|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Muškarci otkrivaju: Zašto je trudnica seksi?

Uredništvo Ringeraje, 5.10.2022
Trudnički trbuščić, zaobljene tjelesne obline, pune grudi... samo su neki od razloga koji potvrđuju da i trudnice mogu biti stvarno seksi. Za vas smo prikupili pet razloga koje najčešće navode muškarci. Dame, iznenadit ćete se!

image
Neki su muškarci potpuno opčinjeni ženstvenim oblinama trudnice. (FOTO:Freepik.com) www.freepik.com
/11


1. Tvoj trudnički trbuščić je tako lijep.

Muškarcima je lijep i okrugli trbuh. Pogotovo jer znaju da u njemu raste njihovo dijete. Preda mnom se razvija plod mog rada - našalio se jedan od budućih očeva. U poodmakloj trudnoći, naravno, trudnički trbuščić može smetati tijekom seksa, no muškarci se jako vesele novim položajima i tehnikama pa će sigurno višestruko zahvaliti trbuhu.

 

A koja je poza najbolja u trudnoći? Koja god vam najviše odgovara!

 

2. Vaše su grudi svakim danom sve ljepše. I to na potpuno prirodan način!

Bez obzira ima li žena male ili velike grudi, svi muškarci tijekom trudnoće luduju za njima. Osim ostalih promjena na tijelu tijekom trudnoće, to uključuje i to da iz dana u dan postaju punije, mekše, ali čvršće.

 

Iako moja supruga ima prekrasne grudi, u trudnoći im se nisam mogao prestati diviti - rekao nam je Petar iz Zagreba. Loša strana je, naravno, veća osjetljivost grudi, što možete iskoristiti za nježan i senzualan seks. Ili možete igrati igru "Možeš samo gledati!"

 

PROČITAJTE JOŠ: Prva trudnoća vs druga trudnoća

 

3. Toliko te volim maziti!

Muškarci su po prirodi lovci i hranitelji, što posebno dolazi do izražaja kada je žena trudna i treba partnerovu pomoć - bilo da se radi o dizanju teških tereta ili vezanju vezica u zadnjem tromjesečju. “Bilo je tako dobro brinuti se o mojoj ženi koja nosi naše dijete. Osjećao sam se snažno i sposobno, što je naravno utjecalo i na moje samopouzdanje između plahti,” otkrio je Igor iz Rijeke. Stoga, trudnice, iskoristite vrijeme trudnoće i prepustite se maženju, masiranju i maženju.

 

4. Seks je definitivno bolji!

I žene i muškarci primjećuju da je seks bolji u trudnoći. "To je kao da prelaziš na višu razinu", objasnio je jedan budući otac. Za to su krivi kako trudnički hormoni, tako i veća opuštenost žene u vlastitom tijelu. “Također, činjenica da je između nas odnosno naših tijela naše dijete, tijekom seksa nas je još više povezalo, ili stvorio tako poseban, duhovni osjećaj seksa kakav nikad prije nismo osjetili", dodao je oduševljeni tata iz Pule.

 

Čak i parovi koji su se morali jako truditi da zatrudne osjećaju posebnu opuštenost u trudnoći, jer konačno mogu istinski uživati u seksu, bez skrivenog cilja - "Ovaj put moramo začeti dijete!". Muškarci su nam također povjerili da se ne usude svoje trudne partnerice "tjerati" na seks tijekom trudnoće jer se boje za dijete, stoga buduće mame same preuzmite inicijativu i nemojte čekati svoje muškarce koji vas svakako žele.

 

PROČITAJTE JOŠ: Četvrtak je dan za seks

 

5. Praktički ste boginja devet mjeseci.

Neki su muškarci potpuno opčinjeni ženstvenim oblinama trudnice. Drugi su fascinirani ženskom požrtvovnošću i prilagodljivošću – što su spremne učiniti za svoje dijete, što budi nježnu romansu u partnerstvu. “Osvojila me prije svega njena energija koja je zračila iz njenog tijela, pokreta i svega što je radila dok je bila trudna.

Za mene je ovaj trudnički sjaj bio jedan od najjačih afrodizijaka. Kao da je žena uključila dugme Sexy", prisjeća se Andrej iz Karlovca. Stoga se tijekom trudnoće redovito podsjećajte da ste zapravo boginja koja u sebi nosi novi život. To će sigurno dobro utjecati na vaš partnerski odnos.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam razumijeti što znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
7
Zašto se trudnicama jede baš određena hrana
Vjerojatno ste imali nekoga u okolini, ili ste baš vi bili, trudnica koja je mogla pojesti "tonu" sladoleda, grickalic...
5
Donat Mg nagradna igra-2.pitanje!
10 dana, 5 dobitnica. Danas imate priliku ponovno osvojiti poklon paket Donat Mg-a. Kako osvojiti pročitajte u nastavku....
4
Kako i kada se stvara mlijeko u dojkama?
Mlijeko se u dojkama stvara tijekom trudnoće!
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!