|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kad nas tuga stisne - pojadajmo se!
10.5.2010 16:17:07   
ninolina
pitam se sto to ne valja sa mnom?

moraš shvatiti da problem nije u tebi....vjeruj mi...ako on tako reagira, pokaži mi muškarca koji nije za akciju...molim te ili te vara ili je bolestan pa te čuva

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 176
10.5.2010 16:23:34   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: leilany

ja bum samo rekla ; sto to nevalja S NJIM???a ne s tobom....
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 177
10.5.2010 16:24:04   
tiny
ne znam,mozda trazim razloge u sebi da sacuvam brak,a izgleda nije vrijedan toga.cure moje drage,idem sad malo vani s malom,a veceras cu pokusati jos jednom razgovarati s njim,javit cu vam se veceras,nadam se da cete biti tu.jos jednom,hvala vam puno.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 178
10.5.2010 16:25:24   
ninolina
ja ću ti dati primjer...ista situacija kod mog bivšeg i mene...ne želi spavati sa mnom, izbjegavao me, nema izlazaka van skupa....sve mi je to bilo čudno...provjerila mob, odlazila na mjesta kud je on išao da bi na kraju bilo to da me varao i jednostavno mu nisam bila potrebna...nije me ostavio jer mu je trebala cura, tada zaručnica da može reći ima ju...a ne da sam to ja...nakon dvije godine mi je prekipilo...prekinuli smo, on se poslije oženio tom tadašnjom ljubavi i žive najgori moguć život...iako je ona cijelo vrijeme u strahu da ju ne vara...to znam jer je i mene zvala iako se nikad nismo podnosile ni neznamo se dobro...ali eto ljubomora, neiskrenost, nepovjerenje su važni krivci raskida...kako ti je tikica napisala ljubav s vremenom izbljedi ali ostaje povjerenje, iskrenost, poštovanje...ako toga nema onda u k... sve

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 179
10.5.2010 16:38:22   
njanja
IZVORNA PORUKA: ninolina
ljubav s vremenom izbljedi ali ostaje povjerenje, iskrenost, poštovanje...ako toga nema onda u k... sve
 slažem se u potpunosti.....i još dodajem da kod tvog muža nema onog u dobru i u zlu jer bez obzira na razloge, nije tu bio za tebe kada ti je najviše trebao....goni ga u k....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 180
10.5.2010 16:39:18   
ama
Teska situacija inace izbjegavam razgovore i savjete i petljanje u tudji problem..........jedino sto mogu rec gdje nema postovanja nema ni ljubavi........jednom kad pukne nesto vise nikad se nesastavi nebitan razlog kad nestane povjerenja gortovo.......nazalost.........a djeca to primjete uvijek koliko god stara bila kad nesto nestima i pate.........bolje odvojeno vec skupa zdravije ce djeca da odrastu lakse je gledat oba roditelja odvojweno a zadovoljno vec skupa a nemogu da sklope 1recenicu zajedno......sa svakim se moze razgovarat samo treba nac nacin nekom se treba derat nekom blago i polako da bi cuo.....jednostavno-----ja hocu takav i takav zivot......kakav ti hoces.........drugacviji .....izvoli.......pomir se ti pomiri se ta druga strana lakse je patit odvojeno znas sto patis vec skupa a niste skupa kako treba.........mozda sam ga zapetljala sad al valda shvatis sta hocu rec....

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 181
10.5.2010 17:04:35   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 182
10.5.2010 17:17:30   
anuska08
Tiny, teška situacija! Ne znam što pametno o njemu reći, a da ne ispadne grubo! No nešto je trulo...! Baš takvo ponašanje npr. nenadani odlazak u Njemčku i tješenje neke udovice umjesto vlastite žene nije baš normalon, zar ne?
Mislim da trebate razgovarati, no isto tako da li ćeš uopće dobiti iskrene  odgovore u tom razgovoru, jer ako muti nešto sa strane, sumnjam da će ti to priznati!
Draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 183
10.5.2010 18:31:14   
tiny
hvala svima na podrsci,ali on jednostavno ne shvaca sta ja njemu hocu da kazem.kad mu kazem da hocu malo paznje,on meni kaze ne mogu ja tebe uvjek mazit,ti si razmazena.ne trazim ja da on ne skida ruke s mene,ali barem mi ne treba okrenuti guzicu kad legnemo u krevet,i kad imamo odnos to je onako daj da to odradimo da mogu spavat,nikad,ali bas nikad me ne poljubi,i kad zavrsi trci u wc da se opere,mislim kao da sam u najmanju ruku zarazna ili ne znam ni ja sta.znam samo da sam ja premlada da nastavim ovakav zivot,da trazim da me ponekad mazi,poljubi,zagrli,jel to nenormalno?

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 184
10.5.2010 18:48:51   
crvenkapica
joj tiny   citam te i jako mi je zao kroz sta prolazis..user posted image user posted image user posted image user posted image
..svi mi imamo ili smo imale teskih trenutaka i nikome nije sjajno non-.stop u braku , ali.....to sta se tebi događa , ako smijem reci , je nepostivanje zene i ponizavanje.....ja npr. nikad ne bi mogla zivjeti sa covjekom koji me ne postiva.....to mi je jako bitno....glupo mi je davati ti neke sad savjete ali  cu ti samo reci ne dozvoli si to, da tako budes nesretna,  kazes mlađa si  od njega 11god, ne znam sta on uopce misli u svojoj glavi,  da ti ne mozes si naci boljeg  ......probaj s njim  razgovarati i budi jaka ..reci mu sta te smeta....reci mu sve sta osjecas reci mu da to ne mozes vise trpit  da se odnos mora promjeniti...ja bi barem tako  i ako se ne promjeni   ja bi otisla npr. kod svojih  neko vrijeme  ....eto mene, ja reko da se necu petljat  a opet pisem,

ma zao mi te  curo....zasto da patis  tako i tvoja curica  da te gleda takvu.....

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 185
10.5.2010 19:00:21   
crvenkapica
znam samo da sam ja premlada da nastavim ovakav zivot,da trazim da me ponekad mazi,poljubi,zagrli,jel to nenormalno?

naravno da je normalno da to trebas i trazis....smijem li pitati koliko imas god. tiny?
nadam se da cete to rijesiti.......tj. nadam se da ce se tm promjeniti....user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu crvenkapica)
Neposredna veza do poruke: 186
10.5.2010 19:25:32   
ninolina
znam samo da sam ja premlada da nastavim ovakav zivot,da trazim da me ponekad mazi,poljubi,zagrli,jel to nenormalno?

naravno da je normalno da to trebas i trazis....smijem li pitati koliko imas god. tiny?
nadam se da cete to rijesiti.......tj. nadam se da ce se tm promjeniti....user posted image

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 187
10.5.2010 19:28:05   
dominik
sacuvati brak vrijedi ako se oboje trudite oko toga...oprostiti vrijedi ako se oboje potrudite, on ti treba dati razloga da mu oprostis "prevaru" kakva god ona bila...po meni uzima te zdravo za gotovo a to je user posted image user posted image ...pokusaj porazgovarati sa njime i nemoj nabadati na nos to od prije u svakoj svadji...rijesite jednom zauvijek...ako idete zajedno dalje potrudite se oboje, ako nije spreman na trud i tvoje zahtjeve uzmi curu i bjezi...zivot je prekratak da bi ga proveli u tuzi i nezadovoljstvu ... sretnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 188
10.5.2010 19:42:47   
tiny
slazem se ja da brak vrijedi sacuvati,ali samo ako smo oboje spremni.ono sto sam se ja zarekla u crkvi,za mene je svetinja,i nikad,nikad mu ne bi napravila ono sto je on meni,mada on gleda drugacije na to.tesko mi je uopce razgovarati s njim,jer znam da ce poceti kako on radi,brine za nas sto je istina,ja nigdje ne radim,ali to ne znaci da ne doprinosim obitelji,zar ne.nije u soldima sve...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 189
10.5.2010 19:45:33   
ninolina
slazem se ja da brak vrijedi sacuvati,ali samo ako smo oboje spremni.ono sto sam se ja zarekla u crkvi,za mene je svetinja,i nikad,nikad mu ne bi napravila ono sto je on meni,mada on gleda drugacije na to.tesko mi je uopce razgovarati s njim,jer znam da ce poceti kako on radi,brine za nas sto je istina,ja nigdje ne radim,ali to ne znaci da ne doprinosim obitelji,zar ne.nije u soldima sve...

draga ima nas ovdje puno koje ne radimo....ni ja ne radim samo mm....ali nebi si dopustila to kaj on tebi radi...sjedni i razgovaraj s njim ako nejde uzmi  svoju curicu i otiđi k svojima...nadam se da imaš kome...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 190
10.5.2010 21:48:42   
crvenkapica
ma i ja ne radim.... kakve veze ima to ? on radi donosi novac i sad je on " šef" ? ma  pusti ti to...radis puno vrijedniji posao doma  brines za kucu i odgajas dijete....

3xAIH =0
2xIVF=0
idemo opet u 11mj

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 191
11.5.2010 6:39:41   
dajra
joj tiny ovo je teška situacija,bez obzira na sve razloge mislim da bi najbolje bilo da obavite jedan poduži razgovor.Teško jest ali ljubav mora biti uzajamna..tako da praktički nemaš šta uzgubiti.Ja imam "podosta" godina i iskustva i znam da je za brak stvarno potrebno da se oboje trude ali zašto se često bori samo jedno?Većina nas ima problema i problemčića i stvari nisu nikad onakve kakve smo ih zamišljale...Ja isto želim treće dijete a MM i nije baš nešto oduševljen tom idejom naročito otkako sam imala missed ab prije par mjeseci.Tu smo imali malu raspravu...i čak se malo udaljili jedno od drugog.To ti je to ako nam se želje ne podudaraju nastupa zahlađenje u odnosima.Doduše mi smo zajedno 20 g. sve skupa sa zabavljanjem...dug je to period.Trebali bi da se poznajemo u dušu,a da li je to tako?Nekad mi se čini da to nije onaj čovjek za koga sam se udala.Prolaziš težak period ali vrijeme je da ozbiljnom razmisliš i kreneš dalje sama ili sa njim-moraš odlučiti.Prvo moraš da saznaš zašto je tako hladan prema tebi,da li stvarno postoji druga kao što ti sumnjaš ili je nešto drugo posrijedi.Možda si i ti samo u nekom osjetljivom periodu pa ti se stvari samo čine takve?Razgovor je najbolji,ne treba odugovlačiti.Želim ti sreću i ne brini sve će se na kraju posložiti kako treba,vjeruj.

Neposredna veza do poruke: 192
11.5.2010 8:34:17   
tiny
bok,cure,evo mene opet,nista bolja situacija nego jucer.sinoc kad je dosao kuci,opet je bio umoran da bi uopce razgovarao sa mnom o bilo cemu,pa sam ja otisla u krevet kad i mala,a on nije htio ni u krevet sa mnom,nego je ostao na kaucu,pa kasnije  dosao kad sam ja zaspala.ne znam,sta dalje pricati.

(Odgovor članu dajra)
Neposredna veza do poruke: 193
11.5.2010 9:04:01   
ninolina
user posted image user posted image budi jaka draga

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 194
11.5.2010 9:10:04   
tiny
a dobro,nadam se da ce biti bolje,mozda sam ja  u nekom bedu,pa mi se sve cini gore nego sto je,ali sve ovo sto sam pisala prije je istina.ali dosta sad o meni,ja se raskukala,i ne pitam kako ste vi?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 195
11.5.2010 9:13:45   
ninolina
ma draga da ti i jesi u bedu ali mislim da bi sigurno bila bolje da ti se muž malo posveti...bar je meni lakše...kad dođe poljubi me, zagrli.....

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 196
11.5.2010 9:22:13   
tiny
a znam,samo sto ti je kod nas malo drukcije,on mene zagrli samo kad njemu nesto treba,npr.dolazi nam netko od njegovih,pa bi ja trebala glumiti da smo najsretniji par na svijetu,a poljubio me nije.....ni ne sjecam se kad,ali ono ...pravi poljubac,a ne onaj koji ce ti baka dati kad je posjetis,uzas...ono rekla sam naci cu nekoga samo da se izljubim s njim

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 197
11.5.2010 9:25:21   
curice
ufff stvarno ti nije lako,al glavu gore,ne daj seuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 198
11.5.2010 9:25:38   
ninolina
ono rekla sam naci cu nekoga samo da se izljubim s njim

user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 199
11.5.2010 9:33:46   
tiny
jeli se vama ikad desilo da ste htjele poljubiti svog dragog,a on vam kaze,nemoj me ljubit,nisao opro zube,eto meni je....mislim zar je to vazno,ljubila sam se ja prije sa svakim nakon jela i nakon pica i ne znam ni ja kakvih sve gadosti ne,i jednom meni kaze on ma cini mi se da ti je jedan zub pokvaren,pa me ne moze poljubit,a o seksu da i ne pricam.......prvo gospodin pita jesam li se okupal,a ja jadna trcim da se istusiram,i sve se nadam ostat cu trudna,ma sisku,toliko sam je isprala da vise ni jajasca nemamuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!