|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
1.1.2010 7:41:59   
lueman

IZVORNA PORUKA: nemirna mama

uf..odakle da počnem...napokon se mm brat odselio sa svojom sosom i napokon smo dobili sobu za djecuuser posted image ...madam je ostavila gomilu smeća iza sebe kao da je u sobi boravila životinja a ne čovjekuser posted image ...užas user posted image ....i sad kad smo to čistili veli svekar da si oslobodimo i njihovu sobu i da si sredimo katuser posted image ...a veli moja draga sveki: "evo im ga na!! jja sam ovu kuća pravila i ne dam;ako im treba nek si prave ja svoje ne dam!!user posted image user posted image user posted image user posted image ......i baš mi je drago što je to napravila pred svojim dragim sinom; mm koji je napokon vidio kakva mu je zapravo mama...svom djetetu ne da da se osamostali....user posted image user posted image ..ako je netko dvoličan i pokvaren kao djubre jedno staro onda je to moja mila sveki.....i još me ucjenjujeako ću ja njoj dati sada dječiju sobu ona će meni dati svoju da se podjelimo...kravetina jedna..meni dvoje veće djece spava već 5 mj. u jednom kinderbetu jer nemamo  mjesta u sobi a ona se ponaša kao zadnje djubre na ovom svijetuuser posted image user posted image user posted image

obzirom da ću i ja biti nečija svekriva,mislim da ipak nije baš u redu ljudima gospodariti u njihovoj kući...mislim tak sam odgojena...ja ne bih dozvolila da meni snaha za par godina u kući koju sam radila radi raspored, a kad umrem onda ju neka okrene i na krovuser posted image nada, se da će te uspjeti naći kompromisuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 476
1.1.2010 17:17:48   
ZVRK
meni su svekar i svekrva sagradili kuću u kojo ja,mm i sin živimo i u njoj sam JA GAZDA,a u njezinoj kući gdje ona živi je ona gazda
e da ja je zovem imenom ali govorim VI ONO vrijem,e šta komuniciramo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 477
1.1.2010 17:20:22   
lueman
ma zvrk to je u redu, ali malo mi je neukusno ovo kaj sam komentirala....mislim da je svatko gazda u svojoj kući i to treba poštivatiuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 478
1.1.2010 17:22:25   
ZVRK
slažem se ali poštovanje treba i da se zasluži zar'ne?
a ne samo da ga tražiš treba nekada da se DA I MALO TEBE

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 479
1.1.2010 17:52:00   
pincirotvajler
uh, eto ja mislim da imam pravo promijeniti bravu u stanu koji su nam dali na korištenje mm roditelji, a oni meni : ko si ti da ju mjenjaš u našem stanu, nemaš pravouser posted image
neželim ja novu bravu iz svoje obijesti neg jer jednostavno mislim da su sposobni upadati bez najave i otključavati si sami vrata, a to mi nije normalno, pa neusudim se ni prošetat gola pa ni sexat user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 480
1.1.2010 17:55:17   
ZVRK
ja sam nučila da treba da se kuca(ili zvoni) kada se dolazi kod mene.
tako ja radim za kod bilo koga
ja imam ključ od njihovog stana ali neidem kod nih(ima muž ali je za ''rezervu''u našem stanu)

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 481
1.1.2010 22:08:02   
xxl
Mene tak iritira ovo kad neki anonimno da takve komentareuser posted image mislim Halooo,nemoraš se slagat i bit istomišljenik al daj to reci kak treba i nemoj se skrivat Bljak!!

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 482
1.1.2010 22:14:23   
dominik
potpisujem lueman...pruzili su vam krov nad glavom, kakav takav...mi od muzevih nismo nista dobili dok nam moji puno pomazu...ali zivot zajedno ni u najboljim odnosima ne podrzavam

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 483
1.1.2010 22:17:51   
xxl
Nebi se mješala u tu priću...poštujem svaćije misljenje..da nebi bila krivo protumaćena_GOVORIM O ANONIMAN

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 484
1.1.2010 22:22:50   
lueman
ja napisala kaj mislim, a netko možda se neće zamjerit, a i ako ima opciju dati anonimno svoje mišljenje pa pustite ga(ju)user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 485
1.1.2010 22:29:34   
xxl
Jbg ti si veći demoktata Luemanuser posted image user posted image mene to živcirauser posted image dosta sam nervozna pod zadnje jer moram natrag na posao.Kužim tvoje mišljenja al neznam priću do kraja pa neznam možda pogriješim ak tak skomentiram...ipak je rijeć o svekrviuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 486
1.1.2010 22:31:00   
lueman
aha, preventivauser posted image user posted image ipak si ti med.strukeuser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 487
1.1.2010 22:36:03   
xxl
Ma joj žao mi je žene...možda je svekrva anonimanuser posted image .
Ma fakat piše da joj klinci skupa spavaju i da im je teško a možda imaju neke imovinske podjele u kojima imaju pravouser posted image ,
Ja sam npr imala pol kuće kaj me vlastita baba terala iz nje jer sam se trudna rastala a to je sramota pred susjedimauser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 488
1.1.2010 22:39:44   
lueman
ma čuj sve 5(uf ovo s bakom je grozno)ali su me malo iznenadile teške riječi koje je napisala.obzirom da je napisala da je svekrvina kuća, mislim nije baš red....ja tak mislim....takve grube riječi napisat. a uvijek ima opciju odselit ako joj ne paše..ja sam bila snaha godinu dana i nisam imala nesuglasica sa bivšom svekrvom, čak i danas popijemo kavu user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 489
1.1.2010 22:42:30   
malizia
zlo i naopako, onoga koji mrzi , mržnja će ga postarati, a more biti i stajati života!
P.S Pozdrav mojoj sveki user posted image

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 490
1.1.2010 22:42:35   
xxl
I ja sam sa svojom super.Ja sam se baš zamislila radi tih ružnih rijeći.MIslim nećeš se tak zbljuvat po nekom bezvezeuser posted image valjdauser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 491
1.1.2010 22:44:16   
lueman
valjdauser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 492
1.1.2010 22:48:04   
mariola
Slažem se s vama. Ne možeš tražit od žene da ti da tri sobe a nju u podrum strpat. Karikiram (nemirna mamice-ništa osobno-ne komentiram tebe jer ne poznam situaciju nego općenito).
Čujem ja često i od osoba koje poznam kako komentiraju ružno svekrve bez imalo povoda. Jako ružno.
Meni je moja sveki superuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 493
1.1.2010 22:49:39   
mariola
IZVORNA PORUKA: mariola

Meni je moja sveki superuser posted image

A vjerujem da bi mnogi o istoj toj mojoj koja je meni super govorili ružno. Puno ovisi taj odnos i o nevisti.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 494
2.1.2010 12:38:47   
Anoniman
Mislim da ovde nije stvar u tome da ona hoce da gospodari u njenoj kuci, nego da je logicno da gospodja treba da pomogne svom sinu i unucima,ne mora njoj kao nevisti, jer ocigledno to svekar zeli a svekrva ne.  ja sam se odmah stavila u situaciju nm, zamislila da moje dete zivi sa mnom sa troje dece...pa ja bih i na krovu spavala, samo da moje dete i unuci imaju mesta. ocigledno oni mogu da im naprave mesta, ali svekrva ne zeli. a to sto je nm malo grublje mozda pisala, verovatno je bilo u afektu.user posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 495
2.1.2010 13:09:02   
lueman
mislim da ničija dužnost nije da se brine za drugog, a i kad smo dovoljno odrasli da pravimo djecu dovoljno smo odrasli i da se brinemo za njih a ne da očekujemo i izvoljevamo da nam netko nešto da. pa ljudi moji. svi smo punoljetni i radno sposobni, pa nek se pobrinemo i za svoju djecu.nikad nisam ništa dobila na tanjuru za sve sam se sama pobrinula pa možda i krivo razmišljam....ali opet ću istaknuti, dobar kućni odgoj mi ne dozvoljava da nekom u njegovoj kući komandiram, a riječnik mi je u toj situaciji bil totalno user posted image user posted image user posted image od nm

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 496
3.1.2010 9:23:22   
Duve
Nemirna mama shvaćam u kojoj si situaciji i pretpostavljam da loš odnos ne leži samo u problemu stanovanja, vjerovatno ti se zamjerila i u drugim stvarima pa si "pukla"...Sa druge strane, baš zbog takvih stvari ja nikad nebi živjela sa svekrvom, i iako je teško, živimo u najmu u stanu, pa nemam problema sa tim. Imam svoje djece i zbog financijske situacije ih više ne planiram..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 497
3.1.2010 9:42:40   
MILLA
slažem se i sa lu i sa duve....najbolje je da ste sami. mi smo godinama životarili i kod ovih i kod nih...i opet,nema ti druge nego biti sam.oni mogu biti najgori i što god da kažu i ne daju vam....što lu kaže....imaju pravo odbiti te...i da si na ulici sa svo troje djece...opet-imaju to pravo i to čr ti svako reči. a zamisli da imaju stan koji je prazan..u kojem niko ne živi več godinama...u centru grada i ne daju ti ga? a ti si podstanar i plačaš svaki mj. 2000kn van onoga što biš plačala da ti to daju...i na sve se to još pitaju kako ne uspjevaš uštedituser posted image ....a stan prazan...i opet...imaju pravo odbit nas,i odbili su da o tome ne razgovaramo več odinama. i na kraju drago mi je. mi se borimo za sebe...i šta god da ti kažu a da ti ne pomažu imaš (tek onda) pravo da im kažeš šta misliš... i da vas kao obitelj "ozbiljno doživljavaju"

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 498
7.1.2010 16:58:22   
natalijax
nisam dugo,zbilja ona je super žena,nije pokvarena,al brate mili nekad nema obzira,dođe vec par dana i pokazuje ona malom ono ruke ideš meni,kao ono dijete kuži što znaci to,ili ono pa trebala bi ti njemu davat meso,trbala bi mu dat ovo jest,helooooooou,moj sin je jeo sa 4 mjeseca kobasice moj sin sa cetir mjeseca je sjedio moj sin je stajo na nogama sa 4 mjesecauser posted image ak je tvoj nemora i moj,muž sam gleda kak gutam knedle,sinoc sam mu rekla da cu dovest svoju mamu na 3 mjeseca pa nek vidi kak je touser posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 499
7.1.2010 17:04:14   
lueman
joj jadno dijete koje s 4 mjeseca jede meso i stoji.mislim helouuuu pa nemaju zube zakaj bi morali jesti meso, ai stajanje pa kaj ej tim bakama?????user posted image user posted image user posted image nato ak dovedeš svoju bit će građanski rat kod vas, ili će se obije udružit protiv tebeuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!