|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Vitamini, minerali i omega-3 masne kiseline bitni su prije, za vrijeme i nakon trudnoće

Uredništvo Ringeraje, 16.11.2017
Almagea® PRENATAL OMEGA3+ posebno je formuliran dodatak prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje

image
Almagea Prenatal Omega 3+
/31


U životnom ciklusu žene, trudnoća obilježava novi početak. To je iznimno uzbudljivo razdoblje života, prepuno emocija – od euforije do zabrinutosti i straha – tijekom kojeg buduće majke žele znati sve kako bi osigurale najbolje za svoje dijete, trudnoću i porod.


Nutritivno gledano, trudnoća je i jedno od najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom trudnoće dolazi do brzog dijeljenja stanica i razvoja organa. Adekvatna opskrba nutrijentima od iznimne je važnosti za potporu rasta i pravilan razvoj djeteta.


Tijekom trudnoće i dojenja majka osigurava potrebne hranjive tvari djetetu, pa su uravnotežena i raznolika prehrana od ključne važnosti.  Almagea® PRENATAL  OMEGA3+ predstavlja novu generaciju dodataka prehrani, koji u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži esencijalne nutrijente u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama za zdravu trudnoću i dojenje. Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, magnezijem i jodom, koji pomažu pripremiti tijelo na trudnoću, a tijekom trudnoće i dojenja pomažu zadovoljiti povećane potrebe za navedenim nutrijentima.  

 

•             Što je Almagea PRENATAL OMEGA 3+?


-        Posebno formuliran dodatak prehrani namijenjen svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.

-        Osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Dnevni unos od 200 mg DHA za vrijeme trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi.

-        Zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata u organizmu majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

-        Formulacija bogata željezom. Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina.

-        Zadovoljava potrebe trudnica i dojilja za vitaminima B6, B12, D, E i jodom.

-        Dolazi u obliku Licaps® DuoCap™ kapsule koje dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari.

-        Licaps® DuoCap™ kapsule štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza i popratne negativne reakcije sastojaka.

-        Bez specifičnog „ribljeg“ okusa i mirisa.

-        Blage za želudac.

 

•             Zašto je Almagea PRENATAL OMEGA 3+ inovativan?


Almagea PRENATAL OMEGA3+ dolazi u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži kritične nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama. DuoCap je patentirani sustav kapsule-u-kapsuli, u kojem je manja kapsula, prethodno napunjena, umetnuta u veću kapsulu napunjenu tekućim medijem. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale. Dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli.

Licaps DuoCap kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno  stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.


Almagea PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrži otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene i GMO sastojke.


Almagea PRENATAL OMEGA 3+ dodatak prehrani dostupan je za kupnju preko Almagea web shopa i u svim ljekarnama.


Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

 

Način primjene: 2 puta dnevno po  jedna kapsula, uz obroke

Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Treba li se u trudnoći „riješiti“ kućnih ...
Imate kućnog ljubimca godinama i sad se pitate: „Trebamo li se riješiti našeg psa ili mačke jer je supruga ostala trudna...
4
Zdravlje tvoje bebe počinje već u tvom trb...
Sve mame znaju da ne postoji ništa važnije na svijetu od zdravlja njihove djece, ali što je s trudnicama koje još iščeku...
4
Ultrazvučni pregledi u trudnoći
Prema uputstvima društva za perinatalnu medicinu, ultrazvučni pregledi nužni su barem jednom u svakom tromjesečju, odnos...
4
5 KORAKA DO LAKŠEG PORODA
Porod je posebno i osnažujuće iskustvo, veliki događaj u životu jednog para. U životu se za velike i važne događaje uvij...
4





Anketa

.
пеперутка16

.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!