|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.2.2010 11:44:29
|
|
|
|
Bebys
|
kelma fala i DOBRO NAM DOSLA..
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 14.2.2010 21:10:25
|
|
|
|
Ladina mama
|
Mislim da bi svaka mama pri povratku iz bolnice sa svojom bebicom trebala imati Sunce moje malo - fiziološku otopinu, kapi za nos, Deflamol - kremica za guzu, a odlična je kod pelenskog osipa ako, ne daj Bože zatreba, toplmjer (zlu ne trebalo), Octenisept - spray i za mamu i za bebin pupak, sterilne komprese. Moja Lada ima 4 i pol mjeseca i ja još ne koristim nikakve vlažne maramice, već pri svakom previjanju guzu operem kompresicom umočenom u toplu vodu. Vlažne dolaze u obzir samo kad smo negdje na putu. U početku smo je kupali Niveinom kupkom (toplo preporučam sve iz Niveinog rukska za njegu), a sad koristimo Bubchen Bad Traum kupku koja božanstveno miriši. Za lice koristimo Avent Magic cream.
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 8.1.2011 16:18:27
|
|
|
|
tina0310
|
mi koristimo sve od penatena(preporuka baka) a pelene Libero,koristili smo i pampers al kako smo rasli tako su nam propuštale,a ža mi ga je bilo budit po noći radi pelene,libero nas je spasija ijako i on nekad popusti(al stvarno ritko kad)
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 8.1.2011 18:48:36
|
|
|
|
Leluška
|
Mi ćemo sada za redovnu njegu uzeti Pavlovićevu mast. Prije sam Nivea kremu za guzu. Kupke - ništa, eventalno sapun i u vodu kantarionovo ulje tako da kasnije ne treba lickati losionima. Lice - Nivea. Pelene su mi najbolje od Muellera BABY LOVE i duplo su jeftinije od pampersice. Guzu ćemo prati toplom vodom i što manje maramica (osim kad smo vani). Pupak - onako ćemo kak će mi reći pedijatar u bolnici a još ćemo pitati i sadašnjeg nam pedijatra jer je super i uvijek je davao odlične savjete. Za sebe nebum bivacyn sprej nego budem ispirala što više, jer vele da tak prije opadnu konci (isto ću pitati ginekologa kaj je najbolje - ALI navijam da me ne režu!) Naravno, imam baby lupocet čepiće, toplomjer i ostale đinđe minđe kaj i inače imam radi klinca... Dudu i flašicu mu uopće neću davati; nastojat ću to izbjeći! Vidjet ću da li ću uspjeti.
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 8.1.2011 20:48:06
|
|
|
|
cuba
|
Od samog početka pelene - Pampers, kremu - JGL dječja mast a od kozmetike šampon i kupka te krema za tijelo A-derma.
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 8.1.2011 21:07:37
|
|
|
|
Točkica28
|
Pampers pelene i maramice, johnsons ulje, niveina kupka za kupanje, melem za ličeko kad nam je suho
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 9.1.2011 10:26:31
|
|
|
|
Leluška
|
Potpisujem melem za ličeko i ručice!
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 9.1.2011 10:31:36
|
|
|
|
pincirotvajler
|
pelene pampers maramice,šampon,kupka,ulje becutan lice melem krema za guzu ona kaj se radi u ljekarnama
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 16.1.2011 13:23:09
|
|
|
|
Meduza
|
Evo ovako...mi smo obavili naš šoping (kako moram mirovati, iskrala sam se neki dan da obavim sve što trebam da morgu na miru odležati do poroda), i kupili sve što smatram da mi treba za bebu i mene... Prikupljeni podaci s foruma i iz literature su nam znatno olakšali izbor tako da smo bez previše razmilšljanja uzeli: - Babylove jednokratne pelene za novorođenče - tetrapelene s trokut pelenama (za prevoj preko jednokratnih) - JGL dječju mast - Sudocrem za eventualni pelenski osip, iritacije, oštećenja kože, ekceme i novorođ. prištiće (s cinkom je, i odlična!) - Nivea šampon/kupku, Nivea intenzivnu kremu za kožne nabore(laktovi, prepone, pazusi), Nivea baby ulje i mlijeko (za masažu bebe i evenetualnu ljuskavu kožu) - Octenisept sprej za pupak i njegu epiziotomije - Maramice vlažne isto Nivea "Soft&cream", no ne mislimo ih koristiti osim u nuži kad smo van kuće...inače ga mislim prati gazicom i običnom toplom vodom Etogac. Neke od nabrojanih stvari ni ne moramo koristiti, no, bitno je da ih imamo uz sebe, da se nađe, ukoliko zatreba...
< Poruku je uredio Meduza -- 16.1.2011 13:27:44 >
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 16.1.2011 13:49:33
|
|
|
|
modesty blaise
|
mi koristimo Musteline šampon i body losion, te kremu za lice -JLG kremu za guzu(nama najbolja) -pampers premium za dan -libero samo za noć
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 16.1.2011 16:01:44
|
|
|
|
mišica 666
|
samo da pohvalim kremu za guzu od bekutana sa nevenom odlična je za stalnu njegu guze i ako je slučajno guza nakon kakanja crvena do sljedećeg previjanja nema ništa.
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 16.1.2011 16:04:46
|
|
|
|
modesty blaise
|
od mokrih maramica vam se najviše isplati kupiti pampers pakiranje od 6 kom . Dođe 59.50kn , što ispada manje od 10kn po paketu. To jedino nude u DM-u
|
|
|
|
|
RE: koje pelene,kremice,kozmetika??? 16.1.2011 16:51:04
|
|
|
|
Gianna
|
Huggies pelene i vlažne maramice, Johnsons baby kupka i losion za njegu tijela (onaj na bazi maslinova ulja) , Pavlovićeva krema za guzu, Mustela krema za lice ...
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!