Sve vas zdravim, nisam dugo bila na ovome forumu, po sto sam se spremala na IVF/ICSI postupak, pa nije uspio, upala u tugu, sve nam tesko palo i duze smo se od toga oporavljali.Mislili smo da ce se ovaj put nas san ostvarit.I u sljedecu borbu tek na jesen. Ali sada dosta o meni.
Sretna sam zbog Barby i iz cijeloga srca CESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo ne mogu vjerovat kako tako mogao dr.pogrijesit ali na kraju sve lijepo ispalo i vjerujem da ce biti dobro.Ne mogu zamislit kad bih ovo imala proci ja.Valjda bih zavrsila na psihijatriji.Najbitnije da si izbjegla kiretazu i sve je u najboljem redu.Tako meni daje nadu da se i meni moze ipak posrecit prirodnim putem.Samo treba vjera.
Cuvaj se i sretan put  na forum medu trudnice.user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 1041
17.5.2010 11:48:45   
Tsmee
Hej curke! Evo mene opet s pitanjem za moju dragu frendicu koja se sprema na IVF u lipnju. Naime, malo joj je frka s godišnjim i poslom pa imam par pitanja, posebno za crke koje ste bile na Vuk Vrhovcu (ona ide kod dr. Lučingera).
1. Znamo da se prije postupka ide svaki dan na injekcije. Jel se to isto onako dugo čeka kao pregledi ili se može računati da se to obavi ujutro i normalno stigne na posao (ili da se obavi popodne)?
2. Mora li mirovati između punkcije i transfera?
3. Mora li mirovati između transfera i prvog testa potvrde trudnoće?
4. Za koje od tih dana ima pravo na bolovanje?
Puno vam hvala unaprijed na odgovorima...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 1042
17.5.2010 12:49:55   
tikica_69
1. Ne, samo pokuca sestri, no zasto si prvi dan ne uzme cijelu terapiju i sama se pika
2. Ne, nema bas nikakve potrebe
3. Nije naucno dokazano da je mirovanje nakon transfera ikome koristilo. Ja cisto da meni srce i dusa budu na mjestu odmirujem 2 - 3 dana, a poslije sve normalno radim osim sto ne dizem teske stvari
4. Od punkcije do bete (14 radnih dana) na sifru N97 (planiranje obitelji)

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1043
17.5.2010 15:45:34   
Tsmee
Puno hvala Tikice! Puno si nam pomogla!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1044
17.5.2010 22:52:11   
Leva
Barby mila tako mi je drago zbog tebe user posted image
Uzivaj mila zasluzila si user posted image user posted image user posted image
JUdy user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 1045
27.5.2010 8:09:49   
sp77
Bok cure! Ja sam nova na ovom forumu i imam par pitanja ako mi možete pomoći user posted image  Ja sam ok ( više manje user posted image ) , a muž mi ima oligoasthenozoospermiu i idemo na VV , zbog njegovog nalaza preporučili su nam ICSI. Do sada sam pila Yaz tablete, a sada sam dobila sprej za nos Suprefact nasal i upute da nabavim Na tetraborat vaginalete i Hiramycin caps za nas oboje. Trebala bi za koji dan dobiti mengu. Zanima me koliko dugo ću koristiti taj sprej i kaj onda ???? Kako postupak ide dalje ???? Molim vas pomozite user posted image

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1046
27.5.2010 8:12:18   
ninolina
dobrodošla draga...ja neznam ništa o tome ali želim vam puuuuno sreće i da dobite svoju mrvicu....cure će se sigurno javiti

(Odgovor članu sp77)
Neposredna veza do poruke: 1047
27.5.2010 8:12:18   
sp77
i još nešto ( ako može ) koliko dugo traje ova bočica tog spreja? Meni se čini da ću ju potrošit za par dana, a baš i nije jeftina .....

(Odgovor članu sp77)
Neposredna veza do poruke: 1048
27.5.2010 11:30:01   
tikica_69
cca 10ak dana ti traje Suprefact spray

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu sp77)
Neposredna veza do poruke: 1049
27.5.2010 12:16:14   
sp77
hvala puno :)

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!