|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Dani beba, djece i trudnica\r\n - specijalizirana prodaja u Westgateu: 4. – 6. 11. 2022.\r\n

Sponzorirani tekst, 28.10.2022
Dani beba, djece i trudnica se tradicionalno i ovu jesen održavaju u Westgate Shopping Cityju kako bi mladim roditeljima i onima koji će to uskoro postati omogućili najveći izbor opreme za bebe na jednom mjestu!
Ključne riječi:

image
U Westgate Shopping Cityju, 4. - 6.11.2022
/11


Dani beba, djece i trudnica se tradicionalno i ovu jesen održavaju u Westgate Shopping Cityju kako bi mladim roditeljima i onima koji će to uskoro postati omogućili najveći izbor opreme za bebe na jednom mjestu! 

 

U vremenu od 4. do 6. studenog održat će se najveća specijalizirana, organizirana prodaja za bebe i djecu na ovim prostorima.

 

Za vrijeme organizirane prodaje izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći će se kupovati i po posebnim cijenama. 

 

Od samog dolaska uz besplatan, natkriven parking, Westgate između ostalog nudi i ugodan boravak tokom cijelog dana. U slučaju da se umorite od razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i shoppinga (ako je to uopće moguće ˘) na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani, a tu je i najveća igraonica za djecu u Hrvatskoj, tako da svi mogu provesti vrijeme prema svojim potrebama i željama.

 

Sve novosti bit će dostupne na web stranicama Dana beba i putem službene facebook stranice FB 

 

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati.

 

Ugodno razgledavanje i dobar shopping žele vam „Dani beba, djece i trudnica“!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Jeste li već preuzele svoj poklon paket u ...
Za sve trudnice i roditelje djece rođene nakon 1.1.2023. pripremili smo prigodne pakete s pogodnostima i poklonima, a sv...
8
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
5
Što spakirati u torbu za rodilište?
Trudnice koje se pripremaju za prvi porod savjete za pakiranje torbe traže od prijateljica, mama, sestara, rođakinja koj...
4
Kako se rodila mala Marinela
Svoje priče šaljite nam na moja.prica@ringeraja.hr i osvojite knjigu Mozaik knjige. U nastavku pročitajte kako je mala ...
4





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!