|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:41:16
|
|
|
|
curice
|
tko sam ja da ti dijelim savjete- al ne mogu izdržati, a da ti ne kažem da mi se čini da tu više ništa ne funkcionira sa njegove strane( iako bih se i ja sama borila do kraja) i da ti je muž vrlo "čudna biljka"
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:41:18
|
|
|
|
ninolina
|
ajme meni je ovo za plakati.....nisam nikad to doživjela ali jebate pa nisam guba....ja ti iskrenio želim da nađeš srećui....ako ne s njim (kaj čisto sumnjam da ga možeš promjeniti) onda s nekim ko će te cijeniti...jer ovo mi je full bolesno
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:47:56
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jer ovo mi je full bolesno u potpunosti se slažem
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:51:36
|
|
|
|
tiny
|
eto a ja cijelo vrijeme mislim da je do mene,evo,ne zelim,ali moram priznat da se kajem sto sam se udala za njega,mislim da sam zasluzila da me muskarac voli,i ljubi i spava sa mnom a da me prije toga ne salje da se okupam.cure moje,drzite svoje muzeve .....i ja bi sve dala da imam jednog takvog,evo sad sam se i rasplakala
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:56:26
|
|
|
|
ninolina
|
nemoj plakati draga, znaš i sama da moraš biti jaka....za svoju curicu a najviše za sebe...jer ako ti ne funkcioniraš onda ništa nejde...nisam ti mislila reči ali ja baš sinoć pričam s mužem o tebi i objasnim mu situaciju...a on je na to reko ovako....slično onome kaj sam ti i ja rekla...da je taj odnos nezdrav za tebe i djete...a on idiot očito švrlja...kako muž neće spavati sa svojom ženom ako nemaju zdravstvenih problema i zabranjen im je...on ej sigurno vara....naravno na to sam mu ja dala znak ako me ikad prevari da ću to znati jer nečće htjeti biti sa mnom...ali kod tebe je takva situacija da češ ti propasti,...nemoj to dopustiti....jel imaš kome otići
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:09:23
|
|
|
|
tiny
|
nemam,ako odem svojima,oni ce isto reci da serem,jer jednom sam pokusala razgovarati sa mamom o tome,a ona ce meni,ma sta bi ti,budi sretna sto radi,sto ti donosi kuci,barem imas sto jesti,nista ti ne fali,a to bi mi isto rekle i sestre,iskreno nemam di otici,osim na ulicu,ne mogu vise ovako,ali moram,pozelila sam sto puta da me nema,al ne mogu to napraviti svojoj curici
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:12:47
|
|
|
|
ninolina
|
ma nemoj tako....ti samo javi svojima da češ doći s malom...ako ne žele tebe neka misle na tvoje dijete, svoje unuče....nemoj se bedirati s tim kaj ti oni pričaju...nazovi ju i reci joj kako se osječaš...dali će ti pomoći i primiti vas privremeno ili kaj... bori se za sebe i djete...jel oni žive daleko od vas
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:18:42
|
|
|
|
tiny
|
ne shvacas,nisu takvi ljudi,ne mozes se nijma zaliti na osjecaje,jedino kad bi ja rekla da nemam sta jesti,onda bi se zauzeli za mene,jednostavno,ja nemam di.
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:19:51
|
|
|
|
sig
|
Ajme Tiny tako mi je žao!!!! Neznam što da ti kažem... ja sam bolesna za ljubavlju, ja mislim da bih umrla da mene moj ne zagrli barem 5 puta dnevno!! poslušaj Ninolinu - uistinu trebaš se maknuti iz te bolesne okoline!! Jer to nije zdravo niti za tebe niti za dijete... Bože moj, pronaći ćeš posao i skrbiti se za sebe i dijete.... neka ti tvoji uskoče samo par mjeseci dok se ne snađeš!! Znaš kako kažu; bolje biti sam nego u lošem društvu!!! I meni je privola koju sam izrekla pred oltarom svetinja kao i tebi, ali očito njemu nije... Moraš biti jaka, hrabra i odlučna!!! Jer zaslužuješ voljeti i biti voljena!!!
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:19:57
|
|
|
|
lana 25 st
|
Zao mi je tiny, to je stvarno situacija katastrofa! Probaj ti njega malo pustit po strani, brini se za svoje dijete, a on mozda dodje pameti, ali u svakom slucaju bi se tu trebalo nesto poduzet, jer ti ces totalno izludit draga!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:21:42
|
|
|
|
ninolina
|
e jebeš takve roditelje....neznam šta da ti kažem....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:23:03
|
|
|
|
sig
|
Tiny a imaš neku prijateljicu, kumu ili nekoga kod koga se možete ti i mala skloniti mjesec - dva dok se ne snađete?
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:28:20
|
|
|
|
tiny
|
kad bi i imala di otici,on bi mi pravio probleme oko male.i prije sam se ja pakirala i govorila da odlazim,a on uvjek kaze,ti mozes,ali nju ne vodis sa sobom,a kad bi to napravio,to bi me doslovno ubilo
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:31:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Draga, oni su ti samo jako na rijecima...tak je i meni moj bivsi govorio - ti idi a meni djecu nece nitko drugi odgajati. Godinu dana nakon razvoda, njegovu djecu je odgajao moj danasnji suprug, on im ide ne informacije, on sa njima sjedi i vjezba matematiku, a bivsi uopce ne placa alimentaciju, a dodje ih pogledati svaka dva tjedna na 10-ak minuta. Tako da samo trebas skupiti hrabrosti i uciniti sto zelis, naravno ako to zaista zelis.
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:33:27
|
|
|
|
ninolina
|
to je njihova prijetnja, klasika....ali mislim da imaš dosta materijala da ga ocrniš...neka te tuži socijalnoj...brani se na to da nemate odnos, da misliš da te varao, da te psihički uništava....može on pričati ti si mama tom djetetu
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:33:49
|
|
|
|
sig
|
Onda ti nema druge nego pretrpiti... jer nije pametno njemu dijete ostavljati!!! Pokušajte sve izgladiti... možda bi vam pomogla koja duhovna obnova... čujem da su u Taboru kod vlč. Linića veoma dobre obnove za bračne parove... (ali naravno to možeš samo ako oboje to želite). Ako on ne želi ... jednostavno ostani hrabra... ignoriraj ga kao što i on tebe... nađi si život van bračnog života (ne mislim na ljubavnika, nego na društveni život) pronađi neki posao... i jednostavno živite u celebatu kao cimeri!! Ja ti drugog izlaza na žalost draga ne vidim!! Samo nemoj sebe ponižavati za mrvu ljubavi!!!! To da se ti moraš prati da bi te on poljubio... okupati da dobiš komadić sexa... To nije normalno!!!
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:43:02
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: sig Samo nemoj sebe ponižavati za mrvu ljubavi!!!! To da se ti moraš prati da bi te on poljubio... okupati da dobiš komadić sexa... To nije normalno!!! slažem se jer ne zaslužuješ te mrvice koje ti on na takav način nudi il sve il ništa,a ja bi rađe ništa nego da me ponižava
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:46:50
|
|
|
|
tiny
|
nista,drage moje.veceras cu zadnji put pokusati razgovarati s njim,reci mu da ja trebam da mi s vremena na vrijeme pokaze da me voli(ako me voli),da zelim da me poljubi,i da ne zelim jos jedno dijete s njim dok mi ne pokaze da on zeli dijete sa mnom vise od icega.ne zelim da mi zivot prestane u 27-oj godini,zelim ljubav.drzite mi fige,ljubim vas najdraze moje,pomogle ste mi vise nego itko moj.
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:49:39
|
|
|
|
sig
|
Samo hrabro draga!!!! Uz tebe smo... i čuvamo ti leđa!!!
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:54:35
|
|
|
|
ninolina
|
samo hrabro i odlučno....uz tebe smo
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:56:30
|
|
|
|
maja
|
drži se tiny
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 10:58:07
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: maja drži se tiny
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 14:24:36
|
|
|
|
lana 25 st
|
Draga zelim ti sve najbolje!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 14:38:51
|
|
|
|
crvenkapica
|
tiny mislimo na tebe drzi se i budi odlucna i jaka..... rastuzilo me to da nemas kome otici....da roditelji tako razmisljaju....ne dozvoli da patis tako....jbt ako ja sebi ne bi nasla ljubavnika.... ..ali stvarno zivjet tako ne bi mogla.... .evo maloprije ja i mm rucamo i ja luda reko sto mi pojede svu salatu, kud se zuris jedi lakse , i on se naljuti ustade sa stola, baci vilicu a ja onda cu tako kod svoje mame bacaj a neces kod mene ( inace mi je jezik brzi od pameti ) i sad lezi, ljut na mene, radi ciste gluposti eto..... ........znam da ce mi on opet prvi prici i zagrlit me .... a ne ja njemu, jer ipak sam ja skorpion u horskopu koji smo jako ponosni .........
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 15:07:04
|
|
|
|
lukici
|
Drži se draga ja bi ga u potpunosti ignorirala,ne bi mu nista radila.Ponašala bi se kao da živim sa cimerom.
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!