tiny
|
evo me drage moje.ovako,razgovarali smo sinoc puna 2 sata.ukratko,rekla sam mu to sto me muci,i da se osvrne oko sebe i vidi koliko ima zena koje ostave svoju djecu mami ili svekrvi i setaju se po gradu s prijateljicama,a ja koja sam po cijeli dan kod kuce,kuham,perem i ne odvajam se od male nisam zasluzila takvo ponasanje.ostao je bez rijeci!rekla sam mu za ono neku vecer kad sam polugola setala po kuci,a on...bez reakcije,kaze pa ja sam mislio da ti jos imas mens.uglavnom,oko vecine stvari smo se slozili,ali i on je meni rekao da ne moze pricati sa mnom kad dobijem ,jer sam u najmanju ruku nepristupacna tada,sto je istina,samo ja ne bi rekla nepristupacna,vise razocarana.sto se trudnoce tice,stavila sam mu na znanje da ja ne zelim ni razmisljati o tome,dok mi on ne dokaze da to zeli vise od mene,isto tako sto se tice i samih odnosa.uglavnom,zamislio je se nakon mojih rijeci.i nista,sinoc oko ponoci kaze on dobro ajmo sad spavati,a ja mrtva-hladna,necu ja, gledam film,super je. .drage moje,toliko podrske s vase strane,a i ne poznajete me....nemam rijeci,hvala vam....najbolje ste
|