Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 16:17:07
|
|
|
|
ninolina
|
pitam se sto to ne valja sa mnom? moraš shvatiti da problem nije u tebi....vjeruj mi...ako on tako reagira, pokaži mi muškarca koji nije za akciju...molim te ili te vara ili je bolestan pa te čuva
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 16:23:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja bum samo rekla ; sto to nevalja S NJIM???a ne s tobom....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 16:24:04
|
|
|
|
tiny
|
ne znam,mozda trazim razloge u sebi da sacuvam brak,a izgleda nije vrijedan toga.cure moje drage,idem sad malo vani s malom,a veceras cu pokusati jos jednom razgovarati s njim,javit cu vam se veceras,nadam se da cete biti tu.jos jednom,hvala vam puno.
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 16:25:24
|
|
|
|
ninolina
|
ja ću ti dati primjer...ista situacija kod mog bivšeg i mene...ne želi spavati sa mnom, izbjegavao me, nema izlazaka van skupa....sve mi je to bilo čudno...provjerila mob, odlazila na mjesta kud je on išao da bi na kraju bilo to da me varao i jednostavno mu nisam bila potrebna...nije me ostavio jer mu je trebala cura, tada zaručnica da može reći ima ju...a ne da sam to ja...nakon dvije godine mi je prekipilo...prekinuli smo, on se poslije oženio tom tadašnjom ljubavi i žive najgori moguć život...iako je ona cijelo vrijeme u strahu da ju ne vara...to znam jer je i mene zvala iako se nikad nismo podnosile ni neznamo se dobro...ali eto ljubomora, neiskrenost, nepovjerenje su važni krivci raskida...kako ti je tikica napisala ljubav s vremenom izbljedi ali ostaje povjerenje, iskrenost, poštovanje...ako toga nema onda u k... sve
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 16:38:22
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ljubav s vremenom izbljedi ali ostaje povjerenje, iskrenost, poštovanje...ako toga nema onda u k... sve slažem se u potpunosti.....i još dodajem da kod tvog muža nema onog u dobru i u zlu jer bez obzira na razloge, nije tu bio za tebe kada ti je najviše trebao....goni ga u k....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 16:39:18
|
|
|
|
ama
|
Teska situacija inace izbjegavam razgovore i savjete i petljanje u tudji problem..........jedino sto mogu rec gdje nema postovanja nema ni ljubavi........jednom kad pukne nesto vise nikad se nesastavi nebitan razlog kad nestane povjerenja gortovo.......nazalost.........a djeca to primjete uvijek koliko god stara bila kad nesto nestima i pate.........bolje odvojeno vec skupa zdravije ce djeca da odrastu lakse je gledat oba roditelja odvojweno a zadovoljno vec skupa a nemogu da sklope 1recenicu zajedno......sa svakim se moze razgovarat samo treba nac nacin nekom se treba derat nekom blago i polako da bi cuo.....jednostavno-----ja hocu takav i takav zivot......kakav ti hoces.........drugacviji .....izvoli.......pomir se ti pomiri se ta druga strana lakse je patit odvojeno znas sto patis vec skupa a niste skupa kako treba.........mozda sam ga zapetljala sad al valda shvatis sta hocu rec....
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 17:04:35
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 17:17:30
|
|
|
|
anuska08
|
Tiny, teška situacija! Ne znam što pametno o njemu reći, a da ne ispadne grubo! No nešto je trulo...! Baš takvo ponašanje npr. nenadani odlazak u Njemčku i tješenje neke udovice umjesto vlastite žene nije baš normalon, zar ne? Mislim da trebate razgovarati, no isto tako da li ćeš uopće dobiti iskrene odgovore u tom razgovoru, jer ako muti nešto sa strane, sumnjam da će ti to priznati! Draga
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 18:31:14
|
|
|
|
tiny
|
hvala svima na podrsci,ali on jednostavno ne shvaca sta ja njemu hocu da kazem.kad mu kazem da hocu malo paznje,on meni kaze ne mogu ja tebe uvjek mazit,ti si razmazena.ne trazim ja da on ne skida ruke s mene,ali barem mi ne treba okrenuti guzicu kad legnemo u krevet,i kad imamo odnos to je onako daj da to odradimo da mogu spavat,nikad,ali bas nikad me ne poljubi,i kad zavrsi trci u wc da se opere,mislim kao da sam u najmanju ruku zarazna ili ne znam ni ja sta.znam samo da sam ja premlada da nastavim ovakav zivot,da trazim da me ponekad mazi,poljubi,zagrli,jel to nenormalno?
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 18:48:51
|
|
|
|
crvenkapica
|
joj tiny citam te i jako mi je zao kroz sta prolazis.. ..svi mi imamo ili smo imale teskih trenutaka i nikome nije sjajno non-.stop u braku , ali.....to sta se tebi događa , ako smijem reci , je nepostivanje zene i ponizavanje.....ja npr. nikad ne bi mogla zivjeti sa covjekom koji me ne postiva.....to mi je jako bitno....glupo mi je davati ti neke sad savjete ali cu ti samo reci ne dozvoli si to, da tako budes nesretna, kazes mlađa si od njega 11god, ne znam sta on uopce misli u svojoj glavi, da ti ne mozes si naci boljeg ......probaj s njim razgovarati i budi jaka ..reci mu sta te smeta....reci mu sve sta osjecas reci mu da to ne mozes vise trpit da se odnos mora promjeniti...ja bi barem tako i ako se ne promjeni ja bi otisla npr. kod svojih neko vrijeme ....eto mene, ja reko da se necu petljat a opet pisem, ma zao mi te curo....zasto da patis tako i tvoja curica da te gleda takvu.....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 19:00:21
|
|
|
|
crvenkapica
|
znam samo da sam ja premlada da nastavim ovakav zivot,da trazim da me ponekad mazi,poljubi,zagrli,jel to nenormalno? naravno da je normalno da to trebas i trazis....smijem li pitati koliko imas god. tiny? nadam se da cete to rijesiti.......tj. nadam se da ce se tm promjeniti....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 19:25:32
|
|
|
|
ninolina
|
znam samo da sam ja premlada da nastavim ovakav zivot,da trazim da me ponekad mazi,poljubi,zagrli,jel to nenormalno? naravno da je normalno da to trebas i trazis....smijem li pitati koliko imas god. tiny? nadam se da cete to rijesiti.......tj. nadam se da ce se tm promjeniti....user posted image potpisujem
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 19:28:05
|
|
|
|
dominik
|
sacuvati brak vrijedi ako se oboje trudite oko toga...oprostiti vrijedi ako se oboje potrudite, on ti treba dati razloga da mu oprostis "prevaru" kakva god ona bila...po meni uzima te zdravo za gotovo a to je ...pokusaj porazgovarati sa njime i nemoj nabadati na nos to od prije u svakoj svadji...rijesite jednom zauvijek...ako idete zajedno dalje potrudite se oboje, ako nije spreman na trud i tvoje zahtjeve uzmi curu i bjezi...zivot je prekratak da bi ga proveli u tuzi i nezadovoljstvu ... sretno
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 19:42:47
|
|
|
|
tiny
|
slazem se ja da brak vrijedi sacuvati,ali samo ako smo oboje spremni.ono sto sam se ja zarekla u crkvi,za mene je svetinja,i nikad,nikad mu ne bi napravila ono sto je on meni,mada on gleda drugacije na to.tesko mi je uopce razgovarati s njim,jer znam da ce poceti kako on radi,brine za nas sto je istina,ja nigdje ne radim,ali to ne znaci da ne doprinosim obitelji,zar ne.nije u soldima sve...
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 19:45:33
|
|
|
|
ninolina
|
slazem se ja da brak vrijedi sacuvati,ali samo ako smo oboje spremni.ono sto sam se ja zarekla u crkvi,za mene je svetinja,i nikad,nikad mu ne bi napravila ono sto je on meni,mada on gleda drugacije na to.tesko mi je uopce razgovarati s njim,jer znam da ce poceti kako on radi,brine za nas sto je istina,ja nigdje ne radim,ali to ne znaci da ne doprinosim obitelji,zar ne.nije u soldima sve... draga ima nas ovdje puno koje ne radimo....ni ja ne radim samo mm....ali nebi si dopustila to kaj on tebi radi...sjedni i razgovaraj s njim ako nejde uzmi svoju curicu i otiđi k svojima...nadam se da imaš kome...
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 10.5.2010 21:48:42
|
|
|
|
crvenkapica
|
ma i ja ne radim.... kakve veze ima to ? on radi donosi novac i sad je on " šef" ? ma pusti ti to...radis puno vrijedniji posao doma brines za kucu i odgajas dijete....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 6:39:41
|
|
|
|
dajra
|
joj tiny ovo je teška situacija,bez obzira na sve razloge mislim da bi najbolje bilo da obavite jedan poduži razgovor.Teško jest ali ljubav mora biti uzajamna..tako da praktički nemaš šta uzgubiti.Ja imam "podosta" godina i iskustva i znam da je za brak stvarno potrebno da se oboje trude ali zašto se često bori samo jedno?Većina nas ima problema i problemčića i stvari nisu nikad onakve kakve smo ih zamišljale...Ja isto želim treće dijete a MM i nije baš nešto oduševljen tom idejom naročito otkako sam imala missed ab prije par mjeseci.Tu smo imali malu raspravu...i čak se malo udaljili jedno od drugog.To ti je to ako nam se želje ne podudaraju nastupa zahlađenje u odnosima.Doduše mi smo zajedno 20 g. sve skupa sa zabavljanjem...dug je to period.Trebali bi da se poznajemo u dušu,a da li je to tako?Nekad mi se čini da to nije onaj čovjek za koga sam se udala.Prolaziš težak period ali vrijeme je da ozbiljnom razmisliš i kreneš dalje sama ili sa njim-moraš odlučiti.Prvo moraš da saznaš zašto je tako hladan prema tebi,da li stvarno postoji druga kao što ti sumnjaš ili je nešto drugo posrijedi.Možda si i ti samo u nekom osjetljivom periodu pa ti se stvari samo čine takve?Razgovor je najbolji,ne treba odugovlačiti.Želim ti sreću i ne brini sve će se na kraju posložiti kako treba,vjeruj.
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 8:34:17
|
|
|
|
tiny
|
bok,cure,evo mene opet,nista bolja situacija nego jucer.sinoc kad je dosao kuci,opet je bio umoran da bi uopce razgovarao sa mnom o bilo cemu,pa sam ja otisla u krevet kad i mala,a on nije htio ni u krevet sa mnom,nego je ostao na kaucu,pa kasnije dosao kad sam ja zaspala.ne znam,sta dalje pricati.
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:04:01
|
|
|
|
ninolina
|
budi jaka draga
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:10:04
|
|
|
|
tiny
|
a dobro,nadam se da ce biti bolje,mozda sam ja u nekom bedu,pa mi se sve cini gore nego sto je,ali sve ovo sto sam pisala prije je istina.ali dosta sad o meni,ja se raskukala,i ne pitam kako ste vi?
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:13:45
|
|
|
|
ninolina
|
ma draga da ti i jesi u bedu ali mislim da bi sigurno bila bolje da ti se muž malo posveti...bar je meni lakše...kad dođe poljubi me, zagrli.....
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:22:13
|
|
|
|
tiny
|
a znam,samo sto ti je kod nas malo drukcije,on mene zagrli samo kad njemu nesto treba,npr.dolazi nam netko od njegovih,pa bi ja trebala glumiti da smo najsretniji par na svijetu,a poljubio me nije.....ni ne sjecam se kad,ali ono ...pravi poljubac,a ne onaj koji ce ti baka dati kad je posjetis,uzas...ono rekla sam naci cu nekoga samo da se izljubim s njim
|
|
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:25:21
|
|
|
|
curice
|
ufff stvarno ti nije lako,al glavu gore,ne daj se
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:25:38
|
|
|
|
ninolina
|
ono rekla sam naci cu nekoga samo da se izljubim s njim
|
|
|
RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se! 11.5.2010 9:33:46
|
|
|
|
tiny
|
jeli se vama ikad desilo da ste htjele poljubiti svog dragog,a on vam kaze,nemoj me ljubit,nisao opro zube,eto meni je....mislim zar je to vazno,ljubila sam se ja prije sa svakim nakon jela i nakon pica i ne znam ni ja kakvih sve gadosti ne,i jednom meni kaze on ma cini mi se da ti je jedan zub pokvaren,pa me ne moze poljubit,a o seksu da i ne pricam.......prvo gospodin pita jesam li se okupal,a ja jadna trcim da se istusiram,i sve se nadam ostat cu trudna,ma sisku,toliko sam je isprala da vise ni jajasca nemam
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!