|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 5.7.2009 15:35:54
|
|
|
|
inna
|
Pelene new born od pampersa (najbolje koje sam probala jer imaju onu mrežicu) (to su br.1) od kozmetike dobila nivein ruksak, ali se Domi sav osipao od beby ulja i kreme za lice, a sve kao sensitive. Iz svog iskustva ti govorim da pereš bebicu u običnoj vodi, tjemenicu tretiraj s parafinskim uljem ili mustelinim šamponom protiv tjemenice u pjeni. Super je. Za guzu obična pavlovićeva krema. Puder kažu ne jer ga dijete može udahnuti(tako meni rekla patronažna i pedica). Eventualno kasnije kupuj malo po malo kozmetike.
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 6.7.2009 10:10:33
|
|
|
|
Bubu
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak - Pelene Libero-jer ne sadrže nikakve losione i jer su najpamučnije
- Vlažne maramice-Huggies-jer su pamuk i voda
Gdje se mogu kupiti te pelene i maramice?
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 6.7.2009 15:01:59
|
|
|
|
miha
|
IZVORNA PORUKA: Bubu IZVORNA PORUKA: cvrčak - Pelene Libero-jer ne sadrže nikakve losione i jer su najpamučnije
- Vlažne maramice-Huggies-jer su pamuk i voda
Gdje se mogu kupiti te pelene i maramice? obadvoje imaš u kauflandu.
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 7.7.2009 8:23:00
|
|
|
|
Bubu
|
Hvala!
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 16.7.2009 20:53:03
|
|
|
|
scarlet
|
Mi koristimo pampersice, JGL kremu za guzu, Mustelu za kupanje. Cure su sve nabrojale što ti treba, od maramica do škarica a ja bi ti još preporučila pumpicu za nos i baby kapi Aquamaris, to dvoje često koristim da mu očistim nosić, začudila sam se koliko mu je toga izašlo iz nosića pogotovo dok je još mali jer mu se čiste sinusi i beba se privikava na novu okolinu pa kiše i zna mu biti nosić malo začepljen.
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:07:30
|
|
|
|
joszde
|
pošto ima milion vrsta tih pampersica a mi smo na samom početku trudnoće stižu mi pelene iz austrije jer su tamo u pola jeftinije pa me zanima da li su dobre activ baby ili ima neke bolje koje će mi moći biti i za dan i noć isto nisam baš upućena za brojeve znam ali za te vrste to me zbunjuje hvala.
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:10:38
|
|
|
|
troubled
|
aktiv baby su odlične...sad su "izbacili" i neke nove...sensitive, ali njih nisam probala, dosta su skuplje od aktiv baby... veličine su svugdje iste 1 - newborn 2-5kg 2...3-6kg 3...4-9kg 4...7-18kg ima i 5
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.10.2009 16:13:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:15:26
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: troubled aktiv baby su odlične...sad su "izbacili" i neke nove...sensitive, ali njih nisam probala, dosta su skuplje od aktiv baby... veličine su svugdje iste 1 - newborn 2-5kg 2...3-6kg 3...4-9kg 4...7-18kg ima i 5 mi koristimo 5 ali necemo moci jos dugo
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:17:54
|
|
|
|
joszde
|
koliko mjesečno se potroši pelena paket dva tri koliko ako mi možete reći da si od prilike napravim računicu jer meni stiže 20 pakete za novu godinu i naljeto moram opet naručiti.
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:20:54
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja trosim, tj. Kiki 3,5 -4 paketa pelena br. 5 a u njima ima 37 komada. Moras i voditi racuna da sto je veci broj manji je broj pelena u paketu ali u principu cjena ostaje ista
< Poruku je uredio callanhoe -- 14.10.2009 16:22:40 >
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.10.2009 16:21:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:24:29
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ovisi ti o djetetu,ali naša se derala kao vrag ako je pelena bila mokra pa smo trošili oko 3 paketa mjesečno. nekad malo više,nekad malo manje. Isto tako ako je malo mokra vristi dok mu je ne presvuce i ja ga presvucem on se onda pokaki u cistu i tako od kada se rodio,ako je pelena mokra nece da kaki u nju
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:24:33
|
|
|
|
joszde
|
mislila sam za početek naručiti 2paketa -1 2 paketa-2 16paketa -3 jel to uredu za početak jer baba stiže krajem 4mj.a oni mi opet dolaze na ljeto.
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:27:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Marta j IZVORNA PORUKA: cvrčak Ovisi ti o djetetu,ali naša se derala kao vrag ako je pelena bila mokra pa smo trošili oko 3 paketa mjesečno. nekad malo više,nekad malo manje. Isto tako ako je malo mokra vristi dok mu je ne presvuce i ja ga presvucem on se onda pokaki u cistu i tako od kada se rodio,ako je pelena mokra nece da kaki u nju i moja isto, samo u cistu pelenu kaki, kao recimo upravo sada a najvise voli piskiti kada je slobodna od pelena, kada joj skinem pelenu i onda bjezi od mene sa golom guzom i pisa
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:29:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: joszde mislila sam za početek naručiti 2paketa -1 2 paketa-2 16paketa -3 jel to uredu za početak jer baba stiže krajem 4mj.a oni mi opet dolaze na ljeto. ja 1 uopce ne bih narucivala zato sto je to premali broj, bar je mojoj bio a moja je imala prosjecnu kilazu kada se rodila 3,289kg. a i smanji broj trice a stavi pet paketa 2, ja bih tako
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.10.2009 16:29:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:29:29
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Marta j IZVORNA PORUKA: cvrčak Ovisi ti o djetetu,ali naša se derala kao vrag ako je pelena bila mokra pa smo trošili oko 3 paketa mjesečno. nekad malo više,nekad malo manje. Isto tako ako je malo mokra vristi dok mu je ne presvuce i ja ga presvucem on se onda pokaki u cistu i tako od kada se rodio,ako je pelena mokra nece da kaki u nju i moja isto, samo u cistu pelenu kaki, kao recimo upravo sada a najvise voli piskiti kada je slobodna od pelena, kada joj skinem pelenu i onda bjezi od mene sa golom guzom i pisa Moj ne bjezi nego piski po krevetu,komodici il meni ovisi di je a najdraze mu je kada se kupa u vodu se popiskiti
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:30:45
|
|
|
|
lueman
|
nama newborn nisu odgovarale jer smo se debeli rodili a one su do 5 kg
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.10.2009 16:32:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:33:28
|
|
|
|
joszde
|
ma to nam je samo za prva 3-4mj.oni opet u 7ili8 dolaze,tako da ću ove druge veličine naručiti prije nego dođu na ljeto tako da sumnjam da će mi bebau 4mj nakupiti kila za črtvorku ili peticu
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:38:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
joszde uzmi da ces potrositi pet paketa mjesecno a nemoguce da toliko potrosis ali uzimamo najveci broj, bolje da ima nego da fali. Ako ces svaki mjesec potrositi po pet paketa znaci dosta ti je 20 paketa, po meni i previse jer u tim malim brojevima ima vise komada, ne znam sada koliko tacno. Ja bih uzela pet 2 i ostalo 3.
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:38:38
|
|
|
|
mala pcelica
|
moja ima 4,5 meseca i 7400 u sad sam joj kupila pampers 4 ,malčice su velike jer idu od 7-18 ali su ok,ne propiški se u njima
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:39:17
|
|
|
|
buduća mamica
|
gdje ima za kupiti nivein ruksak? što točno ima u njemu i kolika mu je cijena?
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.10.2009 16:40:02
|
|
|
|
joszde
|
ok hvala svima pozdrav.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!